Dün gece rüyamda 64 kiloya düşmüştüm, 1 günde 2,600 kilo kaybetmişim olarak görüyorum kendimi
sonra siteye girmeye çalışıyorum, üyeliğimin 6 ay iptal edildiği yazıyor, nasıl şaşırıyorum anlatamam ))
Kendi kendime söyleniyorum, napıcam ben şimdi, kızlara nasıl ulaşıcam, meraktan ölürler diye )))))
Gördüğüm rüyaya bakarmısınız Allah aşkına ))
ben de hamileliğim boyunca 13 kilo aldım dikkat ettim tabi önceden 17 kilo almıştımEvet canım ilk hamileliğimdeki gibi bilinçsizce davranmıycam 85le doğuma girmiştim inşallah en fazla 78 80 olur ama belkide değilim inşallah ya ağustostan sonra düşünüyordum allah yazdıysa olur artık daha bilinçliyim günde 1ekmek yerine 2dilim yerim))))
Kizlar dun sabahtan ciktim yazamadim aksamda disardaydim telden gircem ama kocam elinden dusmuyor tel diyor:)))
Bide ustune oglus hastaaalandi
İyikide yokmusum neler neler olmus...
Bu kilo vermeler yaramiyor heralde bazilarina...
Esra sanirim kendini buraya ait hissetmemissin eger hissetseydin ikidebir duygusala baglamazdin
Herkezin seni merak etmesini istiyosun herkezin ilgi odagi olmak isyltiyosun
Yoklugun farkedilmedi diye ilk tribini attin..
Farkettigimiz halde yazdigimiz halde yeterli olmadi senin icin sanirim...
Komsuma yazdin diyorsun...biz burda kime ne yqziyorsak acikca yaziyoruz
Kimseye misilleme yapmiyoruz...
Sadece menu yazip cikiyorsun....
İlgi cekmek istedin sanirim bunuda basardin...
Ozur dilemesi gereken senken burda soyaya ozur diletmissin...
Ayip ediyorsun..
Kac kisiyi burda kal diye yalvartmissin...
Halada gidiyorum hakkinizi helal edin triplerin ara ara mesaj olarak topige yansiyor...
Kimse bunlari burda yasamak zorunda degil...
Ben yalvarmuycam gel diye...
Yapimi az cok anlamissindir...
Burda olmak istersen zaten olursun...
Bu konuda prenses bize cok iyi ornek olsun...
Soya onu cok sert elestirmesine ragmen kimse onunla 1 hafta konusmamasina ragmen
Hergun menu yazdi
Asla trip atmadi...cekip gitcem duygusalinabaglamadi...
Beni merak eden arkadaslar. .merak edilmek icin ozel bir caba harcamadim ama demekki gercekten akilda kalan kaliyorbunun icin ozel caba sarfetmeyede gerek yokmus:)))
Burda olmayi seviyorum sizleri seviyorum...birgun soyam beni cezalandirsada ben yine israrla burda olucam
Cunku yaptigi iyilik ufak birseyle asla unutulup silinip atilmaz hayatimda hicbir diyetisyenin yapamadigini soya basardi bu hak hicbiseyle odenmez...
soya ben sana bana yalvar özür dilemi dedim lütfen herkesi bu konuda sağ duyuya davet et böle olmadık şeyleri varmıs gibi yazmasın kimse
kızlar kendime adım sayar sipariş ettim az önce yarın yada pazartesi elime ulaşır.
kolay gelsin canım kiralar da ateş pahası hele istanbuldaara öğün,
sade nescafe
saat 2'den sonra hastaneye gidip, kayın validemin tahlil sonuçlarını alıcam,
pazartesi de doktora gidicez, bakalım ne diycek...
hastaneye yürüyerek gidip gelmeyi düşünüyorum, tahmini 2 saatte gider gelirim,
bu arada dün adımsayarımı kırdım, yeni bir tane almam gerekiyor
epileptik bisikletim hala gelmedi, sipariş verdiğim siteye bayaa bir yazdım dün ))
başka siparişlerimde vardı, onları çıkarmışlar bugün elimde olacak ama bisikletten haber yok hala
Gerçi tedarik süresi 10 gün diye yazıyordu ama genede biraz aceleci davranıyorum işte ))
Önümüzdeki hafta oturduğumuz evi satacağız, burası kayınbabama aitti ve çocukları kendi haklarına düşen parayı istiyor
O yüzden evin satışını gerçekleştirip herkesin hakkını vereceğiz, bizde kendi hakkımıza düşenle kiraya çıkacağız anneyi de alıp...
Şimdi kiralık ev bakıyorum bir taraftanda...
Anlayacağınız iş bitmiyor ))
hepsi buradadan aldım 7,50 tl bakalım genelde alanların yorumlu olumlu kargoda bedavamış gelince görcez nasıl birşeymiş.yaaa nerden sipariş ettin
ben geçen a101den aldım azcık oturunca sıfırdan alıyo
sayamıyorum günlük adımımı
Canlarim ogleden sonra kuafore gitcem aksamufak kardesimin mezuniyet toreni var liseden mezun olcak:)))
Simdi is yaptim kahvalti gece kaldi 2 dilim lorlucavdar ekmegi..
Ben bu sefer loru surulebilir aldim bi sorun olmaz dimi...
dunku menum ise 1.5 dilim lorlu ekmek sabha yedim ogleden sonra gezmede 1 ufak kase kisir yedim 3 bardak sekersiz cay kalan tabaktakileden oglusa yedirdim...
Aksam 1 dilim cavdar ve yogurt corba salata..
Bulgur aciktirdi aksam ekmek yemek zorunda kaldim
Sora arkadaslarla disari ciktim yesil cayimi ictim..
Bugun araniza katilali tam 2 ayoldu
Kendime ve size verdigim sozu tuttum bugunku tartim 75.5 sukur 75li rakami gordum:)))
Toplamda verdigim kilo 84- 75.5=8.5 kilogram benden giden....
Hayatimda hic 8.5 kilo toplu veremedim ben..tesekkurler soya tesekkurler native tesekkurler inci tesekkurler insirah tesekkurler prenses tesekkurler yasemin tesekkurler kate tesekkurler tru.....:))) tesekkurler paphia:))) tesekkurler esaraanne...
Unuttugum kimse varmi yaaa????
Hepinize tesekkurler sayenizde gidiyor bunlar...tesekkurler sirinzeze:))))
Bu ay sonu hedefim 69.9:))) 6 li rakamlar bekleyin geliyorummmm
..
azmin zaferi...Canlarim ogleden sonra kuafore gitcem aksamufak kardesimin mezuniyet toreni var liseden mezun olcak:)))
Simdi is yaptim kahvalti gece kaldi 2 dilim lorlucavdar ekmegi..
Ben bu sefer loru surulebilir aldim bi sorun olmaz dimi...
dunku menum ise 1.5 dilim lorlu ekmek sabha yedim ogleden sonra gezmede 1 ufak kase kisir yedim 3 bardak sekersiz cay kalan tabaktakileden oglusa yedirdim...
Aksam 1 dilim cavdar ve yogurt corba salata..
Bulgur aciktirdi aksam ekmek yemek zorunda kaldim
Sora arkadaslarla disari ciktim yesil cayimi ictim..
Bugun araniza katilali tam 2 ayoldu
Kendime ve size verdigim sozu tuttum bugunku tartim 75.5 sukur 75li rakami gordum:)))
Toplamda verdigim kilo 84- 75.5=8.5 kilogram benden giden....
Hayatimda hic 8.5 kilo toplu veremedim ben..tesekkurler soya tesekkurler native tesekkurler inci tesekkurler insirah tesekkurler prenses tesekkurler yasemin tesekkurler kate tesekkurler tru.....:))) tesekkurler paphia:))) tesekkurler esaraanne...
Unuttugum kimse varmi yaaa????
Hepinize tesekkurler sayenizde gidiyor bunlar...tesekkurler sirinzeze:))))
Bu ay sonu hedefim 69.9:))) 6 li rakamlar bekleyin geliyorummmm
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?