Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

bugün aklıma hani şu hazır börekler oluyo ya minik minik dilimleyip satılanlar.çok severim ben onu her hafta olmasa bile 2 haftada bir pazar kahvaltımda olurdu.çoğunlukla peynirlisini yerdim ama kıymalısı da fena olmazdı.ama nasıl yağlı alıp çarşıdan eve gelene kadar o yağ paketin üstüne geçerdi.bunu göre göre nası yedim onları diye düşünüyorum.ve merak ediyorum acaba bida yiyebilecekmiyim

öğle yemeğim bir dilim kaşar bi dilim tam bugday ekmek gün içinde yağ tüketimim ve şeker tüketimim sıfır o yüzden kaşar yedim yanlış mı oldu acaba ya

Asıl sorman gereken şu;
Bir daha vücuduma bu haksızlığı yapmaya gönlüm razımı?
Eğer istiyorsan ye...
Eğer zayıflamak ve sağlıklı olmak gibi bir amacın yoksa,
Sadece yaza kadar kilo vermek, kışın geri almak ve bu eziyeti önümüzdeki sene tekrar yaza kadar kilo vermek şeklinde yaşamak istiyorsan tabir-i caizse "dükkan senin"
Git börekçiye kilolarca al... öyle bir tane falanda değil yani... ha bir tane yemişsin, ya bir ısırık almışsın ya bir kilo yemişsin farketmeyecek bilgin olsun...
Ama ben doğru kararı vereceğini biliyorum
Sende biliyorsun
Öyleyse neden bu kararsızlık ?

öğle yemeğim bir dilim kaşar bi dilim tam bugday ekmek gün içinde yağ tüketimim ve şeker tüketimim sıfır o yüzden kaşar yedim yanlış mı oldu acaba ya

Öğle yemeği çok az olmuş canım,
bu şekilde beslenmen sağlıksız olur
Kaşar peyniri ok, (genellikle lor peyniri tavsiyem, kalorisi 85, yağ yok içinde... kaşarın kalorisi 300-400 civarında ve yağ oranı yüksek)
Öğlen yemeklerini daha güzel yapman lazım

arkadaşlar,

Ben yeşilçayımı alıp arkadaşıma gidiyorum
Biraz sohbet, biraz muhabbet ))
gelicem yarım saate kadar

Sevgilerimle ))

kararsızlık değildi sanırım yanlış anlattım
bunları görerek yedim ve bu haldeyim şimdi çok büyük bi savaş açtım nefsime
merak ettiğim şuydu acaba bida bunu göze alıp yiyebilecekmiyim
bu arada şortum geldi az önce bugünden itibaren sporumu şortu giyip yapıcam

Canım yaa Haklısın üzmek istemedim seni
Öğle yemeğim çok güzel ama
1 Kepçe Mervimek çorbası
1Dilim çavdar ekmeği

Sonra yeşilçay
Birazdanda light yoğurt yieyeceğim

Evet, bu şekilde anlatınca anladım ))
Ben yanlış anlamışım özür dilerim
Ama şu da güzel oldu, kararlılığını bir kere daha görmüş oldum buna çok sevindim

Bazen bende yanlış anlayabilirim çok görmeyin ))

Sevgilerimle ))

estağfurullah özür gerektirecek bi durum yok:)

bugün hiç su içmediğimi farkettim,
yanıma su aldım şimdi, yatana kadar 1,5 litre tüketmem lazım
ama bu hiç doğru bir yöntem değil
Günlük 2 litre su tüketmemiz lazım ama bunu 4-5 saatlik sürede değil, güne yaymamız lazım...
Sakın benim gibi akşama kadar susuz kalıp akşam olunca su içmeye zorlamayın kendinizi
Nasıl farketmedim ben su içmediğimi diye sormuyorum kendime, çünkü bugün elimde su şişesi hiç yoktu
Görmediğin şeyi unutuyorsun tabi ))

Keşke görmediğimiz herşeyi unutsak değil mi?
Mesela yemekleri...
Eski sevgilileri...
Daha neleri neleri )))

Hiç bir şeyi unutmuyoruz ama suyu -ki en önemli şey- unutuyoruz...
Çok enteresan çoooookkk...

işimize gelmediği için olabilir mi mesela:)

Cuma günü (yani yarın) herkesten kendi ile ilgili genel durum değerlendirmesi istiyorum kızlar ))
Şu ana kadar neler yaptık, nerelerde zorlandık, kilo kaybımız ne oldu (gr bile olsa yazalım lütfen)
Psikolojik olan ne durumdayız?
En çok kızdığımız yorumlar ne oldu, en çok beğendiğimiz yorumlar ne oldu, (ne tip yorumların bizi kamçıladığını veya demotive ettiğini öğreneceğiz böylelikle)
Spor olarak ne gibi aktiviteler yaptık, kaçamaklarımız oldu mu? olduysa telafi için neler yaptık
Genel olarak ruh halimiz nasıl gidiyor, zayıflayacağımıza olan inancımız nasıl gibi...

Örneğin, (bu benimle ilgili değil, sadece örnek diye yazıyorum)

"Bu hafta yediklerime çok dikkat ettim, ama bazen çok zorlandım, mesela arkadaşlarla akşam buluştuk onlar hamburger yedi, hamburgercide bana uygun menü yoktu ben birşey yiyemedim...
Bazen neleri yemem gerektiğini bilemiyorum yada yedikten sonra kararsızlığa düşüp pişman oluyorum

x arkadaşımın yorumuna kızdım çünkü ben orda aslında şunu demek istemiştim....
x arkadaşımın yorumunu çok beğendim çünkü beni motive etti....
Bu hafta fazla spor yapamadım ama 3 gün spor yaptım, farklı zamanlarda mekik çektim, yürüdüm, ip atladım vs..... (örnekler çoğaltılabilir)

Genel olarak çok değişken ruh halim var, bir anda sinirlenebiliyorum, bir anda çok enerjik olabiliyorum... Genellikle yemek yedikten sonra neşeliyim...

Şu anda xxxxxx kilodayım

Zayıflamaya olan inancımı kaybettim / kaybetmedim "

Yukarıdaki örneğe benzer bir şekilde her birinizden (yeni katılan arkadaşlar dahil) bir özeleştiri bekliyorum, kaçamaklarınız dahil herşeyi yazacaksınız...
Dürüstçe yazacağınıza inancım tam...

Bunlara göre birbirimizin ruh halini daha iyi tanıyacağız ve boş motivayon sözlerinden ziyade birbirimize gerçek bir sevgiyle yaklaşacağız ))
Tanışmak böyle birşey... İllaki birbirimizin adını, yüzünü vs bilmemize gerek yok... Birbirimizin ruhunu bilmemiz en büyük tanışma kaynağı olacak...
En azından birimiz umutsuzluğa kapıldığında diğeri ona hemen destek olabilecek....

Sevgilerimle ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…