Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

kızlar sabahtan beri burdayım sayfalar ilerlemiyo bile soyada yok o bugün hasataneye sonrada spora gidecekti olsun neyse akşama görümcemler yemeğe davet etti oraya gideceğim şimdilik çıkıyorum yarın görüşmek dileğiyle hoşçakalın güzel kızlar :)
öptüm hepinizi :))

selam kizlar
bilgisayarim cok sukur halloldu sorunsuz calisiyor simdi. menumu de yazayim gelmisken

dun;
sabah: 1 sade kahve, 1 dilim cavdar, 1 yumurta, 30 gr cheddar peyniri , 5 cherry domates
ara: 1 kupa yaseminli yesil cay
ogle: yesil mercimek, 150 gr yogurt
ara: 1 elma
aksam: mantarli tofu sote, yesil salata
spor: 1 saat zumba

bugun;
sabah: 1 kase yulaf lapasi, yarim kucuk muz
sonrasinda spor: 1 saat pilates
ogle: 140 gr vejeteryan tavugu, 150 gr yogurt

simdilik bu kadar

sabah uyuya kaldığım için kahvaltı yapamadığımı söylemiştim
bana uygun birşey bulamadım markettende anca bisküvi alabilirdim o da yasak zaten
yanımda kiraz vardı ara öğün için kahvaltım o oldu artık
biliyorum ç.o yanlış oldu ama kötünün iyisini bulmaya çalıştım
öğle yemeği
mercimek çorbası
yoğurtlu 1/2 bardak makarna

saçmaladım biraz bugün ama güzel kapatıcam inş
leslie yaparım akşama da 4 mil deneyeceğim bakalım
hızlanmak istiyorum artık

ara öğün
1 yeşil elma
1 grissini

2.ara acıktım şimdi içtim yanlışlıkla yedim yazmışım :)
1 bardak süt

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın canım

nasılsın
sende özelden mesaj at bize face ekleyelım
Canim cok isterdim ama benim face hesabim yok..

Eki Görüntüle 430820

facede olmayan arkadaşlarım sizler için ekledim bunuda
sevgili nişanlımla bendeniz:))

Canim cok tatli olmussun..onceki halini bilmiyorum ama su anki kilon da yakismis...hedefine ulasinca manken olucaksin, bu arada yuzun ve gulumseyisin cok guzel...bu arada benden sana tavsiye mercimek corbasiyla makarnayi yanyana yeme tatlim..karbonhidrat yuklemesi yaparsin....ha bir de nisanlina kilolu oldugunu soyleme..erkekler hic takmaz boyle seylere..onlari uyandiran bizleriz...sonra kilona ve yediklerine karismaya baslar tatlim...opuyorum, mutluluklar!!!

evet tartıya yatırıyorum sonra bi de kendimle beraber tartıp teyit ediyom :)
dün 4700dü bugün 4800 olmuş hurmadan mı acep :)

Ayyy cok tatlidir simdi ooooo!!! sen onu tartiyo musun annesi!!! gobisini op benim icin!!

Canim az yemek uykuyu da duzene sokar...:)))

herkese iyi akşamlarrrrr.......

akşam yemeğim biraz gecikti
misafir geldi git de ben bi kkya gireyim diyemedim :)
tavuklu salata yaptım bol pul biberli
sporumu da yaptım
akşam elma yemesem ne olur yaaa
meyve yiyince acıkıyorum resmen

akşam menu

1 kase yoğurt çorba
1 tane bulugurlu kabak dolma
3 lokma patatesli tavuk (sadece tavuklarını yedim )

kızlar benım bugun spor yapacak halım yok kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum sanırım bu hafta böle yorgun olacam hafta sonun yorgunluğunu atamadım birde üzerine ay sonu işlerin maşallahı var
biliyorum bahane yer yok ama azda olsa yapmaya çalışıcam

bugun kuaföre gittim 1 aydır gitmiyordum bana ne güzel zayıflamışsın dediler ay çok gerçekten dediler bi mutlu oldum bir anlatamam
bir hızla eve geldim spor yapam diye yapamadımya

Selam güzellerimmmm ))

Bugün resmen yorgunluktan öldüm !

Az evvel oturdum, 3596 adım, 2,598 km ve 98 kalori yakmışım adımsayarıma göre ))))) bana daha fazla gibi geldi ama neyse P
Kayınvalidemi hastaneye götürmüştüm biliyorsunuz ve sonraki planım ise spora gitmekti ama yokkk bana spor yasakkkk
hastanedeyken telefon geldi, geçen hafta iş görüşmesi yaptığım firma bana ulaşamamış eşimi aramışlar ve kendilerine ulaşmamı söylemişler ))
Aradım, saat 5'te görüşmeye çağırdılar... Hastaneden çıktık (14:15) eve geldik, duş aldım, kıyafetlerimi hazırladım, makyaj yaptım, kuaföre gittim (15.30)
Neyse ki tam söylenen saatte görüşmeye gidebildim, gittiğim yer bayaa uzak bir yerdi ))
Görüşme ne iyi geçti ne de kötü.. Görüştüğüm kadın ısrarla "sen evlisin mesaiye kalamazsın" deyip durdu, bende ısrarla bundan önceki işlerde de kaldığımı söyleyip durdum ))
Bu hafta içinde olumlu-olumsuz dönüş yapacaklarmış bana, bakalım hayırlısı...
Sonra ordan çıkınca koştura koştura eşimin işyerine gittim servisle eve geldik, eve gelince hemen ona yemek hazırladım ama açlıktan gözüm dönmüş haldeydi, yemek yemeye hiç fırsat bulamadım.. akşamda yemek hazırlamaya zamanım yoktu o yüzden en pratik olan şeyi yedim...
müsli, yarım muz, küçük şeftali ve light süt karışımı )) şimdide bitki çayımı içiyorum...
Ha bu arada yarında başka bir iş görüşmesine çağrıldım, sabah erkenden ona gideceğim, ordanda doktor randevuma giderim büyük ihtimalle...
Yani gelmem akşamı bulur...

Gelelim size,

Öncelikle Esra,
Ben seni attım cümlesi kullanmadım hiç? Böyle giderse atacağım dedim ve bundada haklıyım esracım... Face'e giriyorsun, burayada giriyorsun ama menünü paylaşmıyorsun, sporunu paylaşmıyorsun, kilom aynı yazıp çıkıyorsun sadece... Kısa bir cümle yazıyorsun yani... Bu şekilde ben nasıl yardım edeceğim sana?
Eğer artık benim yardımcı olmamı istemiyorsan, ben arada sırada girer bakarım sadece size diyorsan ok, ama bizimleysen hergün 2 satır yazmak zor olmasa gerek değil mi?
Bilgisayarının bozuk olduğunu söylemiştin ama girebiliyorsun? Bunu bir düşün bence... Ben seni atmak değil tekrar aramızda görmek istiyorum, bilgine...

Yasemincim, yazdığın bitki listesi çok uzun )) İçindeki birçok bitkiyi tanıyorum, metabolizma üzerinde güzel etkileri var ama bazılarını hiç tanımıyorum... Hepsini araştırayım diycem ama uzun sürer )) Ama genel olarak söylemek gerekirse tansiyon yükselten, gebelik durumlarında kullanılmaması gereken ve allerjen bünyelerde kullanılmaması gereken bitkiler var... Birde düzenli ilaç alan kişiler dikkatli kullanmalı (kalp, tansiyon, kan sulandırıcı) bu gibi şikayetleriniz yoksa kullanabilirsiniz...

Kate, hergün sayfaları okumak yetmez, hergün yaz... Emin ol sen paylaştıkça ruhun şenlenecek, motive olacaksın ve motive oldukça daha kolay kilo vereceksin... Sizlerin ve bu sayfanın bana en güzel etkisi bu oldu... Ben yazdıkça kilo verdim )) Sende yaz... Kilo veremedim diye de utanma ))

Eski müdürüm arıyor,
birazdan yazarım gene
Muckssss

Soyacim yaaa zaten 59 u birak 59.9 olsam evde cekirgeyi saliverdim turkusuyle oyniycam vallahi!!:))))

Canim bence aksam yemeginden sonra elma yeme, aciktirir..veya yiyceksen de, onun yanina 1 bardak sut icersin tok tutar...

kızlar akşam yemeğim
yarım kase çorba
5 kaşık bulgurlu kabak yemeği
2 kaşık yoğurt

spor 30 dak leslie yaptım biraz twester biraz karın egzersiziyle günü tamamladım yalnız 2 gündür doyduğumu hissetmiyorum birde ani haraket yapınca başım dönüyor ayrıca bugün merdivenden düştüm 3 basamak aşağı indim bacağım morardı kızlar allahtan tutunmayı başadım yoksa hastanelik olacaktım haftaya regl olacağım sanırım onunla ilgili

neyse kızlar ben kaçar ablam çağırdı yarın yeğenimin okulda kermesi varmış sigara böreği ve sarma yapacakmışız görüşürüz tabikide ben hiç birini yemeyeceğim börekleri sabah pişirir zaten ablam sıcak sıcak okula gitsin diye hepinizi kocam öpüyorum yarın görüşürüz.

Tamam soyacim yazıcam artık. Az önce yürüyüşten geldim 1saat hiç durmadan yürüdüm. Ama tempolu bir şekilde. Yatmadanda ip atlarim mekik çekerim. Herkese iyi akşamlar

iyi akşamlarr
felaket bir karın ağrısı çekiyorum
bugün regl olabildim sonunda
ama karnım çok kötü
yatacağım birazdan sporumu yapamadım ama karnım gerçekten çok kötü
yemekte yiyemedim
midem bulandı
1 bardak süt ve 4 çilek yedim
yatıyorum umarım sabaha geçmiş olur
şirinzeze teşekkür ederim canım
dediğin doğru hem mercimek hem makarna olmamış şimdi farkettim
yarın benim de iş görüşmem var soyacım sabah 9.30 da
bakalım iş değişikliği yapmak istiyorumda
hayırlısı olur inşallah

sevgiyle kalın;D

Ya kızlar birşey sorucam hiç siyah çay içmiyormusunuz? Bakıyorumda menülere hiç siyah çay yok ben günde 10bardak şekersiz içiyorum ve demli içiyorum. Yanlışmi yapıyorum.

Ya kızlar birşey sorucam hiç siyah çay içmiyormusunuz? Bakıyorumda menülere hiç siyah çay yok ben günde 10bardak şekersiz içiyorum ve demli içiyorum. Yanlışmi yapıyorum.

Canim ben kendi adima iciyorum..sekersiz..ben de demli icerim..kocamla sabah kahvaltida 1 demligi bitiririz yani..!! ama kahvaltidan sonra icmiyorum..aksam yemekten sonra bazen iciyoruz ..o da 2 bardagi gecmiyor..siyah cayda onemli olan et yedikten sonra icmemen..demiri baglar cunku, etten alman gereken demiri alamazsin..ama benim de ozellikle etten sonra cok ister!1 saat filan gecmesini bekliyorum yemekten sonra iciceksem...Karadenizlilik var mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…