Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Gunaydin guzeller!!
Iki gundur yazamiyorum size...toplanma isleriyle mesguluz..sabah ve aksam giremedim o yuzden..ama hala sizinleyim, yememden taviz vermedim, hep aklimdaydiniz...native in nisanini merak ettim! gecmisi okumadan hemen birseyler yazayim dedim...birazdan okurum...
Kilom 60.7 bu aralar duraklama devrine girdim gibi..bakalim yarin kac olucak.. o kadar isime ragmen yuruyusumu ihmal etmedim...cok yorgunum aslinda..bir dakika durmadim tum hafta sonnu boyunca..ama yine de yurudum..
Haftasonu menumu paylasamadim sizinle...bugunu yazayim bari:
Sabah: omlet,1.5 dilim ekmek,1 kk peynir,domates,salatalik,kirmizi biber
kahvaltiyi gec yaptik, bir de evde is yapmaktan saat 3.30 a kadar birsey yiyemedim, vaktim olmadi! 3.30 da 1 brd sut,2 isirik muz-gerisini kocama verdim-
Sonra disari ciktik,geldik 5.45 te yesil fasulye, yarim kase yogurt,1 kase corba ictim
Sonra meyve yedim 2 cilek,2 tane uzum,1 cig badem

Hepinize guzel gunler dilerim..ben bir bakayim gecmise kim ne yapmis!!! optuuuummmm

Yasemincim kalkmis...gunaydiiinn!! ben de yatmaya hazirlaniyorum!!
Native cim facebook hesabim yok canim ama cok merak ettim seni..buraya da koy resmini nolurrrr!!! mutluluklarinin devamini dilerim canim!
Soyacim, ehliyetin hayirli olsun..kazasiz,belasiz kullan insallah! ve kayinvaliden icin acil sifalar dilerim!!
Kilo veren arkadaslarim tebrikler!! benim de cok kucuk gidiyor ama gidiyor cok sukur!!
Yarin yine yazarim..hepinizi opuyorum...!!!

günaydın canım

nasılsın
sende özelden mesaj at bize face ekleyelım

Soya sosun topiği günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kahvaltı
1 kibrit kutusu kadar peynir
2 küçük dilim çavdar ekmeği
domates
salatalık
biber
1 fincan yeşil çay

eveett hayat normale döndü:)
tebrik eden herkese çok teşekkür ederim
hep aklımdaydınız inanın kuaförde bile öyle olmaz dedikçe qwerty ve soya siz geldniz aklıma:)
o kadar güzel bir akşam yaşadım ki size anlatamam
çok mutlu oldum çok heyecanlandım
salona girerken titriyorduk resmen
nişanlımın elleri bile titriyordu
ama ilk dansımızı yaptık kendi şarkımızla
başımızın üstünden balonlar dökülmeye başladı
rüya gibiydi herşey
bu anın hayalini o kadar çok kurduk ki birlikte
nişanlım bir ara inanıyorum bu noktada olduğumuza bile dedi:)
Rabbim dileyen isteyen gönlünde benimki gibi bir prensi olan herkese nasip etsin
paphia sözüm sana:)))
gelelim pastaya itiraf ediyorum toplam 3 çatal yedim
stres bitti şimdi yeniden asılma zamanı
hadi bakalım
henüz kahvaltı yapamadım
uyuya kaldığım için gene
ne yiyeceğim hiç bilmiyorum
iş yerimiz mutfağına gideym bir bakayım bana göre birşeyler var mı
heppiniziiii çok seviyoruumm

Eki Görüntüle 430820

facede olmayan arkadaşlarım sizler için ekledim bunuda
sevgili nişanlımla bendeniz:))

günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr

nativ mükemmel olmuşsun incecik görünüyosun canım allah tamamına erdirsin mesut bahtiyar olasın

çok güzel bir gün değil miii
bu sabah 74ü gördüüüüm 74.9
kahvaltımı yaptım bilgisayarı açtım bu haberi paylaşmam lazımdı ay çok mutluyum
şimdi 15 dakikalık sporumu yapıcam

sabah 8 45 kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
salatalık yarım domates
2 bardak şekersiz çay

bu sabah 10 kere ip atladım gün gün sayıyı artırıcam metabolizma çalışsın dimi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 430820

facede olmayan arkadaşlarım sizler için ekledim bunuda
sevgili nişanlımla bendeniz:))
Allahım o gülen güzel yüzünü hiç soldurmasin...
Masallahhhhhhhhh diyelim nazar değmesin:)))
Kilodan eser kalmamış:)))
Süper olmussun canım bayıldım bayıldım...

Soyacim gecmis olsun...umarım ciddi bir rahatsızlığı yoktur canım...
Esraanne artık bizleri terk ettin sanırım hiç ugramiyorsun kate de öyle prenseste öyle kizlarrr yanlız bırakmayın ne olur...
Truly uzun zamandir yok zaten..
Vallaaaaa okurken sayfalara yetişemezdim simdi aynı sayfada günlerce takılıyoruz...

Soyacim sen su bölgeseli ne yaptın ise yaramiyormu??? Gitmedin heralde bir daha yada bana denk gelmedi...
Bide su l carnitin i ne yaptın cnm aldinmi??
Bende almayı dusunuyorumda..
Yasemincim cayın karışımını aliyim canım yaaa umarım benimde isime yarar...
Kilo bildirimi bu haftasonuna kadar zaman verin bana 75 li rakamları görmek için tüm çabam...
2 ayım dolacak bu hafta bitiminde...

insirah ve qwerty teşekkür edeim öncelikle beni zayıf gördüğünüz için:)
ama ben kendimi hala çok şişman hissediyorum
nişanlımda sürekli saçmalama çok zayıfladım diyor ama
ne bileyim keşke bundan 4 ay başlasaymışım diyorum şimdi
ama nasip 23 martmış
düşünsenize ilk halimle(89 kilo)giyseydim bu elbiseyi:)
giymezdim heralde böyle birşey
düğüne incecik bir gelin olcak herkess şaşıracak
inşallllaaaahhhh

Günaydın kızlaaar ))

Kilo bildirimim, 67,400 ))
10 haziranda 65 olacağımmmm yolu yokkkkk

1 saate kadar evden çıkacağız, kayınvalidemle halletmemiz gereken biraz işler var, ardından hastaneye gideceğiz
bir süre olmayacağım merak etmeyin yani

Nativ, gene söylüyorum muhteşem görünüyorsun, Allah nazardan saklasın ))

Şirin, 59'u duymak istiyorummmm, sabah spor yapmaya başlaaaa, sabah yapılan spor daha etkiliiiii

insirah, tebrikler, 74'ü görmüşsün, hadi 73'ü görelim şimdide )) sabah ip atlamak çok iyi, tebrikler ))

Yasemin, sana da günaydın canım ))

qwerty, bölgesel olayını çoktan bıraktım canım )) Neden bıraktığımı bende bilmiyorum, 3 seans gittim, 3 seans daha hakkım vardı ama gitmedim.. Herhalde spora başlayınca gerek görmedim )) Kilo bildirimini pazr günü yapabilirsin, madem 2.ayın dolacak sana böyle bir güzellik yapalım )) ama 75 olman şartıyla ona göre )) temponumu artırırsın naparsın bilemem p
L-carnitin için hala doktora soramadım, yarın gideceğim doktora, unutmazsam sorarım... ama araştırmalarıma göre yoğun spor yapanlarda işe yarayan birşey, spor yapmazsan hiç bir anlamı yok... Spora gideceğin günler yarım saat öncesinden likit olarak 1000mg'lık kullanabilirsin istersen, yağ yakımını hızlandırır... Bu kilo verdiren birşey değil bunu unutma, sadece yağ yakımını hızlandırıp kas oluşumuna destek veren birşey... Yani yağ-kas dengesini sağlıyor... Kaslarını geliştirerek yağ yakımını sağlıyor... Bilgin olsun...

Ve kızlar, epileptik bisiklet almaya karar verdim sonunda ))))))
Dün eşimle de konuştum, alıcam dedim, al dedi ve böylelikle karar verilmiş oldu, bizde karar böyle çıkıyor )))))))))))))))))))

Esra, nerdesin? Ekipten atıcam seni bir süre daha gelmezsen haberin olsun... Bu kadar uzun süre bizi habersiz bırakman hoşuma gitmiyor, toparlanıyor musun? hastalandın mı? bilgisayarın mı bozuldu? sürekli merak içinde bırakıyorsun bizi...

Merys, sende aynı şekilde... Bu kadar uzun süre bizi bilgilendirmeden ortadan kaybolma...

Uzun süre bilgi vermeden ortadan kaybolan arkadaşları gruptan çıkarmayı düşünüyorum arkadaşlar, netice de buraya gelip iki dakika "şu işim var, bir süre yokum" yazmak zor olmasa gerek? Ben kayınbabam vefat ettiğinde bile sizi habersiz bırakmadım merak etmeyin diye...
O yüzden geçerli bir mazeret sunmayan arkadaşlar 1 haftadan uzun süre bildirimde bulunmazlarsa gruptan çıkaracağım, bilginize...

Şimdilik bu kadar,
Sevgilerimle ))

evet sıra 73te haftaya görürüm inşallah
70 kiloya inince saçlarımı kızıla boyatıcam
kendimi ödüllendireyim bakım yapayım biraz :)
iyi ki varsınız kızlar sayenizde sağlıklı beslenmeye alışıyorum

bebişimi de pasta börek kurabiye makarnalarla değil salata protein meyvelerle besliyorum
sütümün kalitesi arttı heralde
kendim nası hergün tartılıyosam deli gibi bebeği de her gün tartıyom ve o kilo alıyo ben veriyorum ne güzelllll:)

Son düzenleyen: Moderatör:

ay insirah sen çok yaşa güldürdün beni:)))
nası tartıyorsun bebişi
napıyosun tatıya yatırıyormusun:))

Günaydın kızlar nativ çok güzel olmuşsun gerçekten boyunda var elbiseyi ne güzel taşımışsin. qwerty ben yazıyorum ara sırada olsa sen görmedin herhalde yaa kilo veremeyince sizlerinde ne güzel kilo verdiğini görünce utanıyorum yazmaya(((( moralim bozuluyor. Öyle ışte yoksa 1sayfayı bile okumadığım olmadı şu ana kadar.

günaydın canım

şimdi aradım aradaşı aldım

istersen soya da bir karar versin derim

mısır püskkülü
kiraz sapı
avakoda yaprağı
biberiye
funda
yeşilçay
mate
ısırgan
altınotu,
kantron
mersin yaprağı
tere tohumu
defne yaprağı
papatya
muskat
kırkkilitotu
zencefil
çörekotu
ruşeyn bunların hepsini karıştırarak toz halıne getiriliyor sabah öğlen akşam ama ben sadece sabah kalkınca akşam da yatarken yapıyorum 1 tatlı kaşığı kaynar suyun içinde 5 dk demlendikten sonra ılıyınca içiyorum
bunlar varmış zaten çoğunu biliyoruz
bana gerçekten faydası oldu
eğerkı yaptıramam dersen ben sana hazırlatır kargo yaparım canım

sana mesaj attım face hata verdi durdu sen benı ekle

ha birde turly bilgisayarı bozukmuş gwertybayb

bilgisayarım gelip gidio kilom aynı değişim yok

soya giremediğim için ve işim gücümdn vakit ayıramadıgım için atcakmışsın beni iiii at o zaman bişiler netlik kazanana kadar böle girip çıkabiliom arada ısrar etcek durumum yok ayrılmam gerekiosa ayrılırım kimseye rahatsızlık vermek istemem

yine ara öğünü geciktirdim
11.15
1 elma
bu arada kızlar facenize istek gönderdim bakarsınız
soyacım çok güzel gözlerrin var :)
hepiniz çok güzelsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…