Ne oldu Esracım?
Bana mı kızdın?
Bizi mi terkediyorsun?
Başka birşeye sinirlendin de onun içinmi yzdın bunları?
Anlamaya çalışıyorum sadece...
Hassas bir dönemdesin anlamaya çalışıyorum fakat anlayamıyorum...
Ne oldu Esracım?
Bana mı kızdın?
Bizi mi terkediyorsun?
Başka birşeye sinirlendin de onun içinmi yzdın bunları?
Anlamaya çalışıyorum sadece...
Hassas bir dönemdesin anlamaya çalışıyorum fakat anlayamıyorum...
Valla arkadaşlar,
Herkes bir şeyi unutuyor bence...
Bende bir insanım, benimde bir sabrım var ve sabrımı bir yere kadar zorlayabilirim...
Yahu ben burda herkesi pışpışlamak için mi varım anlamadım ki?
Onun morali bozuk, bu hassas, öteki böyle lafı kaldıramaz, beriki şu anda duygusal birşeyler yaşıyor...
Ben neler yaşıyorum acaba?????
Bir laf vardır ya, herkes anamı soruyor hiç babamı soran yok diye, o hesap oldu bizimki de...
Vallahi tepem atmaya başladı, billahi tepem atmaya başladı !
Çocuk mu eyliyoruz biz burda ya?
Koskoca insanlarsınız hepiniz, iki satır yazı yazınca bu küsüp gitmeler ne oluyor anlamıyorum ki?
Oldu hep canım cicim yazayım, bu mu dostluktan arkadaşlıktan anladığınız sizin?
Öyle dost öyle arkadaş heryerde var, işyerinde yanınızda oturan kişiye bakın o da dostunuz...
Size sürekli, ayy sen zayıfsın zateeeennn diyip duruyor nede olsa
komşunuz da dostunuz, amaann sendeki kilo mu canım, azcık az ye hemen verirsin kilolarını diyor, al sana dost işte...
Kusura bakmayın ama ben böyle dost olamam, benim dostluğum biraz acıdır, pat diye söylerim
Ben bin tane sorunla uğraşıyorum özel hayatımda, size bir tanesini anlatıyorum
Ben hergün ağlıyorum, size hep gülümsüyorum
Ben hergün kırılıyorum, sizse sadece bir kere kırıldınız diye bana tavır yapıyorsunuz
küsüyorsunuz, gidiyorsunuz
Peki
Sustum
Buyrun meydan sizin
Bundan sonra kimseye kötü yaptın demiyeceğim
İstediğinizi yiyin için karışmayacağım
Hergün geleceğim
Hergün yediklerimi içtiklerimi yazacağım
Ben diyetime devam edeceğim
isteyende devam eder
Ama bundan sonra kimsenin ne yediğine ne içtiğine karışmayacağım
Sevgiler
ben de geldimmm
bugün vergi günü ya kızlar ondan dışardaydım hep
yeni geldim işyerime
hemen size bakayım dedim
gelirken tartı aldım
en digitalinden:)))
hemen çıkasım var ama herkes bilmese de olur kilomu:)(iş arkadaşlarım)
yarın sabah tartılır hemen size yazarım bayadır tartılamadım
hem adetimin de bitimine yakın olur
iyi olur dimi:)
ayy pek mi mutlu oldum tartı alınca sanki 5 kilo vermiş gibi hissettim bir anda neden acaba?
yasemincim merak etmişsin canım sağol
esracığıma nolmuş böyle
incii kız sen napıyosun bakim de böyle gidiyor bunlar
paphiaaa yakaladın beni
daha hızlı koşmam lazım artık:)
prenses inci haklı canım kendini mutlu edecek birşeyler bulmanı tavsiye ederim
bu neyse artık sen bulacaksın ve kendini rahatlatıcaksın canım
qwerty ???
yakaladım ki daha çok destek olalım birbirimize diye canım :)
ben senin kilona bakıp wooow yapıyordum
ama nazar etmedim çalıştım benim de oldu
aferin canım sana o zamann kocaman alkışşşş:)
azmini hiç bozma kilo vermen yavaşlasa hatta bazı zamanlar dursa bile
ödün verme sabret
hadi bakalım koşmaya dewam
arkadaslar, ozellikle Esra bu yazdigimin sadece bir kisiyle alakasi yok.. Yani esra yuzunden yazmadim bunu, hepiniz benim canimsiniz ama artik cidden doldum tastim... Ben ozel hayatimda yasadigim sorunlari fazla yansitan bir insan degilimdir, genellikle icine kapanik bir insanim, bakmayin boyle deli dolu olduguma herseyi icime atarim... Biri uzulurse ben kahrolurum, biri aglarsa ben krize girerim yapim boyle... Ve son zamanlarda hersey ustuste geldi artik tastim anlayacaginiz... Bu kadar ugras veriyorum sizler icin ve cok guzel netice aliyoruz, hani hic netice almasak tamam diycem ama ben bu kadar ugrasirken insanlar bana kusunce yaralaniyorum, deger verdigim insanlarsiniz neticede yoksa neden bu kadar cirpinayim neden bu kadar sitem edeyim ki... Ve dedigim gibi bu sitemimin su kisi yada bu kisiyle ilgisi yok, tamamen bir duygu patlamasi... Buraz aglayip rahatliyayim gelicem ))
esracım nereye gidiyorsun ya soya bizi bırakmaz lütfen herkes kendini toplasın bir an önce hem qwertybabyde yok nerede olduğundan haberi olan varmızan altında kaln ben oldum ben sadece bişi paylaşıyım dedim kabak bana patladı benim yüzümden soya desteğini çekmesin ben tekrar yazmam rahatsızlık vermem
şimdiye kadar çok şey paylaştık hakkınızı helal edin
size iyi paylaşımlar hanımlar
ahh canımm diyorum ya hiç bişey yapmaya takatim yok ben ablamlara gitmek için can atan birisiyim ama bugün eşimin okadar ısrarına karşı yinede kımıldamadım evden bir an olsun çıkasım yok ama yine tavsiyelerin için teşekkür ederim canım :)öğlen menüm
yarım kase çorba
8 kaşık bakla yemeği
2 yk yoğurt
prenses canım kendin için bişeyler yapmayı denesen ne biliyim saçını falan değiştir alışverişe çık yada çık bir dolaş bu mutsuz ruh halini bir an önce bırakman lazım yoksa kilo veremezsin pozitif olmasın canım yaşadığın yerde hava nasıl bilmiyorum ama bizim burası çok güzel sıcak tam dolaşılacak hava var dışarıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?