Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

bilinçaltımızda sadece topik var işte
ben de sabah kalkar kalkmaz oturuyorum bilgisayar başına
benim de rüyalar görmem yakındır :)

ben de hamileliğim boyunca 13 kilo aldım dikkat ettim tabi önceden 17 kilo almıştım
2 dilim de işi görüyo doyuyoruz sonuçta son 10 gündür anladım bunu
demek ben hamileyken bu topiği bulsaydım 7 8 kilo anca alırmışım
sen şanslısın az kiloyla doğuma gidersin inşallah

Kizlar dun sabahtan ciktim yazamadim aksamda disardaydim telden gircem ama kocam elinden dusmuyor tel diyor:)))
Bide ustune oglus hastaaalandi

İyikide yokmusum neler neler olmus...
Bu kilo vermeler yaramiyor heralde bazilarina...
Esra sanirim kendini buraya ait hissetmemissin eger hissetseydin ikidebir duygusala baglamazdin
Herkezin seni merak etmesini istiyosun herkezin ilgi odagi olmak isyltiyosun
Yoklugun farkedilmedi diye ilk tribini attin..
Farkettigimiz halde yazdigimiz halde yeterli olmadi senin icin sanirim...
Komsuma yazdin diyorsun...biz burda kime ne yqziyorsak acikca yaziyoruz
Kimseye misilleme yapmiyoruz...
Sadece menu yazip cikiyorsun....
İlgi cekmek istedin sanirim bunuda basardin...
Ozur dilemesi gereken senken burda soyaya ozur diletmissin...
Ayip ediyorsun..
Kac kisiyi burda kal diye yalvartmissin...
Halada gidiyorum hakkinizi helal edin triplerin ara ara mesaj olarak topige yansiyor...
Kimse bunlari burda yasamak zorunda degil...
Ben yalvarmuycam gel diye...
Yapimi az cok anlamissindir...
Burda olmak istersen zaten olursun...

Bu konuda prenses bize cok iyi ornek olsun...
Soya onu cok sert elestirmesine ragmen kimse onunla 1 hafta konusmamasina ragmen
Hergun menu yazdi
Asla trip atmadi...cekip gitcem duygusalinabaglamadi...

Beni merak eden arkadaslar. .merak edilmek icin ozel bir caba harcamadim ama demekki gercekten akilda kalan kaliyorbunun icin ozel caba sarfetmeyede gerek yokmus:)))

Burda olmayi seviyorum sizleri seviyorum...birgun soyam beni cezalandirsada ben yine israrla burda olucam
Cunku yaptigi iyilik ufak birseyle asla unutulup silinip atilmaz hayatimda hicbir diyetisyenin yapamadigini soya basardi bu hak hicbiseyle odenmez...

verip veriştirme yapmayalım lütfen insanlar kırılıo ben ilk olaydada görüp sonra yazdım dimi son olaydada beni poh pohlayın bana ilgi gösterin cabam yok ben salak yada aptal biri dilim lafınızın nereye gittine dikkat etmeden bazı seyleri sarf etmeyelim lütfen iyiyken iyiyiz böle bişi olunca kötü olan ben olmusum soyayıda diğer ark yalvartmak gibi çabam olmadı ben sadece yazdım çıktım aman yok gidiyim gitmeyim yapmadım 2 tutam laf sokmak ne kadar kolay olmuş böle tanımadığım insanların poh pohuna falan ihtiyacım yok nasıl böle düşündün şasıyorum ya

qwerty, hoşgeldin canım, seni merak ettik çünkü hiç bir zaman bildirim yapmadan bir yere gitmezdin ))
çocuğunun umarım ciddi bir şeyi yoktur, hastalandı demişsin?

Esra ile ilgili yazdıklarını biraz sert buldum, söylemeden geçemiycem, ama bu da senin tarzın netice de...
Esranın yapısı çok farklı, fazla hassas ve duygusal, ben geri gelmesini istiyorum o ise gelmek istemiyor sanırım...
Belki daha sonra gelir, o yüzden daha fazla bir şey yazmayacağım, onu rahat bırakacağım...
Ben bir duygusal patlama yaşadım o kendisine yazdım sandı, halbuki çok fazla dolmuştum son zamanlarda ))

Neyse, geçti gitti, şimdi daha iyiyim, ara sıra duygu taşmaları yaşıyorum ama bunlar gelip geçici, her 2-3 ayda bir oluyor bende ))

İyi olmana sevindim, valla kaynanan geldi sandım, bu sefer kesin kaynanasını kazana koydu pişirdi ve dosta düşmana yemek olarak dağıtıyor diye düşündüm ne yalan söyliim )))))))

soya ben sana bana yalvar özür dilemi dedim lütfen herkesi bu konuda sağ duyuya davet et böle olmadık şeyleri varmıs gibi yazmasın kimse

şimdi ara öğün yapıyorum 1 kupa yeşilçay
1 ekşi elma
esracım sana gelince karar senin artık ister gel bizimle ol biz bunu istiyoruz. istersende gidersin tabi kendi kararın bu benim düşüncem tabi
2 gündür stres yaptık kendimize sabahtan beri 5 tane sigara 1türk kahvesi 1 nescafe içtim yazık değil mi bana

Gwertbaby hoşgeldin canım

oğluşunun umarım ciddi bir sıkıntıs yoktur ama burda havalar bir tuhaf sanırım orda öledir o yuzden dikkat et canım oğluşuna geçmiş olsun

ara öğün
yeşil çay
salatalık

soya ben sana bana yalvar özür dilemi dedim lütfen herkesi bu konuda sağ duyuya davet et böle olmadık şeyleri varmıs gibi yazmasın kimse

Asla,
Hiç bir şekilde Esra bana kendisinden özür dilememle ilgili bir talepte bulunmadı,
Özür dileme ile ilgili de benim düşüncemi biliyorsunuz, asla kimseden özür dilemem
Ama Esra beni yanlış anladığı için gittim kendisinden özür diledim, hatta yalvardım geri gelsin diye ))
Ama o çok kırılmış geri gelmek istemedi, bunun sizlerle ilgisi yok, sadece o duygusal biri
bana biraz içerlemiş sanırım, yazdıklarımı kendi üzerine alınmış, halbuki ben ona yazmamıştım ama bir yanlış anlaşılma oldu
Şu anda tayinlerinin çıkma durumu var, taşınma durumları var ve başka sebeplerden dolayı da biraz hassas bir dönemde arkadaşlar
Lütfen bu konuda hassas davranalım,
Esra bizim için çok değerli ve çok önemli,
En azından benim için öyle !
Onu çok seviyorum
Ve yeniden aramıza döneceğini biliyorum ))
Sevgilerimle

qwertyciimm hoşgeldinn
merak ettik yahu
kesin gezmeye giymiştir yazacaktım
ya dedim kaynana geldiyse ya üzgünse
en iyisi yazmamak dedim ama
yazaymışım iyiymiş:)

bu arada sabah
1 kase müsli
ara;1 yeşil elma

ayyy ara öğünümü hala yapmadım
bir elma yerim şimdi anca etrafı topladım burdan da ayrı kalamıyorum
bi görseniz halimi bebiş de uyumadı
her gün uyansın diye gözüne baktığım oğluşum kucak istiyo teyzeleri...
bi kucağımda bebişle iş yapıyorum koştur koştur
neyse daha odaları süpürücem
akşama görüşürüz....

ara öğün,
sade nescafe

saat 2'den sonra hastaneye gidip, kayın validemin tahlil sonuçlarını alıcam,
pazartesi de doktora gidicez, bakalım ne diycek...
hastaneye yürüyerek gidip gelmeyi düşünüyorum, tahmini 2 saatte gider gelirim,
bu arada dün adımsayarımı kırdım, yeni bir tane almam gerekiyor
epileptik bisikletim hala gelmedi, sipariş verdiğim siteye bayaa bir yazdım dün ))
başka siparişlerimde vardı, onları çıkarmışlar bugün elimde olacak ama bisikletten haber yok hala
Gerçi tedarik süresi 10 gün diye yazıyordu ama genede biraz aceleci davranıyorum işte ))
Önümüzdeki hafta oturduğumuz evi satacağız, burası kayınbabama aitti ve çocukları kendi haklarına düşen parayı istiyor
O yüzden evin satışını gerçekleştirip herkesin hakkını vereceğiz, bizde kendi hakkımıza düşenle kiraya çıkacağız anneyi de alıp...
Şimdi kiralık ev bakıyorum bir taraftanda...
Anlayacağınız iş bitmiyor ))

kolay gelsin canım kiralar da ateş pahası hele istanbulda
inşallah gönlünüze göre bulursunuz bir ev
işlerin rast gitsin canım....

cep telefonuma adımsayar indirdim ))
demokraside çareler tükenmez diye boşuna dememişler ehehehehe

Canlarim ogleden sonra kuafore gitcem aksamufak kardesimin mezuniyet toreni var liseden mezun olcak:)))
Simdi is yaptim kahvalti gece kaldi 2 dilim lorlucavdar ekmegi..
Ben bu sefer loru surulebilir aldim bi sorun olmaz dimi...
dunku menum ise 1.5 dilim lorlu ekmek sabha yedim ogleden sonra gezmede 1 ufak kase kisir yedim 3 bardak sekersiz cay kalan tabaktakileden oglusa yedirdim...
Aksam 1 dilim cavdar ve yogurt corba salata..
Bulgur aciktirdi aksam ekmek yemek zorunda kaldim
Sora arkadaslarla disari ciktim yesil cayimi ictim..

Bugun araniza katilali tam 2 ayoldu
Kendime ve size verdigim sozu tuttum bugunku tartim 75.5 sukur 75li rakami gordum:)))
Toplamda verdigim kilo 84- 75.5=8.5 kilogram benden giden....
Hayatimda hic 8.5 kilo toplu veremedim ben..tesekkurler soya tesekkurler native tesekkurler inci tesekkurler insirah tesekkurler prenses tesekkurler yasemin tesekkurler kate tesekkurler tru.....:))) tesekkurler paphia:))) tesekkurler esaraanne...
Unuttugum kimse varmi yaaa????
Hepinize tesekkurler sayenizde gidiyor bunlar...tesekkurler sirinzeze:))))

Bu ay sonu hedefim 69.9:))) 6 li rakamlar bekleyin geliyorummmm
..

Canımmmm,
Ben teşekkür ederim, azmin ve kararlılığınla bunu sen başardın ))
Arkadaşlara bende teşekkür ediyorumi hepimiz birbirimize inandık ve başardık ve daha da yolumuz var...
Bende önümüzdeki ay itibari ile 6'lı rakamları göreceğimize inanıyorum ))

Ha birde şu kilo cetvelini değiştir artık yahu ))
ikide bir bakıyorum canım sıkılıyorrr
Mucksss

azmin zaferi...
kutluyorum canım.
ben de 8 kilo vereceğime inanıyorum daha önce anca 5 kilo verebildim bu kez hedef 13 kilo
ufak ufak verince soyanın dediği gibi sıkılmıyosun diyetten
her sabah bir hevesle tartıya çıkıyorum
günlük hedeflerimi görebilmek adına.
ben de hepinize teşekkür ediyorum kızlar
özellikle de soyacım sana
hedefime adım adım yaklaşıyorum 10 günde 2 buçuk kilo gitti bile
burdaki destek olmasa başaramazdım
daha yolum uzun verilecek yağ kütleleri çok gwertynin deyişiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…