Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

günaydın kahvaltım
1 yumurta haslanmış
1 domates
1 salatalık
az kaşar
ekmek yok

cuma degerleme günümüz oldu
ilk ben yazıyım

ilk gün çok zorlandım bugun 3. günüm ama iii gidio arada kaçamak oluo ister istemez havuç portakal falan
kilo yazın demişti soya ama benim tartım yok evde ama iii gidiom mutluyummmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Günaydın KULUBUMUN GÜZEL ÇITIRLARI

BU YAZA ÇITIR VE FİT BAYANLAR OLARAK GİRECEĞİZ

BEN KENDİME VE SİZLERE İNANIYORUM

GELELİM SABAH KAHVALTIMIZA

sabah akşamda ılık suya ıslatığım incir ve kayısı suyunu içitim bağırsaklarım için (anneannem öle yapardı hep benımde aklıma geldi )faydası oldu

domates salatalık biber 2 dilim çavdar ekemeği azcık lor peyniri 2 çay bardağı çay

gelelim kilomuza
başlangıç tarih 19-03-2012

başlagıç kılom 75kg
şuan 72,5kg mım
yanı ben bu hafta sadece 500 gr vermişim

ama üzülmedim ne kadar sürede aldıysam bu kıloları o kadar geç vericem hiç mühüm değil
İŞİN İLGİNÇ TARAFIDA SANKİ BELİM İCELMİŞ GİBİ GELİYOR BANA ÖNCE GİYMİŞ OLDUĞUM PANTALONLAR BELIMİ SIKAR İZ YAPARDI AMA ŞİMDİ RAHAT OLUYOR

SOYA SOSU SENİ SAYENDE GERÇEKTEN YEMEK YEMESİNİ ÖĞRENİYORUZ İNSANLAR ÇİKOLATA VE ABUR CUBUR YEMEDEN DURAMIYOR

AMA DÜN AKŞAM ÇOCUĞA SİNİRİMDEN HERŞEY YEMEK GELDİ AKLIMA BENDE AÇTIM BU SAYFAYA YAZDIM
AZCIK SONRA MUTFAĞA MASANIN ÜZERİNE YIKADIM SALATALIĞI BARİ ONUN KALORİS AZ ONU YİYEYİM DEDİM YEDİM DE VALLA 3ADET YEDİM
SONRADA YEŞİL ELMA VE YEŞİL ÇAYIMI İÇTİM BİLMİYORUM SİZEDE OLUYOR BÖYLE FAZLA KAÇIRDIYSAM EĞER ÖZÜR DİLERİM SİZDEN

10 GÜNDÜR RAHAT GİDİYORDUM SAĞLIK BESLEME SANKİ DÜN KARNIM HİÇ DOYMAMIŞ GİBİ GELDİ AMA BEN BİLİYOM BENIM KARNIM DEĞİL GÖZÜMÜN AÇ OLDUĞUNU

AMA BUGUN DAHA İYİYİM

EVET HERKESİ BEKLİYORUZ

ÖPÜYORUM SİZLERİİİİİİİİİİİİİ

Günaydın

dün akşam menüm
  • Küçük boy patates haşlaması yağsız yutsuz dilimledim
  • Brokoli tuzsuz çok az zeytinyağ-sarımsak
  • 100 gr yoğurt light

Mısır püsküllü çayım
Yatarken Ballı+Sirkeli su

dün Kemal Kükreyenin
Ballı+Sirkeli karışımını aldım
Evde kendi yaptığım daha güzel oluyordu
Kötü kokuyor

Sabah Kahvaltım
  • Ballı+Sirkeli suyum
  • 1 fincan yeşil çay
  • 300 Ml Süt+ Shake
  • 2 Bardak Su

Şuana kadar zayıfladıkça eskiden hergün ne kadar çok yediğimi düşündüm
Neden yedim
Gözümü doyurmak için mi miğdemi küçütmek için mi?
Sanırım gözüm doymuyor
Ama artık az yiyorum ve sağlıklı besleniyorum
Spor yapmaya vaktim olmuyor çok istiyorum belki yapsam daha hızlı kilo vereceğim
Diyete ilk başladığım zamanlar Ocak 2012
Çok mutsuzdum motivasyonum düşüktü
Ama böyle beslenmeyi ömür boyu devam ettireceğimi işledim beynime
Ben başarabilirdim
Beni gören herkesin ne kadar kilo almışsın demesinden sıkılmılmıştım
En mutlu günüm olan nişan günümde gidip abiye bile denemedim
diktirdim beğendiğim modeli
Ama beğenmedim bana yakışan bir elbise değilmiş
Utancımdan nişanlımın yanında elbise denemek istemmeiştim
Nişan fotoğraflarımda çok kiloluydum
Albümü aldığımda aman allahımgerçekten böylemiyim dedim
Ve çıplak olarak aynaya baktım
herkesin imrenek baktığı vücuduma neler yapmışım
Ben halbuki ne kadar güzeldim
3 yılda 18 kilo
Bu benmiydim??
Aynadaki benmiyim dedim..
Ama daha cok yedim
Söz verdim ve Düğünüme kadar hedefimi 65 Koydum
1.68 Boyum var aslında 58-60 olsam çok iyi olur ama küçük hedefler koydum
Başardıkça bi beş kilo daha hedef koydum
İlk 2 ay ocakda 5 kilo
Şubatta 5 kilo verdim
Martta 2 kilo aldım sonra geri verdim
derken toplam 10 kilo verdim
Burda kimsenin yorumuna kızmadım
Çünkü şuana kadar vana sadece siz yorum yazdınız
Gerçekleşlerle yüzleştiriyorsunuz beni seviyorum bu yüzden sizden gelen yorumlar motive ediyor beni
Buraya yediklerimi yazacağım içinde daha az yiyorum
Mesela en büyük adımım bu hafta ben çikolata yemedim
Ve mutsuz değilim çünkü 300 gr gitmiş
69.700 6 Lı rakamları görmeyi ne çok istiyordum
Devamı gelecek asla pes etmeyeceğim..
Zayıf çıtır olcak

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

akşamki menüm

balık ve salata

2 saat sonra yarım portakal yeşil çay

yatarken sirkeli ballı ılık su

sabah y
sirkeli ballı ılık su

2 dilim çavdar ekmeği ile beyaz peynirli tost
şekersiz çay

ben de 1 haftada 500 gr vermişim

ama ben zorlanıyorum ama bırakmak istemiyorum

şimdi 1 günde yediklerimi düşündükçe
önceden ne kadar çok yermişim diye düşünüyorum
şimdi bir eksiklik hissediyorum sanki
ilgimi farklı yönlere çekmeye çalışıyorum

yarın hafta sonu evde ve mutfakta olmak bana daha zor geliyor
işte göz görmeyince gönül katlanıyor sanki

ama yılmak yok düzenli ve sağlıklı beslenmeye devam
38 beden olupta 38 beden pantolonlar giymeye başlayınca eminim süper olacakkkkkkk

Hafta ortasından beri yediklerime daha da dikkat ediyorum. Sporu aksatmamaya çalışıyorum ama Salı hastaydım gitmedim Çarşamba gitmedim spor hocam "boğazını tutamıyorsun anlaşılan" diyip gururumu ve hevesimi kırdığından beri türlü bahane buluyorum kendime.sonra da verdiğim paranın karşılığını almalıyım diye yola koyuluyorum.50dk kardiyo,30 dk plates yaptım dün. Akşam yemeğim bir tabak pırasa ve salataydı. 1-2 lokma ekmekle menemen yedim. Sonra bol bol yeşil çay.
Moral durumum gayet yüksek gidecek bu kilolar diyorum başka birşey demiyorum. burayı okudukça daha da motive oluyorum
Fark ettim de ben yeşil çayı her akşam içiyorum bir haftadır. Daha bi zayıf hissediyorum kendimi. Ama tartılmadığım için ne kadar zayıfladım bilmiyorum. Siz beni listeye kilo vermedi olarak kaydedin. (boy 1.60 kilo 70) Önümüzdeki hafta Cuma kaç kilo olduğumu yazarım.

günaydınlarr
öncelikler iyiki burayı bulmuşum diyorum yanlız olmadığını bilmek çok güzel
artık gereksiz şeyleri yemiyorum dün arkadaş okula börek getirmiş 2 dilim bana ayırmışlar teşekkür ederim dedim ve yemedim kendimi takdir ettim vallla ( ama arkadaşın karşıma geçip bende diyetteyim ama yicem deyip karşımda yemesine de uyuz oldum o ayrı:)))
18 mart 87,6
30 mart 85,6
20 günde 2 kilo
belki az ama benim için büyük bir moral kaynağı oldu yapabilirim kesin
iyiki varsınız kızlar

oğlun kaçıncı sınıfta okuyor canım[/QUOTE]

OĞLUM 4 SINIFTA OKUYOR (LAF ARAMIZDA OKUMAYA MEYİLLİ BİR ÇOCUK DEĞİL BEN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM)BİLİYORUM BAZEN YANLIŞ YAPIYORUM ÇÜNKÜ ÇOCUKLARI BİZ BİZİM İSTEĞİMİZ BİR KALIBA SOKMAYA ÇALIŞIYORUZ AMA ONLARIIN BİR BİREY OLDUĞUNU UNUTUYORUM BEN SADECE HERŞEYI ZAMANINDA VE VAKTİNDE YAPMASINI İSTİYORUM ACABA ÇOK BİRŞEY İSTİYORUM .
SIKTIYSAM KUSURA BAKMAYIN

BOŞVERİN KONUMUZ DÜZENLİ VE SAĞLIK BESLENME

2 bayrak su

sabah kahvaltısı
2 yk lor peynir
domates salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
maydanoz
1 harşlanmış yumurta

1 saat sonra yeşil çayımı içicem 1 elmayla
Gelelim Kilo durumuna
26.09.2012 : 68.800 sıkı diyete başladım
30.09.2012 : 67.700 şimdilik iyi gidiyo

hayır tatlım gerçekten güzel
bence moralini bozma
zamanla çıtır bayanlar olacağız
bende 19 marttan bugune 2,5kg verdim hiçte takmıyorum

boşver takma spor hocanı

bence herşey beyinde biter varsın gitmesin kilolar

ama yemek yemesini öğreniyoruz

Günaydın sekerler :))) rejime tam gaz devam hepimiz zayıf olucaz :)
Kahvaltıda
1 dilim kepekli ekmek
1 k k kadar beyaz peynir
1 salatalık
Bol maydanoz dereotu ( limonlu naneli)
2 bardak çay
1 t k bal (diyetisyenim verdi reçelinde var ama yemiyorum korkudan :))
Bugün zeytinimide yemedim gerek yok daha çok kilo vereyim :)))
Hepinize sevgilerle sekerler :))

oğlun kaçıncı sınıfta okuyor canım

oğlum 4 sınıfta okuyor (laf aramızda okumaya meyilli bir çocuk değil ben elimden geleni yapacağım)biliyorum bazen yanlış yapıyorum çünkü çocukları biz bizim isteğimiz bir kalıba sokmaya çalışıyoruz ama onlarıın bir birey olduğunu unutuyorum ben sadece herşeyı zamanında ve vaktinde yapmasını istiyorum acaba çok birşey istiyorum .
Sıktıysam kusura bakmayın

boşverin konumuz düzenli ve sağlık beslenme[/quote]

,benim kızımda 4. Sınıfta

sen kaç yaşındasın

Günaydın,benide alın aranıza motive olmaya ihtiyacım var.Bende bugün itibariyle diyete başlıyorum.Tam kilomu bilmiyorum en yakın zamanda tartılacağım.58 kilo civarındayım.52 ye düşmem lazım.6 kilom var vermem gereken.Kendime 2 ay süre biçiyorum.Bir ayda 3 kiloda normaldir sanırım.
Sabah:1 simit peynir çay
Arada:1 bardak yeşil çay içtim.
Öğlene hafif birşeyler atıştıracağım henüz bir fikrim yok.Bugün hazırlıksız geldim işyerine.Öğlen gidip diyet alışverişimi yapacağım.

Öncelikle aranızda olmaktan çok mutluyum bugün sabah diyete başlayacağımı bile bile gayet mutlu uyandım forumun her sayfasını incelikle okudum ve sizden ogrendiklerimle bu sefer basaracagima and ictim... Biazdan câya misafirlerim var onlar için kek kısır Borek yaptım ama tatlarına dahi bakmiycam çünkü bugüne kadar hepsinden nerdeyse birer kamyon dolacak kadar yemismdir:)))) bildigim tatlar yiyipte kendimi uzmeyecegm:)))artık bende lorumla bir dilim buğday ekmegimi yerim:))) yeşil cayimla.. Bugüne kadar bir sürü şey denemisimdir ama sonuçta kilo vermediğimi görünce hep kısa vadede dondüm ama bu sefer farklı sanırım... Sizlerle beraber asicam:)))) asllinda dusunuyorumda çok kendine güveni olan kendini beğenen biriydim esimle 5 sene çıkarak evlendik.. O yılki fotolarima baktikca kendimi taniyamiyorum.. Saclarım sariydi onları bile koyulastirdim gullu gibi oluyorum diye.. Bedenimi bile kabullenmiyorum internetten alışveriş yapıyorum cogunun 44 bedeni yok ben 42 alıyorum olmuyo atıyorum etiketli sekilde dolaba... Hep hüsran yani:))) ama dün gece yatarken sunu düşündüm o aldıklarımı acaba daralttirmak için terzinin yolunu tutabilecekmiyim... O gün bana Bayram olur buna inanın kızlar...geçenlerde bir tv programına katıldım burdan yayinlanacagi gün sizede hbr veririm beni daha yakından tanıma imkanınızda olur.. Bir yemek programı teklif geldi onda bile ilk düşündüğüm ekranda ne berbat kilolu cikacagim... Kabul etmiş bulunduğum günden beri daha zayıf nasıl dururumun çabasına girdim sacımı dalgalı yaptırmadım suratım daha iri çıkar diye uzun topuklu giydimki kut durmayim diye.. Yok ondan karnım çıktı bu daha salas ama salas birsey dahada iri gösteriyor anlaşılan kabus gibi .. Bide sunucu kızın 46 kilo olması benim yanında dev gibi dururum düşüncelerimde cabasi... Neyse bir sekilde atlattım çekimleri ama şimdi kendimi ekranda asıl görünce yuzlescem kendimle... Hayatımın her dönemini kabusa döndüren bu kilolardanda kurtulcam... Bugün bu niyetle uyandım giyemedigim herseyi giyeceğim ve kimse yanımda zayıf olunca kiskanmayacagim...! Kocam bana tekrar asık olacak. Onun yanında kabine girebilecegim.. Begendim birşeyin büyük bedeni varmi diye sormayacağım ... Hedefim ilk basta 67 olmak ondan sonrası kolay 59 olcam.. Şimdi 84.0 olarak tartildim bugün 30 Mart 2012 birazdan kahvaltımı yazıdan kocaman opuldunuz...

hoş geldin canım inş zayıflıcaz ve doğru beslencez meraklandım hangi programa katıldın bugün nr giyseme falan mı

kahvaltım
1 domates
1 salatalık,
1 dilim peynir
1 yumurta
ve yeşil çayım:)))
tabağı doldurdum gözüm doydu tavsiye ederim sizede

Selam kızlar
yılbaşı akşamı tartıldığımda 71kiloydum ömrümde ilk kez bu rakamı görmüştüm.çıplak halde otururken göbeğimdeki yağ katmanının bacaklarıma deüıdiğini gördüm ve kendimden tiksindim.zayıflamaya karar verdim şubat sonunda tartıldığımda tam 8kilo vermiştim.
Neler yaptığımı yazayım fikir olsun size de,öyle diyet listeleri falan hikaye,herşey yedim ama abartmadım.öyle yağda yumurtalı bol ekmekli çikolatalı reçelli kahvaltılardan vazgeçtim

hoşgeldin canım aramıza karar vermek güzel birşey
düşünün biz kendimize neler yapıyoruz farkında olmadan zaman gelecek bizde herşeyimizi az da olsa tüketeceğiz şimdilik önce kı yediklerimizesayalım
ama er veya geç olarak farkına varıyoruz işte
boşverin yavaş yavaş gitsin kilocuklarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…