Canim ben kendi adima iciyorum..sekersiz..ben de demli icerim..kocamla sabah kahvaltida 1 demligi bitiririz yani..!! ama kahvaltidan sonra icmiyorum..aksam yemekten sonra bazen iciyoruz ..o da 2 bardagi gecmiyor..siyah cayda onemli olan et yedikten sonra icmemen..demiri baglar cunku, etten alman gereken demiri alamazsin..ama benim de ozellikle etten sonra cok ister!1 saat filan gecmesini bekliyorum yemekten sonra iciceksem...Karadenizlilik var mi??
kahvaltım
domates salatalık peynir 3 çatal ve yarım dilim ekmek ve cay
Evet yasemincim bende aynisini hisseduyorum
Eski hareketlilik yok...
Hrrkez gun icnde neler yaptigini anlatirdi uzun uzun..
Sanki enerjimiz gitti...
Diger topiklerin nazari degdi heralde:))
gunlerdir 76.5 te sabitleyen kilom bugun 76.1 diyerek yuzumu guldurdu neyse hafta sonuna kadar 75li rakamlari gorcem insallah
Canim bucayin icindekilerin miktari onemlimi hugun gidip yaptircamda...
Bide baya toz halinemi getirtcem...yoksa buraz irimi olcak icindekiler...
İncicim gecmis olsun dikkat et canim bu aralar benimde canim yemek istiyor...
Donemdonem oluyor boyle..
teşekkürler canım sağolasın bugün bacağımın acısı daha çok hissediyorum geçer birkaç güne herhalde merdiven inip çıkarken acıyor.Evet yasemincim bende aynisini hisseduyorum
Eski hareketlilik yok...
Hrrkez gun icnde neler yaptigini anlatirdi uzun uzun..
Sanki enerjimiz gitti...
Diger topiklerin nazari degdi heralde:))
gunlerdir 76.5 te sabitleyen kilom bugun 76.1 diyerek yuzumu guldurdu neyse hafta sonuna kadar 75li rakamlari gorcem insallah
Canim bucayin icindekilerin miktari onemlimi hugun gidip yaptircamda...
Bide baya toz halinemi getirtcem...yoksa buraz irimi olcak icindekiler...
İncicim gecmis olsun dikkat et canim bu aralar benimde canim yemek istiyor...
Donemdonem oluyor boyle..
teşekkürler yasemincim işim çok yine işte arada girip bakıyorum kim ne yazmış diyeinci canım geçmiş olsun kendine dikkat et
natively sen nasıl oldun
ya nerde bu millet biraz hareketlenın ya
bak ay sonu iş çok ama ben burdayım
gunaydiiiinnnn, yasemin sana yeterse eger ben geldim askim )) digerleri nerde, gecmis sayfalari okumadim birazdan is gorusmesine girecegim erken geldim kahve iciyorum simdi... Sanirim hasta olanlar var kendinize dikkat edin kizlarrr hastayiz canimiz istemiyor diye yemek yememezlik yapmayin sakin... Bol bol meyve sebze tuketin... Firsat bulunca yazicam gene, yazdiklarinizi ancak aksam okuyabilirim, halsizliginiz varsa soda icin bir tane ve ayran... Bu arada tarti rakamim 66,9 )) burdan ciktiktan sonra 15.30 da doktor randevum var bilginiz olsun, sizi cok seviyorum sayfamizi bos birakmayin, sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?