öğretmen olan mı ki soyacım?valla bende çıkaramadım birşey yazıp yazmadığını demekki epeydir yok.
belkide vazgeçmiştir sağlık beslenmekten belki gelir gelirse görürüz artıkHatırlamıyorum canım,
sadece bir ara geliyordu, gayt güzel menülerini paylaşıyordu çokta hevesliydi...
sonra birden gitti galiba..
uzun süredir yazmıyor, baktım en son 17/5 te yazmış bize...
acep birşey mi oldu?
merak ettim valla
neyse, gelir herhalde
belkide vazgeçmiştir sağlık beslenmekten belki gelir gelirse görürüz artık
saat 11 de ara öğün yaptım
1 kupa yeşilçay 1 ekşi elma yedim ama son birkaç gündür çok acıkıyorum ben iştah artışım var zor tutuyorum kendimi patronumda gelmedi ki eve gidip yemek yiyeyim.
canim biz ayni sehirdeydik askrrligi sirnakta yapti esim ozaman cikiyoduk bizde...bazen çok zor geliyor canım ya
inşallah dediğin gibi değdi derim
amaaann bu muymuş demeyeyim de:)))
canim biz ayni sehirdeydik askrrligi sirnakta yapti esim ozaman cikiyoduk bizde...
Uzakta olunca daha bir romantik oluyolar:)))
Askerdeyken aglardi bile telde ozledim diye:)))
Sonra hep yanimdaydi halada yanimda:)))
Biz birlikte bisey yapmaya cok alistik ee 22 yasindaydim onu tanidigimda simdi oldum 30:)))
Ayni evde olmak inan cok guzel sevdigin adamla...
Hala cocuk gibiyiz hic buyumedik cocugumuz var bazen bakip bu bizimmi diyoruz:)))
Bana demislerdi evlenince ask biter aliskanlik baslar diye valla 3 yil oldu evleneli hala ilk gordugum kadar asigim ona...
Aksam isten donene kadar inan ozlerim...50 kere ararim aksama kadar..o da oyle:)))
Onemli olan o aski oldurmemek cocuk olunca biraz isler degisiyor...
Kendimize ayirdigimiz zaman simdi oglusumuzla geciyor.
Epeydir beraber dvd izleyemedigimizi hatirladik..sinemayada gidemuyoruz oglandan...
Aksam oglus uyuduktan sonra film izleyelim dedik mesela bugun insallah uyur:))))
Ama tabi her evlenen umdugunu bulamuyor canim...
Laylaylom degil hayat...
Herseye katlanman gerekiyo...
Ustune dusen herseyi yaptiktan sonra o da sende hicbirsey sorun olmuyor..
Bide fazla beklentilerin olmayacak...azla yetiniyosan mutlu olmaman icin hicbir neden olamaz..
Mesela benim cevremde o kadar tanidigim hirsli bayan varki gorunce ben kendimden nefret ediyorum..
Adamlarsanki calisip onlara her istediklerini yapmak.zorunda..
Bunun sevgi neresinde.
Ben esim sana sunu aliyimmi dediginde aman gerek yok derim...
Bakiyorumda simdiye kadar gormediklerini baba evinde..koca evinde giorcez diye adamlarin basini yiyolar...
Ne bu hirs ben anlamiyorum...
Adamlar pespaye hanimlar giyinmis kusanmis. .hic sevmem...ben giyinuyosam kocamida giydiririm...
Evde huzurlu olmanin yolu ise basta o evin temiz olmasi lazim...
Girdimi adam eve mis gibi kokmasi lazim her yerin:))(
Ben sirf guzel koksun diye yumusaticiyi az suyla karistirip ocagin ustunde kaynatirim:)))
Esim geldiginde mutlaka 3cesit yemegim hazirdir masam hazirdir...
Asla 2. Gun ayni yemegi koymam onune...
Donlarina kadar utuludur...
Ben bunlari eksizsiz yaotigim icin o da asla evine gec gelmez habersiz bi yeregitmez..
Aksam gelirken eksik bisey varmi diye sorar...
Allaha sukur biz otutturduk bu isi sanirim..allah her isteyeninda gonlune gore versin...
Bana kimse bu evlilik isiniyurutemez demisti...
Annem bilesimdi gorunce sasiriyor...
Ben evlenmeden bir corba yapmis insan degildim simdi siz dusunun...
İnsan istedimi deger verdigi kisi icin herseyi yapuyor..
Hemde severek ve isteyerek...
Sabah sabah cenem dustu:)))
İnsanin hicbirseyi olmayabilir..guzel esyalari oturacak evi ama inanin bir goz odayi cennet yapmakta sizin elinizde...o saray gibi evleri cehennemde...
Herzaman allahim kocama fazla para verme diye dua ettim:))))
Aman kendi duymasin:)))
Cunku hrrseyi kolay elde edince inanin cok degeri olmuyor...
Birseyi alabilmeyi yapabilmeyi umut etmek elde etmekten daha guzel bir duygu....
canım ya ne kadar etki
lendimmm maşallah
sonra evlenme hayali kurunca ben anlamıyorlar. . :)
allah nazarlardan korusun sizi. .
ay canım çok güzel yazmışsıncanim biz ayni sehirdeydik askrrligi sirnakta yapti esim ozaman cikiyoduk bizde...
Uzakta olunca daha bir romantik oluyolar:)))
Askerdeyken aglardi bile telde ozledim diye:)))
Sonra hep yanimdaydi halada yanimda:)))
Biz birlikte bisey yapmaya cok alistik ee 22 yasindaydim onu tanidigimda simdi oldum 30:)))
Ayni evde olmak inan cok guzel sevdigin adamla...
Hala cocuk gibiyiz hic buyumedik cocugumuz var bazen bakip bu bizimmi diyoruz:)))
Bana demislerdi evlenince ask biter aliskanlik baslar diye valla 3 yil oldu evleneli hala ilk gordugum kadar asigim ona...
Aksam isten donene kadar inan ozlerim...50 kere ararim aksama kadar..o da oyle:)))
Onemli olan o aski oldurmemek cocuk olunca biraz isler degisiyor...
Kendimize ayirdigimiz zaman simdi oglusumuzla geciyor.
Epeydir beraber dvd izleyemedigimizi hatirladik..sinemayada gidemuyoruz oglandan...
Aksam oglus uyuduktan sonra film izleyelim dedik mesela bugun insallah uyur:))))
Ama tabi her evlenen umdugunu bulamuyor canim...
Laylaylom degil hayat...
Herseye katlanman gerekiyo...
Ustune dusen herseyi yaptiktan sonra o da sende hicbirsey sorun olmuyor..
Bide fazla beklentilerin olmayacak...azla yetiniyosan mutlu olmaman icin hicbir neden olamaz..
Mesela benim cevremde o kadar tanidigim hirsli bayan varki gorunce ben kendimden nefret ediyorum..
Adamlarsanki calisip onlara her istediklerini yapmak.zorunda..
Bunun sevgi neresinde.
Ben esim sana sunu aliyimmi dediginde aman gerek yok derim...
Bakiyorumda simdiye kadar gormediklerini baba evinde..koca evinde giorcez diye adamlarin basini yiyolar...
Ne bu hirs ben anlamiyorum...
Adamlar pespaye hanimlar giyinmis kusanmis. .hic sevmem...ben giyinuyosam kocamida giydiririm...
Evde huzurlu olmanin yolu ise basta o evin temiz olmasi lazim...
Girdimi adam eve mis gibi kokmasi lazim her yerin:))(
Ben sirf guzel koksun diye yumusaticiyi az suyla karistirip ocagin ustunde kaynatirim:)))
Esim geldiginde mutlaka 3cesit yemegim hazirdir masam hazirdir...
Asla 2. Gun ayni yemegi koymam onune...
Donlarina kadar utuludur...
Ben bunlari eksizsiz yaotigim icin o da asla evine gec gelmez habersiz bi yeregitmez..
Aksam gelirken eksik bisey varmi diye sorar...
Allaha sukur biz otutturduk bu isi sanirim..allah her isteyeninda gonlune gore versin...
Bana kimse bu evlilik isiniyurutemez demisti...
Annem bilesimdi gorunce sasiriyor...
Ben evlenmeden bir corba yapmis insan degildim simdi siz dusunun...
İnsan istedimi deger verdigi kisi icin herseyi yapuyor..
Hemde severek ve isteyerek...
Sabah sabah cenem dustu:)))
İnsanin hicbirseyi olmayabilir..guzel esyalari oturacak evi ama inanin bir goz odayi cennet yapmakta sizin elinizde...o saray gibi evleri cehennemde...
Herzaman allahim kocama fazla para verme diye dua ettim:))))
Aman kendi duymasin:)))
Cunku hrrseyi kolay elde edince inanin cok degeri olmuyor...
Birseyi alabilmeyi yapabilmeyi umut etmek elde etmekten daha guzel bir duygu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?