kizlaaar, az evvel kafede oturmus size yaziyordum ya, sonra kalktim bir iki adim attim ve yere dustum )))))) ayagim uyusmus yaaaaa... Of rezil oldum rezillll, kalkamadimda hemen... Yarim dakikaya yakin yerdeydim nerdeyse )) adamin biri geldi yardim etti su falan getirelim dediler gerek yok ayagim uyusmus sadece dedim ama bacaklarim titriyordu bir gorseydiniz halimi ))))))) cok komikti of yaaaa
kizlaaar, az evvel kafede oturmus size yaziyordum ya, sonra kalktim bir iki adim attim ve yere dustum )))))) ayagim uyusmus yaaaaa... Of rezil oldum rezillll, kalkamadimda hemen... Yarim dakikaya yakin yerdeydim nerdeyse )) adamin biri geldi yardim etti su falan getirelim dediler gerek yok ayagim uyusmus sadece dedim ama bacaklarim titriyordu bir gorseydiniz halimi ))))))) cok komikti of yaaaa
ay canım bilirim o ağrıları ben dayanamayıp ağrı kesici içiyorum böyle şiddetli ağrım olunca yarım saate geçiyor ozamanböyle bir karın ağrısı
böyle bir adet sancısı yok
inanırmısınız canımı alıyorlar sanki
bu nedir böyle
soğuk terler döküyorum
iş yerimde karnımda sıcak su şişesiyle oturuyorum
geçmedi tam 24 saat oldu hala ağrıyor
sabah iş görüşmesine gittim bende
adam ayın 1 de başla dedi
sevdi beni zaar:)
ama gitmeyeceğim
şu anki maaşıma çok yakın birşey verecekler
ama 8-8 yani 12 saat mesai
çalışılır mı yaw o kadar
birde cumartesi tam gün çalıştıracaklar
şimdi yarım gün çalışıyorum
daha iyi bir firma ama değmeyecek yani
ayy karnıııımmmm
ay canım bilirim o ağrıları ben dayanamayıp ağrı kesici içiyorum böyle şiddetli ağrım olunca yarım saate geçiyor ozaman
böyle bir karın ağrısı
böyle bir adet sancısı yok
inanırmısınız canımı alıyorlar sanki
bu nedir böyle
soğuk terler döküyorum
iş yerimde karnımda sıcak su şişesiyle oturuyorum
geçmedi tam 24 saat oldu hala ağrıyor
gecmis olsun canim, bana da bazen olur o zaman sicak su torbasini ayagimin altina koyuyorum o da cok ise yariyor karin bolgesini cok isitmak ic organlar acisindan iyi olmayabilir diye duymustum ayaginin altina koymayi bir dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?