Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Bende sabah 75.0 gordum 500 sayfa bana ugr getirdi 500 gram birden gitti yani:)))
Allahim inci bende gorebilecekmiyim 63 leri heralde sevincten olurum yine goremem:)))
Su cayi dun arastiramadimbugun bakicam su isleri bi yapiyim kadinda var ev dandini bir gorseniz simdi oglusu alip bebek arabasiyla cikartiyim kadinda rahatca is yapsin oglan hic durmuyor benim...
İlerleyen saatlerde girusuruz kizlar...

günaydın kızlar
bu hafta size fazla yazamıyacağım işer yoğun biraz

sonra görüşürüz ama yazdıklarınız okuyacağım

gwertbaby dün o çayı show tv de bende izledim

kardeşimle özdilek avm gittik o rada kocaman bir baharatcı var ama hepsi yokmuş malzemelerin kardeşim tuturdu alacağız bugun diye bende arkadaşım var idi baharatçı aradım telefonda şu bitkiler varmı diye o da dur ben sayam sana dedi o bana saydı dedim hazırla geliyom dedim hadi gittik aldık ama ya bunu içsen düzenli dedi üstüne basa basa yeme düzenine dikkat etmesen eğer kı dedi bu çaydan bir mucize baklemeyim dedi ama kardeşim alacam dedid ve aldı az sonra arayacam bakalım kaç fincan içiti içmezde gönlü olsun bakalım aldık işte ben kendime almadım şahsen bakalım o içisinde
ama dün arakdaş ne satmış o karışımdan

dün öğleden sonra parkta çocuklarla bende oyun oynadım top,bisiklet yakalama nasıloynadım çocuklar gibi herhalde o spor sayılır demi kızlar
şimdi nesil çocukları oyun oynamasınada bilmiyoor ya ben onlara oyun kurdum öle oynadılar tabıkı bende onlarla beraber

soyasosu
akşam gelen misafirler eşi sağlıklı ve düzenli beslenen bir kişi öle pasta börek falan yemez ama tabi ki ben ikramımı yaptım yemeddi adam yaw yemem dedi bu kişi hergün sabah saat 6 dan 8 kadar yürüyor şimdi yaz geldi sabah 5 ten 8 kadar yüzüyor yaz kış hiç aksatmıyor adam nasıl enerjık sigar yok alkol özel günlerde herşeyı saatlık yanı ama eşi öle değil çok rahat ama olsun çok iyiler

Kilom 69.3 bugünüde görecekmiydim kızlar 7senedir 6li rakamları hiç görmemiştim;-( çok mutluyum.

Günaydın güzellerim ))

Ne güzel haberler aldım sabah sabah yahuuuuu,
paphia 7'li rakamları görmüşşşş tebrikler efendim tebriklerrrrrr, gerçi kendi sevinememiş ama ben çokkk sevindim amanda amannnn
Darısı 6'lı rakamların başınaaa Paphia'cım, derdin nedir bilmiyorum ama herşey boş bu dünyadaaa, hiç bir şey için kasmaya değmez bunu unutma... Bugün dert ettiğin şeylere yarın gerçekten güleceksin... Eskiden ağladığım şeyleri düşündükçe bugün gerçekten gülüyorum ne salakmışım diye )) Ama bazı dertler var ki insanın içini oyar (aşk-meşk değil) onlar ayrı...

kate, sabrın sonu selamettir sözü sana yazılmış sanki )) Tebrik ederim canım, daha güzel rakamlarda göreceğiz birlikte ))

qwerty, dün o kadar uğraştın 500.sayfayı ben yazıcam diye, o kadar uğraşmak sana 500 gr kaybettirmiş ne güzel ))) bak yeni bir zayıflama tekniği buldun... Günde 500 gram nasıl kaybedilir? 500.sayfayı yazmaya çalışarak )))))))))))))))))))))))))

insirah, 73'tür o )) ama sen gene de 74 olarak düşünmekle iyi yapmışsın, yarın daha büyük sevinç olur senin için ))

inci, muhteşem bir rakam! ne diyim bilmiyorum sana... yakında seni mezun edeceğiz sanırım ))

nativ, sabahları 5 dakika daha uyuyayım deme, 5 dakika erken kalkayım biraz spor yapayım de... böylelikle metabolizmanı hızlandırır daha hızlı kilo verirsin... yeni ödevin bu ! sabahları 5 dakika erken kalkıp spor yapacaksın ))

Yasemin, yoğun olduğunu yazmışsın, kolay gelsin canım, arada bir selam yaz bize en azından, menülerini yazamazsın yoğunluktan sanırım ))

Ve gelelim banaaa,
Sabah 7,30 da kalktım bir sade nescafe içtim ve kayınvalidemi alıp doktora götürdüm, tahlil sonuçlarını göstermek için...
malesef doktor saat 10'da geldi, o yüzden kahvaltımı 10:45'te yapabildim,
1 yk lor peyniri (sürülebilir lor peynirinden almış görümcem, dikkat edin yağ oranı çok fazla, çok yemeyin)
1 dl tam buğday ekmeği
1 kayısı, 1 ceviz
maydanoz, dereotu
bitki çayı
türk kahvesi

sabah tartılamadım, tartım bir türlü çalışmadı, sanırım miyadını doldurdu, yeni bir tartı almam lazım kendime...
bakalım, yeni bir tartı araştıracağım artık...

bu arada şu tv'deki 9 çeşit bitki çayını alıp içmeden önce lütfen her bir bitkinin zararları, yan etkileri ve faydalarını araştırın arkadaşlar...
direkt "zayıflatıyormuş" diye alıp içmeyin, kuralımızı biliyorsunuz, önceliğimiz sağlığımız !
içindeki bitkilerin bazılarını tanıyoruz, yeşilçay, biberiye, kekik tamam, ama cinnema, barut ağacı, sinirli ot falan bunlar nedir bilmiyorum...
araştırıp öyle kullanın, size güveniyorum ))

Sevgilerimle ))

Gurmar (Gymnema sylvestre); orta ve güney Hindistanr17; ın tropik ormanlarında yetişen bir orman sarmaşığıdır. Yaprakları çiğnendiğinde, ağızda belirli bir süre için şeker tadının alınmasını engeller. Zaten bu yüzden; bitkinin Hintçe ismi olan Gurmarr17; ın, r0;Şeker Yok Edicir1; anlamına gelmesi rastlantı değildir. Geleneksel olarak yaklaşık 2000 yıldır Hindistan ve güney Asyar17; da Tip1 ve Tip2 diyabet (şeker hastalığı) için doğal bir terapi olarak kullanılan bir bitkidir.Yaprakları yine aynı ülkede bazı mide rahatsızlıkları, kabızlık, ödem ve karaciğer rahatsızlıkları için de kullanılmaktadır. Gurmar, insülin salgısını artırıcı, şeker emilimini ve şekerin yağa dönüşüm sürecini de yavaşlatıcı özellikte bir bitkidir.Günlük beslenmemizde şekerden tamamen kaçınmak hemen hemen imkansızdır. Şeker (glükoz), yediğimiz veya içtiğimiz gıdalarda ister açıkça isterse gizli olsun, vücudumuzun ihtiyacından fazlası, karaciğer ve kaslarda direkt olarak, yağ dokusunda ise yağa dönüşerek depolanacaktır. İşte Gurmar size bu noktada dengeleyici bir yardımda bulunabilir.

Kizlar bunla ilgili topik acilmis kk da isterseniz okuyun ben zararlari olarak arastirdim soyam bisey yok akdim hatta karsidan 1 bardak ictim bile:)))
Zaten yesilcay biberiye bizde mevcut mateyide daha once arastirmistim
Yukarda yazdigim cinnemaotu o da sanirim oldukekik zaten bildigimuizkekik barut agaci kabugu buamadim aksam kocis alcak.

Attar vallasadece bynu satiyozher gelen bunualiyor dedi

Funda bitkisinin yararları:- Böbrek kum ve taşlarının düşürülmesine yardımcı olur.- Nikris hastalığına karşı faydalıdır.- Anne sütünü artırıcı özelliğe sahiptir.- Funda bitkisiyle hazırlananVİRÜSfunda lapasıVİRÜSağrıları keser.- Zeytinyağı ile hazırlananVİRÜSfunda merhemi,VİRÜSçıbanVİRÜSve egzamaya karşı faydalıdır.- İdrar söktürücü ve iltihap giderici özellikleri vardır.- İshali keser.- Nefrit, piyelonefrit, prostat iltihabı, sistit, kolibasil, albümin ve ödemde çok etkilidir.Funda çayının hazırlanışı:

Canım,

faydalarını değil, zararlarını istiyorum...
Mesela kekik çok yararlıdır ama tansiyon hastaları kullanamaz, tansiyonu yükseltir...
biberiye yararlıdır ama mide bağırsak hastalığı olanlar kullanmamalı...
yeşilçay yararlıdır ama hamileler kullanmamalı...

diğer bitkilerdeki zararlar ve yen etkiler nedir?
yararları belli, ama kimse çıkıp zararı da şu, demez
içersin içersin sonra birden kalp çarpıntısı, deri döküntüsü, tansiyon vb rahatsızlıklar yapar
böbrek taşını bırak, safra taşını düşürür, onun sancısı beterdir...
özellikle zararları ve yan etkilerini bulup yaz bana ))

teşekkür ederim canım evet iyiym sizi dinledim kendime meşgale buldum bi gün kızımı stüdyoya götürdüm bi gün alış verişe çıktım hafta sonu boyunca gezdim bir üsküdara bi ümraniyeye ikea ya gezdim bol bol alışveriş yaptım yaz geldi evde duraa aşk olsun :)) hava öyle sıcakki eşimi kandırdım hafatya denize gideceğim bol bol yüzeceğim oda spor olur bana :) teşekkür ederim tekrar beni düşündüğün için...
öptüm sevgilerimle

selamlar herkeze
nasılsınız kızlar ben sıcaktan bunalmış bi halde oturuyorum halı yıkayasım var soğuk sularla ama hasta olmak üzereyim kasıklarım ağrıyor birde suya girmeyeyim öldürür beni valla :)
akşama görümcemleri yemeğe çağırdım hazırlık yapmam lazım pek giremeye bilirim bugün öptüm hepinizi güzel kızlarrrr :))

göreceksin tabi canım hepimiz göreceğiz istediğimiz rakamı tartıda dün ben işte indim çıktım eşime seslendim geldi bir daha çıktım üstüne sonra göbek attım bir güzel oynadım şimdi benle dalga geçiyor benim ki hadi bakıyım oyna diyebu hafta veremedim derken tartının süprizi çok iyi motivasyon oldu bana 1,30 gr gitmiş oldu bir haftada.

merhaba arkadaslar,

dun rahatsizdim midem cok kotuydu aksam yemegi yiyemedim cok az peynir ekmek yiyebildim bastirsin diye, bir sorun olmaz umarim dun butun gun yattim, bugun spora da gidemedim ayni sebepten. esimde de olmustu gecen hafta acaba mikrobik bir sey de bana mi gecti simdi bilmiyorum... neyse dun o sikintiyla ebayden bir suru alisveris yaptim, spor kiyafetleri, dumbell falan :) gunun tek iyi olayi alisveris oldu yani

kahvaltim, 1 dilim cavdar 1 dilim peynir ve cay

kilo veren herkesi tebrik ederim ben de son gunlerde oldukca suzulmus hissediyorum ahh tartildigimda bir aksilik olmazsa 7leri ben de gorecegim simdilik hala tarti yasagim devam ediyor

Kızlar,

benim migren yine başladı, bu sefer ağrı kesici alamam, gidip yatmam lazım
biraz uyumayı deneyeceğim... gelince yazarım..
mide bulantısı da başladığı için sadece yarım elma yiyebildim, biraz limon yiyeceğim mide bulantısı için...
migrenden nefret ediyorum, geçen sefer ağrı kesici almasaydım bugün ağrım olmayacaktı büyük ihtimalle ama dayanılır gibi değildi o gün...
umarım geçer kısa sürede... sevgilerimle..

AMAN BENIM TOPİĞİMİN GÖZDELERİ HASTA MI OLMUŞ TURLY VE SOYACIM İKİNİ ZE DE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT EDİNİZ KENDİNİZE
İNCİ DEDİĞİ GİBİ NAZAR VAR NAZAR

soyacigim sana da gecmis olsun dokuluyoruz desene,
kizlar size de tesekkurler yatip dinlenecegim bugun plan bu, esim de az once temizligi bitirdi rahatim demektir

Selam kızlar,

uyudum, uyandım ama baş ağrım hala devam ediyor, tuttumu bırakmaz zaten...
kalktım, daha fazla aç durmamak için birşeyler yiyeyim dedim, canım çorba istedi
fincan çorbalardan vardı evde (şehriyeli tavuk) ondan içtim, 1 dl ekmekle...
mide bulantım azaldı ama migrenim geçmeden bu da geçmez ))

akşama da hafif bir şeyler yerim sanırım
ya salata yerim, ya meyve yerim yada dünkü gibi cacık yerim...
bu lanet ağrı yapıştığı zaman yediğim tüm yiyecekler midemi altüst ediyor
bugünü atlatırsam yarına birşeyim kalmayacak, merak etmeyin...

geçen haftalarda görüştüğüm işyerinden aradılar (istemediğim yer) olumsuzmuş görüşme sonucumuz,
ay ne üzüldüm ne üzüldüm p
başka bir yerleri varmış, orayla görüşmemi istediler, haftaya arayın bu hafta yoğunum dedim ))
madem olumsuz neden diğer şirketinizle görüşmemi istiyorsunuz diye soracaktım da boşver dedim,
haftaya gider bakarım artık, bu hafta asıl girmek istediğim şirketle görüşeceğim ))

Şimdilik bu kadar,
şimdi birde duş alayım, belki şu ağrıyı hafifletir biraz
öptüm çok

Bu sabah 5. haftayı bitirdim ben. .
tartıya çıktım 78.5 şaşırdım
bır daha inip çıktım 79.4
sanırım uyku sersemi olmamdan 2. denememde de 79.4dü. .
bütün hafta yine verememiştim şimdi koşa koşa giidyor. .
çizelgemi değiştirirken de kurbağa seçtim ki zıplaya atlaya gitsin kilolar diye :)

bugün ki menümü paylaşayım..
kahvaltı 1çay+1dilim çavdar ekmeğine sürülmüş lor peyniri
ara:2bisküvi
öğlen : biraz simit +çorba
ara:dondurma
akşam:zeytinyağlı fasulye ve ayran olur ya da yoğurt büyük ihtimal. .

7li rakamlarda hızlanıyorum mu ne . . maşaallah diyeyim :)
1-2 saattir biraz daha iyi gibiyim hemen sizlere gelmek istedim umarım iyi gider her şey gün geçtikçe. .

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar soya truly geçmiş olsun
inşallah biran önce atlatırsınız rahatsızlıklarınızı
menümü yazmadım sabah ara öğünümü 11de yaptım
1 elma 5 altınbaşak bisküvi
öğlen dünkü taze fasülyeden salata 2 dl ekmek salata yoğurt
3 gibi ilk ara öğünde 1 bardak süt 2. ara öğünde yoğurdun içine hurma koydum çok güzel bi tatlı
akşam canım istemiyor vakit de geçti acıkırsam süt içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…