Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

öğle menümmm

4 kaşık kıymali türlü yemeği 1 dilim beyaz ekmek
4 acı biberr

yemeğin yanında yoğurt salata olmayınca çok zor oluyor

şimdi 1 şekersiz nescafe

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.sizin yazdıklarınızı 3 gündür takip ediyorum 26.03.2012 pazartesi bende başladım diyete ama size katılmaya cesaretim yoktu ya diyete devam etmezsem bırakırsam diye birbirinizi motive etmeniz çok hoşuma gitti size katılmak istedim.daha önceki yıllarda da yine bu kulüpte bir takıma katılmış ve 8 kilo vermiştim sonrasıda dikkat etmediğim için çok fazlasını geri aldım.pazartesi 80 kiloyu tartıda görünce kendime çok kızdım.dün tekrar kiloma bakmak istedim ve çok sevindim 78 i gösteriyordu tartım.büyük ihtimal ödem attım çünkü ben çok tuzlu seven biriyim.ödemde olsa beni motive etti giden 2 kilo kendine haftalık 1 kilo verme hedefi koydum.Bu hafta spor yapmadım çok zor geliyo bir kaç hafta sonra spor yapmaya da başlayacağım.Yemek öğünlerimi sizinle palaşacağım.

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sabah
2 dilim ekmek lıght yağ sürüp yanıma aldım çünkü uyanamamışım işe geç kaldığım için
ara 1 muz yedim 1 fincan yeşilçay içtim
2 tane de diyet bisküvi
denge lıght diye bir markanın ekmeği var onu tüketiyorum
henüz öğle yemeğimi yiyemedim eve gidemediğim için yanımda yeşil elma ve salatalık var onları yiyeceğim

hoşgeldin aramıza

biz de burda topluca kilolarda kurtulmaya çalışıyoruz

inşaalh hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız

canım bence öğle yemeğin çok az
çünkü biz burda herşeyden az ve sıklıkla yemeye çalışıyoruz

yani amacımız yemek yemesini öğrenmek(düzenli ve sağlıklı)

bende çalışıyorum

örneğin ben bugun ne yediğim görmüşündür

öncelikle hoşgeldin uzaktan takp etmeyi bırakıp dahil olman çok güzel
hemen sabah menünü eleştirmekle başlıcam burda buna alışmalısın herkes birbirini kontrol ediyo:)
2 dilim ekmeğe light yağ ne demek???
hemen çıkart onu hayatından katı yağların tamamına karşıyız değil mi:)
bahsettiğin ekmeği bilmiyorum ama biz genelde çavdar ekmeğini tercih ediyoruz okumuşssundur
deneyebilirsin ben ilk defa burdan öğrendim ve onu tüketüyorum ve çok da memnunum
öğünlerini atlama lütfen bak daha öğle yemeği yememişsin çok önemli sabah da düzgün bi kahvaltın yok zaten değil mi)
daha dikkatli olman ve arzuladığın vücuda kavuşman dileğiyle

az biliyorum ama dışarıdan söyleye bileceğim bişi yok hep ekmek arası şeyler var dışardan temin edilecek o yüzden yanımda ne varsa onu yiyeceğim henüz yemedim zaten acıkırsam diyet bisküvimde var ondan yerim

öncelikle beni düşündüğün için çok teşekkürler evet haklısın o yağı sürmemeliydim
benim kansızlık sorunum var o yüzden o ekmeği tercih ettim vitanimleri çok diye evdeki bitsin çavdar ekmeği alırım.büroda bugün tek başımayım dışarıdan bişey alma imkanım yok küçük bir yerde yaşıyorum ekmek arası dışında paket servis yapılan yiyecek yok burda maalesef bugünlük böyle olacak öğlen menüm yarın yanıma öğlenide düşünüp yiyecek bişeyler alırım.inşallah hepimiz kavuşuruz istediğimiz vücuda

23 mart 2012 tarihinde 89 kilo ile sağlıklı yaşama merhaba dedim(laf aramızda topiğin en ağır topuyum)
boy:1.78
beden:44-46
hedef:38 beden(kaç kiloda buna kavuşursam artık)
29.03.2012 -----86.700
bu sabah tartılmayı unuttum

şimdiye kadar kendimi avuttuğumun farkında değildim bu sayfayı bulana kadar öyle ki kilomu bile bilmiyordum
senin boyun uzun kaldırıyorsun
kemiklerin iri zaten zayıf olamassın
her yerin orantılı aslında
genetik zaten hepimiz böyleyiz ve güzeliz
veee tabi ki senin yüzün güzel YALANlarına bal gibi de inandım ve bugünlere geldim
şimdi düşünüyordumda niye yaptım bunu kendime niye bu eziyeti çektirdim
şimdi değil de daha 17-18 yaşında farkedip niye durmadım kendimi
bu kadar zor olmazdı
ama hala zor değil çünkü ben artık gücümün farkındayım yapıcağımı biliyorum
hiç olmadığım kadar mutlu hevesli ve hayat doluyum
evet bi hafta içinde yanlışlarım oldu ama cezamı hep kendim verdim ve acımadım kendime ama dayanamadım demedim
pis boğazlığımın cezasını kendim verdim kendim uyguladım
ve şimdi
güzel günler beni bekliyo biliyorum
38 beden kıyafetler korksun benden ben geliyoruumm
not:soya_sosu canımsın (kendisi bugünümün mimarı olur)))

Son düzenleme:

rica ederim birbirmizi kontrol etmeliyiz ki sonuca ulaşalım:)
yarın daha dikkatli olursun o zman
sabah kahvaltına da vakit ayır çok önemli
yeşil çay al mutlaka yeşil elmayla çok etkili oluyo
tabi fazla lavaboyu gidiyorsun ama o kadarına da katlanıcaz
zayıflıyoruz burda sonuçta:)
hadi bol azimli günler

Bende öğlen markete gidip kepek ekmeği,light yoğurt,ayran,diyet bisküvi,yeşil çay falan aldım.Bugün dediğim gibi hazırlıksız geldim evden bişey getiremedim.Pazartesiden itibaren inşallah sabah kahvaltımı evde yapıp,öğlende evden getireceğim.Benim işyerim merkeze uzak ve yakınlarda sulu yemek yiyebileceğim bir yer yok.O yüzden hep tost,yada pideci falan var.Artık öğlenleri pide,tost yemek yok.Evden getirdiklerimi yiyeceğim.Ara öğün olarak bugün light yoğurt,diyet bisküvi yiyeceğim.Öğlen yemeğimi tam anlamıyla yemedim malesef.Akşamlarıda saat 19 dan sonra bişey yemiyeceğim.Benim en büyük sorunum su içememem.Hiç su içmiyorum.Zorlasam ancak 1 litre.Fazla içtiğimde midem bulanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…