akşama sarma var kaç hakkım olmalı ve tavuk sote
soyacım bu akşam yedide yicem ufff 2 tanede olsa yemek istiyorum salatama falan yağ kullanmıom genelde zaten salata sınırsız yesek mi nasıl olur
bide ben çok az kalori alıyorum ben akşam yemekleriyle dengelemek için
tuz ve yağ hayatımızda yok denecek kadar az tansiyonum oldugu için bunlara dikkat ederim hep
iyi akşamlar
saat 18,00 de
1 kepçe tavuk çorbası
semiz otu salatası
cacık
5 adet köfte
şu an çok sinirliyim(oğlum benı delirtcek ne ders çalışıyo ne söz dinliyo hep kendini bildiğinden şaşmıyor) sinirden mutfağa gıdıp ne var ne yok yıysem var ama ben buraya gırip
sizlerle konuşam dedim
öncelikle kendi kollarına inek butu deme:)onları o hale getiren bizleriz
en azından senin kiloların kutsal bi vazifeye hizmet için yerleşmiş sana benim gibi bekarken 89 kilo olsan nolcaktı dimi ama:)
boyunu merak ettim bu arada bide yaşını?
20 ay oldu demişssin ama bu arada spor yaptın mı ve nası beslendin?
kararlı olman güzel inş böyle dewam eder çünkü azim şart önce beyninde bitirmiş olman gerekiyo sonra zaten gerisi gelir
öncelikle haftalık hedef koy kendine çok abartmadan mesela genelikle haftalık 2 kilo diyoruz biz sende böyle bişey yap daha kolay olur senin için sonra bi bakmışssın haftada 2 derken ayda istediğinden daha iyi olmuş
menünü sende yaz sürekli buraya kontrol mekanizmamız çok iyi çalışıyor burda)
asla kaçamak yapma öyle çok yiyen biri değilim demişssin demek ki sofrada çok yemiyorsun ama geri kalan vaktin abur cunurla geçiyor
hadi bakalım gazan mübarek olsun daha güzel bi hayat ve temmuzda herkesi şaşırtabileceğin bi nişan seni bekliyo
tavuk sote ve salata eşim birazdan gelcek ve yicezzzzzzzzz
Sen varya seeeeeeeeeeeeennnn,
MUHTEŞEMSİNNNNNNNN ))))
sana ne kadar tesekkur etsem az bıluyomusun mesajınla bıle nasıl gaza geldım anlatamam..yarından ıtıbaren bende yedıklerımı yazmaya baslıyorum kkızlar...yasım 29 boyum 164cm..herkezın basta kendımın sasırmasını cok ıstıyorum 20 ay ıcınde ara ara rejım yaptım spor yaptım ama gram gıtmedı sadece 4 kg fılan sonra gerı aldım cok zor verıyorum...umarımbu sefer basarcam sızlerın sayesınde...
neden böle söyledin anlayamadım
bir sürü salata bi dilim bug. ekmek ve yarım tabak tavuk sote yedimmmmmmmmmmmm
Cuma günü (yani yarın) herkesten kendi ile ilgili genel durum değerlendirmesi istiyorum kızlar ))
Şu ana kadar neler yaptık, nerelerde zorlandık, kilo kaybımız ne oldu (gr bile olsa yazalım lütfen)
Psikolojik olan ne durumdayız?
En çok kızdığımız yorumlar ne oldu, en çok beğendiğimiz yorumlar ne oldu, (ne tip yorumların bizi kamçıladığını veya demotive ettiğini öğreneceğiz böylelikle)
Spor olarak ne gibi aktiviteler yaptık, kaçamaklarımız oldu mu? olduysa telafi için neler yaptık
Genel olarak ruh halimiz nasıl gidiyor, zayıflayacağımıza olan inancımız nasıl gibi...
Örneğin, (bu benimle ilgili değil, sadece örnek diye yazıyorum)
"Bu hafta yediklerime çok dikkat ettim, ama bazen çok zorlandım, mesela arkadaşlarla akşam buluştuk onlar hamburger yedi, hamburgercide bana uygun menü yoktu ben birşey yiyemedim...
Bazen neleri yemem gerektiğini bilemiyorum yada yedikten sonra kararsızlığa düşüp pişman oluyorum
x arkadaşımın yorumuna kızdım çünkü ben orda aslında şunu demek istemiştim....
x arkadaşımın yorumunu çok beğendim çünkü beni motive etti....
Bu hafta fazla spor yapamadım ama 3 gün spor yaptım, farklı zamanlarda mekik çektim, yürüdüm, ip atladım vs..... (örnekler çoğaltılabilir)
Genel olarak çok değişken ruh halim var, bir anda sinirlenebiliyorum, bir anda çok enerjik olabiliyorum... Genellikle yemek yedikten sonra neşeliyim...
Şu anda xxxxxx kilodayım
Zayıflamaya olan inancımı kaybettim / kaybetmedim "
Yukarıdaki örneğe benzer bir şekilde her birinizden (yeni katılan arkadaşlar dahil) bir özeleştiri bekliyorum, kaçamaklarınız dahil herşeyi yazacaksınız...
Dürüstçe yazacağınıza inancım tam...
Bunlara göre birbirimizin ruh halini daha iyi tanıyacağız ve boş motivayon sözlerinden ziyade birbirimize gerçek bir sevgiyle yaklaşacağız ))
Tanışmak böyle birşey... İllaki birbirimizin adını, yüzünü vs bilmemize gerek yok... Birbirimizin ruhunu bilmemiz en büyük tanışma kaynağı olacak...
En azından birimiz umutsuzluğa kapıldığında diğeri ona hemen destek olabilecek....
Sevgilerimle ))
sana ne kadar tesekkur etsem az bıluyomusun mesajınla bıle nasıl gaza geldım anlatamam..yarından ıtıbaren bende yedıklerımı yazmaya baslıyorum kkızlar...yasım 29 boyum 164cm..herkezın basta kendımın sasırmasını cok ıstıyorum 20 ay ıcınde ara ara rejım yaptım spor yaptım ama gram gıtmedı sadece 4 kg fılan sonra gerı aldım cok zor verıyorum...umarımbu sefer basarcam sızlerın sayesınde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?