Günaydın güzellerim ))
Ne güzel haberler aldım sabah sabah yahuuuuu,
paphia 7'li rakamları görmüşşşş tebrikler efendim tebriklerrrrrr, gerçi kendi sevinememiş ama ben çokkk sevindim amanda amannnn
Darısı 6'lı rakamların başınaaa
Paphia'cım, derdin nedir bilmiyorum ama herşey boş bu dünyadaaa, hiç bir şey için kasmaya değmez bunu unutma... Bugün dert ettiğin şeylere yarın gerçekten güleceksin... Eskiden ağladığım şeyleri düşündükçe bugün gerçekten gülüyorum ne salakmışım diye )) Ama bazı dertler var ki insanın içini oyar (aşk-meşk değil) onlar ayrı...
kate, sabrın sonu selamettir sözü sana yazılmış sanki )) Tebrik ederim canım, daha güzel rakamlarda göreceğiz birlikte ))
qwerty, dün o kadar uğraştın 500.sayfayı ben yazıcam diye, o kadar uğraşmak sana 500 gr kaybettirmiş ne güzel ))) bak yeni bir zayıflama tekniği buldun... Günde 500 gram nasıl kaybedilir? 500.sayfayı yazmaya çalışarak )))))))))))))))))))))))))
insirah, 73'tür o )) ama sen gene de 74 olarak düşünmekle iyi yapmışsın, yarın daha büyük sevinç olur senin için ))
inci, muhteşem bir rakam! ne diyim bilmiyorum sana... yakında seni mezun edeceğiz sanırım ))
nativ, sabahları 5 dakika daha uyuyayım deme, 5 dakika erken kalkayım biraz spor yapayım de... böylelikle metabolizmanı hızlandırır daha hızlı kilo verirsin... yeni ödevin bu ! sabahları 5 dakika erken kalkıp spor yapacaksın ))
Yasemin, yoğun olduğunu yazmışsın, kolay gelsin canım, arada bir selam yaz bize en azından, menülerini yazamazsın yoğunluktan sanırım ))
Ve gelelim banaaa,
Sabah 7,30 da kalktım bir sade nescafe içtim ve kayınvalidemi alıp doktora götürdüm, tahlil sonuçlarını göstermek için...
malesef doktor saat 10'da geldi, o yüzden kahvaltımı 10:45'te yapabildim,
1 yk lor peyniri (sürülebilir lor peynirinden almış görümcem, dikkat edin yağ oranı çok fazla, çok yemeyin)
1 dl tam buğday ekmeği
1 kayısı, 1 ceviz
maydanoz, dereotu
bitki çayı
türk kahvesi
sabah tartılamadım, tartım bir türlü çalışmadı, sanırım miyadını doldurdu, yeni bir tartı almam lazım kendime...
bakalım, yeni bir tartı araştıracağım artık...
bu arada şu tv'deki 9 çeşit bitki çayını alıp içmeden önce lütfen her bir bitkinin zararları, yan etkileri ve faydalarını araştırın arkadaşlar...
direkt "zayıflatıyormuş" diye alıp içmeyin, kuralımızı biliyorsunuz, önceliğimiz sağlığımız !
içindeki bitkilerin bazılarını tanıyoruz, yeşilçay, biberiye, kekik tamam, ama cinnema, barut ağacı, sinirli ot falan bunlar nedir bilmiyorum...
araştırıp öyle kullanın, size güveniyorum ))
Sevgilerimle ))