zan altında kaln ben oldum ben sadece bişi paylaşıyım dedim kabak bana patladı benim yüzümden soya desteğini çekmesin ben tekrar yazmam rahatsızlık vermem
şimdiye kadar çok şey paylaştık hakkınızı helal edin
size iyi paylaşımlar hanımlar
Canim ben de ayni duygularla coktur bozmusumdur diyetimi..ama simdi sabrediyorum..1 kere hataya dustum ama su an iyiyim ve cok az da olsa sonucunu aliyorum..sabretcez baska cikis yok!soya biz gwertybaby takıldık kaldık vardır bunda da bir keramet
ben inatçıyım ama vucudum bende de inantçı çıktı bakalım direndiğimiz yere kadar direneceğiz eninde sonuda gidecek bu kılolar
işte ben tek farkım böyle geç gidiyor kıloların böyle olduğu içinde bazen ümitsizliğe kapılıyorum ümitsizliğe kapıldımıda kendi yemeğin içinde buluyorum ama bu sefer öyle olmuyacak direnebildiğim kadar direneceğim
günaydın kızlarrr
hemen geçmişe bi bakim dedim soluksuz okudum gelişmeleri
soyacım süper bi duygu olsa gerek
bu övgüleri ve daha fazlasını hakediyosun
ver eski fotoğrafını da başarı öykünü tüm hastalar okusun
şevklensin onlar da zayıflasın :)
köfte harcı konusunda haklısın dediğin gibi yapıp dolaba kayayım ben de
laktozsuz süt bakmam gerekecek gaz olmasın yavruma
işlerini bir an önce bitir gel özlüyoruz seni
benim kilo da takıldı kızlar 74.8
ama yarın 74.5u görücem buna inanıyorum
sabah 30 kez ip atladım
eşim senin en az 100 tane atlaman gerek diyo
hiç motive etmiyo beni yaaaa
ama ona inat zayıflıycam
kendime inanıyorum
kahvaltı 8.30
yarım dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
domates salatalık maydanoz
3 fincan çay şekersiz
selam arkadaşlar nasılsınız ben aslında iyi hissetmiyorum kendimi moralim bozuk nedendir bilmiyorum canım sıkılıyor birşeyler yapmak istiyorum ama hiç birşey gelmiyor elimden halsiz hissediyorum kendimi eşim istersen annene yada ablana git dedi diyorum ya oraya bile gitmek içimden gelmiyo bilmiyorum nedendir geçicek bir dönem farkındayım bekliyorum yani sabah kahvaltım pul biberli omlet yaptım 1 dilim ekmekle yedim yanında siyah çayla (şekersiz)
1.aramda yarım muz yedim
spor yapamdım iki gündür soya bana kızacak farkındayım
üzgünüm bilmiyorum nedenini ama çok üzgünüm...
insanları anlamak tanımak cok zor değer verdiğim insanlar hep boş çıktı ne büyük hayal kırıklıgı benim tabularım var etrafımda yıkılmaz kalın duvarlarım var kimin için küçük bir aralık koysam hep sonuç aynı oldu şans vermesem olmuo sans versem hiç olmuo kısa süre sonra hayatımdan çıkarıyorum onları
ve
hayatımdan çıkardıklarım artık peygamber olsa nafile
sevgilerimle
Soyacim sen bu topigin baskanisin ve hepimiz senden destek aliyoruz...buyrun ne yaparsaniz yapin ben karismiyorum, ben kendi zayiflamama bakarim diyip cekilmek en kolayi...esra duygularinda acik olmadigi icin sorun oldu...kizim sana soyluyorum, gelinim sen anla oldu bira, yaptigi dogru degil, daha dun bana ne hissediyorsaniz soyleyin, duygularinizi bilmak istiyorum diyen sen degil miydin? insanlar bundan cesaret alip hislerini yazmis olamaz mi? ayrica sen kimsenin sorumlulugunu ustlenmek zorunda degilsin, kimsayi pispislamak zorunda da degilsin,,zaten duygularini cok acik dile getiren bir insansin...kendini baski altinda hissetmemen lazim...ayrica herkes neler neler yasiyor..uzuntulerini buraya yazmalari cok normal..sen tavsiye vermek istersen verirsin, istemezsen vermezsin...bu naz degil, kapris degil,...burasi bir paylasim alani..kilo verme isi cogunlukla psikolojik bir is.. o yuzden birbirimize destek olmamiz, akil vermemiz, uzuntulere ortak olmaya calismamiz cok normal oteki turlu hep gaz hep gaz hep mutluluk oyunu, yok oyle birsey..sen de yaz sorunlarini, yazdin da nitekim..biz de dinledik...destek olmaya calistik...lutfen nativin de dedigi gibi bu kadar sorumluluk alma...yoksa patlarsin..basimizda olma demiyorum..ama kendini herkesin yasadiklarindan sorumlu hissetme...sen zaten kendi hayat tarzinla bize isik oluyorsun...ekstra sorumluluk alip kendini yormana gerek yok...paylasalim...cozmeye calisalim, elimizden geldigince...Valla arkadaşlar,
Herkes bir şeyi unutuyor bence...
Bende bir insanım, benimde bir sabrım var ve sabrımı bir yere kadar zorlayabilirim...
Yahu ben burda herkesi pışpışlamak için mi varım anlamadım ki?
Onun morali bozuk, bu hassas, öteki böyle lafı kaldıramaz, beriki şu anda duygusal birşeyler yaşıyor...
Ben neler yaşıyorum acaba?????
Bir laf vardır ya, herkes anamı soruyor hiç babamı soran yok diye, o hesap oldu bizimki de...
Vallahi tepem atmaya başladı, billahi tepem atmaya başladı !
Çocuk mu eyliyoruz biz burda ya?
Koskoca insanlarsınız hepiniz, iki satır yazı yazınca bu küsüp gitmeler ne oluyor anlamıyorum ki?
Oldu hep canım cicim yazayım, bu mu dostluktan arkadaşlıktan anladığınız sizin?
Öyle dost öyle arkadaş heryerde var, işyerinde yanınızda oturan kişiye bakın o da dostunuz...
Size sürekli, ayy sen zayıfsın zateeeennn diyip duruyor nede olsa
komşunuz da dostunuz, amaann sendeki kilo mu canım, azcık az ye hemen verirsin kilolarını diyor, al sana dost işte...
Kusura bakmayın ama ben böyle dost olamam, benim dostluğum biraz acıdır, pat diye söylerim
Ben bin tane sorunla uğraşıyorum özel hayatımda, size bir tanesini anlatıyorum
Ben hergün ağlıyorum, size hep gülümsüyorum
Ben hergün kırılıyorum, sizse sadece bir kere kırıldınız diye bana tavır yapıyorsunuz
küsüyorsunuz, gidiyorsunuz
Peki
Sustum
Buyrun meydan sizin
Bundan sonra kimseye kötü yaptın demiyeceğim
İstediğinizi yiyin için karışmayacağım
Hergün geleceğim
Hergün yediklerimi içtiklerimi yazacağım
Ben diyetime devam edeceğim
isteyende devam eder
Ama bundan sonra kimsenin ne yediğine ne içtiğine karışmayacağım
Sevgiler
içerde misafirim var ben oturdum ağlıyorummmm çok üzüldüm inan girip çıkmamın kırılmakla alakası yoktu çünkü bil. bozuktu ekran gelip gittiği için o kadar yazıodum kimseyle sorunum yok ama beni beklemeyin ben felsefe yapayım sözle bağlayım dedim ben ankaralıyım bizde mesurdur atasözleri ben alıp basını gitceni bilemedim benim soyaya bağlanmamın sebebi çok farklı evet kimsenin annesi diiil ama ben onu o yere layık gördüm
hoşçakalın
sirinizez neler olmuş ya arkadaşım sen barı konuşak sen nasılsın şekerim
akşam menüm
kuru fasülye
yanına salata yapamadım öle yedim
bugünlük spor da yok
eşim geldi oturur şimdi bilgisayar başına
yapamam leslie anca twist filan belki ip atlarım
keşke 5 e kadar yapsaymışım ama kayınvalidem geldi
çocukları banyo yaptırdık
bugün kırkımız çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?