Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

çok yoğunum o yüzden direk başlıyım
akşam 5 yemek yaşığı ıspanak
1 saat sonra yeşil elma

(tartıma pil aldım ve tartıldım) 68,200 :)
sabah kahvaltısı
2 y.k. lor peyniri
domates salatalık
1 yumurta

ara
1 bardak yeşil çay ve yeşil elma

öğlene kadar 1 lt su
öğlen
4 kaşık patlıcan yemeği -2 kaşık makarna
şimdilik bu kadar görüşürüz

öncelikle kendi kollarına inek butu deme:)onları o hale getiren bizleriz
en azından senin kiloların kutsal bi vazifeye hizmet için yerleşmiş sana benim gibi bekarken 89 kilo olsan nolcaktı dimi ama:)
boyunu merak ettim bu arada bide yaşını?
20 ay oldu demişssin ama bu arada spor yaptın mı ve nası beslendin?
kararlı olman güzel inş böyle dewam eder çünkü azim şart önce beyninde bitirmiş olman gerekiyo sonra zaten gerisi gelir
öncelikle haftalık hedef koy kendine çok abartmadan mesela genelikle haftalık 2 kilo diyoruz biz sende böyle bişey yap daha kolay olur senin için sonra bi bakmışssın haftada 2 derken ayda istediğinden daha iyi olmuş
menünü sende yaz sürekli buraya kontrol mekanizmamız çok iyi çalışıyor burda)
asla kaçamak yapma öyle çok yiyen biri değilim demişssin demek ki sofrada çok yemiyorsun ama geri kalan vaktin abur cunurla geçiyor
hadi bakalım gazan mübarek olsun daha güzel bi hayat ve temmuzda herkesi şaşırtabileceğin bi nişan seni bekliyo

selamm
bende geldim

öğle menüm
yarım karnıyarık
yarım kase yoğurt
yarım dilim beya ekmek

şimdide 1 fincan sade nescafe

nedemek tatlım

herkes burda bunun için zaten allahın izniyle verceğiz bu kılocukları

önümüzdeki günler süper fit bayanlar olacağız

aramıza yeni katılan arkadaşım hoşgeldin
beraber başaracağız ihşallah

hoşbulduk

bende menümü yazayımm sabah
1 domates
1 salatalık
k.k kadar peyaz peynir
2dilim kızarmıs tam bugday ekmegi

öğlen
nohut yemeği
1 su bardağı ayran
azcıkda bulgur pilavı ( salçasız )

ben pkoluyum kızlar insülin direncim vat 65 kılodan4 ayda 60 düştüm hedefim 55 kılo çocugum olmuyorr pkoluyum diye doktorum zayıfla gel dedi zayıflarsam yumurtlamam düzelebirmişz bakalım desteğiniz bekliyorum bend e

merhaba benımde adetlerim çok düzensiz ve pkoluyum çocuk düşünüyorum ben bugun adetimin 25günü ateş tabloma göre yumurtlama yok görüyorum bende herhakde bu ayda adetım gelmeyecek diyee acaba civanperçemimi içsem diyorum ve nasıl yapılcak bilmiyorum içsem adet gelirmi acaba banada bu konuda bilgi verirmisin lütfen

buraya gel ve canın sıkıldıkça yaz

biz öyle yapıyoruz
buraya fazla birşey yazmamak içinde yemiyoruzzz

kahvaltım
fırında 2 dilim çavdar ekmeği üzerinde lor peniri
yarım domates
yarım salatalık

ara yeşil elma

öğle yemeği
1 kase şehriye çorbası
2 yk pırasa kavurması yemeği(yağını süzdürdüm görüntüsü bile içimi bulandırdı)

sonra yarım portakal yedim o an düşünemedim yemeğin hemen arkasından yememem gerektiğini 5 dk sonra aklıma geldi ve cezamı kendim kestim dışarı çıkıp yarım saat yürüyüp geldim umarım telafi edebilmişimdir

Okurken çok güzel, çok güzel diyordum taa ki turşuyu görene kadar !
ne güzel tartı da 69,700 çıkmışsın bak...
kendine bu ayıbı neden yaptın ?
Turşuda sence ne kadar tuz vardır?
Vücudun şimdi ne kadar su tutacak?
Ne kadar yağ stoklayacak?
Bunları hesaplıyormusun yerken?
Lütfen yerken bunları düşünelim,
Sadece canımız çekti, bir tadına baktım, ufak bir lokma aldım diyerek yemeyelim...
Senin iyiliğin için söylüyorum...
300 gr kolay verilmiyor ama çoook kolay alınıyor...
Ben burda boşuna yazıyormuşum gibi hissediyorum bunları okuyunca ve gerçekten üzülüyorum (((((((

selam nasılsınız
arkadaşım nacizane fikrimi seninle paylaşmak isterim her ay yumurtlama olduğu için ve atıldığı için adet görürüz yumurta oluşup döllenme oluncada hamile kalır ve adet olmazsın madem bebek düşünüyorsun bitki çaylarından biraz uzak durman gerek kekik ve defne yaprağı (ki en masumları)rahmi kayganlaştırıp bebeğin tutunmasını zorlaştırıyor.nette bi arştır derim

soya sosu seni canı yürekten tebrik ediyorum topiğini sonuna kadar okudum çok güzel motive ediyorsun senden çok etkilendim
ve dün markete gidip dereotu roka ve lor peyniri aldım :))))

ben çivan perçemini kaynattığım suya 1 dal atıp üzerini çay tabağı ile kapatıp 5 dk .demledikten sonra içiyorum

genelde akşamlar içiyorum gerçekten faydalı

Soya sosu
canım iş görüşmen nasıl gitti
hayırlı haberle gelmişindir inşallah

ara öğün

1 portakal

Selam milleeettt ))

Gene güzel bir gün ))
Görüşmemi merak edenler için söyleyeyim, güzel geçti ama henüz bir netice yok...
Önümüzdeki hafta 2 görüşmem daha var farklı şirketlerde (kısmetim açıldı p)

Bugün evden erken çıkmak zorunda kaldım, sabag aceleyle hemen sirkeli ballı suyumu içtim
Bir bilim tam buğday ekmeği ve biraz lor peyniri attım ağzıma ve fırladım evden
Ve bu saate kadar hiç bir şey yeme fırsatı bulamadım
Açlıktan gözüm döndü resmen ya

Eve gelirgelmez yiyeceklere saldırmak istedim (birde aylık periyodum yaklaşıyor ki sormayın gitsin, deli gibi yemek isterim bu dönemde, tartıya bile çıkmam )))))
Tabi bunu yapmamak için hemen çorba ısıttım (aklınızda olsun çorbayı neredeyse kaynar şekilde ısıtın bu gibi durumlarda onu üfleye üfleye yiyeceğinizden daha yavaş yersiniz ve daha çabuk doyarsınız böylelikle))
Birde dereotlu pulbiberli yoğurt hazırladım yanına, birde orta boy turp soyup elma gibi ısıra ısıra yedim

İnanırmısınız bilmem hem acayip doydum hemde yoğurt bu kadar güzel gelmemişti bana ))))))
Açlık böyle birşey, yoğurdu bile sevdirdi bana )))))))))))))))

Gelelim bazı bilgilere;

Elma sirkesi + bal ve ılık su'yu neden içtiğimizi soran arkadaşımız vardı sanırım

Şahsım adıma cevap vermem gerekirse bundan yaklaşık 6 ay önce zayıflattığını duyduğum için içmeye başlamıştım aslında... Sonra baktımki bir çok şeye iyi geliyormuş.. İçeyim bari dedim.. Neticede tadı öyle tahammül edilmez birşeyde değil... sonra faydasını da görmeye başladım... Mesela kışın sürekli grip olurum ve grip olunca ilaç kullanmam (boğaz pastilleri dahil) yasak benim... Çünkü bir takım sağlık problemlerim var ve düzenli ilaç kullanmam gerekiyor, bu ilaçları kullanırkende asla başka bir ilaç kullanamıyorum, doktorlar ilaçlarımı duyunca başka ilaç yazmıyorlar bana )) 6 aydır düzenli bir şekilde elma sirkesi içiyorum ve hiç grip olmadım... Arkadaşlarım grip oldu, ailem grip oldu, hiç bir şekilde bana bulaşmadı bu grip mikrobu ))
Bende mi böyle bir etki yarattı bilemem ama benim işime yaradı en azından )) Ayrıca yediklerimi hazmetmemde ve yediklerimin yağa dönüşmeden hazmedilmesinde de etken bir rol oynadığını biliyorum... Bu sebepten içiyorum... Yeterince açıklayıcı bir bilgi olabildimi bilemiyorum ))

Makarna yiyen arkadaşlar;

Makarnalarınızı yağsız yediğiniz sürece bir sözüm yok... ama eğer o makarnaya yağ giriyor ise 1 kaşık bile yemeniz vücudunuza yaptığınız büyük haksızlıktır bilginize...
Ben makarna yiyeceğim zaman genelde şu şekilde yapıyorum... Önce bir su bardağına makarnayı dolduruyorum... (ölçüm bu) sonra yağ ve tuz koymadan haşlıyorum...
Ve yanına ister salata yapıyorum, ister sebze haşlıyorum, ister yoğurtla tüketiyorum... Ama asla makarnaya tuz ve yağ eklemiyorum...

Yemekten sonra yenen meyveler;

Yemekten sonra 1 meyve yiyebilirsiniz ama yemekle yediğiniz meyve arasında 2 saat süre olmalı... Yoksa yemekten sonra portakal yiyen sevgili arkadaşım gibi kendi cezanızı kendiniz kesmelisiniz )) Seni tebrik ediyorum bu arada )))

Sevgilerimle ))

Hepinize ayrı ayrı hoşgeldiniz demek isterdim ama artık buranına hızına yetişemez oldum ))

Öncelikle şunu unutmayın ki, siz zaten böyle bir karar vererek en doğru şeyi yaptınız...
Hepinize hayranım...
Bende sizler gibi bu yola çıktığımda 88,6 kiloydum (2 ay önce)
Şu anda 78,7 kiloyum ve hedefim 60 kilo olmak ve olacağım ))

Ama her zaman dediğim gibi;
* Kaçamak yapmadan,
* Sağlıklı gıdalar tüketerek,
* Haftalık hedeflerle
* Spor yaparak
* Ve en önemlisi birbirimize destek olarak (bazen birbirimize fırça atarak ))

Hepiniz hoşgeldiniz ))

Sevgilerimle ))

Yemekten sonra ara öğün olarak yedim portakalı yememmi gerekiyor du
acaba

şimdi yeşil çayımı içiyom

Yemekten sonra ara öğün olarak yedim portakalı yememmi gerekiyor du
acaba

şimdi yeşil çayımı içiyom

Ara öğün olarak portakal yiyebilirsin canım ))
Sadece yemekten sonra 2 saat geçmesi gerekiyor diye yazdım hatırlatma amacıyla
Mideyi doldurmak değil, küçültmek amacımız ya ))

Sevgilerimle ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…