Kaç gündür kimi unutuyorum diyip duruyordum ))
Prenseeeesssssss nerdesin sen ??????
hiç ses çıkmıyor senden?
hayırdır, terk mi ettin bizi yahu?
nerdesin, neler yapıyorsun, kilo durumların nedir?
bir görünüp bir kayboluyorsun olmuyor böyleeee
çekicem kulağını ))
caaaannnllaaarrrıııımmmm
nişanlandımmmmmm:))))))))
facede ekli arkadaşlarım foto attım bakın çabuk
ekli olmayanlar buraya da atıcam ama şimdi değil işlerim var
bir bakıp çıkayım dedim
okuyamadım yazdıklarınızı
okuyacağım daha sonra artık
sizleri seviyorumm:)
ay ay ayy çok mutlu oldum beni unutmayan da varmış ayy soyacım teşekkür ederim valla yazdıklarınızı okuyunca bak beni hiç hatırlamamışlar kaç gündür girmedim bide diyip kendi kendime söyleniyordum :))
geldim bak kulağımı çekebilirsin :))
arkadaşlar ya face grubunuza bende girmek istiyorum... ?
Canım benim ))
Sen bu ekipte ilk ceza verdiğim kişisin seni nasıl unuturum ))))))))))))))))
Valla merak ettim ama nickini bir türlü hatırlayamadım ))
Neyse ki güzel şeyler için bizden uzaktaymışsın, hastalık vs gibi durumlar olmasında gerisi önemli değil...
Kilo bildirimin gayet güzel, daha güzel haberlerini bekliyorum ))
Kulağını çekmiyorum, yanacıklarından mucks mucks diye öpüyorum ))
insirah,
sen kilo ver, sağlıklı ol, sağlıkla bebeğini büyüt bana en güzel hediye bu olur canım ))
bir gün olurda buluşursak bir kahve içeriz karşılıklı olur biter, başkada bir şey istemem
Ben sizlerle motive olup kilo veriyorum, sizde benle...
Ben bu kiloları verdiğim için size hediye almaya kalkarsam göçerim valla )))))))))))))))))
Selam millet,
çıkmadan önce bir yazayım dedim ))
bu gün o kadar yorulmuşum ki hala belim ağrıyor, tüm gün ayaktaydım, hastanede bir o yana bir bu yana koşturmaktan canım çıktı ))
şimdi bitki karışımı çayımı demledim onu içicem, birazdanda aöf sınavları için çalışmaya çekilicem... Bu hafta sonu sınavlarım var ve 4. sınıfa geçmek istiyorum )) Ve geçeceğim de ! Çok azimli oldum, keşke bu azmi 20'li yaşlarımda gösterseymişim diyorum ama neyse, geç olsun güç olmasın değil mi ))
Yarın saat 11:40'ta gene hastanede olacağız kayınvalidemle... Kaçta biter işimiz kaçta geliriz bilmiyorum ama erken biterse gelip hemen spora gitmek istiyorum, geçen haftada gidemedim, kendim yaptım evde...
Bu arada çarşamba günü saat 15:30'da doktor randevum var, rutin kan tahlillerim yapılacak, aç gitmem gerektiği için tahminen perşembe günü kan verebilirim ama doktorumu en son gördüğümde 84-85 kilo falandım ve bana en az 10 kilo ver demişti ))
Beni görünce bakalım tepkisi ne olacak ))
Bir de kan tahlili sonuçlarımı şimdiden çok merak ediyorum, bu sefer yüksek çıkmayacağını ümit ediyorum, herşey düzelmiş olsun lütfen........
Bu aralar epileptik bisiklete takmış durumdayım deli gibi... Aranızda kullanan var mı? Almayı düşünüyorum eve... Bayaa araştırdım, yağ yakımına etkisi büyük görünüyor, hala araştırmalarım devam ediyor ama sizden de bir fikir alayım dedim ))
Şimdilik bu kadar,
Sizi seviyorum
Kendinize iyi bakın
Sevgilerimle
Kızlar birşey sorucam ballı sirkeli suya 1çorba kaşığı elma sirkesi ve 1çay kaşığı bal koyuyorduk benmi yanlış yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?