Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Yine basimda bir umutsuzluk havasi donup duryyor
Bakiyorum ayda 8 kilo veriyorsunuz bende 2 ayda verdim hatta yarim kilo daha verince 8 kilo daha anca oluyor
Nerede yanlis yapuyorum...
Offff soya yetis motivasyona ihtiyacim var

canım bak sen böyle takarsan zaten hiç gitmez kilolar helede ümitsizliğe hiç kapılma ben öyle yapıyorum sadece sen değilsin kı
benım 2,5 ay oldu toplamında 8 kg gitti bazen artı oluyor kılolar bazen de eksi ama sanmaki gitmiyecek sanmaki bizde kalacak
lütfen takma kafana üzülme eninde sonunda gidecek başka şansı yok biz anamızda böyle doğmadık şekerim

çünkü bu kılolar 2 ayda oluşmadı bedenımızde oyuzden varsn 1 yılda veya1,5 yılda gitsin yavaş gitsin ama geri gelmesin hiç bir zaman senın değiminle yağ kütleleri

soya nediyor bu sayfada bahaneler yok

canım bende de ver hormon bozukluğu fhs ve prolaktınler bazı zamanlar yüksek bazı zamanlar düşük aynı zaman da tek yumurtalık var bende doktorlar çocuğun olmaz dedi bende doktora tek lafım karışmayın allahın işine dedim ve çıktım
demek istediğim ki yanı hayatımızda ne olursa olsun bahaneler yapmayıp geçte olsa gidecek ben bu yola girerken ayda 1kg diye girdim

bakın soya kızarsa bize kesn bu sefer kapatır sayfayı
sanırım havalar kapalı olunca insanların içileri de kapanıyor

bahane yapmıyoruz canım eninde sonunda gidecek bu kilolar diyoruz
isterse 1 ayda 1 kilo olsun senede 12 kilo eder
motivasyonumuzu bozmayalım
dünyada bir işi 1 kişi dahi yapıyorsa o imkansız olmaktan çıkmıştır
milyonlarca insan zayıflıyor biz neden zayıflamayalım

Geldim kızlar geldiimmmm

Keşke gelmeseydi dedirtcem birazdan ama geldim )))))))))

Önce biraz dert yakınayım ))
Kayınvalidem hastanede fenalaştı, tansiyonu önce 21-13 oldu, ilaç verdiler insin diye, sonra efor çekildi, 10 dakika sonra tansiyonu 7-2 oldu, bu seferde kadın ex olmasın diye herkes başına üşüştü, korkudan ölüyordum az daha...
Neyse ki, birşey olmadı, sintigrafi çekildi ama yarın bir daha çağırdılar, tekrar gidip çektireceğiz... Az evvel geldik, öğle yemeğimi şimdi yedim, açlıktan ölmüş durumdaydım yani ))

Kilo bildirimimi yapmıştım ama bir daha yapayım 67,5 DDDDD Çok sevindim de DDD

Gelelim sizeeeee,

Tek tek yazmaya çalışacağım, atladığım kişiler olursa kusura bakmayın, yaşlılık p

qwerty, bu umutsuzluk niye anlamadım?
Şöyle düşün, şimdiye kadar kilo almamak için ne yaptın?
Vermek için mutlaka birşeyler yaptın, bunu biliyorum ama kilo almamak için ne yaptın?
Hiç !
Sadece kilo vermeye programlı bir vücudun var ve şu anda sana direnç göstermesi gayet doğal...
Sen hem kilo veriyorsun hemde verdiğin kiloları koruyorsun (şu anda yaptığımız diyet programı bu şekilde ilerliyor)
Ve vücut bunu şaşkınlıkla, hayretle karşılıyor...
buna tepki göstermesi gayet doğal bir şey...
O kiloları kaynanan gibi düşün,
Ve vücudundan gitmesi için mücadeleye devam et ))

Paphia, tebrik ederim, 7'li rakamları bekliyorum sabırsızlıkla )) Çok yakın çoookkkk ))

İnsirah, 73 için önümüzdeki hafta çok erken, haftalık 1 kilo olarak belirle hedeflerini...
2 kilo vermek için sporunu artırman lazım, şu anda yoğun tempo spor sana uymaz, emziriyorsun...
Ayrıca ara öğünlerini atlama, açlık moduna sokma vücudunu...
Açlık moduna giren vücut enerji için yağ depolar ve biz yağlarımızdan kurtulmaya çalışıyoruz unutma ))
Ha birde, yumurtayı zaten haftada 2 gün olarak önermiştim ben )) yumurtaa yendiği gün ekmek yenilmeyecek demiştim üstelik...
eski sayfaları okuyup duruyorsun bunları nasıl atladın sen ))

Yasemin, sen şu çizelgeni değiştir, 5 kilo aşağıya çek bence )) 2 kilon kalmış hedefine sadece ))

İnci, tebrik ederim, çok iyi gidiyorsun... Bu aralar biraz yavaşlama olabilir kilo vermende şaşırma sakın...
Kısa süreli olacaktır, ara sıra olur böyle ))

Kate, sana liste yazmak isterdim ama yazamam.. Çünkü senin şu anda neler yediğini ne yaptığını hiç bilmiyorum... Uzun süredir listeni bizimle paylaşmıyorsun... Bu yüzdende neden kilo vermenin durduğunu bilemiyorum... bunu bilmeden de bir liste yazmam mümkün değil... Sana tavsiyem bol bol yürüyüş yapman ve protein ağırlıklı beslenmen olacaktır... En çabuk o şekilde kilo verirsin...
Ama protein ağırlıklı beslenmek tek tip beslenmeye gireceğinden sağlıksız olur tavsiye etmiyorum...

Esracım, sen nerdesin? Kilo bildirimini bekliyorum ))

Şirin ve Truly sizden de kilo bildirimi bekliyorum...

Yeni bir haftaya başladık, bol sporlu, düzenli ve sağlıklı besleneceğimiz bir hafta olsun arkadaşlar...
Bu hafta herkesten 1 kilo vermesini bekliyorum, bunun için sporunuzu artırın ))

Sevgilerimle

Yeni bir bilgi ile beraberiz kızlar ))

Hep gıcık olduğum bir şey vardır,
Kaslı erkekler, ıyyyy sinir olurum sinirrrr
Ve daha sinir olduğum şey ise kaslı kadınlardır !

Ama şu an itibari ile en sevdiğim şey haline gelmiş bulunuyorlar
Ve emin olun bu yazıyı okuduktan sonra sizde çok seveceksiniz )))))

Hani hep deriz ya,
Eşim benden daha çabuk kilo veriyor, abim-erkek kardeşim benden çok yiyor ama daha çabuk kilo veriyor !

Nedenini araştırdım ve ne çıktı biliyormusunuz?
Ne metabolizma, ne de hareketlilik !
Sadece kas oranı !
Erkek vücudu kadın vücuduna göre daha kaslıdır, ve vücuttaki kas miktarınız metabolizmanızın hızını artıran en önemli şeymiş !
Erkek vücudunda kas oranı fazla, kadın vücudunda ise yağ oranı fazladır...
Yani zayıflamak için öncelikle vücudumuzda kas oranımızı artırmamız gerekiyor !
Ama şunuda belirtmek isterim, merak etmeyin hiç bir şekilde öyle manyak kaslara sahip olamazsınız, bunun için yıllarca çalışmanız gerek ))

Artık yeni hedef belli, kas oranımızı artırıp, yağ oranımızı düşürmek ))
Haydi kızlar iş başınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sevgilerimle

Yeni bir bilgi ile beraberiz kızlar ))

Hep gıcık olduğum bir şey vardır,
Kaslı erkekler, ıyyyy sinir olurum sinirrrr
Ve daha sinir olduğum şey ise kaslı kadınlardır !

Ama şu an itibari ile en sevdiğim şey haline gelmiş bulunuyorlar
Ve emin olun bu yazıyı okuduktan sonra sizde çok seveceksiniz )))))

Hani hep deriz ya,
Eşim benden daha çabuk kilo veriyor, abim-erkek kardeşim benden çok yiyor ama daha çabuk kilo veriyor !

Nedenini araştırdım ve ne çıktı biliyormusunuz?
Ne metabolizma, ne de hareketlilik !
Sadece kas oranı !
Erkek vücudu kadın vücuduna göre daha kaslıdır, ve vücuttaki kas miktarınız metabolizmanızın hızını artıran en önemli şeymiş !
Erkek vücudunda kas oranı fazla, kadın vücudunda ise yağ oranı fazladır...
Yani zayıflamak için öncelikle vücudumuzda kas oranımızı artırmamız gerekiyor !
Ama şunuda belirtmek isterim, merak etmeyin hiç bir şekilde öyle manyak kaslara sahip olamazsınız, bunun için yıllarca çalışmanız gerek ))

Artık yeni hedef belli, kas oranımızı artırıp, yağ oranımızı düşürmek ))
Haydi kızlar iş başınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sevgilerimle

Sabah,

aç karnına 1 bardak sıcağa yakın ılık su

kahvaltı
2 yk lor peyniri
domates, salatalık, olabildiğince yeşillik, 1 tk bal, yeşil soğan, maydanoz, dereotu, 1 yumurta, 1-2 dl tam buğday ekmeği yada tam tahıllı ekmek

ara
3-4 kuru kayısı + 2 tam ceviz veya 4-5 iç badem

öğlen
7-8 kaşık sebze yemeği + salata + ayran + 1 dl tam buğday yada tam tahıllı ekmek

ara
1 su bardağı yoğurt + 1 grissini

ara
1 su bardağı süt + 1 ince dilim karpuz veya kavun

akşam
ızgara tavuk/balık/et + salata

ara
küçük bir kase meyve salatası

bana bu listeyi önermiştin ben 1 haftadır bu listeyle beslendim soyacım
geçmişteki haftada 2 öğün yumurtayı başka arkadaşlara önermiştin ben de üstüme alınmadım
hatta hem lor hem yumurtayı birlikte yazmışsın ona da hayret ettim
ama heralde emzirdiğim için öle önerdi dedim
neyse bundan sonra yumurta haftada 2 kez
haftaya 74.3 hedef

bu mesajda canım

doğru )))))))))))
Sen emzirdiğin için sana yumurta vermiştim hergün, ihtiyarlık işte )))))))
1 hafta boyunca yumurtayı haftada 2 kere ye,
bal yeme, sabahları 1 dilim ekmek
hindi etine sınır getiricem birde ))
haftada 2-3 kereden fazla yeme...
bir gün köfte, bir gün balık, bir gün hindi eti şeklinde yemelisin...
Eğer aynı şeyleri yersen vücut alışır buna...
Listeyi bu şekilde güncelleyelim, sütünde azalma olursa haber ver ))
Ha birde sporu yarım saatten az yapma, sabah 15 dakika, akşam yarım saat olacak şekilde 45 dakikaya tamamlayabilirsin...
sabah yaptığın spor metabolizmanı hızlandırır, daha hızlı kilo verirsin tatlım ))
Birde kilo vermenin yaşla alakası yok, ben hiç bir şekilde kilo vermenin over kistiyle, insülin direnciyle, troidle vb alakası olduğuna inanmıyorum şu saatten sonra ))
over kistimde var, insülin direncimde var, beynimde kistlerim de var, daha neler neler var anlatsam şaşarsın ))
Ama bak 3,5 ay olacak nerdeyse 21 kilo oldu verdiğim kilo toplamda ve yaş 37 !
Ve bu kiloyu size verdiğim listeden farklı bir şey yaparak vermedim...
Size ne yiyin dediysem bende aynılarını yiyorum,
Size yasak dediğimi bende yemiyorum,
Size nasıl spor yapmanızı söylüyorsam bende aynısını yapıyorum
Kısacası önce kendimde deniyorum, sonra size tavsiye ediyorum ))
Kobay faresi gibi hissediyorum kendimi valla )))))))))
Sevgilerimle

aaa sabahki ekmek 2 dilimmiş yeni görüyorum :)
ben hiçbi zaman kahvaltıda 2 dilim yemedim zaten
balı da hiç yemedim çünkü yersem 1 kaşıkla doymam en iyisi hiç ağzına sokmamak :)
tavsiyeler için ne kadar teşekkür etsem az
ben bi hedefime ulaşayım adresini alıp sana hediye yolluycam
allah gönlüne göre versin canım

çok doğru
evlenmeden önce gittiğim diyetisyen bana kum torbasıyla yarım saat yürüyüş önermişti
demek ki vücuttaki kas oranımı artırmak için böyle bişey önerdi
bu arada adımsayar bozuk çıktı saymıyo o kadar yürüyorum
bugün leslie sırası
yarım saat yürüyüm ara öğün bi kase yoğurt 4 hurma

şu an o kadar yorgun halsiz bitkinim ki ama az sonra 45 dakıka sporunu yapacağım çünkü eğerki bırakırsam bugun emin kı yarın başka bahane bulurum o yuzden şimdi spor zamanı

soyacım çizelgem önce 65 kg göreyim helede sonra 60 kg

caaaannnllaaarrrıııımmmm
nişanlandımmmmmm:))))))))
facede ekli arkadaşlarım foto attım bakın çabuk
ekli olmayanlar buraya da atıcam ama şimdi değil işlerim var
bir bakıp çıkayım dedim
okuyamadım yazdıklarınızı
okuyacağım daha sonra artık
sizleri seviyorumm:)

hayırlı olsun canım çok merak ettim şimdi paylaş bekliyorum

öncelikle çok geçmiş olsun seni anlaya biliyorum soyacım çünkü aynı şeyi ben kaynanamı (mr)a götürdüğümde yaşamıştım sırf stressden fırladı tansiyon 18 lere hemen dil altı felan verdiler öyle düştü bene onla birlikte mr a girmiştim hatta neyse şimdi iyiyse sorun yok demektir bu arada ehliyetin hayırlı olsun hayatta en istediğim şeylerden birisi ehliyet alıp araba kullanmak belki birgün banada nasip olur...

selam kızlar 3 gündür giremiyorum nete düğünümüz vardı cumrtesi kına pazar düğün derken dünde eve geldik yemek felan derken yorulmuşum okadar çok oynadımki neredeyse sahneden hiç inmedim içimden diyorum ki hem kurtlarımı dökeyim hem kalori yakayım :))
ama kaç gündür tartılmıyordum bilerek çıkmıyorum tartıya çünkü kilomun aynı olduğunu görünce sinirim tepeme çıkıyordu bugün sabah aç karnına tartıldım ve 64.6 olmuşum ilk başta inanamadım inip bidaha çıkıyorum doğrumu acaba diye ama evet doğru 64.6yım bu bile sevinmeme yetti ve sonra kendime yeşil çayla omlet yaptım 1 dilim ekmek yedim kahvaltıda
düğün sırasında telaş ,uğraş olunca doğru dürüst yemk yiyemedim akşama kabak yemeği yaptım onu yiycem öptüm hepinizi güzel bayanlar :))

Kaç gündür kimi unutuyorum diyip duruyordum ))

Prenseeeesssssss nerdesin sen ??????

hiç ses çıkmıyor senden?
hayırdır, terk mi ettin bizi yahu?
nerdesin, neler yapıyorsun, kilo durumların nedir?
bir görünüp bir kayboluyorsun olmuyor böyleeee
çekicem kulağını ))

allah mutlu bahtiyar etsin inşallah face ismini bilmiyorum bilseydim arkadaş olup hemen bakardım olsun canımız sağolsun
mutluluklar dilerim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…