eveeetttt,
köfte ile ilgili bir soru vardı hemen cevaplayayım,
köfteyi hazır köfte harcı ile yapmayınız, sizinde dediğiniz gibi çok fazla tuz içerir
tuzu bırak bir kenara, içinde bir sürü katkı maddesi var, zararlı !
Ekmek içi kullan, esmer herhangi bir ekmek içi kullanabilirsin (kepek, çavdar, buğday)
tuzu az koy, bol baharat, soğan, maydanoz, kimyon... Ben bu şekilde yapıp buzluğa atıyorum
istediğim kadarını çıkarıp tost makinasında hemen ızgara yapıyorum, 5 dakikada pişiyor, çözdürmene bile gerek yok ))
insirah, kan tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim )) daha da iyi çıkacak emin ol, sağlıklı beslenmeye devam et, hayatına içinde katkı maddesi olan hiç bir şeyi sokma yeter )) ha birde süt gaz yaptıysa laktozsuz süt iç, gaz yapmaz ))
paphia, az kalmış 7'li rakamlara ha gayret ))
qwerty, kırmışsın zinciri, devamı gelir merak etme, yaseminden de bekliyorum artık, kır şu zinciri yasemin ))
esracım, bize yazmaya başlamışsın, teşekkür ederim )) seni daha fazla aramızda görmek istiyoruz, bu bizi mutlu ediyor ))
nativ, canım çok fazla ağrı kesici içme zararlı... Ve karnına veya beline asla sıcak su torbası koyma... Arkadaşların dediği gibi kistik yada iltihabik bir durum varsa daha da kötü durumlara yol açabilir, içinde ne olduğunu bilemezsin... Sen sadece adet sancısı zannedersin daha başka birşey çıkar... Aman diyim...
Inci, aynı kaderi paylaştık senle ))))))))) valla gülemedim bile kendime yaw... Salak gibi düştüm bir halimi görseydin çok gülerdin ))))))
truly, şirin, sizden de artık atraksiyon bekliyorum, en azından 100 gr oynama bildirin banaaaa... Yoksa benim beynim 100 gr yerinden oynayacak az kaldı )))))))))))))
prenses, sen nasılsın ))
kate, menülerini yazmışsın bugün )) teşekkürler, hergün bekliyorum ))
sorusu olan başka kimse varmıydı bilmiyorum, herkese bir merhaba yazayım istedim,
ve yasemine katılıyorum, sayfamız çok sessizleşti, sıkıldınız mı yoksa kızlar?
Sıkıldıysanız ona göre bir aksiyon yapayım ))
sevgilerimle))
Ben geldim ))
Evet kızlar,
doktora gittim sonunda ve size aynen konuşmalarımızı yazıyorum,
doktorun odasına geçtim ve doktorun gelmesini bekledim, 5 dakika sonra doktor geldi ve,
Doktor: Merhaba
Ben : Merhaba ))
D: Pardon, isim neydi?
B: ( ismimi söyledim )
D: (burda doktor ekrandan kaydıma ulaştı ve kullandığım ilaçları saydı, bende onayladım veeee) E siz benim hastamsınız zaten ????
B: Evet, 3 ay sonra gel, kan tahlillerini yapalım demiştiniz ya...
D: (Yaklaşık 3 dakika kadar yüzüme baktı) Ben sizi tanıyamadım ya, siz kilomu verdiniz?
B: Siz bana 10 kilo kadar verin demiştiniz, bende vermişken tam vereyim dedim, 22 kilo verdim, 6 kilom daha kaldı
D: İnanamıyorum size, ben gerçekten sizi tanıyamadım, ne kadar değişmişsiniz ya!!! Bir dahaki gelişinizde bana eski halinizin fotoğrafını getirirmisiniz, bu halinizin fotoğrafını çekip ikisini kapıma asıcam başarı öyküsü diye, böyle bir değişiklik olamaz !!!
Yukardaki konuşma birebir oldu arkadaşlar ))))))))))))))))))))))))))
Sonra diyetisyene mi gittin diye sordu, hayır dedim, internetten diyet listesi falan mı aldın dedi, hayır dedim )) Nasıl diyet yaptığımı anlatmamı istedi, anlattım tek tek ve süper dedi... Ha bu arada sizdende bahsettim ))))))))
Muayene etti, gayet güzel dedi, kan tahlillerim için 10 gün sonra gelmemi istedi (periyodum yaklaşıyor, bittikten 1 hafta sonra tahlillerini yaptır dedi)
Ha birde karın kaslarımı zayıf buldu, onları güçlendirmem için bana bir kaç hareket verdi, mail adresime gönderdi ))))))))))))))
Süper bir duygu bu yaaaaa, insanlar sizi tanımıyor, muhteşem birşey ))
Neyse, eve geldim, evde gene yemek yoktu (kaç gündür hastane, iş görüşmesi koşturunca yemek yapamadım)
bende kahvaltı türü bir akşam yemeği yedim, yarın içinde zeytinyağlı fasülye pişirdim, birde köftem bitmişti buzlukta, hemen köfte yapıp attım buzluğa ))
Yarın sabah kayınvalidemi alıp önce kızılaya, sonra da notere gideceğim... Evi satışa çıkaracağız, o yüzden eşime vekalet verecek, bunun içinde sağlık raporu çıkartmamız gerekiyormuş, yoksa noterden vekalet alamıyoruz... O işleri halledip geleceğim...
Umarım işleri bir an önce bitirip gelirim artık yorgunluktan bittim bittiiiiimmmm ))
gunaydin guzeller guzeli kizlarim benimmmm, bugun nasilsiniz bakalim, afiyettesiniz insallah )) ben su anda kayinvalidemle bir kafede oturmus keyif yapiyorum... Kayinvalideme kanat izgara soyledim onu yiyor cok severde )) bende sade nescafe ictim, birazdanda turk kahvemizi icicez... Sabah gidip resim cektirdik sonra kizilaydan saglik raporu cikarttik ve onu goturup baska bir yerden onaylattirdik, saat 1 de iki sahitle notere gidip vekalet cikartacagiz, anam ne zormus ne masrafliymis bu isler yaw )) bu arada periyodum basladi, kilo ayni 66,9... Bu donemde sporu artirmak onemli yag yakimi hiz kazaniyor unutmamak lazim arkadaslar )) bu arada boyle ara ara yaziyorum ama hepinizi inanilmaz ozledim, tek tek cevap yazdigim gunleri ariyorum valla )) neyse bu islerde bitecek elbet... Simdilik optum, musait olunca yazicam gene sevgilerimke
afiyetteyiz canım
sen de işlerini bitir de katıl aramıza artık
zayıflamada yemek içmek kadar uyku da önemli sanırım
ben dünden beri uyku havasındayım
gece 10da bi yatıyorum sabah 8e kadar uyuyorum
toplam 10 saat tabi geceleri emzirmeye kalkıyorum
sabah 6da uyanmam gerek 8 saat uyku yeter de artar bile
yoksa zayıflamam duraksayacak
acaba bu yüzden mi bugün gr verememişim
tabi tabi bu yüzden olsa gerek az uyku da zarar çok uyku da ortalamayı tutturmak gerek
öğle yemeği olarak da mercimek çorbası ve salata düşünüyorum
semizotu almıştım dün ama evde yoğurt kalmamış
süt alim mayalıycam hazır yoğurt kullanmıyorum hamileliğimden beri
git gide sağlıklı beslenmeye alışıyorum
kola şekerli içecekleri çooookk zaman önce bırakmıştım zaten
cips benim hassas noktam çok zararlı ama canım istiyodu
onu da yemiyorum artık hatta eve dahi sokmuyorum
ve 2 hafta olucak çikolata yemeyeli vayy beee yapabiliyomuşum
her marketten çıkışta alırdım eti fındıklı çikolata uzun olan var ya
ama artık almıyorum
olucak bu iş daha yolun başındayım
21 gün gerek beynimin algılaması için az kaldı :)
ara öğün 1 elma
hadi kızlar yazın bişeyler topik boş kalmasın
mutluyum huzurluyum zayıflıyorum başarıyorum yaşasınnnn
çok teşekkür ederim soyacım benim adımı yazıp iki kelime etmen beni mutlu etti iyiyim canım sağol :) sen nasılsın?Eveeetttt,
köfte ile ilgili bir soru vardı hemen cevaplayayım,
köfteyi hazır köfte harcı ile yapmayınız, sizinde dediğiniz gibi çok fazla tuz içerir
tuzu bırak bir kenara, içinde bir sürü katkı maddesi var, zararlı !
ekmek içi kullan, esmer herhangi bir ekmek içi kullanabilirsin (kepek, çavdar, buğday)
tuzu az koy, bol baharat, soğan, maydanoz, kimyon... Ben bu şekilde yapıp buzluğa atıyorum
istediğim kadarını çıkarıp tost makinasında hemen ızgara yapıyorum, 5 dakikada pişiyor, çözdürmene bile gerek yok ))
insirah, kan tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim )) daha da iyi çıkacak emin ol, sağlıklı beslenmeye devam et, hayatına içinde katkı maddesi olan hiç bir şeyi sokma yeter )) Ha birde süt gaz yaptıysa laktozsuz süt iç, gaz yapmaz ))
Paphia, az kalmış 7'li rakamlara ha gayret ))
qwerty, kırmışsın zinciri, devamı gelir merak etme, yaseminden de bekliyorum artık, kır şu zinciri yasemin ))
esracım, bize yazmaya başlamışsın, teşekkür ederim )) seni daha fazla aramızda görmek istiyoruz, bu bizi mutlu ediyor ))
nativ, canım çok fazla ağrı kesici içme zararlı... Ve karnına veya beline asla sıcak su torbası koyma... arkadaşların dediği gibi kistik yada iltihabik bir durum varsa daha da kötü durumlara yol açabilir, içinde ne olduğunu bilemezsin... Sen sadece adet sancısı zannedersin daha başka birşey çıkar... Aman diyim...
inci, aynı kaderi paylaştık senle ))))))))) valla gülemedim bile kendime yaw... salak gibi düştüm bir halimi görseydin çok gülerdin ))))))
Truly, şirin, sizden de artık atraksiyon bekliyorum, en azından 100 gr oynama bildirin banaaaa... Yoksa benim beynim 100 gr yerinden oynayacak az kaldı )))))))))))))
Prenses, sen nasılsın ))
Kate, menülerini yazmışsın bugün )) teşekkürler, hergün bekliyorum ))
Sorusu olan başka kimse varmıydı bilmiyorum, herkese bir merhaba yazayım istedim,
Ve Yasemine katılıyorum, sayfamız çok sessizleşti, sıkıldınız mı yoksa kızlar?
Sıkıldıysanız ona göre bir aksiyon yapayım ))
Sevgilerimle))
insanları anlamak tanımak cok zor değer verdiğim insanlar hep boş çıktı ne büyük hayal kırıklıgı benim tabularım var etrafımda yıkılmaz kalın duvarlarım var kimin için küçük bir aralık koysam hep sonuç aynı oldu şans vermesem olmuo sans versem hiç olmuo kısa süre sonra hayatımdan çıkarıyorum onları
ve
hayatımdan çıkardıklarım artık peygamber olsa nafile
sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?