öğle yemeğim
1 simit
1 ayran
domates salatalık biber
hayır canım antalya sen
konya mıydı
merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.sizin yazdıklarınızı 3 gündür takip ediyorum 26.03.2012 pazartesi bende başladım diyete ama size katılmaya cesaretim yoktu ya diyete devam etmezsem bırakırsam diye birbirinizi motive etmeniz çok hoşuma gitti size katılmak istedim.daha önceki yıllarda da yine bu kulüpte bir takıma katılmış ve 8 kilo vermiştim sonrasıda dikkat etmediğim için çok fazlasını geri aldım.pazartesi 80 kiloyu tartıda görünce kendime çok kızdım.dün tekrar kiloma bakmak istedim ve çok sevindim 78 i gösteriyordu tartım.büyük ihtimal ödem attım çünkü ben çok tuzlu seven biriyim.ödemde olsa beni motive etti giden 2 kilo kendine haftalık 1 kilo verme hedefi koydum.Bu hafta spor yapmadım çok zor geliyo bir kaç hafta sonra spor yapmaya da başlayacağım.Yemek öğünlerimi sizinle palaşacağım.
öğle yemeği
ızgara köfte
salata
1 ince dilim kepek ekmeği
1 saat sonra yeşil çayımı içicem
merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.sizin yazdıklarınızı 3 gündür takip ediyorum 26.03.2012 pazartesi bende başladım diyete ama size katılmaya cesaretim yoktu ya diyete devam etmezsem bırakırsam diye birbirinizi motive etmeniz çok hoşuma gitti size katılmak istedim.daha önceki yıllarda da yine bu kulüpte bir takıma katılmış ve 8 kilo vermiştim sonrasıda dikkat etmediğim için çok fazlasını geri aldım.pazartesi 80 kiloyu tartıda görünce kendime çok kızdım.dün tekrar kiloma bakmak istedim ve çok sevindim 78 i gösteriyordu tartım.büyük ihtimal ödem attım çünkü ben çok tuzlu seven biriyim.ödemde olsa beni motive etti giden 2 kilo kendine haftalık 1 kilo verme hedefi koydum.bu hafta spor yapmadım çok zor geliyo bir kaç hafta sonra spor yapmaya da başlayacağım.yemek öğünlerimi sizinle palaşacağım.
haayırr o tv programına katılan arkadaştı
ben kırklarelideyim tam kuzey batıda
sabah
2 dilim ekmek lıght yağ sürüp yanıma aldım çünkü uyanamamışım işe geç kaldığım için
ara 1 muz yedim 1 fincan yeşilçay içtim
2 tane de diyet bisküvi
denge lıght diye bir markanın ekmeği var onu tüketiyorum
henüz öğle yemeğimi yiyemedim eve gidemediğim için yanımda yeşil elma ve salatalık var onları yiyeceğim
Sabah
2 dilim ekmek lıght yağ sürüp yanıma aldım çünkü uyanamamışım işe geç kaldığım için
ara 1 muz yedim 1 fincan yeşilçay içtim
2 tane de diyet bisküvi
denge lıght diye bir markanın ekmeği var onu tüketiyorum
henüz öğle yemeğimi yiyemedim eve gidemediğim için yanımda yeşil elma ve salatalık var onları yiyeceğim
canım bence öğle yemeğin çok az
çünkü biz burda herşeyden az ve sıklıkla yemeye çalışıyoruz
yani amacımız yemek yemesini öğrenmek(düzenli ve sağlıklı)
bende çalışıyorum
örneğin ben bugun ne yediğim görmüşündür
öncelikle hoşgeldin uzaktan takp etmeyi bırakıp dahil olman çok güzel
hemen sabah menünü eleştirmekle başlıcam burda buna alışmalısın herkes birbirini kontrol ediyo:)
2 dilim ekmeğe light yağ ne demek???
Hemen çıkart onu hayatından katı yağların tamamına karşıyız değil mi:)
bahsettiğin ekmeği bilmiyorum ama biz genelde çavdar ekmeğini tercih ediyoruz okumuşssundur
deneyebilirsin ben ilk defa burdan öğrendim ve onu tüketüyorum ve çok da memnunum
öğünlerini atlama lütfen bak daha öğle yemeği yememişsin çok önemli sabah da düzgün bi kahvaltın yok zaten değil mi)
daha dikkatli olman ve arzuladığın vücuda kavuşman dileğiyle
öncelikle beni düşündüğün için çok teşekkürler evet haklısın o yağı sürmemeliydim
benim kansızlık sorunum var o yüzden o ekmeği tercih ettim vitanimleri çok diye evdeki bitsin çavdar ekmeği alırım.büroda bugün tek başımayım dışarıdan bişey alma imkanım yok küçük bir yerde yaşıyorum ekmek arası dışında paket servis yapılan yiyecek yok burda maalesef bugünlük böyle olacak öğlen menüm yarın yanıma öğlenide düşünüp yiyecek bişeyler alırım.inşallah hepimiz kavuşuruz istediğimiz vücuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?