Cuma günü (yani yarın) herkesten kendi ile ilgili genel durum değerlendirmesi istiyorum kızlar ))
Şu ana kadar neler yaptık, nerelerde zorlandık, kilo kaybımız ne oldu (gr bile olsa yazalım lütfen)
Psikolojik olan ne durumdayız?
En çok kızdığımız yorumlar ne oldu, en çok beğendiğimiz yorumlar ne oldu, (ne tip yorumların bizi kamçıladığını veya demotive ettiğini öğreneceğiz böylelikle)
Spor olarak ne gibi aktiviteler yaptık, kaçamaklarımız oldu mu? olduysa telafi için neler yaptık
Genel olarak ruh halimiz nasıl gidiyor, zayıflayacağımıza olan inancımız nasıl gibi...
Örneğin, (bu benimle ilgili değil, sadece örnek diye yazıyorum)
"Bu hafta yediklerime çok dikkat ettim, ama bazen çok zorlandım, mesela arkadaşlarla akşam buluştuk onlar hamburger yedi, hamburgercide bana uygun menü yoktu ben birşey yiyemedim...
Bazen neleri yemem gerektiğini bilemiyorum yada yedikten sonra kararsızlığa düşüp pişman oluyorum
x arkadaşımın yorumuna kızdım çünkü ben orda aslında şunu demek istemiştim....
x arkadaşımın yorumunu çok beğendim çünkü beni motive etti....
Bu hafta fazla spor yapamadım ama 3 gün spor yaptım, farklı zamanlarda mekik çektim, yürüdüm, ip atladım vs..... (örnekler çoğaltılabilir)
Genel olarak çok değişken ruh halim var, bir anda sinirlenebiliyorum, bir anda çok enerjik olabiliyorum... Genellikle yemek yedikten sonra neşeliyim...
Şu anda xxxxxx kilodayım
Zayıflamaya olan inancımı kaybettim / kaybetmedim "
Yukarıdaki örneğe benzer bir şekilde her birinizden (yeni katılan arkadaşlar dahil) bir özeleştiri bekliyorum, kaçamaklarınız dahil herşeyi yazacaksınız...
Dürüstçe yazacağınıza inancım tam...
Bunlara göre birbirimizin ruh halini daha iyi tanıyacağız ve boş motivayon sözlerinden ziyade birbirimize gerçek bir sevgiyle yaklaşacağız ))
Tanışmak böyle birşey... İllaki birbirimizin adını, yüzünü vs bilmemize gerek yok... Birbirimizin ruhunu bilmemiz en büyük tanışma kaynağı olacak...
En azından birimiz umutsuzluğa kapıldığında diğeri ona hemen destek olabilecek....
Sevgilerimle ))
Günaydın KULUBUMUN GÜZEL ÇITIRLARI
BU YAZA ÇITIR VE FİT BAYANLAR OLARAK GİRECEĞİZ
BEN KENDİME VE SİZLERE İNANIYORUM
GELELİM SABAH KAHVALTIMIZA
sabah akşamda ılık suya ıslatığım incir ve kayısı suyunu içitim bağırsaklarım için (anneannem öle yapardı hep benımde aklıma geldi )faydası oldu
domates salatalık biber 2 dilim çavdar ekemeği azcık lor peyniri 2 çay bardağı çay
gelelim kilomuza
başlangıç tarih 19-03-2012
başlagıç kılom 75kg
şuan 72,5kg mım
yanı ben bu hafta sadece 500 gr vermişim
ama üzülmedim ne kadar sürede aldıysam bu kıloları o kadar geç vericem hiç mühüm değil
İŞİN İLGİNÇ TARAFIDA SANKİ BELİM İCELMİŞ GİBİ GELİYOR BANA ÖNCE GİYMİŞ OLDUĞUM PANTALONLAR BELIMİ SIKAR İZ YAPARDI AMA ŞİMDİ RAHAT OLUYOR
SOYA SOSU SENİ SAYENDE GERÇEKTEN YEMEK YEMESİNİ ÖĞRENİYORUZ İNSANLAR ÇİKOLATA VE ABUR CUBUR YEMEDEN DURAMIYOR
AMA DÜN AKŞAM ÇOCUĞA SİNİRİMDEN HERŞEY YEMEK GELDİ AKLIMA BENDE AÇTIM BU SAYFAYA YAZDIM
AZCIK SONRA MUTFAĞA MASANIN ÜZERİNE YIKADIM SALATALIĞI BARİ ONUN KALORİS AZ ONU YİYEYİM DEDİM YEDİM DE VALLA 3ADET YEDİM
SONRADA YEŞİL ELMA VE YEŞİL ÇAYIMI İÇTİM BİLMİYORUM SİZEDE OLUYOR BÖYLE FAZLA KAÇIRDIYSAM EĞER ÖZÜR DİLERİM SİZDEN
10 GÜNDÜR RAHAT GİDİYORDUM SAĞLIK BESLEME SANKİ DÜN KARNIM HİÇ DOYMAMIŞ GİBİ GELDİ AMA BEN BİLİYOM BENIM KARNIM DEĞİL GÖZÜMÜN AÇ OLDUĞUNU
AMA BUGUN DAHA İYİYİM
EVET HERKESİ BEKLİYORUZ
ÖPÜYORUM SİZLERİİİİİİİİİİİİİ[/QUOTE
oğlun kaçıncı sınıfta okuyor canım
Cuma günü (yani yarın) herkesten kendi ile ilgili genel durum değerlendirmesi istiyorum kızlar ))
Şu ana kadar neler yaptık, nerelerde zorlandık, kilo kaybımız ne oldu (gr bile olsa yazalım lütfen)
Psikolojik olan ne durumdayız?
En çok kızdığımız yorumlar ne oldu, en çok beğendiğimiz yorumlar ne oldu, (ne tip yorumların bizi kamçıladığını veya demotive ettiğini öğreneceğiz böylelikle)
Spor olarak ne gibi aktiviteler yaptık, kaçamaklarımız oldu mu? olduysa telafi için neler yaptık
Genel olarak ruh halimiz nasıl gidiyor, zayıflayacağımıza olan inancımız nasıl gibi...
Örneğin, (bu benimle ilgili değil, sadece örnek diye yazıyorum)
"Bu hafta yediklerime çok dikkat ettim, ama bazen çok zorlandım, mesela arkadaşlarla akşam buluştuk onlar hamburger yedi, hamburgercide bana uygun menü yoktu ben birşey yiyemedim...
Bazen neleri yemem gerektiğini bilemiyorum yada yedikten sonra kararsızlığa düşüp pişman oluyorum
x arkadaşımın yorumuna kızdım çünkü ben orda aslında şunu demek istemiştim....
x arkadaşımın yorumunu çok beğendim çünkü beni motive etti....
Bu hafta fazla spor yapamadım ama 3 gün spor yaptım, farklı zamanlarda mekik çektim, yürüdüm, ip atladım vs..... (örnekler çoğaltılabilir)
Genel olarak çok değişken ruh halim var, bir anda sinirlenebiliyorum, bir anda çok enerjik olabiliyorum... Genellikle yemek yedikten sonra neşeliyim...
Şu anda xxxxxx kilodayım
Zayıflamaya olan inancımı kaybettim / kaybetmedim "
Yukarıdaki örneğe benzer bir şekilde her birinizden (yeni katılan arkadaşlar dahil) bir özeleştiri bekliyorum, kaçamaklarınız dahil herşeyi yazacaksınız...
Dürüstçe yazacağınıza inancım tam...
Bunlara göre birbirimizin ruh halini daha iyi tanıyacağız ve boş motivayon sözlerinden ziyade birbirimize gerçek bir sevgiyle yaklaşacağız ))
Tanışmak böyle birşey... İllaki birbirimizin adını, yüzünü vs bilmemize gerek yok... Birbirimizin ruhunu bilmemiz en büyük tanışma kaynağı olacak...
En azından birimiz umutsuzluğa kapıldığında diğeri ona hemen destek olabilecek....
Sevgilerimle ))
günaydınlarr
öncelikler iyiki burayı bulmuşum diyorum yanlız olmadığını bilmek çok güzel
artık gereksiz şeyleri yemiyorum dün arkadaş okula börek getirmiş 2 dilim bana ayırmışlar teşekkür ederim dedim ve yemedim kendimi takdir ettim vallla ( ama arkadaşın karşıma geçip bende diyetteyim ama yicem deyip karşımda yemesine de uyuz oldum o ayrı:)))
18 mart 87,6
30 mart 85,6
20 günde 2 kilo
belki az ama benim için büyük bir moral kaynağı oldu yapabilirim kesin
iyiki varsınız kızlar
hafta ortasından beri yediklerime daha da dikkat ediyorum. Sporu aksatmamaya çalışıyorum ama salı hastaydım gitmedim çarşamba gitmedim spor hocam "boğazını tutamıyorsun anlaşılan" diyip gururumu ve hevesimi kırdığından beri türlü bahane buluyorum kendime.sonra da verdiğim paranın karşılığını almalıyım diye yola koyuluyorum.50dk kardiyo,30 dk plates yaptım dün. Akşam yemeğim bir tabak pırasa ve salataydı. 1-2 lokma ekmekle menemen yedim. Sonra bol bol yeşil çay.
Moral durumum gayet yüksekGidecek bu kilolar diyorum başka birşey demiyorum. Burayı okudukça daha da motive oluyorum
fark ettim de ben yeşil çayı her akşam içiyorum bir haftadır. Daha bi zayıf hissediyorum kendimi. Ama tartılmadığım için ne kadar zayıfladım bilmiyorum. Siz beni listeye kilo vermedi olarak kaydedin. (boy 1.60 kilo 70) önümüzdeki hafta cuma kaç kilo olduğumu yazarım.
oğlun kaçıncı sınıfta okuyor canım
hayır tatlım gerçekten güzel
bence moralini bozma
zamanla çıtır bayanlar olacağız
bende 19 marttan bugune 2,5kg verdim hiçte takmıyorum
Öncelikle aranızda olmaktan çok mutluyum bugün sabah diyete başlayacağımı bile bile gayet mutlu uyandım forumun her sayfasını incelikle okudum ve sizden ogrendiklerimle bu sefer basaracagima and ictim... Biazdan câya misafirlerim var onlar için kek kısır Borek yaptım ama tatlarına dahi bakmiycam çünkü bugüne kadar hepsinden nerdeyse birer kamyon dolacak kadar yemismdir:)))) bildigim tatlar yiyipte kendimi uzmeyecegm:)))artık bende lorumla bir dilim buğday ekmegimi yerim:))) yeşil cayimla.. Bugüne kadar bir sürü şey denemisimdir ama sonuçta kilo vermediğimi görünce hep kısa vadede dondüm ama bu sefer farklı sanırım... Sizlerle beraber asicam:)))) asllinda dusunuyorumda çok kendine güveni olan kendini beğenen biriydim esimle 5 sene çıkarak evlendik.. O yılki fotolarima baktikca kendimi taniyamiyorum.. Saclarım sariydi onları bile koyulastirdim gullu gibi oluyorum diye.. Bedenimi bile kabullenmiyorum internetten alışveriş yapıyorum cogunun 44 bedeni yok ben 42 alıyorum olmuyo atıyorum etiketli sekilde dolaba... Hep hüsran yani:))) ama dün gece yatarken sunu düşündüm o aldıklarımı acaba daralttirmak için terzinin yolunu tutabilecekmiyim... O gün bana Bayram olur buna inanın kızlar...geçenlerde bir tv programına katıldım burdan yayinlanacagi gün sizede hbr veririm beni daha yakından tanıma imkanınızda olur.. Bir yemek programı teklif geldi onda bile ilk düşündüğüm ekranda ne berbat kilolu cikacagim... Kabul etmiş bulunduğum günden beri daha zayıf nasıl dururumun çabasına girdim sacımı dalgalı yaptırmadım suratım daha iri çıkar diye uzun topuklu giydimki kut durmayim diye.. Yok ondan karnım çıktı bu daha salas ama salas birsey dahada iri gösteriyor anlaşılan kabus gibi .. Bide sunucu kızın 46 kilo olması benim yanında dev gibi dururum düşüncelerimde cabasi... Neyse bir sekilde atlattım çekimleri ama şimdi kendimi ekranda asıl görünce yuzlescem kendimle... Hayatımın her dönemini kabusa döndüren bu kilolardanda kurtulcam... Bugün bu niyetle uyandım giyemedigim herseyi giyeceğim ve kimse yanımda zayıf olunca kiskanmayacagim...! Kocam bana tekrar asık olacak. Onun yanında kabine girebilecegim.. Begendim birşeyin büyük bedeni varmi diye sormayacağım ... Hedefim ilk basta 67 olmak ondan sonrası kolay 59 olcam.. Şimdi 84.0 olarak tartildim bugün 30 Mart 2012 birazdan kahvaltımı yazıdan kocaman opuldunuz...
öncelikle aranızda olmaktan çok mutluyum bugün sabah diyete başlayacağımı bile bile gayet mutlu uyandım forumun her sayfasını incelikle okudum ve sizden ogrendiklerimle bu sefer basaracagima and ictim... Biazdan câya misafirlerim var onlar için kek kısır borek yaptım ama tatlarına dahi bakmiycam çünkü bugüne kadar hepsinden nerdeyse birer kamyon dolacak kadar yemismdir:)))) bildigim tatlar yiyipte kendimi uzmeyecegm:)))artık bende lorumla bir dilim buğday ekmegimi yerim:))) yeşil cayimla.. Bugüne kadar bir sürü şey denemisimdir ama sonuçta kilo vermediğimi görünce hep kısa vadede dondüm ama bu sefer farklı sanırım... Sizlerle beraber asicam:)))) asllinda dusunuyorumda çok kendine güveni olan kendini beğenen biriydim esimle 5 sene çıkarak evlendik.. O yılki fotolarima baktikca kendimi taniyamiyorum.. Saclarım sariydi onları bile koyulastirdim gullu gibi oluyorum diye.. Bedenimi bile kabullenmiyorum internetten alışveriş yapıyorum cogunun 44 bedeni yok ben 42 alıyorum olmuyo atıyorum etiketli sekilde dolaba... Hep hüsran yani:))) ama dün gece yatarken sunu düşündüm o aldıklarımı acaba daralttirmak için terzinin yolunu tutabilecekmiyim... O gün bana bayram olur buna inanın kızlar...geçenlerde bir tv programına katıldım burdan yayinlanacagi gün sizede hbr veririm beni daha yakından tanıma imkanınızda olur.. Bir yemek programı teklif geldi onda bile ilk düşündüğüm ekranda ne berbat kilolu cikacagim... Kabul etmiş bulunduğum günden beri daha zayıf nasıl dururumun çabasına girdim sacımı dalgalı yaptırmadım suratım daha iri çıkar diye uzun topuklu giydimki kut durmayim diye.. Yok ondan karnım çıktı bu daha salas ama salas birsey dahada iri gösteriyor anlaşılan kabus gibi .. Bide sunucu kızın 46 kilo olması benim yanında dev gibi dururum düşüncelerimde cabasi... Neyse bir sekilde atlattım çekimleri ama şimdi kendimi ekranda asıl görünce yuzlescem kendimle... Hayatımın her dönemini kabusa döndüren bu kilolardanda kurtulcam... Bugün bu niyetle uyandım giyemedigim herseyi giyeceğim ve kimse yanımda zayıf olunca kiskanmayacagim...! Kocam bana tekrar asık olacak. Onun yanında kabine girebilecegim.. Begendim birşeyin büyük bedeni varmi diye sormayacağım ... Hedefim ilk basta 67 olmak ondan sonrası kolay 59 olcam.. şimdi 84.0 olarak tartildim bugün 30 mart 2012 birazdan kahvaltımı yazıdan kocaman opuldunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?