selam kızlar
yılbaşı akşamı tartıldığımda 71kiloydum ömrümde ilk kez bu rakamı görmüştüm.çıplak halde otururken göbeğimdeki yağ katmanının bacaklarıma deüıdiğini gördüm ve kendimden tiksindim.zayıflamaya karar verdim şubat sonunda tartıldığımda tam 8kilo vermiştim.
Neler yaptığımı yazayım fikir olsun size de,öyle diyet listeleri falan hikaye,herşey yedim ama abartmadım.öyle yağda yumurtalı bol ekmekli çikolatalı reçelli kahvaltılardan vazgeçtim
sen 11 günde 2.5 kg mi verdin
süpermişşşşşşşşşşşşşşş
hoş geldin canım inş zayıflıcaz ve doğru beslencez meraklandım hangi programa katıldın bugün nr giyseme falan mı
Günaydın,benide alın aranıza motive olmaya ihtiyacım var.Bende bugün itibariyle diyete başlıyorum.Tam kilomu bilmiyorum en yakın zamanda tartılacağım.58 kilo civarındayım.52 ye düşmem lazım.6 kilom var vermem gereken.Kendime 2 ay süre biçiyorum.Bir ayda 3 kiloda normaldir sanırım.
Sabah:1 simit peynir çay
Arada:1 bardak yeşil çay içtim.
Öğlene hafif birşeyler atıştıracağım henüz bir fikrim yok.Bugün hazırlıksız geldim işyerine.Öğlen gidip diyet alışverişimi yapacağım.
Canım ona zaten hiç katılamam:))) nurselin kanal d deki Mutfagim programına katıldım:))) ama izlediğinizde hepinizden özeleştiri bekliyorum gayet acımasız olabilirsiniz:))))
,benim kızımda 4. Sınıfta
sen kaç yaşındasın
eve bol salata malzemesi kepek ekmeği ve yarım yağlı süt aldım,kahvaltıda hergün 1dilim ekmek bir parça peynir arada sırada da 1haşlanmış yumurta yedim.kahvaltının üstüne 1kupa yarım yağlı sütle hazırlanmış şekersiz neskafe içtim.inanılmaz tok tutuyor beni.bazen öğleden sonra ve akşamları da içtim.her öğünde koca bir kap salata yaptım hiç yağ koymadım,az yemek bol salata yedim.yemek olarak sık sık çorba pişirdim,netredeyse hergün çorbam oluyordu,normalde kullandığım yağdan çok daha azını kullandım.normal ev yemeği yiyeceksem tabagın yüzüne çıkan salçalo yağı kaşığımla temizledim öyle yedim,pilavı makarnayı neredeyse unuttum.sık sık haşlama bulgur yapıp yoğurtlayarak yedim,bazen aynı şekilde çok haşlanmış şişmiş makarna ve yoğury,haşlama tavuk yedim.bazı günleri izin günü ilan ettim arkadaşlarım geldi pasta çörek yaptım yedim ama eskisi gibi kusana kadar değil.şekerli kola asla içmedim,kuruyemiş cips çikolata yemedim,çok canım isterse bir lokma aldım.gece yemeklerinden vazgeçtim,acıkınca yarım kase yoğurtla bir dilim ekmek yedim bol su içtim.hiç spor bile yapamadım kış günü çıkıp yürüyüş bile yapamadım,küçük oğlum var,yinede 8kilo verdim.hiç aç kalmadım sadece un yağ şekerden vazgeçtim
çok iyi canım
bide böyle yapmaya
çalışoyoruz
birde ben çalışıyorum kahvaltıyı genelde evde yapmaya çalışıyom öğlende 2 gün evden getirdim
ama hergün olmuyor
burda dışardan tabilot geliyor ama salata ve yoğurt,makarna pilav her öğün var yemek olarak sebze yemği pek çıkmıyor şansıma ne çıkarsa bende 5-6 kaşık yiyorrum ama evde genelde sebze yemeğe özen gösteriyorum zaten burda yediklerimizi görürsün
işte ben böle yapıyom
11 günde 2,5kg verdim
hangi şehirden katıldın
BEN 33 YAŞINDAYIIM
SEN KAÇ YAŞINDASIN
NERDENSIN
mesajı iki parça halinde yazdım araya birsürü mesaj girmiş ne hızlısınız.benden size bir tavsiye diyet bisküvilere güvenmeyin etiketlerini okuyun bakın birsürü kalori.onu yiyeceğinize 1dilim siyah ekmek biraz yoğurt veya süt alın daha iyi
ara öğünlerde süt ve yoğurt iyi fikir ama
çalışanlar için zor
çünkü küçük sütlerin lght yok varsada ben bilmiyom
genelde meyve yemeye özen gösteriyoz
haklısın gerçekten
ara öğünler zor
benimde bugün 2 kuru kayısı
4 adet eti form
1 bardak yeşil çayy
sen ne güzel çok su içiyorsun yaa
benim su şimdilik 500 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?