Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

hoşgeldin

selam

tabiki bizle fikirlerini paylaşmanı isteriz,elimizden geldikçe sağlıklı ve düzenli beslenmeyi öğreniyoruz
eğerki bizim yanlışlarımız var ise
sizde bizi uyarırsın

hoş geldin canım inş zayıflıcaz ve doğru beslencez meraklandım hangi programa katıldın bugün nr giyseme falan mı

Canım ona zaten hiç katılamam:))) nurselin kanal d deki Mutfagim programına katıldım:))) ama izlediğinizde hepinizden özeleştiri bekliyorum gayet acımasız olabilirsiniz:))))

,benim kızımda 4. Sınıfta

sen kaç yaşındasın[/QUOTE]

BEN 33 YAŞINDAYIIM

SEN KAÇ YAŞINDASIN
NERDENSIN

1litre ılık suyumu ictim kfelex 1 kase sutlu yedim şimdide yeşil çayımı icicem öğlen görüşürüz:)))

Eve bol salata malzemesi kepek ekmeği ve yarım yağlı süt aldım,kahvaltıda hergün 1dilim ekmek bir parça peynir arada sırada da 1haşlanmış yumurta yedim.kahvaltının üstüne 1kupa yarım yağlı sütle hazırlanmış şekersiz neskafe içtim.inanılmaz tok tutuyor beni.bazen öğleden sonra ve akşamları da içtim.her öğünde koca bir kap salata yaptım hiç yağ koymadım,az yemek bol salata yedim.yemek olarak sık sık çorba pişirdim,netredeyse hergün çorbam oluyordu,normalde kullandığım yağdan çok daha azını kullandım.normal ev yemeği yiyeceksem tabagın yüzüne çıkan salçalo yağı kaşığımla temizledim öyle yedim,pilavı makarnayı neredeyse unuttum.sık sık haşlama bulgur yapıp yoğurtlayarak yedim,bazen aynı şekilde çok haşlanmış şişmiş makarna ve yoğury,haşlama tavuk yedim.bazı günleri izin günü ilan ettim arkadaşlarım geldi pasta çörek yaptım yedim ama eskisi gibi kusana kadar değil.şekerli kola asla içmedim,kuruyemiş cips çikolata yemedim,çok canım isterse bir lokma aldım.gece yemeklerinden vazgeçtim,acıkınca yarım kase yoğurtla bir dilim ekmek yedim bol su içtim.hiç spor bile yapamadım kış günü çıkıp yürüyüş bile yapamadım,küçük oğlum var,yinede 8kilo verdim.hiç aç kalmadım sadece un yağ şekerden vazgeçtim

Mesajı iki parça halinde yazdım araya birsürü mesaj girmiş ne hızlısınız.benden size bir tavsiye diyet bisküvilere güvenmeyin etiketlerini okuyun bakın birsürü kalori.onu yiyeceğinize 1dilim siyah ekmek biraz yoğurt veya süt alın daha iyi

Canim simit yerine kepekli ekmek daha iyi bence simitte çok kalori var :)) hoş geldin aramıza :))

çok iyi canım
bide böyle yapmaya
çalışoyoruz

birde ben çalışıyorum kahvaltıyı genelde evde yapmaya çalışıyom öğlende 2 gün evden getirdim
ama hergün olmuyor
burda dışardan tabilot geliyor ama salata ve yoğurt,makarna pilav her öğün var yemek olarak sebze yemği pek çıkmıyor şansıma ne çıkarsa bende 5-6 kaşık yiyorrum ama evde genelde sebze yemeğe özen gösteriyorum zaten burda yediklerimizi görürsün
işte ben böle yapıyom
11 günde 2,5kg verdim

günaydın azimli güzeller nasılsınız bugun yeni katılanlar hepiniz hoş geldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zayıf günler dilerim

kahvaltım 1 dilim ekmek biraz peynir 2 bardak şekersiz çay

ara öğünümü yiyorum şimdi. 2 tane diyet kepekli bisküvi

tebrik ederim canım

Gelsin ara öğünlerimi z

1,5 lt kadar su içtim

2.fincan yeşil çayımı içiyorum

1 avuç kadar beyaz leblebi 15 adet gibi

1 adet kuru kayısı (bağısaklar yumuşasın diye)

birde içim kazınır gibi oldu saat 10 gibi 2 adet etiform (tahta kurusu gibi olan)

benden bukadar
çok oldu biliyom

ara öğünlerde süt ve yoğurt iyi fikir ama
çalışanlar için zor
çünkü küçük sütlerin lght yok varsada ben bilmiyom

genelde meyve yemeye özen gösteriyoz

ara öğünlerde süt ve yoğurt iyi fikir ama
çalışanlar için zor
çünkü küçük sütlerin lght yok varsada ben bilmiyom

genelde meyve yemeye özen gösteriyoz

HAKLISIN GERÇEKTEN
ara öğünler zor
benimde bugün 2 kuru kayısı
4 adet eti form
1 bardak yeşil çayy

sen ne güzel çok su içiyorsun yaa
benim su şimdilik 500 litre

haklısın gerçekten
ara öğünler zor
benimde bugün 2 kuru kayısı
4 adet eti form
1 bardak yeşil çayy

sen ne güzel çok su içiyorsun yaa
benim su şimdilik 500 litre

valla sabah işe geldim ilk işim
2 tane 1,5lt su şişesi alıp yanıma koyuyorum
sürekli içiyom

fazla tuvalet gidiyorum ama olsun çünkü vucuttaki yağları idrar yolu atıyoz
tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…