Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

soya biz gwertybaby takıldık kaldık vardır bunda da bir keramet

ben inatçıyım ama vucudum bende de inantçı çıktı bakalım direndiğimiz yere kadar direneceğiz eninde sonuda gidecek bu kılolar
işte ben tek farkım böyle geç gidiyor kıloların böyle olduğu içinde bazen ümitsizliğe kapılıyorum ümitsizliğe kapıldımıda kendi yemeğin içinde buluyorum ama bu sefer öyle olmuyacak direnebildiğim kadar direneceğim

Günaydın canlarım

akşam
1 parça tavuk ızgara
1 parça et ızgara
salata

ara öğün yapmadım gerçekten bu hafta yorgunluğumu atamadım o yuzden akşam saat 10 gibi yattım

sabah ta uyuya kalmışım

kendime beslenme çantası hazırlayamadım

kahvalltı

yarım simit ve çay

bugun dışarlardan bakacam kendime uygun birşeyler

kılom nedendir bilemem ama bu sabah 68,10kg çıktı ama 2 gündür sporda yapmıyorum

günaydın kızlarrr

hemen geçmişe bi bakim dedim soluksuz okudum gelişmeleri
soyacım süper bi duygu olsa gerek
bu övgüleri ve daha fazlasını hakediyosun
ver eski fotoğrafını da başarı öykünü tüm hastalar okusun
şevklensin onlar da zayıflasın :)

köfte harcı konusunda haklısın dediğin gibi yapıp dolaba kayayım ben de
laktozsuz süt bakmam gerekecek gaz olmasın yavruma
işlerini bir an önce bitir gel özlüyoruz seni

benim kilo da takıldı kızlar 74.8
ama yarın 74.5u görücem buna inanıyorum
sabah 30 kez ip atladım
eşim senin en az 100 tane atlaman gerek diyo
hiç motive etmiyo beni yaaaa
ama ona inat zayıflıycam
kendime inanıyorum

kahvaltı 8.30
yarım dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
domates salatalık maydanoz
3 fincan çay şekersiz

günaydın herkese hepimiz için güzel bir gün olması dileğiyle
kahvaltım
1 dilim ekmek
1 domates 1 salatalık biraz maydanoz
1 yk lor peyniri

kilo bildirimi 64.6 kızlar kilom takılmayı bıraktı sonunda
bugün yine işlerim var malum aysonu ssk bağkur ödemeleri günün genelinde dışarıda olacağım arada fırsat buldukça girmeye çalışacağım.

gunaydin guzeller guzeli kizlarim benimmmm, bugun nasilsiniz bakalim, afiyettesiniz insallah )) ben su anda kayinvalidemle bir kafede oturmus keyif yapiyorum... Kayinvalideme kanat izgara soyledim onu yiyor cok severde )) bende sade nescafe ictim, birazdanda turk kahvemizi icicez... Sabah gidip resim cektirdik sonra kizilaydan saglik raporu cikarttik ve onu goturup baska bir yerden onaylattirdik, saat 1 de iki sahitle notere gidip vekalet cikartacagiz, anam ne zormus ne masrafliymis bu isler yaw )) bu arada periyodum basladi, kilo ayni 66,9... Bu donemde sporu artirmak onemli yag yakimi hiz kazaniyor unutmamak lazim arkadaslar )) bu arada boyle ara ara yaziyorum ama hepinizi inanilmaz ozledim, tek tek cevap yazdigim gunleri ariyorum valla )) neyse bu islerde bitecek elbet... Simdilik optum, musait olunca yazicam gene sevgilerimke

afiyetteyiz canım
sen de işlerini bitir de katıl aramıza artık

zayıflamada yemek içmek kadar uyku da önemli sanırım
ben dünden beri uyku havasındayım
gece 10da bi yatıyorum sabah 8e kadar uyuyorum
toplam 10 saat tabi geceleri emzirmeye kalkıyorum
sabah 6da uyanmam gerek 8 saat uyku yeter de artar bile
yoksa zayıflamam duraksayacak
acaba bu yüzden mi bugün gr verememişim
tabi tabi bu yüzden olsa gerek az uyku da zarar çok uyku da ortalamayı tutturmak gerek

öğle yemeği olarak da mercimek çorbası ve salata düşünüyorum
semizotu almıştım dün ama evde yoğurt kalmamış
süt alim mayalıycam hazır yoğurt kullanmıyorum hamileliğimden beri
git gide sağlıklı beslenmeye alışıyorum
kola şekerli içecekleri çooookk zaman önce bırakmıştım zaten
cips benim hassas noktam çok zararlı ama canım istiyodu
onu da yemiyorum artık hatta eve dahi sokmuyorum
ve 2 hafta olucak çikolata yemeyeli vayy beee yapabiliyomuşum
her marketten çıkışta alırdım eti fındıklı çikolata uzun olan var ya
ama artık almıyorum
olucak bu iş daha yolun başındayım
21 gün gerek beynimin algılaması için az kaldı :)

ara öğün 1 elma

hadi kızlar yazın bişeyler topik boş kalmasın
mutluyum huzurluyum zayıflıyorum başarıyorum yaşasınnnn

sorma şekerim bende 2,5 atdır yamıyorum çikolata
ama kola ve cips sevmem zaten
gün oluyor canım ne var ne yok istiyor gün oluyor hiç bir şey istemiyor
bugunde öle
ara öğün yapamdım çünkü yanımda bişi yok
bende mutluyum ama yorgunum sadece gelsin hafta sonu bol bol yatacağım evde

gwertybaby nerdesin ya
natively sende yoksun

çok teşekkür ederim soyacım benim adımı yazıp iki kelime etmen beni mutlu etti iyiyim canım sağol :) sen nasılsın?

selam arkadaşlar nasılsınız ben aslında iyi hissetmiyorum kendimi moralim bozuk nedendir bilmiyorum canım sıkılıyor birşeyler yapmak istiyorum ama hiç birşey gelmiyor elimden halsiz hissediyorum kendimi eşim istersen annene yada ablana git dedi diyorum ya oraya bile gitmek içimden gelmiyo bilmiyorum nedendir geçicek bir dönem farkındayım bekliyorum yani sabah kahvaltım pul biberli omlet yaptım 1 dilim ekmekle yedim yanında siyah çayla (şekersiz)
1.aramda yarım muz yedim
spor yapamdım iki gündür soya bana kızacak farkındayım
üzgünüm bilmiyorum nedenini ama çok üzgünüm...

öğlen menüm
yarım kase çorba
8 kaşık bakla yemeği
2 yk yoğurt

prenses canım kendin için bişeyler yapmayı denesen ne biliyim saçını falan değiştir alışverişe çık yada çık bir dolaş bu mutsuz ruh halini bir an önce bırakman lazım yoksa kilo veremezsin pozitif olmasın canım yaşadığın yerde hava nasıl bilmiyorum ama bizim burası çok güzel sıcak tam dolaşılacak hava var dışarıda

selam kizlar,

bugunku menumu yazayim spora gidecegim hemen

sabah: 1 dilim cavdar, 1 dilim peynir, domates, salatalik, sutlu cay
ara: 1 kucuk elma
ara: 1 kupa bitki cayi
ogle: buharda pismis ispanak, 150 gr yogurt
birazdan spor: 60 dk body blitz
ara: 1 kuru incir
aksam: soya kiymasindan kofte ve salata

soyacigim ben zaten size katildiktan sonra 4 kilo kadar vermistim malesef sizin gibi hizli veremiyorum aylarca yoyo diyetler yuzunden metabolizmam malesef bozulmus, ama bunun olacagini zaten biliyordum. birkac hafta duzenli olarak verdikten sonra bir sure kilomun takildigini ve bunun bende stres yarattigini farkettigimde -yasemin soysal'in da kitabini okumam uzerine- tartilmaya 45 gunluk bir ara vermeye karar verdim orada en az 45 gun ama ideal olarak 2 ay tartilmayin kiyafetlerinizin bollasmasindan anlayin zayifladiginizi diyor. o kitapta her yazilani bire bir uyguluyorum su an. ne kadar verdim bilmiyorum ama kesinlikle inceldigimi hissediyorum moralim duzeldi 100 gram degil bence cok daha fazlasi bu hafta zaten gitmistir eminim :)) kilo bildirimi de bu 4 hafta yapamayacagim icin uzgunum ama boylesi ise yariyor gibi onemli olan da bu sanirim, kafamda olusturmusum su kilonun altina inmek zor olur diye, o kiloya yaklastikca sanki vucudum direnc gosteriyor. boyle zamanlarda en iyi sey tartilmayi birakmakmis. yani amac o kilonun altina farketmeden inmek. ise yarayacak biliyorum simdiden farki farketmeye basladim cunku gobek kismindan ozellikle de.

Selam kızlar kahvaltım domates salatalık 1dilim kepek ekmeği ara 1tane muz öğlen dünden kalan bamya yemeği ve salata

insanları anlamak tanımak cok zor değer verdiğim insanlar hep boş çıktı ne büyük hayal kırıklıgı benim tabularım var etrafımda yıkılmaz kalın duvarlarım var kimin için küçük bir aralık koysam hep sonuç aynı oldu şans vermesem olmuo sans versem hiç olmuo kısa süre sonra hayatımdan çıkarıyorum onları

ve

hayatımdan çıkardıklarım artık peygamber olsa nafile

sevgilerimle

Ne oldu Esracım?
Bana mı kızdın?
Bizi mi terkediyorsun?
Başka birşeye sinirlendin de onun içinmi yzdın bunları?
Anlamaya çalışıyorum sadece...
Hassas bir dönemdesin anlamaya çalışıyorum fakat anlayamıyorum...

Kızlar bugün 100gr daha gitmiş oldum 80.400
sabah kahvaltıda 1dilim kızarmış çavdar ekmeği 1yk lor 1kupa limonlu yeşilçay biraz domates salatalık

ara 1türk kahvesi

öğle ayran simit

sanırım soyacım 7leri görünce ben de çook sevineceğim baya baya 70li kilolara geliyorum ben bile inanamıyorum reglim bttikten sonra daha da hızlanacaktır diye düşünüyorum. .

dün 3saat kadar duraksız yürüyüş yaptım ve bütün gün koşturdum bugün sporumu evde yapmaya çalışacağım biraz
hızlı gelsin şu 7ler ama :)

bir de soyacım sen de paylaşırmısın yediklerini
bazen çok tıkanıyorum ne yapsam diye örnek olur bana
bir kaç zamandır göremiyorum neler giriyor zayıf vücuduna

Herkes bır bunalımda anlamaya çalışıyorum birde ben yazayım

bugun hiç bir hesapları tuturamıyorum çıkış saatım geldı çıkmak zorundayım çocuğu okuldan almak zorundayım yarın da yoğun bir gün olacak bakalım tuturabilecekmiyim hesapları

bakın ben kafama bile takmıyororum
artık bende insan olduğumu fark ettim yanı hata ve yanlış yapyırorum

son 11 yıldır burda hiç hata yapmadan çalıştım iş konusunda çok titizimdir
ama baktım kı herkes lay lay lom bende ole yım artık tutmadı napayım yarın hallederim
ama boşver diyorum
hatasız kul olamz dimi arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…