Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

canım ben kendimi bildim bile kansızlık var yanı kanım 6-7 hep ilaçlar yükseliyor bıraktığım an hop geri düşüyor
ama ben çözümü buldum (yani tensici bir arkadışım var o kadar enejık kadın anlatamam ben ise solgun bitkin görüküyordum o dedi)

hafta en az 2 kez yeşil mercimek tüketiyor(inanılmaz kanımızı yükseltiyor)
birde badem

özel günlerinde mutlaka kan ilacı al (ben küçük şişelrde şurup kullanıyorum aile hekımım önerdi bittim yazdırıyorum ama bugunlerde tekrar test yaptıracam )

ben 6 aydır böyle yapıyorum
ha kanımı ölçtürdün mü hayır ama inanılmaz enerjık hisediyorum kendimi suratım rengi hep sarımtırak olurdu şimdi rengide baya düzeldi

bende suyu arttırabilsem daha yararlı olacak

susuz olmaz tatlım
ben şimdiye kadar 3 lt su içtim
wc gitmekten yoruldum

naparsın ben su içmeyi çok seviyorum

Demekki aynı dertten müzdaribiz benim kansızlığımda doğuştan var annem bana hamileyken toprak yermiş sürekli sabahları benimde rengim hep sap sarı gözlerim içi bile öyle yani daha öncekan ilacı çok kullandım ama tedavi bitince tekrarlıyor aynı seninki gibi önerin için teşekkürler yeşil mercimeği bende ekleyeyim o zaman akşam yemekleri menüme çok sağol bende gitmiyorum epeydir doktora ama çok düştüğünü hissediyorum bir aydır sürekli sallanıyorum nefessiz kalıyorum sanki deprem oluyomuş gibi birde o haplar iştah açıyo bende o yüzden istemiyorum ilaç çok teşekkürler

kesinlikle yeşil mercimiği dene

hatta ben haşlayıp dolaba atıyorum

yoğutla.bulgur pilavın içine ve birde erişte ye koyuyordum

şimdi sadece yemeğini tüketiyorum

çünkü birsüre erişte bulgur pilavı yok hayatımda sadece aklıdnda bulunsun
ama ara öğünlrinde 3-4 badem tüketebilsirni

yazdıklarınızı okuyordum yahu, nasıl farkettiniz geldiğimi ))))))))
gözünüzden hiçbirşey kaçmıyor maaşallaaaahhhhh ))

Çok güzel şeyler yazmışsınız, yorum yazmak için tekrar okuyacağım ve genel bir yorumda bulunacağım birazdan...
Sormak istediğiniz acil bir şey varsa hemen cevaplayayım ?

Bur arada yeni gelen arkadaşlar, HOŞGELDİNİZZZZZZZZZZZZ )))

Sevgili arkadaşlar,

Öncelikle içtenlikle yazdığınız için hepinize çok teşekkür ederim ))

İlk gözlemlerime göre (tekrar okuyacağım) herkes mutlu ))
kimi arkadaşlarım bu hafta sadece 500 gr verdiğini belirtmiş (bence muhteşem birşey, bunu bir günde aldığımızı düşünürsek eğer)
bazen kilo verme süreçlerimizde duraksamalar olacaktır ama bu bizde kesinlikle umutsuzluk yada demotive durumu yaratmamalı (ki öyle bir şey görmedim herkes gayet umutlu bakıyor, bu gerçekten süper bir şey... demekki burda gerçekten bütünlüğü ve o ruhu yakalamışız.. yani zoru başarmışız)
Canımızı sıkan hadiseler olabilir (örneğin gittiğimiz spor salonundaki hocaların densizliği gibi) bunları çok fazla kafamıza takmayalım, gerekirse başka bir spor salonuna yazılalım, yada bu kişileri sözlü olarak uyaralım... (spor salonuna giden arkadaşım, özellikle sana söylüyorum; o spor salonuna para veriyorsun ve bir hizmet alıyorsun... o spor hocasına söyle seni demotive edecek şekilde seninle konuşamaz! ya başka bir spor hocası seninle ilgilensin yada seninle, seni motive edecek şekilde konuşsun... Aksi halde oraya gitmek istemediğini açık sözle belirt... bunu yaptıktan sonra bana bilgi ver lütfen)

Yeni katılan arkadaşlarımız olmuş ve yine çok güzel karşılamışsınız hatta bir sağlıklı beslenme uzmanı gibi gayet güzel öğütler vermişsiniz...
Bu işin mantığını çözmeye başladınız tebrik ederim ))

Mısır yediği için kendi cezasını kendi veren arkadaşlarım var, akşam çocuğuna kızım 3 salatalık yiyen arkadaşlarım var ))
Önemli olanın karnı doyurmak mı, aç gözlülük mü olduğunu sorgulayan arkadaşlarım var...
Var da var....
Muhteşem yazılar okudum...
Hepsinden büyük keyf aldım...
Eminim hiç bir topik bu kadar keyifli değildir ve bu kadar birbirine inanan insanlarla dolu değildir...
Burda şunu gördüm ki, siz önce kendinize inanmışsınız, işte bu çok güzel...
Kendinize inanmazsanız ne benim size faydam olur ne de sizin kendinize...
Yazdıklarınızı tekrar okuyup tekrar değerlendirme yapacağım
Sizi yürekten tebrik ediyorum

Sevgilerimle ))

ara öğün zamanıııııııııııııııı

4 adet eti form
1 bardak bitki çayı
3 adet kuru kayısı

Canım,

Gayet güzel gidiyorsun bence ))
ilk gün zorlanman gayet doğal çünkü beynin diyet mantığı ile hareket ettiği için tepki oluşturuyor ve vücudun seni daha fazlası için zorluyor, yediklerini stoklamaya çalışıyor (yağa çeviriyor)
ama zamanla hem sen buna alışacaksın hem vücudun ve o zaman emin ol çok mutlu olacaksın ve bizde seninle sevinç çığlıkları atacağız burda ))
Kaçamakların gayet masum (eğer sadece havuş-portakal falansa ))
Ama her ne yersen ye 2 saat aralıklarla ye (her ne yersen ye dediğimde ne kastettiğimi anladın sanırım ))

Biliyorum, inanıyorum ki çok yakın zamanda birlikte çok sevineceğiz))

Sevgilerimle ))

ara öğün zamanıııııııııııııııı

4 adet eti form
1 bardak bitki çayı
3 adet kuru kayısı

afiyet olsun:)
kuru kayısı kabızlık gibi bişey yapıyo mu bende yemek istiyorum ama bikaç kişiden duydum böyle bişey zaten bağıraklarım pek iyi değil daha fena yapr mı

Canım,

Yazdıklarını çok keyifle okuyorum ))
akşam 3 salatalık yemişsin afiyet olsun, keşke 1 tane yeseydin ))
3 salatalık sinirlerine çare oldu mu? hayır ))
Bu hafta sadece 500 gr verdiğini yazmışsın, bence çok iyi...
2-3 hafta boyunca 100 gr bile veremiyen insanlar var, arada girip diğer topikleri okuyorum (hatta bazılarına çok gülüyorum o kadar komik diyetler yapıyorlarki)
Çok güzel ve çok düzenli bir şekilde gidiyorsun, sakın bozma bile demiycem çünkü biliyorum sen asla bozmazsın ))
Dediğin gibi bu kiloları hızlı vermemiz değil, sağlıklı vermemiz önemli,
Bunu en güzel kavrayanlardan birisin...

Sevgilerimle ))

Ben az sonra çıkacağım çocuğu okuldan almaya

ara öğünümü bugun evde yiyeceğim çünkü yanımda birşey yok

şimdi 1 fincan yeşil çayımı içtim

haftasonu fazla nete giremem sanırım ama sağlıklı beslenmeye tam gaz devam

soyacım akşam gerçekten çocuğa sarmayayım diye yedim o salatalığı
ha sinir geçtimi diye sorarsan yok geçmedi

çocuk ödevini yaptı yok yapmadı olan yine bana oldu tatlım

göürüşürüz hepiniz kendinize iyi davranın

güle güle iyi ve kaçamaksız hafta sonları dilerim

hafta sonu bende vede zor girerim nete kızlardan vakit kalmıyor.

ara öğünleri kaçırma görüşürüz

Canım,

Sen gerçeklerle yüzleşmiş (hatta bence çok acımazsızca) bir insansın...
Bunu genel olarak kimse yapmıyor...
Bende arada sırada yaparım bunu...
Özellikle kendime inancımı (zayıflama konusunda) kaybettiğimde soyunur ayna karşısına geçerim
Bu fazlalıkları vücudumda taşımak isteyip istemediğimi sorarım kendime?
giysilerle kapatabiliyoruz, (deniz kenarı hariç) ama kendimizden saklayamıyoruz maalesef...
Sen o gelinliğe istediğin şekilde gireceksin merak etme !
Gerekirse düğün tarihini biraz ileriye atarız ))))))))))))))))))))))))))
Şaka şaka ))
Azimli ve kararlı ol yeter...

Sevgilerimle ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…