Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Var canım babam kastamonu'lu:-D valla dediğin gibi özellikle balık et tavuk yedikten sonra içmeyince olmuyor günde 2kere demliyorum. Içmedigim öğün başım ağrıyo herhalde psikolojik :-/ açık içsem içemiyorum sanki kokuyo açık çay))) sende varmı karadenizlilik:-/

Günaydın kızlar

bugun nasılsınız bakem

ya artık ben burda eskı hareketliliği göremiyorum ya neden kı acaba yoksa ben mı sadece öle düşünüyorum

neyse

dün spor yapamadım çok yorgundum

kahvaltı
peynir(lor bitti yarın pazardan alacağım)
domates
salatalık
2 dilim çavdar ekmeği(ekmek dilimleri çok küçük)

günaydın herkese
kahvaltım
1 tost lor peyniri ve domatesli
1 salatalık 1 minik domates

şimdide her zaman ki gibi şekersiz türk kahvesi

kızlar benim kilom pazartesiden beri aynı değişmedi sabitlendi sanırım bakalım ne zaman değişecek.akşama ölçülerimi kontrol edeceğim bakalım değişme varmı

Evet yasemincim bende aynisini hisseduyorum
Eski hareketlilik yok...
Hrrkez gun icnde neler yaptigini anlatirdi uzun uzun..
Sanki enerjimiz gitti...
Diger topiklerin nazari degdi heralde:))
gunlerdir 76.5 te sabitleyen kilom bugun 76.1 diyerek yuzumu guldurdu neyse hafta sonuna kadar 75li rakamlari gorcem insallah
Canim bucayin icindekilerin miktari onemlimi hugun gidip yaptircamda...
Bide baya toz halinemi getirtcem...yoksa buraz irimi olcak icindekiler...

İncicim gecmis olsun dikkat et canim bu aralar benimde canim yemek istiyor...
Donemdonem oluyor boyle..

ya artık onu aktarcı ayarlar bence once çok az yaptır icebilirsen eğer devamın öle yaptırırsın ben öle yaptırtım

1fincan kaynar suyun içine 1 tatlı kaşığı koy sonra içebildiğin sıcaklıkta iç. ben ılıkdıktan sonra 3-5 yudumda içiyorum tadı çokta iyi değil yanıcıme

gecenlerde ben de idi bu yemek yemek karnım açokması o zaman ara ara oluyormuş bu krızler

teşekkürler canım sağolasın bugün bacağımın acısı daha çok hissediyorum geçer birkaç güne herhalde merdiven inip çıkarken acıyor.

günaydın kızlarrr

benim bugün sadece 100 gr gitmiş 74.8
buna da şükür diyip önüme bakıyorum
sanırım gece içtiğim sütler sebebiyle böle oldu
ara öğünde süt içtim
sonra 2 saat sonra tekrar süt içtim bi yerde soya gece acıkırsanız süt içip yatın diyodu
süt de bebeğime gaz yaptı sanırım
ıkınıp duruyo yavrum
bu arada zayıflama döneminde açlık hissederseniz yağlarınız eriyo demektir diye bi yerde okumuştum
iyi bişey yani kızlar

kahvaltım 9 da bugün kan vermeye gittim geciktim biraz

2 kaşık pul biberli lor
yeşil biber
salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
çay

inci canım geçmiş olsun kendine dikkat et

natively sen nasıl oldun

ya nerde bu millet biraz hareketlenın ya

bak ay sonu iş çok ama ben burdayım

gunaydiiiinnnn, yasemin sana yeterse eger ben geldim askim )) digerleri nerde, gecmis sayfalari okumadim birazdan is gorusmesine girecegim erken geldim kahve iciyorum simdi... Sanirim hasta olanlar var kendinize dikkat edin kizlarrr hastayiz canimiz istemiyor diye yemek yememezlik yapmayin sakin... Bol bol meyve sebze tuketin... Firsat bulunca yazicam gene, yazdiklarinizi ancak aksam okuyabilirim, halsizliginiz varsa soda icin bir tane ve ayran... Bu arada tarti rakamim 66,9 )) burdan ciktiktan sonra 15.30 da doktor randevum var bilginiz olsun, sizi cok seviyorum sayfamizi bos birakmayin, sevgilerimle

inşallah gönlünce geçer iş görüşmen soyacım
inşallah rahatsızlıklarını da en kısa zamanda atlatırsın ee zayıfladın artık
hastalkıklar da bünyende fazla barınamaz uçar gider
66 kiloyu gördün haaa süper gidiyosun

yetersin canım yeter

inş iş görüşmen iyi geçer istediğin işe tezz zamanda girersin canım

ara öğün
yeşilçay
3 ligt büsküvi

bugun meyve getirmemişim yaw

öğlen 12.45

közlenmil patlıcan ve biberle domatesli soğanlı salata (değişik bi tat evde yoğurt kalmamış bu arada
mercimek çorbası
1dilim çavdar ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…