iyi dusunmus, romantik biriymis de...
ben de uzun zaman esimle uzak iliski yasadim yilda bir kac kez gorusebiliyorduk. o ingilterede ben turkiyede, skype ile konusuyorduk devamli ne yapalim.. cok zor yani biliyorum o hissi.. ama olsun evlenince bu uzun bekleyise degdi diyeceksin :))
günaydın kızlar güneşli bi istanbul sabhından hepinize gülücüklerle günaydınlar....
hafta sonu geldi bunalımdan kurtulma zamanı da geldi :))
bugün sabah 6:30 da kalktık kızımla kahvaltıda 3 çatal omlet lor peynirli 2 çeri domatesi 1 salatalık ve çay
öğlene eşim erken geliyo balık yemeye götürecek beni ve parka gideceğiz kızım sallaırken ben de spor aletlerinde spor yapmayı planlıyorum ama ilk önce evi temizlemem lazım öptüm hepinizi güzel kızlar :))
bu arada şu ip atlamak hem kolay hem eğlenceli ama benim göğüslerimde büyük napsak acep?
hatta ben 3 ay önce kızıma diye aldım ipi o atlamıyo ben atlıyorum halbuki o bilmiyor ona değil ben kendime almıştım o ipi :))
günaydın kızlar
kahvaltım
1 tost domates ve lorlu
1 salatalık yarım domates
kilo bildirimi 64,3
akşam spor yapmadım gece yatarken bacağıma korkurç bir kırap girdi hala acıyor yeri gergin uykudan kalkdırdı beni ağlıcaktım neredeyse acısına
günaydın kızlar güneşli bi istanbul sabhından hepinize gülücüklerle günaydınlar....
hafta sonu geldi bunalımdan kurtulma zamanı da geldi :))
bugün sabah 6:30 da kalktık kızımla kahvaltıda 3 çatal omlet lor peynirli 2 çeri domatesi 1 salatalık ve çay
öğlene eşim erken geliyo balık yemeye götürecek beni ve parka gideceğiz kızım sallaırken ben de spor aletlerinde spor yapmayı planlıyorum ama ilk önce evi temizlemem lazım öptüm hepinizi güzel kızlar :))
bu arada şu ip atlamak hem kolay hem eğlenceli ama benim göğüslerimde büyük napsak acep?
hatta ben 3 ay önce kızıma diye aldım ipi o atlamıyo ben atlıyorum halbuki o bilmiyor ona değil ben kendime almıştım o ipi :))
günaydın kızlar
kahvaltım
1 tost domates ve lorlu
1 salatalık yarım domates
kilo bildirimi 64,3
akşam spor yapmadım gece yatarken bacağıma korkurç bir kırap girdi hala acıyor yeri gergin uykudan kalkdırdı beni ağlıcaktım neredeyse acısına
geçmiş olsun canım magnezyum eksikliğinden kramp giriyo diye biliyorum
sen bi tane normal sod aiç istersen haftada 2 kere soyanın dediği gibi
belki iyi gelir
hamileyken her gün sade soda içiyodum hiç kramp girmedi
teşekkürler canım sağolasın ben bayılırım yoğurt ve peynire diyetten önce çok aşırı yedim peyniri özellikle eşim birde teksütte çalışıyo benim peynircicanım geçmiş olsun
bana da çok olurdu eskiden bu kramplar araştırmıştım
yoğurt süt gibi hayvansal gıdalar yemediğim için oluyormuş benim ki
diyete başladığımdan beri hergün yoğurt yiyorum
müsli sayesinde sütede başlamış oldum
çünkü ben hiç süt içemeyen biriydim
yoğurtta çok nadir yerdimşimdi çok şükür olmuyor artık
senin var mı böyle yoğurt süt problemi
ondan olabilir mi?
canım hiç tiroidin yok mu alındımı hepsi benim ablamında aldılar tiroidlerini ilacı az gelsin hemen şişiyor balon gibi ilaç normale dönünce şişlikte gidiyor.günaydın güzellerrr
bu sabah 74.3 olmuşum düne nazaran 200 gr daha vermişim süperrrrrr
1 kilo gitti bileeee bir haftada
yalnız bneim uykum çok ağırlaştı
uayndıramıyorum kendimi
bugün 9da uyandım ufff
acaba ilaç dozajı azalıyo diye mi (
sabah 60 kere ip atladım
bundan sonra aklıma geldikçe atlıcam başka spor yapamıyorum bari bunu yapimm
gece eşim kızmasa gene atlıyodum da millet uyuyodur şimdi dedi bıraktım :):):)
hoş geldin canım sınavının güzel geçmesine sevindim tabiki geçeceksin 4.sınıfa senden kaçarmı hiç.günaydın barbie bebeklerim )))))
sınavdan çıktım, gayet güzel geçti, yarında 2 sınavım var, onlarada son kez göz atacağım ve 4.sınıfa geçeceğim ehehehe
belki bütünlemeye bir ders max. 2 ders bırakabilirim ama onlarıda veririm diye düşünüyorum ))
Bacağına - ayağına kramp giren arkadaşlarım, geçmiş olsun... Yoğurt ve süt tüketiminizi artırın ve bol bol yürüyüş yapın...
Kaslarınızı ve kemiklerinizi güçlendirmeniz lazım... Bir dönem bende ne olurdu o kramplar, uykudan iki bacağımada kramp girmiş şekilde uyanır saatlerce ağlardım... Bilirim acısını...
İp atlayan arkadaşlarım, göğüslerinizi sıkı saran bir iç çamaşırı ve atlet giyin öyle atlayın ipi, yoksa siz zıpladıkça göğüslerinizde zıplayacak...
Kas oluşturacak ama sarkma da kaçınılmaz olacak demedi demeyin ))
Gece geç saatte yemek yemek zorunda kalan arkadaşlarım, yemeyin... Sadece süt için... Geç saatte yediğiniz yemek size sadece yağ olarak döner...
Gün içinde yemek yemeğe fırsat bulamayan arkadaşlarım, bu yaptığınız programı sadece 1 hafta geriye atar... Bu tip durumlar için çantanızda her zaman, kuru kayısı, yeşil elma,etiform bisküvi (sunta gibi olanlardan) ve kavrulmamış iç badem bulundurun... Bol bol ayran için, 1 tane sade soda için... Ve mutlaka öğle yemeği yiyin... Hiç bir şey yapamıyorsanız fincan çorbalardan alın, sıcak suyun içine katıp 5-6 tane badem eşliğinde fincan çorbanızı için...
Bu sabah tartı rakamım 67 kg... İlk defa periyod dönemimde fazla çıkıyorum, son 1-2 gündür yaşadığım depresif durumuda göz önüne alırsak çok normal diye düşünüyorum )) Neyse yarın bitiyor zaten... 10 Hazirana kadar 65 kg olacağım o kadar, kimse yolumdan döndüremez beni ))
Sevgilerimle ))
Kızlar yaw,
bize bir aralar nilüfer isimli bir arkadaş yazıyordu,
o da yok oldu uzunca bir süredir...
haberiniz var mı?
bir şey söylemişmiydi, ben mi hatırlamıyorum?
aklıma geldi şimdi bir sorayım dedim ))
ya da ona da kızdım da gitti mi acep?
valla bunadım ben )))))))))))
Kızlar yaw,
bize bir aralar nilüfer isimli bir arkadaş yazıyordu,
o da yok oldu uzunca bir süredir...
haberiniz var mı?
bir şey söylemişmiydi, ben mi hatırlamıyorum?
aklıma geldi şimdi bir sorayım dedim ))
ya da ona da kızdım da gitti mi acep?
valla bunadım ben )))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?