Var canım babam kastamonu'lu:-D valla dediğin gibi özellikle balık et tavuk yedikten sonra içmeyince olmuyor günde 2kere demliyorum. Içmedigim öğün başım ağrıyo herhalde psikolojik :-/ açık içsem içemiyorum sanki kokuyo açık çay))) sende varmı karadenizlilik:-/
gunaydiiiinnnn, yasemin sana yeterse eger ben geldim askim )) digerleri nerde, gecmis sayfalari okumadim birazdan is gorusmesine girecegim erken geldim kahve iciyorum simdi... Sanirim hasta olanlar var kendinize dikkat edin kizlarrr hastayiz canimiz istemiyor diye yemek yememezlik yapmayin sakin... Bol bol meyve sebze tuketin... Firsat bulunca yazicam gene, yazdiklarinizi ancak aksam okuyabilirim, halsizliginiz varsa soda icin bir tane ve ayran... Bu arada tarti rakamim 66,9 )) burdan ciktiktan sonra 15.30 da doktor randevum var bilginiz olsun, sizi cok seviyorum sayfamizi bos birakmayin, sevgilerimle
böyle bir karın ağrısı
böyle bir adet sancısı yok
inanırmısınız canımı alıyorlar sanki
bu nedir böyle
soğuk terler döküyorum
iş yerimde karnımda sıcak su şişesiyle oturuyorum
geçmedi tam 24 saat oldu hala ağrıyor
sabah iş görüşmesine gittim bende
adam ayın 1 de başla dedi
sevdi beni zaar:)
ama gitmeyeceğim
şu anki maaşıma çok yakın birşey verecekler
ama 8-8 yani 12 saat mesai
çalışılır mı yaw o kadar
birde cumartesi tam gün çalıştıracaklar
şimdi yarım gün çalışıyorum
daha iyi bir firma ama değmeyecek yani
ayy karnıııımmmm
Canim ben 2-3 agri kesiciyle ancak yasayabiliyorum o ilk gun...kesinlikle karnina koyma..iltihap varsa karnina yayilabilir..ve yumurtaliklarin icin cok zararli..yumurtaliklarin senin icin cok onemli canim bak evleniceksin..koru kendini..ayak altina koymak truly nin dedigi gibi daha iyi..bence kadin dogumcuya git..evlenmeden once..ben gitmedim su an cok pismanim...bak cocuk yapmaya calisiyoruz, olmuyor...
gerçekten mi yaa
şirincim neden oluyormuş peki
doktor o zaman gelmediğin için mi dedi
kaç yıllık evlisin canım sen
Canlar ben de dun yemeye davetliydim..pilav,balik ve kuskonmaz vardi...sadece balik yedim...Allahtan balik yapmis, kucuk bir parca yedim...Dun yavas tempo yurudum ya...bugun hizli yuruycem...dun bir isteksizlik vardi..heray bebis gelicek mi diye dusunmekten biktim..belirti var mi diye vucudumu dinlemekten de biktim..dun de bu dusuncelerle oturdum kalktim..Ama sunu biliyorum..istedigin herseyi yap, veya bazi ciftler gibi hic birsey yapma,..bir ruhun dunyaya gelecegi varsa geliyor...hayirlisi olsun demekten baska elimden birsey gelmiyor..konuyla alakasiz oldu biraz ama...
Dunku yediklerim:
Sabah: 1kk peynir, 1 yumurta,1 dilim ekmek
Ara:2 cilek,2 kayisi
Oglen: etli pirasa, yarim kase yogurt,salata
Ikindi: 1 yesil elma,1 brd sut
Aksam: balik, firinda kabak mucver 1 kucuk dilim,kuskonmaz
Arkadaslar firinda kabak mucver yapabilirsiniz..hatta firina gerek yok, omlet gibi tavada da yapabilirsiniz..unsuz..cok guzel oluyor!
Bir regl zede de benimm
bugün şehir dışındaydım bir güzel domates salatalık dılım ekmek peynırımle kahvaltımı yapabıldım(2çay)
ara 1yeşil elme 1form bisküvi
ama bundan sonrası tamamen berbattt
saatlerce koşturum ne öğle yemeği yiyebildim ne ara
yiyebildiğim tek şey 3adet çantamda taşıdığım limonlu bisküvilerdi. .
8de eve gelebildim
1kaseden az ezogelin çorbası içtim
1köfte kadar haşlanmış tavuk
3yk zeytinyağlı fasulye. .
ağrıdan koşturmaktan aç kalmaktan öldüm bugün
bu arada sabah tartı 80.5i gösterdi yarın bakalım ne olacak adet zamanları çok bir şey beklemiyorum zaten malum şişkinlik oluyo
çok güzel ilerliyosun canım aç kaldığına değecek
incecik olucaz hepimiz
adet bitimi daha da verirsin 79a merhaba diceksin pazartesiye
Sayfa sessizleşti ama herkes bir koşuşturma içinde bu çok normal yakında sınavlarım başlıyor sanırım benim nevrim iyice dönecek umarım çok bozmam diyetimi (kaçamak değil aç bırakmam yani kendimi )
Ama acayip enerji doluyorum sizleri okudukça
resmen 7lere geliyorum ya bu harika bir duygu
sevgilim bile bir başka iltifatlara başladı
bu da ayrıca mutlu ediyor beni
Bu ne güzel bir duyguymuş yaaa
Yolum uzun ama çok büyük bir kısmı göz açıp kapayıncaya kadar geçti :)
Sadece gözümde büyüttüğümü sanarken beden ölçülerimde büyümüş
şimdi çöp gibi hatunlara bakıp eveet diyorum içimden ben de aynı böyle olacağım
8kiloyla duruşum bile değişti enerji doldum ben . .
Ben geldim ))
Evet kızlar,
doktora gittim sonunda ve size aynen konuşmalarımızı yazıyorum,
doktorun odasına geçtim ve doktorun gelmesini bekledim, 5 dakika sonra doktor geldi ve,
Doktor: Merhaba
Ben : Merhaba ))
D: Pardon, isim neydi?
B: ( ismimi söyledim )
D: (burda doktor ekrandan kaydıma ulaştı ve kullandığım ilaçları saydı, bende onayladım veeee) E siz benim hastamsınız zaten ????
B: Evet, 3 ay sonra gel, kan tahlillerini yapalım demiştiniz ya...
D: (Yaklaşık 3 dakika kadar yüzüme baktı) Ben sizi tanıyamadım ya, siz kilomu verdiniz?
B: Siz bana 10 kilo kadar verin demiştiniz, bende vermişken tam vereyim dedim, 22 kilo verdim, 6 kilom daha kaldı
D: İnanamıyorum size, ben gerçekten sizi tanıyamadım, ne kadar değişmişsiniz ya!!! Bir dahaki gelişinizde bana eski halinizin fotoğrafını getirirmisiniz, bu halinizin fotoğrafını çekip ikisini kapıma asıcam başarı öyküsü diye, böyle bir değişiklik olamaz !!!
Yukardaki konuşma birebir oldu arkadaşlar ))))))))))))))))))))))))))
Sonra diyetisyene mi gittin diye sordu, hayır dedim, internetten diyet listesi falan mı aldın dedi, hayır dedim )) Nasıl diyet yaptığımı anlatmamı istedi, anlattım tek tek ve süper dedi... Ha bu arada sizdende bahsettim ))))))))
Muayene etti, gayet güzel dedi, kan tahlillerim için 10 gün sonra gelmemi istedi (periyodum yaklaşıyor, bittikten 1 hafta sonra tahlillerini yaptır dedi)
Ha birde karın kaslarımı zayıf buldu, onları güçlendirmem için bana bir kaç hareket verdi, mail adresime gönderdi ))))))))))))))
Süper bir duygu bu yaaaaa, insanlar sizi tanımıyor, muhteşem birşey ))
Neyse, eve geldim, evde gene yemek yoktu (kaç gündür hastane, iş görüşmesi koşturunca yemek yapamadım)
bende kahvaltı türü bir akşam yemeği yedim, yarın içinde zeytinyağlı fasülye pişirdim, birde köftem bitmişti buzlukta, hemen köfte yapıp attım buzluğa ))
Yarın sabah kayınvalidemi alıp önce kızılaya, sonra da notere gideceğim... Evi satışa çıkaracağız, o yüzden eşime vekalet verecek, bunun içinde sağlık raporu çıkartmamız gerekiyormuş, yoksa noterden vekalet alamıyoruz... O işleri halledip geleceğim...
Umarım işleri bir an önce bitirip gelirim artık yorgunluktan bittim bittiiiiimmmm ))
böyle bir karın ağrısı
böyle bir adet sancısı yok
inanırmısınız canımı alıyorlar sanki
bu nedir böyle
soğuk terler döküyorum
iş yerimde karnımda sıcak su şişesiyle oturuyorum
geçmedi tam 24 saat oldu hala ağrıyor
sabah iş görüşmesine gittim bende
adam ayın 1 de başla dedi
sevdi beni zaar:)
ama gitmeyeceğim
şu anki maaşıma çok yakın birşey verecekler
ama 8-8 yani 12 saat mesai
çalışılır mı yaw o kadar
birde cumartesi tam gün çalıştıracaklar
şimdi yarım gün çalışıyorum
daha iyi bir firma ama değmeyecek yani
ayy karnıııımmmm
ben geldim ))
evet kızlar,
doktora gittim sonunda ve size aynen konuşmalarımızı yazıyorum,
doktorun odasına geçtim ve doktorun gelmesini bekledim, 5 dakika sonra doktor geldi ve,
doktor: Merhaba
ben : Merhaba ))
d: Pardon, isim neydi?
B: ( ismimi söyledim )
d: (burda doktor ekrandan kaydıma ulaştı ve kullandığım ilaçları saydı, bende onayladım veeee) e siz benim hastamsınız zaten ????
B: Evet, 3 ay sonra gel, kan tahlillerini yapalım demiştiniz ya...
D: (yaklaşık 3 dakika kadar yüzüme baktı) ben sizi tanıyamadım ya, siz kilomu verdiniz?
B: Siz bana 10 kilo kadar verin demiştiniz, bende vermişken tam vereyim dedim, 22 kilo verdim, 6 kilom daha kaldı
d: Inanamıyorum size, ben gerçekten sizi tanıyamadım, ne kadar değişmişsiniz ya!!! Bir dahaki gelişinizde bana eski halinizin fotoğrafını getirirmisiniz, bu halinizin fotoğrafını çekip ikisini kapıma asıcam başarı öyküsü diye, böyle bir değişiklik olamaz !!!
Yukardaki konuşma birebir oldu arkadaşlar ))))))))))))))))))))))))))
sonra diyetisyene mi gittin diye sordu, hayır dedim, internetten diyet listesi falan mı aldın dedi, hayır dedim )) nasıl diyet yaptığımı anlatmamı istedi, anlattım tek tek ve süper dedi... Ha bu arada sizdende bahsettim ))))))))
muayene etti, gayet güzel dedi, kan tahlillerim için 10 gün sonra gelmemi istedi (periyodum yaklaşıyor, bittikten 1 hafta sonra tahlillerini yaptır dedi)
ha birde karın kaslarımı zayıf buldu, onları güçlendirmem için bana bir kaç hareket verdi, mail adresime gönderdi ))))))))))))))
süper bir duygu bu yaaaaa, insanlar sizi tanımıyor, muhteşem birşey ))
neyse, eve geldim, evde gene yemek yoktu (kaç gündür hastane, iş görüşmesi koşturunca yemek yapamadım)
bende kahvaltı türü bir akşam yemeği yedim, yarın içinde zeytinyağlı fasülye pişirdim, birde köftem bitmişti buzlukta, hemen köfte yapıp attım buzluğa ))
yarın sabah kayınvalidemi alıp önce kızılaya, sonra da notere gideceğim... Evi satışa çıkaracağız, o yüzden eşime vekalet verecek, bunun içinde sağlık raporu çıkartmamız gerekiyormuş, yoksa noterden vekalet alamıyoruz... O işleri halledip geleceğim...
Umarım işleri bir an önce bitirip gelirim artık yorgunluktan bittim bittiiiiimmmm ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?