Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Sevgili arkadaşlar,

yazdıklarınız için çok teşekkürler,
evet biliyorum ben güzin abla değilim, olmamalıyım da...
ama benim yapım böyle yapacak bir şey yok...
eğer birine kalbimi açtıysam tam açarım, onunla üzülür onunla sevinirim...
onun derdi benim derdim olur...
Ve evet 2,5 ay önce hiç birinizi tanımıyordum, sizde beni tanımıyordunuz ))
ara ara gelirler bana böyle bir anda patlarım,
sizin bilmediğiniz çok şey yazdım ben bu sayfaya, o kadar çok şey yazdım ki anlatamam...
ama hiç birini yayınlamadım...
Yazdım yazdım sildim sadece...
Yazıp içimi döktüm ama size okutmadım, sadece içimi rahatlattım sizleri sıkmak istemedim...

Bugün yeterince ağladım, rahatladım, sanırım 3 ay idare eder beni ))
Ve şimdi sizden bir ricam olacak
Esrayı geri istiyorum!
Benim yazdıklarımın birebir esra ile ilgisi yoktu ama o üzerine alındı, kendisi ile ilgili olduğunu sandı...
Benim burda olmadığım bir zamanda gelirse yada face'te falan rastlarsanız veya bir şekilde ulaşma şansınız olursa lütfen söyleyin geri gelsin...
Eğer ona kızsaydım ve gitseydi içim bu kadar acımazdı, ama yanlış anlaşılmadan dolayı gitti ve gerçekten içim acıyor şu anda...

Onu sevdiğimi ve özlediğimi söyleyin, eğer hemen gelmezse de çok kızacağımı ve çok pis ceza vereceğimi ekleyin ))

Sevgilerimle

esracım yapma lütfen soya sana karşı demedi hepimize karşı konuştu herkesin moralim bozuk canı sıkkın diye toparlanalım diye dedi senin gitmeni o bile istemedi çünkü sana has bişi yok lütfen kendi üstüne alma aramızdanda gitme hepimiz bir olduk artık
aslında nazarmı değdi topiğimize ne ????

ayy ben de yazdım yazdım silindi
bir gün yok oldum ve neler neler olmuş
sanırım topiğe nazar değdi
soyacım herşeyi bırakıp gideceksin sandım ve çok üzüldüm
burası benim için çok farklı
arkadaşlarımızın da dediği gibi çuvalla para versek bu ortamı bulamayız
hiç bi diyetisyen de bu motiveyi sağlayamıyo
hamile kalmadan önce diyetisyene gitmiştim
ve kadın daha ilk günden beni azarladı neden geç kalmışım
bir daha da o diyetisyene gitmedim verdiği listeyi de çöpe attım
ama burası öyle mi
parayla elde edemiyeceğimiz dostluklar kuruluyo
iyi ki varsınız

Canim ben de ayni duygularla coktur bozmusumdur diyetimi..ama simdi sabrediyorum..1 kere hataya dustum ama su an iyiyim ve cok az da olsa sonucunu aliyorum..sabretcez baska cikis yok!

CANIM sen kocana bakma bence o kendimce seni gaza getirmeye calisiyor, boyle destek oldugunu saniyor sana...erkeklerin mantigi cok farkli..konusabilirsin bu konuyu onunla...kirildigini soyleyebilirsin,,yontemini degistirecektir emin ol..cunku seni kirmak istemez..fistik gibi olunca..ya hatun sen neymissin be diycek!!:)))

Canim kendini o psikolojiye kaptirirsan toparlayamazsin..guclu ol...Allah herseyle savasacak bir yapi vermis insana..sinip beklemek en kolayi..vurdumduymaz ol, guclu ol ve durusunu degistir..ayrica spor endorfin hormonu salgilattigi icin mutlu eder insani..bilakis b

Canim sen de oyle bir yaziyorsun ki sanki bize soylermis gibi..zaten soya ile aranizda gerginlik oldu, ustune alinmasi cok normal..ve sana o kadar ilgi gostermesine karsi sen sadece yediklerini yazip ciktin ...duygularini acikca belirtmek istiyorsan net ol bence..komsunla problemin olduysa bastan oyle soyle..herkese gonderme yapip ya ben komsum icin soylemistim onlari deyince insanlarin kafasinda soru isareti olusmasi cok normal...insan etrafina duvarlar orerek yasayamaz...tamam sinirlarin olsun, kimse de gecemesin o sinirlari..esin bile, ailen bile..ama nerde tepki verecegini insanlar onceden kestirebilirse, acik olursan duygu aktarimlarinda o zaman insanlar seni daha iyi tanir, senin nerde sinirlenip uzuldugunu bilir ve ona gore davranir...yoksa o duvarlarin icine kapanirsan insanlar seni cozmeye calismaz, ne yapacaklarini da bilemezler...belki komsun ne yaptiginin farkinda bile degil, seni uzdugunun farkinda degil...pes etmek en kolayi...bir dusun derim..

Soyacim sen bu topigin baskanisin ve hepimiz senden destek aliyoruz...buyrun ne yaparsaniz yapin ben karismiyorum, ben kendi zayiflamama bakarim diyip cekilmek en kolayi...esra duygularinda acik olmadigi icin sorun oldu...kizim sana soyluyorum, gelinim sen anla oldu bira, yaptigi dogru degil, daha dun bana ne hissediyorsaniz soyleyin, duygularinizi bilmak istiyorum diyen sen degil miydin? insanlar bundan cesaret alip hislerini yazmis olamaz mi? ayrica sen kimsenin sorumlulugunu ustlenmek zorunda degilsin, kimsayi pispislamak zorunda da degilsin,,zaten duygularini cok acik dile getiren bir insansin...kendini baski altinda hissetmemen lazim...ayrica herkes neler neler yasiyor..uzuntulerini buraya yazmalari cok normal..sen tavsiye vermek istersen verirsin, istemezsen vermezsin...bu naz degil, kapris degil,...burasi bir paylasim alani..kilo verme isi cogunlukla psikolojik bir is.. o yuzden birbirimize destek olmamiz, akil vermemiz, uzuntulere ortak olmaya calismamiz cok normal oteki turlu hep gaz hep gaz hep mutluluk oyunu, yok oyle birsey..sen de yaz sorunlarini, yazdin da nitekim..biz de dinledik...destek olmaya calistik...lutfen nativin de dedigi gibi bu kadar sorumluluk alma...yoksa patlarsin..basimizda olma demiyorum..ama kendini herkesin yasadiklarindan sorumlu hissetme...sen zaten kendi hayat tarzinla bize isik oluyorsun...ekstra sorumluluk alip kendini yormana gerek yok...paylasalim...cozmeye calisalim, elimizden geldigince...
Seni seviyoruz!

abow 2 saat kayıp oldum neler neler olmuş kı anlatamam herkes gerekeni yazmış içindekileri anlatmış bana yazacak bişi kalmadı burda çok güzel dostluüımız arkadaşlığımız inan dışarda yok hiç kımse bır yere gitmiyo herkes burda kalıyo her derdimi kafaya taksaydım kafa bişey kalmazdı artık ben herşeyı boşveriyorum sizlerde öyle yapın iki günlük dünyada bırbırımzı üzmeye gerek yoktur

biraz ortamı rahatlatayım

Bir köyde sadece zenginler kız istemeye giderken mavi don giyermiş fakir bir kadında oğlua kız istemeye gidecekmiş gitmiş pazardan on metre mavi kumaş almış bir metresi ile oğluna mavi don dikmiş bunu giyde kız kahveleri tutarken fermuarını aç ta kız zengin olduğunumuzu sansın demiş. Oğlan kız istemey giderken heyecandan içine mavi donu giymeyi unutmuş kız kahveleri tutarken oğlan fermurarını açmış kız aman Allahım demiş oğalnın anası da o daha ne ki dokuz metresi evde demiş

şimdi ilk bana kız soyacım ve diğer arkadaşlarım aha bu saat oldu da yemek yemedim ben kaçar yemek yemeğe gider

gwertbaby ses ver artık

nativly tartın hayırlı uğurlu bol zayıf günlerde kullan şekerim

ben geldim yedım yemeğimi

1 kepçe nohut
1 yk bulgur pilavı
2 yk patlıcan salatası

az sonrada yeşil çay karışımı demleyeceğim

akşam menüm
kuru fasülye
yanına salata yapamadım öle yedim

bugünlük spor da yok
eşim geldi oturur şimdi bilgisayar başına
yapamam leslie anca twist filan belki ip atlarım
keşke 5 e kadar yapsaymışım ama kayınvalidem geldi
çocukları banyo yaptırdık
bugün kırkımız çıktı

biraz yumuşamış ortam
esra eminim geri dönecek bizi bırakacağına inanmıyorum ben
soyacım biliyorum insan 7 sinde neyse 70 de o olur ama
biraz değişmeye çalışsan
hani biraz vurdumduymaz olsan mesela
kimseyi kafana takmasan
hayat daha çekilesi olur diye düşünüyorum
akıl vermiş gibi oldum ama
sadece bir fikir:)

yasemincim çok sağol canım benimde şipşirin bir tartım var artık
hemde yepisyeni:)
inşallah üzmez beni de bende hep severim onu

yemeğimi yedim
sporumu yaptım 4 mil leslie nin 47 dk. misafir geldi yarım kaldı tamamlamaya çalışacağım şimdi
çay koymaya gidiyorum hadi baysss

kızlar bu hafta spor hafamda değilim o yuzden yapmıyacağım ama cumartesi pazar bol bol dinlendiğimde fazlasıyla yapacağım ha bu bahane değil amma gerçekten kolumu kaldıracak hali yok 4 gündür birde yatılı misafir vardı hele şükür bugun gitti (yabancı değil ablam yeni tAŞIndı ev dandini yeni mobilyalar geleceği için onlarda geldi)işte eyle

ben bulaşıkları makınaya dizip çayı demleyip geliyorum yasemin kısa bır süreliğine kaçar

Ben aslen kafama takmıyorum hiç bir şeyi kızlar ))
sadece geçmiş yıllarda yaşamış olduğum kötü anılar ara sıra beni yokluyor, arada sırada doluyorum ve o sıralarda herşey üst üste gelince de patlıyorum sadece...
Son 5-6 ay içerisinde hem dedemi hem kayınpederimi kaybettim, ikisine de ağlayamadım...
Sonra size anlatamadığım bir çok olay yaşandı, daha sonra burda yaşadığımız bazı hadiseler oldu, işsizlik vs derken fazlasıyla doldum...
Birde geçmişin kara bulutları kaplayınca üstümü bir anda patladım gitti, artık 3-5 ay sonra gelir bu ruh halim tekrar ))

Şu anda iyiyim, tek derdim Esranın geri gelmesi, eğer o geri gelirse daha da iyi olacağım ))

Az evvel Esranın kendi topiğini buldum, oraya yazdım geri gelmesi için... Daha önce bir topik açmış ama sonra bize yazmaya başlamış...
Bugün tekrar oraya yazmaya başlamış, "diyet soru/cevap" evde nasıl kilo verilir" gibi bir başlıktı sanırım, konu sahibi:esraanne
eğer girip topiğine geri gelmesi için birşeyler yazarsanız sevinirim, onu burda aramızda istiyorum

Aranızdan hiç birinizin gitmesine şu anda kalbim dayanmaz, inanın bunu düşünmek bile gözlerimin dolmasına sebep oluyor ))

Hepinizi seviyorum, benim için önemlisiniz bunu unutmayın ))

içerde misafirim var ben oturdum ağlıyorummmm çok üzüldüm inan girip çıkmamın kırılmakla alakası yoktu çünkü bil. bozuktu ekran gelip gittiği için o kadar yazıodum kimseyle sorunum yok ama beni beklemeyin ben felsefe yapayım sözle bağlayım dedim ben ankaralıyım bizde mesurdur atasözleri ben alıp basını gitceni bilemedim benim soyaya bağlanmamın sebebi çok farklı evet kimsenin annesi diiil ama ben onu o yere layık gördüm

hoşçakalın

esra topiğinı buldum seni burda görmek istiyoruz lütfen üzme bizi yaaaaaaaaaa

sirinizez neler olmuş ya arkadaşım sen barı konuşak sen nasılsın şekerim

Ayyy canim ben ciktiktan sonra atmissin bu mesaji kusura bakma cevaplayamadim canim....

Canim Allah hayirli omurler versin bebisine!!

bugünün açılışını ben yapayım bariiii
günayyddddııınnnnnn!!!
herkese hayırlı bereketli bol kazançlı bir gün diliyorummm
tabi birde bugün biraz daha zayıflayalım:)
dün aldığım tartı beni pek mutlu etmedi yaww
79,4
regl etkisi olabilir dedim ama bakalım
hergün tartılmaya karar verdim bende hergün yazacağım artık
böylesi daha iyi olacak sanırım
sporu da arttıracağım
4 mile çıktım zaten leslie ile
dışarda 45 dk evde 4 mil leslie hergün olacak

evvet kızlaaarr hadi gelin artıkk
dünden sonra güzel birgün bizi bekliyoorrrrr

günaydın arkadaşlar

bugun herkese iyi günler mutlu günler dilerim

natively açılışı sen yapmışsın sıramı kaptın ha neyse bak sen çağırdım ben de damladım hemencicik

Günaydın kızlar,

bende sıramı savayım bari
dünün intikamını benden de aldı tartı malesef...
üzülmek bana yaramıyor, bugünkü tartı rakamım 67,300...
Neyse yarın öbürgün düzelir, moral bozmak yok ))

Kahvaltım,
lor peyniri, maydanoz, dereotu
domates, salatalık
1 dl tam buğday ekmeği
2 adet közlenmiş biber
1 br bitki çayı

sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…