ara
yeşil çay
elma
insira bebeğini sevmeye gelecem çok şeker yya
bide ben mi yapam acep dermişim
yap bi tane daha :) bu arada senin oğlan da çok tatlı
sen de öylee
ben de 4 sene sonra tekrar düşünebilirim çünkü çok seviyorum bebekleri
özlemişim bebek sevmeyii
sonra tekrar doğum kilolarını birlikte veririz :)
eveett hayat normale döndü:)
tebrik eden herkese çok teşekkür ederim
hep aklımdaydınız inanın kuaförde bile öyle olmaz dedikçe qwerty ve soya siz geldniz aklıma:)
o kadar güzel bir akşam yaşadım ki size anlatamam
çok mutlu oldum çok heyecanlandım
salona girerken titriyorduk resmen
nişanlımın elleri bile titriyordu
ama ilk dansımızı yaptık kendi şarkımızla
başımızın üstünden balonlar dökülmeye başladı
rüya gibiydi herşey
bu anın hayalini o kadar çok kurduk ki birlikte
nişanlım bir ara inanıyorum bu noktada olduğumuza bile dedi:)
Rabbim dileyen isteyen gönlünde benimki gibi bir prensi olan herkese nasip etsin
paphia sözüm sana:)))
gelelim pastaya itiraf ediyorum toplam 3 çatal yedim
stres bitti şimdi yeniden asılma zamanı
hadi bakalım
henüz kahvaltı yapamadım
uyuya kaldığım için gene
ne yiyeceğim hiç bilmiyorum
iş yerimiz mutfağına gideym bir bakayım bana göre birşeyler var mı
heppiniziiii çok seviyoruumm
ahh ahh yasemincim o cesaret bendede yok çok hevesim var çocukları çok seviyorum ama cesaret dersen işte o yok belki 6 sene sonra çünkü benim kızım daha 4 yaşında gerçi senin oğlun 10 yaşında cesaret gelmiştir dicem ama herhallde bende senin gibi olucam???yok canım ben de çok severim çocukları ama cesaretim yok 2.ye düşünmüyorum
oğlum 10 yaşında şimdiden sözümü dinlememeye başladı ortalık gerçekten çok kötü
neyse biz olanları severiz gari
teşekkür ederim face den biri benim (cndn)İki kisiyi kabuk ettim faceden de kimin kim oldugunu bilmuyorum:)))
Yasemincim cok saol soya bi baksin ondan sonra attara gidip sorcam heralde yapar...
Miktarlari onemlimiki???
Esraanne sanirim yanlis anladin kimse aticam demedi aadece kilo bildirimi vs yapin cunku merak ediyoruz buranin devamliligi icin bu gerekli biluyorsun..
Sen yazmaz o yazmassa ne olcak bizim motivasyonlar(
İsrarci olamiycam demissin ben olsam girer hbr veririm kizlar demeni beklerdim uzuldum...
ahh ahh yasemincim o cesaret bendede yok çok hevesim var çocukları çok seviyorum ama cesaret dersen işte o yok belki 6 sene sonra çünkü benim kızım daha 4 yaşında gerçi senin oğlun 10 yaşında cesaret gelmiştir dicem ama herhallde bende senin gibi olucam???
ahh ahh yasemincim o cesaret bendede yok çok hevesim var çocukları çok seviyorum ama cesaret dersen işte o yok belki 6 sene sonra çünkü benim kızım daha 4 yaşında gerçi senin oğlun 10 yaşında cesaret gelmiştir dicem ama herhallde bende senin gibi olucam???
yok anam cesaretim falan kesinlikle yok benım hamıleliğimde problemlı idi çocukta problemlı idi yanı oğlan bir milli felaket çok yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?