benı de aranıza alın lutfen kendımı ınanın yanlız mutsyz sınırlı hıssedıyorum ...bu kılo ne basa bela bır durummus...
herseyınızı etkılıyo suanda 84 kg gordum tartıda dogum yapalı 20 ay oldu hıc veremedım...spora basladım tık yok...
cok yıyen bırıde degılım anlamıyorum ne lanet metabolızmam varmıs...
yazdıklarınızı okudukca cok motıve oluyorum...bır taraftan yaz gelıyor dolabı acıyorum gıyecek hıcbırseyım yok...kısa kollu nasıl gıycem kollarım masallah inek butu gıbı gelıyor bana...gobegımı desen hırkalar bıle kapatmıyo
yaz gunu hırkada gıyılmezkı ....bu durumdan dolayı dısarı cıkmak ıstemıyorum herkez hadı gel cıklaım dedıkce ben bu guzel havalarda bahaneler bulup eve tıkılıp kalıyorum aksam esım gelıyoo kendımı sevmedıgım ıcın onuda mutsuz edıyorum gıbı gelıyoo yanı bu kılolar hyer daım basıma bela....
temmuz 15 gıbı erkek kardesımın nısanı var ve mesınde yazın tam sıcagı ben o gune kadar kendıme hedef koydum ve burdan sızlerede soz verıyorum tam 3.5ay var o gune...
toplamdaher ay 5 kılo hedef koyuyorum ve 3bucuk ay sonunda 17 kkılo eder suankı kılom 84-17=67kg
hedefım 59 ama bunun ıcın onumde zaman var ılk hedefım bu arkadaslar sayenızde basarcagıma ınanıyorum lutfen bana cvp yazın...sporada baslıycam bugun yazıldım...
ne olur lutfen herkez kurtulsun su fazlalıklardan her kezın allah yardımcısı nolsun
yqsemın8085 cvp verdıgın ıcın cok saol...sevgılıs.sosundanda yardımlarını beklıyorum umarım bu sefer basarırırm herkezın yınemı rejım yapıyosun demesınden bıktım...bu sefer kac kılo verdın dıye sormalarından veremeyıp sıkılıp bırakmaktan...offfffgercekten ben nasıl bu kılolara geldım anlmadım...
aramıza yeni katılan arkadaşım hoşgeldin
beraber başaracağız ihşallah
tatlım günaydın
çivanperçemi gerçekten adet düzenleyici
ben yıllardır adet düzensizliği yaşıyorum,(sivilce sorunu ) gitmedim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı en son doktor dedi böyle yaşamaya alışacaksın dedi ve bende alıştım ha doktor senin çocuğun olamz demişti bana bende karışma allahım işine demiştim (hiç inançımı yitirmedim evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım)ve 10 yaşında oğlum var benim
yılda 2 veya 3 kez ibrahim saraçoğlu kürünü yapıyorum gerçekten faydası var
birde adetime 10 gün kalada çivanperçemi veya hayıt tohumu çayını yapıp içiyorum
gerçekten faydası oluyor ama dikkat et bu çaylar aynı zamanda iştah açıcı bende öyle oluyor o yüzden ben akşamları yatmadan önce içiyorum
hoşbulduk
bende menümü yazayımm sabah
1 domates
1 salatalık
k.k kadar peyaz peynir
2dilim kızarmıs tam bugday ekmegi
öğlen
nohut yemeği
1 su bardağı ayran
azcıkda bulgur pilavı ( salçasız )
ben pkoluyum kızlar insülin direncim vat 65 kılodan4 ayda 60 düştüm hedefim 55 kılo çocugum olmuyorr pkoluyum diye doktorum zayıfla gel dedi zayıflarsam yumurtlamam düzelebirmişz bakalım desteğiniz bekliyorum bend e
buraya gel ve canın sıkıldıkça yaz
biz öyle yapıyoruz
buraya fazla birşey yazmamak içinde yemiyoruzzz
Günaydın
Hayatımda ilk defa çikolatadan bu kadar uzağım
Bugün çikolata yemeyeli tam 4.günümdeyim
Ve cildimdeki sivilcelerimde azaldı sanki
Bu sabah tartıda 69.7 yani 300 gr gitmiş
Nerdeyse 2-3 haftadır kilo veremiyordum
6 Lı rakamlar güzeldir
65 de görürüm inşallahhhh
Dün beyaz eşyalarımı almaya gittik ondan geç yedim yemeğimi
Kardeşim yemek öğrenmeye başladı
Ben evden gidince büyüdüğünü anladı sanırım
Benim küçük kız kardeşim( 17 Yaşında aslında ama işte bizim evin küçüğü olduğu için büyümüyor)
Akşam menüm
- 1 kepçeden az şehriye çorbası(Şehriye çorbasını sevmem kardeşim yememi istediği için onun hevesini kırmamak için tattım)
- 2 kaşık yoğurtlu makarna
- Turşu(Çok çekti canım)
1 Bardak Mısır püskülü çayım
Akşam yatarken Ballı+Sirkeli su
Sabah Kahvaltım
- 1Bardak Ilık Su
- 300 Ml Süt+Shake
- 1 Bardar consantre çayım
- 2 Bardak su
Birazdan yeşilçayımı içeceğim
Güzel günler bizim olsun
merhaba benımde adetlerim çok düzensiz ve pkoluyum çocuk düşünüyorum ben bugun adetimin 25günü ateş tabloma göre yumurtlama yok görüyorum bende herhakde bu ayda adetım gelmeyecek diyee acaba civanperçemimi içsem diyorum ve nasıl yapılcak bilmiyorum içsem adet gelirmi acaba banada bu konuda bilgi verirmisin lütfen
merhaba benımde adetlerim çok düzensiz ve pkoluyum çocuk düşünüyorum ben bugun adetimin 25günü ateş tabloma göre yumurtlama yok görüyorum bende herhakde bu ayda adetım gelmeyecek diyee acaba civanperçemimi içsem diyorum ve nasıl yapılcak bilmiyorum içsem adet gelirmi acaba banada bu konuda bilgi verirmisin lütfen
Yemekten sonra ara öğün olarak yedim portakalı yememmi gerekiyor du
acaba
şimdi yeşil çayımı içiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?