Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

soyacım çok güzel bilgiler bunlar
bende farklı bir tarif uyguluyorum yüzüme ama bunları da deneyeceğim
benim ki şöyle;
2 tk yoğurdun içine 1-2 damla limon sıkıyorum onu sürüyorum 10 dk bekleyip ılık suyla yıkıyorum
süper oluyor cildim
siyah nokta problemim var benimde
ama bunu dewamlı yapsam hiç kalmıyor tabi ben haftada ya da 15 günde 1 anca yapıyorum

öğle yemeğim;
1 but(göğüs yoktu)
1 brdk kdr yoğurt
2 dilim ekmek(sabah yememiştim)

çok mu olmuş yaw

Senin bakım tarifinde güzel, haftalık uyguladığında siyah noktaları giderir...

yemek fazla olmamış ama ekmeği 1 dilim ye gene de ))

seçil88
canım başka bir topicte yazıyorsun zaten ordan ayrılıp buraya mı gelmek istiyorsun
bilmiyorum ayrıntılı okudun mu sayfaları ama burda asla kaçamak yapamayacaksın
sana zor gelebilir biraz
gittiğin veli ziyaretlerinden sonra
yediklerini yazdığında neler olabileceğini biliyormusun mesela
zor gelmesin burası sana

Yıllardır suratımda geçmeyen sivilceler nedendir bilmem ama son 2 aydır tek tuk çıkıyor ve cıldım açıldı hiçbir şey yapmıyorum lekelerim bile açıldı en ağır ilaçları da kullandım geçmedi

önceleri gitmediğim doktor güzellık uzmanı kalmadı hele de verdiğin paralar haddı hesabı yok en son kadın hastalıkları doktor böyle yaşamaya alışacaksın dedi hormon bozukluğunda pko kaynaklanıyor dedi

bende o günde bu yana pek bişi yapmıyorum

ama sağlıklı beslenmek ve kafama hiçbirşey takmıyorum artık kısacası vurdum duymaz oldum herşey olacağına bırakıyorum böyle yaşamaya da alıştım herkese tavsiye ederim

insanları olduğu gibi kabul ediyorum artık (eşim oğlum ve yakın cevrem)

pko ile ne ilgisi var ya ))
doktorlar bazen gerçekten saçmalıyor buna inanıyorum artık ))
güzellik uzmanlarının ise birinin dediği diğerininkini tutmuyor,
Takma kafana bence de,
Bende bir ara lekeler oluşmuştu, gittim doktora bir krem verdi süper geldi cildime
Hepsi geçti lekelerin ama tekrar çıktı sonra, yani kalıcı çözüm üretmiyorlar hepsi geçici !
Aradan yıllar geçti, şimdi yok denecek kadar az, kendi kendine kayboldular ))
Ben kendi bildiğimden şaşmıyorum, kendi bakımımı kendim yapıyorum
arada sırada gibip cilt bakımı yaptırıyorum o da kendimi iyi hissetmek için o kadar ))

Aynaya baktığımda gördüğüm kişiyi seviyorum, gerisi umrumda değil ))

canım doktorlara kalsa benım çocuğum bile olmayacaktı
ama sivilcelerim steres ve zamanında yediğim abur cuburlar bence

merhaba arkadaslar ben geldim sonunda, sabahin korunden beri ilk kez oturuyorum
erkenden kalktim hazirlandim otobuse binip spor salonuna gittim. buralarda toplu tasima pek yok otobus saat basi 1 tane geliyor o da zaten hep bos oluyor, herkesin ya arabasi ya bisikleti var. otobuste sadece 70 yas ustu insanlar oluyor zaten neyse.. vardigimda zumba baslamasina daha 35 dakika vardi. yarim saat aletli kismina cikayim bari dedim.. 30 dk yuruyus yaptim orta hizda, isinma gibi oldu. sonra 45 dakika zumba yaptim dilim disarida kalmistim artik. sonra ciktim esimi aradim gelip alsin diye, uyandiramadim.. gece zaten hastayim diyordu midesini usutmus, 4e kadar uyuyamamis. kalkamadi ben aradigimda tabi..... otobuse daha 50 dakika vardi... yurudum malesef. 1 saat 15 dakika da oradan. yani 2.5 saat spor oldu ve ben ayaklarimin altini hissetmiyorum su an.. ben eve girerken esim daha yeni kalkiyordu ona da trip attim sakayla karisik neyse artik bugunluk boyle oldu.

menumu de yazayim:
sabah: kepek ekmegine kucuk bir tost, 1 yumurta, yarim kupa kahve
ara yok malesef yollarda surunuyordum o sirada
ogle: buyuk bir kase salata (marul, mor sogan, salatalik, feta peyniri, avokado, vejeteryan tavugu)

aksama da mercimek corbasi var, ondan once de bir ara bir kuru incir yerim.

evet kızlar biz geldik evimize şimdi çok açım ocağa makarna koydum kızımınki salçalı benimki sade yağsız tuzsuz ve yoğurtlu olacak öğle yemeğimide yazmış bulundum :))
bu arada soyacığım işin hayırlı olsun diyelim sen onların her şartını kabul edeceksingibi geldi bana çünkü bu işi çok istiyorsun canım allah gönüne göre versin :))
sevgilerimle

soyacım bende indirdim telefonuma adam sayar araştırdım biraz benim telefon eski ama yinede varmış program denemek için kolidora çıkıp yürüdüm sayıyor adımları akşama leslie yaparken deneyeceğim bakalım 87 adım atmışım denemek için

evet kızlar yeni aya girdik bugün ve bu ay ki hedefim 26 06 2012 ye kadar(çünkü 3 ayım olacak o tarihte) şu küsüratı vermek olacak yani 60 kg inmek bakalım hayırlısıyla başarabilecekmiyim.

evet kızlar yeni aya girdik bugün ve bu ay ki hedefim 26 06 2012 ye kadar(çünkü 3 ayım olacak o tarihte) şu küsüratı vermek olacak yani 60 kg inmek bakalım hayırlısıyla başarabilecekmiyim.

tabiki başaracaksın:)
hatta daha bile aşağıya ineceksin bak gör nativ dediydi dersin:))
bende istiyorum yaa
ne zman 75 olcam ben niye bir türlü kıpırtı olmuyor bende
o kadar yediğim tavuk güğüsleri nereye gidiyor anlamıyorum ki
off bastılar bak gene üstüme üstüme
kendimi motıve edeyim bari
zararlı birşey yemiyorum
soyanın söylediğininde üstünde spor yapıyorum
e o zaman elbet gidecek
haa şöyleee:)))

Geldim kızlar ))

toplam yürüdüğüm mesafe, 7,54 km
2 saat 6 dakika yürümüşüm, ortalama 4,5 hız ile...
7880 adım atmışım, kalp atışlarını bile gösteriyor, manyak bir program bu )))))))

Şimdi akşam yemeği hazırlayacağım kocacığıma,
yarın ve pazar günü aöf sınavlarım var, bugün akşam biraz konuların üzerinden son geçiş yapıcam
öyle işte

ha akşama ne yiyeceğimi merak edenler için ))

4 adet ızgara köfte,
biraz kabak ızgara
1 kase çorba (henüz ne çorbası yapacağımı bilmiyorum ama içinde taneleri olacak, krema veya un içermeyecek bir çorba olacağı kesin))

gidicek tabi canım bak benimde bu hafta pazartesiden beri giden 200 gram sadece yavaşladı normalde 1 haftada 1 kilo bazen üzerinde veriyordum ama bu hafta olmadı vucüdum koruma geçti sanırım birde malüm günlerim yaklaştı hafiften sancılar giriyor kasıklarıma pes etmeyeceğiz inat edip kurtulacağız bu ağırlıklarımızdan.

soyacım başta sana sonra kim girecekse aös. herkese başarılar dilerim bu arada bu adım sayarı nasıl indiriyorsunuz telefonunuza öğrenebilirmiyim?

araöğün yapıyorum
1 kupa yeşilçay
5 adet erik

prenses telefonun markasını ve adım sayar yazıp googleden aradım buldum ben bir form sitesinden önce bilgisayara indirdim sonra telefonun kablosunu bilgisayara bağladım telefona yükledim.

canlarım sizinle birşey paylaşmak istiyorum
nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz biz
akşamları kamerayla konuşuyorz falan ama tabi birlikte birşeyler yapamıyoruz
o yüzden nişanlım birşey düşünmüş
şimdi anlattı;
aynı aşk romanından 2 tane almış
birkaç güne gelecekmiş bana
aynı zaman dilimlerinde aynı sayfaları okuyacakmışız
o kadar mutlu oldum ki anlatamam
gözlerim dolu dolu şu anda
ve size benden bir tavsiye bu akşam eve gelen eşlerinize kocaman kocaman sarılın
yanınızdayken kıymetini bilin
birlikte vakit geçirin
biz hiçbirşey yapamıyoruz çünkü

iyi dusunmus, romantik biriymis de...
ben de uzun zaman esimle uzak iliski yasadim yilda bir kac kez gorusebiliyorduk. o ingilterede ben turkiyede, skype ile konusuyorduk devamli ne yapalim.. cok zor yani biliyorum o hissi.. ama olsun evlenince bu uzun bekleyise degdi diyeceksin :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…