Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

soyacım bu akşam yedide yicem ufff 2 tanede olsa yemek istiyorum salatama falan yağ kullanmıom genelde zaten salata sınırsız yesek mi nasıl olur

bide ben çok az kalori alıyorum ben akşam yemekleriyle dengelemek için

Son düzenleme:

Akşam yemekleri ile dengelemek için gündüz az yeme canım,
Akşam az yemek için sabah ve öğlen güzel ye (güzel ye derken abartma ))
Sarma yememeni tavsiye ederim ama illaki yiycem diyorsan sana karışamam
Neticede ben yeme derim sen bana söylemez gene yersin
Ama hep şunu düşün, yersen kazanacağın tekşey kilo...
Yemezsen kaybedeceğin tekşey gene kilo
Kaybetmekmi istiyorsun, kazanmak mı?

Salatayı yağ koymadığın ve tuzu çok az koyduğun sürece (hiç koymaman en iyisi) istediğin kadar yiyebilirsin sakıncası yok

Sevgilerimle

Akşam yemeğimi hazırlamaya gidiyorum şimdi ))

Bu akşam sadece salata yemeğe karar verdim

Malzemeler (sanki bilmiyorsunuz da p)

light ton balığı
mısır
göbek salata
dereotu
havuç
maydanoz
lor peyniri
turp
1 tk zeytinyağı
karıştır karıştır karıştır ve 1 dilim tam buğday ekmeği ile (bugünki 2. dilimim) afiyetle ye ))

Akşam 9 gibi yeşilçay ve elma ))

Daha ne olsun ))

şiştim of puf

bazen kendi kendime soruyorum bu bir eziyet midir kendime yaptığım?
git ye yemeğini, sende insansın yahu diye söyleniyorum
Sonra diyorum ki, yediklerine say, stoklarından erit önce )))
Maşallah stok yapmışım kendime zaten, onları eritmek nerden baksan 10 ayımı alır ))))))
Zayıflamak kolay iş kolay işte, o yağları erittikten sonra kas haline getirmek biraz zorlayacak beni...
Spordan nefret eden bir insanım, terlemeyi hiç sevmem...
Ama bir spor salonuna eninde sonunda yazılmam gerekecek...
Kalan 18 kilomu istesem 3 ayda çooook rahat bir şekilde veririm çok kolay benim için
Ama ben kolay yoldan vermek istemiyorum
Sağlıklı yoldan vermek istiyorum, bir daha bana dönmeyecekleri şekilde vermek istiyorum
Şimdi ne yapmam gerekiyor?
Spora ne zaman yazılmalıyım?

Birde spor hocamı sevecekmiyim?
Buda ayrı bir sorun
Sevmediğim insanlarla asla çalışamam, hemen kaytarırım, gitmemek için bahane yaratırım
Daha önce 4-5 ayrı spor salonuna yazıldım, offf anlatsam kitap olur yani...
Neyse bir ara yazarım onu da...
Aha benim yarışma programı başlıyor (yeni bir hayat - star)
Yarım saat sonra gelicem ))

tuz ve yağ hayatımızda yok denecek kadar az tansiyonum oldugu için bunlara dikkat ederim hep

iyi akşamlar

saat 18,00 de
1 kepçe tavuk çorbası
semiz otu salatası
cacık
5 adet köfte

şu an çok sinirliyim(oğlum benı delirtcek ne ders çalışıyo ne söz dinliyo hep kendini bildiğinden şaşmıyor) sinirden mutfağa gıdıp ne var ne yok yıysem var ama ben buraya gırip
sizlerle konuşam dedim

Hoşgeldin canım ))
of of o çocuklar yok mu o çocuklar ))
Kardeşimde öyle söyler hep )))
aman diyim kendine sahip ol (olacağını biliyorum)
havaya yumruklar at mesela...
of the tiger şarkısını at internetten (roky'nin müziği) kendini boksör gibi düşün ve havayı yumrukla
Hem sakinleşirsin, hem kolların için muhteşem bir spor olur ))
İstersen sinir olduğun birini yumrukladığını düşünebilirsin ))))

sana ne kadar tesekkur etsem az bıluyomusun mesajınla bıle nasıl gaza geldım anlatamam..yarından ıtıbaren bende yedıklerımı yazmaya baslıyorum kkızlar...yasım 29 boyum 164cm..herkezın basta kendımın sasırmasını cok ıstıyorum 20 ay ıcınde ara ara rejım yaptım spor yaptım ama gram gıtmedı sadece 4 kg fılan sonra gerı aldım cok zor verıyorum...umarımbu sefer basarcam sızlerın sayesınde...

Başarmamak için önündeki tek engel sensin,
Başarman için bizler burdayız, yanındayız ))
Canın her sıkıldığında, aklına herhangi bir şey takıldığında, kararsız kaldığında, kaçamak yapmak istediğinde yani her zaman gel ve yaz...
Mutlaka burdaki arkadaşlardan biri sana yanıt verecektir...
Burdaki herkes inanılmaz sevgi dolu ve paylaşımcı insanlar...
Herkes birbirine destek olmayı sever, aklına takılan sorularda sana yardımcı olacaktır...
Bende elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum zaten ))

Sağlıklı, daha güzel bir bedene kısa sürede, "kaçamaksız" kavuşmanı bekliyoruz 4 gözle....

Sevgilerimle ))

bir sürü salata bi dilim bug. ekmek ve yarım tabak tavuk sote yedimmmmmmmmmmmm

Canımsın ))
O ne güzel bir menü öyleeeeee
Eğer acıkırsan 2 saat sonra meyve ye tatlım
Yeşil elma ilk tavsiyem herzamanki gibi, ama çok acıkırsan değişik meyvelerden (en fazla üç meyve) kendine meyve salatası yap
üstüne biraz yoğurt, biraz tarçın serp ve öyle ye ))

Sevgilerimle ))

Not: Cuma günü de tahmini 3'e kadar olmayacağım, kardeşimle görüşeceğim sabahtan... Kahvaltıya gidiyorum... Bu hafta görüşme fırsatımız olmadı çok ihmal ettim onu... Gelince hepinizin konuyla ilgili yazdıklarınızı okuyacağım... Hepinizi seviyorum... Sağlıkla ve zayıf kalın )) Öptüm çok ))

rica ederim:)bende aynen senin gibiydiim burda soya sosu gaza getirdi beni de ve o dakika diyete başladım aslında diyet demek istemiyorum çünkü sağlıklı olan herşeyi yiyorum.bizim menülerimizi bi incele kendini aç bırakmadan zevk alarak yiyebileceklerini belirle.
bebeğin küçük daha yürüyüşe çıkamazsın muhtemelen o zaman evde en azz 45 dk spor yapmaya ayır her gün farkı hemen görüceksin zaten.

akşam koşa koşa eve gittim bi an önce şortla spor yapıcam eveeet gayet güzel yaptım çok da güzel terledim.sonra alşam yemeğimi yedim ve gezmeye gittim.
tahmin edin noldu mısır patlamışlardı gittiğimiz yerdekiler ben ondan yedim.dayamadım yedim demicem çünkü istesem tabi ki dayanırdım niye dayanmıyayım ama istemedim heralde bilemiyorum.velhasıl yedim.sonra tekrar gerisin geri eve şortu giyip tekrar spor yapmaca:)
o mısırı yemesem o sporu da yapmazdım.( şu an her yerim ağrıyor o kadar hareketten sonra normal heralde
ve sağlıklı yaşamanın ilk haftasını kutlarken ufak bi fire vermiş oldum
siz benim yaptığımı sakın yapmayın çünkü sonra pişmanlıklar anında başlıyo en sevdiğiniz kişiye ihanet etmişsiniz gibi oluyor.
ama ben biliyorum ki böyle yersem cezamı çekicem ve çektim de.o yüzden artık istesemde o cezaya maruz kalmamak için yemicem.
evet hanımlar yemeden de yaşabildiğimiz öğrenmiş olduğumuza göre böyle dewaamm..

NOT:soya sosunun bahsettiği durum değerlendirmesini bi kaç saat sonra yapabilicem şimdi iş zamanı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…