Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

ay canım çok güzel yazmışsın
hele 3 çeşit yemek ve yumuşatıcı olayına bayıldım
Ayyy valla oyleyim cnm koku manyagi gibiyim.
Yumusaticiyi fisfisa koyup yastiklara yatmadan sikarim:)))
Carsafa sikarim her seferinde yeni yikanmis gibi oluyoooo....
Adam istesede artik baska bir yerde yatamaz:))))

qwertybaby:))
ne kadar güzel yazmışsın
ne kadar doğru şeyler anlatmışsın canım benim
gerçekten çok önemli şeyler bunlar
böyle düşündüğünde bir evlenelim de deyip geçiyoruz ama
o evi yuva haline getirmek çok önemli
bizde nişanlanmadan aynı şehirdeydik
arada yemeğe kahvaltıya gelirdi bana
hala söyler evlenelim de yemek yap bana diye
çok iyiyimdir de bu konuda:)
ama yumuşatıcıyı ilk defa duydum
tabiki deneyeceğim bakalım nasıl olacak
bütün eve yayılacak galiba kokusu
arada bana böyle tüyolar versene sen canım ya:)))

Ayyy valla oyleyim cnm koku manyagi gibiyim.
Yumusaticiyi fisfisa koyup yastiklara yatmadan sikarim:)))
Carsafa sikarim her seferinde yeni yikanmis gibi oluyoooo....
Adam istesede artik baska bir yerde yatamaz:))))

hemen ben de deniyorum şimdi
ev kokusu çok mühim tabi ben oda parfümü alıyodum
ama yumuşatıcıyı da deniycem özellikle çarşaf yastıklara
bizim kocalar da başka yerde yatamasın dimi

akşam yemeği
taze fasülye dünkü tariften ve salata
yanına da bir kase yoğurt

bu akşam cilt bakımı yapıcam
soyanın tarifini
bi de benim cildim bebek poposu gibi olsun bakeemmm:)

ayyy ben de çok severim yeşil nohut
ama ben konyadan başka yerde görmedim onu
burda hiç yok

canım hiç tiroidin yok mu alındımı hepsi benim ablamında aldılar tiroidlerini ilacı az gelsin hemen şişiyor balon gibi ilaç normale dönünce şişlikte gidiyor.

evet canım önce hipertroidi imiş hamileliğimden sonra ortaya çıkmış
tabi ben bir sene boyunca anlamamışım baya bi ilerlemiş o dönem 59 kilolara kadar düştüm
hastalıklı bi görüntüm vardı
ve herkes gözüne ne oldu diye soruyodu
hastalıktan öne doğru çıkmış ve ben bunu bir sene boyunca hiiiiç anlamamışım
sonra ilaç tedavisine başlandı ama gözler ileri doğru çıkmaya devam etti
doktor mecburen ameliyat dedi ve ameliyatla troitler alındı tamamen
şimdi gözlerin ileri doğru fırlaması durdu çok şükür ama öyle kaldı
buna da şükür kör olucam diye çok korkmuştum ::)
ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım
ama alıştım artık

arada 3 küp şeklinde kavun
akşam domatesli makarna 1bardaktan az. .
1bardak da ayran

kızlar moralim çok bozuk bu ara yazamayabilirim biraz kendime geleyim haberiniz olsun
kendinize dikkat edinn

Son düzenleme:
Selam kızlar ))

Bugün ve yarın sınav günü olduğu için pek giremedim,
öğleden sonra eşimin sınavı vardı, oda işletme okuyor ama 2.sınıf ))
onunla gittim, sınavı bitene kadar bekledim, sonra annemle babamı alıp avm'ye gittik
kıyafet aradım durdum, valla zayıflamak başa belaymış bunu anladım...
Tam 4 saat boyunca dolaştım ve hiç bir şey beğenemedim )))))))

Eskiden olsa 2 dakika da büyük beden reyonuna gider bir şeyler bulur alır ve çıkardım,
Ve çokta yakıştırırdım kendime, şimdi ise ne giysem yakıştıramıyorum ne gıcık bir şey bu ya
Ya bacak kısmı bol kalıyor, ya göğüs kısmı istediğim gibi oturmuyor of ki ne of....
Eskiden sadece kusurlarımı kapatsın yeter diyip alıyordum, şimdi öyle mi ohoooooo delirdim resmen ))
En son kendime siyah bir gömlek aldım, siyah pantalonum var evde, hardal rengi de bir ceketim, iş görüşmesine giderken onları giymeye karar verdim, bu kadar dolaşmayı da spora saydım gitti

Yalnız deli gibi bir baş ağrısı başladı bende, migrenim tuttu sanırım, bekliyordum zaten...
Bu kadar strese gelmezse şaşardım )) ağrı kesici aldım bir tane, bu başka türlü geçmez, şiddetli çünkü...
Daha da geçmezse serum yiycem ama gerek kalmaz diye düşünüyorum...

Gelelim sizeee,

qwerty, yeşil nohut nedir hiç bilmiyorum )) Eğer tuzsuz, yağsız ve şekersiz birşeyse (örneğin beyaz leblebi tarzı) ara öğünde yiyebilirsin, ama abartma sakın ))

paphia, sen bu aralar fazla buhranlı mı takılıyorsun bana mı öyle geliyor? nedir seni sürekli geren şey böyle? diyet yapmak psikolojini mi etkiliyor acaba? bunu bir düşün, bazı bünyelerde diyet psikolojisi insanları fazla hassas yapıp etraftaki olaylara duygusal bakmasına sebep olabilir.. eğer böyle olduğuna karar verirsen konuşalım tatlım...

insirah, cilt bakımı uyguladıktan sonra yorumlarını bekliyorum ))

kate, sen leslie yükletecektin bir ara dvd'ye sanırım, yükletmedin mi hala? Yürüyüşe gitmediğin zamanlarda evde yapabilirsin en azından... Sporu ihmal ederseniz çok kötü sarkmalar yaşarsınız demedi demeyin sonra ))

truly, 90 dakika zumba mı yaptığını yazdın sen??? çok olmamış mı canım ya? of of of... En fazla 12 dakika dayanabiliyorum, tebrikler ! önünde saygıyla eğiliyorum ))))

qwerty, ayrıca evlilikle ilgili yazdıkların çok hoştu, böyle güzel paylaşımları her zaman bekliyorum ))

günlük menümü de paylaşayım, sonra da gidip son bir kez derslerime göz atayım, sabah sınav vaaaarrr ))

sabah,
lor peynirli tost, sade nescafe

ara
yeşil elma, bitki çayı

öğlen
kıymalı kabak yemeği (6 kaşık) + yoğurt (3 kaşık)

ara
ayran

akşam
1 elma + bitki çayı (akşam yemeği saatimi kaçırdım, bende meyve yedim)

Kıymalı kabak yemeği tarifi de vereyim size, gerçi biliyorsunuz ama neyse))

4 kabak, 2 domates, 100 gr kıyma, 1 yk zeytinyağı, 1 soğan, 1 sivribiber, dereotu, 1 çk tuz

kıyma, soğan ve sivribiberi 1 yk zeytinyağından kavuruyoruz, içine küp küp doğradığımız 2 domatesi atıyoruz ve karıştırıyoruz...
üstüne yine küp küp doğradığımız 4 adet kabağı atıp 1 çk tuz ekliyoruz ve 1,5 su bardağı su ekliyoruz, altını kısıp pişene kadar kaynatıyoruz..
Piştikten sonra üstüne bolca dereotu kıyıp atıyoruz... Yemeğimiz hazır ))

Sevgilerimle ))

aksam yemegim bir kase sebze corbasi, elimin ayari yok malesef baharat konusunda basmisim pul biberi yaniyorum

truly, 90 dakika zumba mı yaptığını yazdın sen??? çok olmamış mı canım ya? of of of... En fazla 12 dakika dayanabiliyorum, tebrikler ! önünde saygıyla eğiliyorum ))))

evet canim cumartesileri 2 zumba sinifi oluyor ayni studyoda arka arkaya hemen, ikisine de yazildim ilkinde cok yorulursam cikarim dedim ama cok eglenceli geldi hem sinifin yarisi diger saate de kalinca ben de kaldim.

sinavda basarilar bu arada canim

Son düzenleme:
geldim kınadann
ayy çok oynamışım
bugün aşırı spor oldu bana
1 saat dışarda yürüdüm
4 mill leslie yaptım
bütün akşamda oynadım
geç olmuş yatayım arrtık bende zati kimse yok:)
paphia merak ettim seni canım paylaşmak istersen dinleriz
istersen özelden yazabilirsin
herkeslere iyi geceler..

Soya dvdm bozuldu yapamıyorum leslie ben dün yürüyüşe gitmedim ama evde 100mekik çektim 550 ip atladım 20dakika twister yaptım 30 alt karın kasi çalıştırma yaptım. 1saati geçti bunları yapmam bugün tartıda 100 gram eksik çıktım eh idare ediyorum artık alıştım ben. Şükürler olsun almıyorum azda olsa veriyorum. Sabah kahvaltım domates salatalık lorlu omlet ve roka

Selam kızlar ))

Sınavlarım bittiiii, bugünki sınavlarımda iyi geçti, tabi bence iyi geçti ama aöf merkezi bu konuda ne düşünüyor 1 ay sonra sınav sonuçları açıklandığında öğreneceğiz )) Başarı dilekleriniz için teşekkür ederim...

Bu sabah itibari ile tartı rakamım 66,400 )) Periyodumun son günü olması sebebi ile tartı bana güzellik yaptı ve vücudumdaki ödemleri attı sanırım, aksi takdirde bu rakamı görmem mümkün değil 1 günde )) Bakalım yarın ne diyecek sevgili tartıcığım, beni sevindirecek mi, üzecek mi? Eğer garip bir rakam çıkarsa yeni bir tartı alıcam bu bozuldu diyip )))))))

Sınava gitmeden önce sade nescafe içtim, geldikten sonra da çok güzel bir kahvaltı hazırladım kendime... Çok acıkmıştım, deli gibi yiycem dedim ))

1 dl tam buğday ekmeği
1 tk lor peyniri (amma çok değil mi))
yarım haşlanmış yumurta
1 kuru kayısı
1 ceviz
2 közlenmiş biber
maydanoz, dereotu
1 açık çay

çokkk yemişim p

ara
türk kahvesi

öğle yemeği olarak, dünki kabak yemeğimden var, onu yiycem çok güzel yapmışım ehehhe, zaten kabak delisiyimdir ))

Şimdilik bu kadar,
Gene gelicem ))

iyi pazarlar kızlar...

bu sabah kahvaltısı da gecikti biraz o yüzden ara öğün yapmadım menümü yazim

sabah 1 kk kadar beyaz peynir
2 dilim uno denge light
domates salatalık maydonoz
şekersiz çay

öğle yemeği 1 buçukta

hindili salatamdan yedim
2 dilim light ekmek

bu ekmeklerin boyutu daha küçük iki lokmada bitiyo o yüzden 2 dilim yedim akşama yemicem
bu arada sabah 74.2yi gördüm 100 gra daha elveda dedim :) inşallah yarın 73ü görürüm
250 defa ip atladım
göğüs önlemimi de aldım
bele sarılan korsem vardı onu göğsüme sardım baya sıkı oldu öle zıpladım
yalnız ipin boyu biraz kısa geliyo
sanırım atlama ipi alıcam interdentten sayaçlılşarı varmış araştırim bi

soyacım cilt bakımını denedim mükemmel oldu cildim
unla yoğurt olanı yaptım
normalde benim cildim kurudur
resmen yağlandırdı
herkese tavsiye edicem görseniz elim hep cildimde
bi de böle bebeksi bi pembelik oldu gözenekler açıldı
bedava piling mi ne diyolar ondan işte

soyacım sende daha bilgi çoktur saç bakımıyla ilgili de tavsiyelirini bekliyoruz
ha bu arada inşallah sınavlarından geçersin canım
azmin elinden hiçbişey kurtulmaz hele senin elinden hiiiiiiiiiiiiiiiççç bi sınav kurtulamaz

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğle yemeğimi yedim 1 saat önce,
4 kaşık kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt

ara sade neskafe

az evvelde şu bir türlü gelmeyen epileptik bisikletim için satın alma yaptığım siteye güzel bir mail döşedim, valla nasıl bir cevap verecekler merak ediyorum ))) Daha önce de o site ile problem yaşamıştım, sürekli yazışıp durmuştuk en son bana gönderdikleri mesaj, son mesajlarının tekrarıydı, o kadar sıkılmışlardı yani ))))))
Bu sefer deli etmeden bırakmıycam onları, benle uğraşmasınlar, işlerini yapsınlar adam gibi p

Bu hafta eşim senelik izinde, evin satışı ile ilgili işlemleri halledecek,
Miras yoluyla olduğu için önce evi üzerine alacak sonrada satışını gerçekleştirecek
Daha sonrada kendimize ev bakacağız, tabi çarşamba akşamı iş görüşmesine gideceğim
ha birde çarşamba günü kayınbabamın 40'ı var, bu hafta bayaa yoğun gene..

Sabahtan beri sezen aksunun şinanay şarkısını söyleyip duruyorum içimden hayır ola ))
şinanay da yawrum şina şinanay, şinanay da şinanay hopa şinanay )))))))

Cilt bakımını beğendiğine sevindim canım ))
Çok etkilidir yoğurt ve unlu olan tarifim, ben çok yaparım onu...
Şimdiye kadar deneyip memnun kalmayanı da hiç görmedim ))
Ve dediğin gibi bebeksi bir pembelik verir, yumuşacık yapar cildi...
Bende elimi yüzümden çekemem hiç )))))))

Saç bakımı ile ilgili bilgi de veririm merak etme,
ama onu anneme sormam lazım, karışımları ve ölçüleri o ayarlıyor genelde
ona sorarım yazarım size ))
Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…