Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

sanırım sporumu 5 e çekmem gerekecek
spor sonrası yemek yenmiycekti yeni hatırladım ama leslie 2 mil yaptım
25 dakika akşama da twist yaparım 10 dakika

Canim zaman farkindan dolayi cevap biraz gec oldu kusura bakma..ben de karadenizliyim..caysiz yapamam..eskiden sekersiz icemiyordum, simdi alistim..cay icmedigim gunden birsey anlamiyorum o derece yani
Ama dedigim gibi hic degilse cok zorlansam da etten hemen sonra icmemeye calisiyorum..demir degerlerim sinirda cunku..

Canim hakkinda hayirlisi olsun! 66 lari gormene cok sevindim, is gorusmene cok sevindim, insallah hersey guzel olur! bu arada doktorunun tepkisini cok merak ediyorum!! bu arada bu dusenler artmaya basladi..ara ogunlerinizi yapmiyor musunuz bakiym?? Soya siz cok kilo verenler vitamin destegine mi baslasaniz?? 20 kilo vucut icin cok buyuk bir kayip yani...

Canim ben 2-3 agri kesiciyle ancak yasayabiliyorum o ilk gun...kesinlikle karnina koyma..iltihap varsa karnina yayilabilir..ve yumurtaliklarin icin cok zararli..yumurtaliklarin senin icin cok onemli canim bak evleniceksin..koru kendini..ayak altina koymak truly nin dedigi gibi daha iyi..bence kadin dogumcuya git..evlenmeden once..ben gitmedim su an cok pismanim...bak cocuk yapmaya calisiyoruz, olmuyor...

Öğle yemeğim bamya yemeği salata ayran ara öğün 1yeşil elma 2 ceviz akşam yemegim 1kepçe mercimek çorbası közlenmiş patlıcana yoğurt ve pul biber koydum ve salata yedim. 1buçuk saat yürüyüş yaptım akşamda evde birşeyler yaparım. Soya ve inci geçmiş olsun sizlere.. Benim annemde çok düşer.

gerçekten mi yaa
şirincim neden oluyormuş peki
doktor o zaman gelmediğin için mi dedi
kaç yıllık evlisin canım sen

Canlar ben de dun yemeye davetliydim..pilav,balik ve kuskonmaz vardi...sadece balik yedim...Allahtan balik yapmis, kucuk bir parca yedim...Dun yavas tempo yurudum ya...bugun hizli yuruycem...dun bir isteksizlik vardi..heray bebis gelicek mi diye dusunmekten biktim..belirti var mi diye vucudumu dinlemekten de biktim..dun de bu dusuncelerle oturdum kalktim..Ama sunu biliyorum..istedigin herseyi yap, veya bazi ciftler gibi hic birsey yapma,..bir ruhun dunyaya gelecegi varsa geliyor...hayirlisi olsun demekten baska elimden birsey gelmiyor..konuyla alakasiz oldu biraz ama...
Dunku yediklerim:
Sabah: 1kk peynir, 1 yumurta,1 dilim ekmek
Ara:2 cilek,2 kayisi
Oglen: etli pirasa, yarim kase yogurt,salata
Ikindi: 1 yesil elma,1 brd sut
Aksam: balik, firinda kabak mucver 1 kucuk dilim,kuskonmaz

Arkadaslar firinda kabak mucver yapabilirsiniz..hatta firina gerek yok, omlet gibi tavada da yapabilirsiniz..unsuz..cok guzel oluyor!

gerçekten mi yaa
şirincim neden oluyormuş peki
doktor o zaman gelmediğin için mi dedi
kaç yıllık evlisin canım sen

Canim ben 2 yillik evliyim, doktor oyle birsey demedi..ama bende pko vardi evlenmeden once...ve evlenmeden once tedavi oldum..ama bu tedaviyi 18 yaslarimda oldum adetim duzensizdi, duzene girdi..o zamandan sonra hic dr a gitmedim..26 yasinda evlendim sonra evlenir evlenmez yurtdisina geldik..burda da dogru durust kontrol olamadim..ulkemize donunce olcam artik..cok pismanim keske evlenmeden once kontrol olsaydim diye...her evlenecek bayanin olmasi gerek bence..cunku cok agrili adet bir takim kist veya rahim hastaliklarinin habercisi olabiliyor ve evlenmeden once tedavi olmak en iyisi..sen panik yapma ama agrili adetin varsa ve cok siddetli geciyorsa bir gozuk..hic birsey kaybetmezsin..ama cok sey kazanirsin..en azindan icin rahat olur canim..

hayırlısı olsun canım
rabbim gönlüne göre versin inşallah

bu arada ben de mücver yapim bari yarına iyi fikir :)

akşam yemeği
yine tavuklu salata
köfteye cevap gelmeyince mecbur kaldım
protein almam gerekir diye düşündüm

Bir regl zede de benimm
bugün şehir dışındaydım bir güzel domates salatalık dılım ekmek peynırımle kahvaltımı yapabıldım(2çay)

ara 1yeşil elme 1form bisküvi

ama bundan sonrası tamamen berbattt

saatlerce koşturum ne öğle yemeği yiyebildim ne ara
yiyebildiğim tek şey 3adet çantamda taşıdığım limonlu bisküvilerdi. .

8de eve gelebildim

1kaseden az ezogelin çorbası içtim
1köfte kadar haşlanmış tavuk
3yk zeytinyağlı fasulye. .

ağrıdan koşturmaktan aç kalmaktan öldüm bugün

bu arada sabah tartı 80.5i gösterdi yarın bakalım ne olacak adet zamanları çok bir şey beklemiyorum zaten malum şişkinlik oluyo

çok güzel ilerliyosun canım aç kaldığına değecek
incecik olucaz hepimiz
adet bitimi daha da verirsin 79a merhaba diceksin pazartesiye

çok güzel ilerliyosun canım aç kaldığına değecek
incecik olucaz hepimiz
adet bitimi daha da verirsin 79a merhaba diceksin pazartesiye

teşekkür ederim canım
ben de inanıyorum hepimiz incecik olacağız sözüne çok içten hem de :)
artık şu 7leri görelim ama değil mii? :)

beni uzun süredir görmeyen bi çok insan ne kadar da zayıfladığımı söyledi halsizim hastayım ama çok da mutluyumm :)

akşam yemeğim yarım kase çorba
1 adet ızgara köfte
4 yk taze bakla yemeği
ve semiz otu salata

sporda 2 mil leslie yaptım ağrıyan bacağıma rağmen aslında hiç yapasım yoktu komşum kandırdı beni hadi gel deneyelim yapamazsan bırakırsın dedi başladık ve konuşurken bitirmişiz

Ben geldim ))

Evet kızlar,
doktora gittim sonunda ve size aynen konuşmalarımızı yazıyorum,
doktorun odasına geçtim ve doktorun gelmesini bekledim, 5 dakika sonra doktor geldi ve,

Doktor: Merhaba
Ben : Merhaba ))
D: Pardon, isim neydi?
B: ( ismimi söyledim )
D: (burda doktor ekrandan kaydıma ulaştı ve kullandığım ilaçları saydı, bende onayladım veeee) E siz benim hastamsınız zaten ????
B: Evet, 3 ay sonra gel, kan tahlillerini yapalım demiştiniz ya...
D: (Yaklaşık 3 dakika kadar yüzüme baktı) Ben sizi tanıyamadım ya, siz kilomu verdiniz?
B: Siz bana 10 kilo kadar verin demiştiniz, bende vermişken tam vereyim dedim, 22 kilo verdim, 6 kilom daha kaldı
D: İnanamıyorum size, ben gerçekten sizi tanıyamadım, ne kadar değişmişsiniz ya!!! Bir dahaki gelişinizde bana eski halinizin fotoğrafını getirirmisiniz, bu halinizin fotoğrafını çekip ikisini kapıma asıcam başarı öyküsü diye, böyle bir değişiklik olamaz !!!

Yukardaki konuşma birebir oldu arkadaşlar ))))))))))))))))))))))))))

Sonra diyetisyene mi gittin diye sordu, hayır dedim, internetten diyet listesi falan mı aldın dedi, hayır dedim )) Nasıl diyet yaptığımı anlatmamı istedi, anlattım tek tek ve süper dedi... Ha bu arada sizdende bahsettim ))))))))
Muayene etti, gayet güzel dedi, kan tahlillerim için 10 gün sonra gelmemi istedi (periyodum yaklaşıyor, bittikten 1 hafta sonra tahlillerini yaptır dedi)
Ha birde karın kaslarımı zayıf buldu, onları güçlendirmem için bana bir kaç hareket verdi, mail adresime gönderdi ))))))))))))))
Süper bir duygu bu yaaaaa, insanlar sizi tanımıyor, muhteşem birşey ))

Neyse, eve geldim, evde gene yemek yoktu (kaç gündür hastane, iş görüşmesi koşturunca yemek yapamadım)
bende kahvaltı türü bir akşam yemeği yedim, yarın içinde zeytinyağlı fasülye pişirdim, birde köftem bitmişti buzlukta, hemen köfte yapıp attım buzluğa ))

Yarın sabah kayınvalidemi alıp önce kızılaya, sonra da notere gideceğim... Evi satışa çıkaracağız, o yüzden eşime vekalet verecek, bunun içinde sağlık raporu çıkartmamız gerekiyormuş, yoksa noterden vekalet alamıyoruz... O işleri halledip geleceğim...
Umarım işleri bir an önce bitirip gelirim artık yorgunluktan bittim bittiiiiimmmm ))

Eveeetttt,

köfte ile ilgili bir soru vardı hemen cevaplayayım,
köfteyi hazır köfte harcı ile yapmayınız, sizinde dediğiniz gibi çok fazla tuz içerir
tuzu bırak bir kenara, içinde bir sürü katkı maddesi var, zararlı !
ekmek içi kullan, esmer herhangi bir ekmek içi kullanabilirsin (kepek, çavdar, buğday)
tuzu az koy, bol baharat, soğan, maydanoz, kimyon... Ben bu şekilde yapıp buzluğa atıyorum
istediğim kadarını çıkarıp tost makinasında hemen ızgara yapıyorum, 5 dakikada pişiyor, çözdürmene bile gerek yok ))

insirah, kan tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim )) daha da iyi çıkacak emin ol, sağlıklı beslenmeye devam et, hayatına içinde katkı maddesi olan hiç bir şeyi sokma yeter )) Ha birde süt gaz yaptıysa laktozsuz süt iç, gaz yapmaz ))

Paphia, az kalmış 7'li rakamlara ha gayret ))

qwerty, kırmışsın zinciri, devamı gelir merak etme, yaseminden de bekliyorum artık, kır şu zinciri yasemin ))

esracım, bize yazmaya başlamışsın, teşekkür ederim )) seni daha fazla aramızda görmek istiyoruz, bu bizi mutlu ediyor ))

nativ, canım çok fazla ağrı kesici içme zararlı... Ve karnına veya beline asla sıcak su torbası koyma... arkadaşların dediği gibi kistik yada iltihabik bir durum varsa daha da kötü durumlara yol açabilir, içinde ne olduğunu bilemezsin... Sen sadece adet sancısı zannedersin daha başka birşey çıkar... Aman diyim...

inci, aynı kaderi paylaştık senle ))))))))) valla gülemedim bile kendime yaw... salak gibi düştüm bir halimi görseydin çok gülerdin ))))))

Truly, şirin, sizden de artık atraksiyon bekliyorum, en azından 100 gr oynama bildirin banaaaa... Yoksa benim beynim 100 gr yerinden oynayacak az kaldı )))))))))))))

Prenses, sen nasılsın ))

Kate, menülerini yazmışsın bugün )) teşekkürler, hergün bekliyorum ))

Sorusu olan başka kimse varmıydı bilmiyorum, herkese bir merhaba yazayım istedim,

Ve Yasemine katılıyorum, sayfamız çok sessizleşti, sıkıldınız mı yoksa kızlar?
Sıkıldıysanız ona göre bir aksiyon yapayım ))
Sevgilerimle))

Sayfa sessizleşti ama herkes bir koşuşturma içinde bu çok normal yakında sınavlarım başlıyor sanırım benim nevrim iyice dönecek umarım çok bozmam diyetimi (kaçamak değil aç bırakmam yani kendimi )
Ama acayip enerji doluyorum sizleri okudukça
resmen 7lere geliyorum ya bu harika bir duygu
sevgilim bile bir başka iltifatlara başladı
bu da ayrıca mutlu ediyor beni
Bu ne güzel bir duyguymuş yaaa
Yolum uzun ama çok büyük bir kısmı göz açıp kapayıncaya kadar geçti :)
Sadece gözümde büyüttüğümü sanarken beden ölçülerimde büyümüş
şimdi çöp gibi hatunlara bakıp eveet diyorum içimden ben de aynı böyle olacağım
8kiloyla duruşum bile değişti enerji doldum ben . .

Canım,
Ben 7'li rakamları gördüğümde sevinçten havalara uçmuştum, eminim sende o duyguyu yaşayacaksın ))
Ve emin ol o çöp gibi hatunlardan hiç bir farkın kalmayacak, sadece uzunca bir süre ruhun kendini şişman zannedecek o kadar )))))))) Ben hala bazen büyük beden kıyafet deniyorum önce, ruhum alışamadı bedenime ))

Vay be!! demek tanimadi seni ha? iste bu super bir duygu olsa gerek!! Tebrikler canim...Benden 100 gr beklemissin canim ben de bekliyorum inan...yarin tartilcam bakalim ne oldu rakam? bu arada zaten 100 gr gitti..cizelgemi degistirmedim 100 gr icin..60.7 yim..gormemisin bir 100 grami gitmis ikide bir cizelgesini degistiriyomus durumuna dusmek istemedim!...islerinin bir an once bitmesi dilegiyle!! sen cok onemlisin bu topik icin!! Sevgiler!

geçmiş olsun canım bayanlar bilir böyle ağrıları

vay be canım ne güzel bir duygu ee demekı baya kol katettın üzerindeki fazlalıklardan kurtularak kalmıyorsın bizlere da yardımcı oluyorsun.

Tebrikler canım
Darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…