öncelikle beni düşündüğün için çok teşekkürler evet haklısın o yağı sürmemeliydim
benim kansızlık sorunum var o yüzden o ekmeği tercih ettim vitanimleri çok diye evdeki bitsin çavdar ekmeği alırım.büroda bugün tek başımayım dışarıdan bişey alma imkanım yok küçük bir yerde yaşıyorum ekmek arası dışında paket servis yapılan yiyecek yok burda maalesef bugünlük böyle olacak öğlen menüm yarın yanıma öğlenide düşünüp yiyecek bişeyler alırım.inşallah hepimiz kavuşuruz istediğimiz vücuda
bende öğlen markete gidip kepek ekmeği,light yoğurt,ayran,diyet bisküvi,yeşil çay falan aldım.bugün dediğim gibi hazırlıksız geldim evden bişey getiremedim.pazartesiden itibaren inşallah sabah kahvaltımı evde yapıp,öğlende evden getireceğim.benim işyerim merkeze uzak ve yakınlarda sulu yemek yiyebileceğim bir yer yok.o yüzden hep tost,yada pideci falan var.artık öğlenleri pide,tost yemek yok.evden getirdiklerimi yiyeceğim.ara öğün olarak bugün light yoğurt,diyet bisküvi yiyeceğim.öğlen yemeğimi tam anlamıyla yemedim malesef.akşamlarıda saat 19 dan sonra bişey yemiyeceğim.benim en büyük sorunum su içememem.hiç su içmiyorum.zorlasam ancak 1 litre.fazla içtiğimde midem bulanıyor.
bende öğlen markete gidip kepek ekmeği,light yoğurt,ayran,diyet bisküvi,yeşil çay falan aldım.bugün dediğim gibi hazırlıksız geldim evden bişey getiremedim.pazartesiden itibaren inşallah sabah kahvaltımı evde yapıp,öğlende evden getireceğim.benim işyerim merkeze uzak ve yakınlarda sulu yemek yiyebileceğim bir yer yok.o yüzden hep tost,yada pideci falan var.artık öğlenleri pide,tost yemek yok.evden getirdiklerimi yiyeceğim.ara öğün olarak bugün light yoğurt,diyet bisküvi yiyeceğim.öğlen yemeğimi tam anlamıyla yemedim malesef.akşamlarıda saat 19 dan sonra bişey yemiyeceğim.benim en büyük sorunum su içememem.hiç su içmiyorum.zorlasam ancak 1 litre.fazla içtiğimde midem bulanıyor.
canım ben kendimi bildim bile kansızlık var yanı kanım 6-7 hep ilaçlar yükseliyor bıraktığım an hop geri düşüyor
ama ben çözümü buldum (yani tensici bir arkadışım var o kadar enejık kadın anlatamam ben ise solgun bitkin görüküyordum o dedi)
hafta en az 2 kez yeşil mercimek tüketiyor(inanılmaz kanımızı yükseltiyor)
birde badem
özel günlerinde mutlaka kan ilacı al (ben küçük şişelrde şurup kullanıyorum aile hekımım önerdi bittim yazdırıyorum ama bugunlerde tekrar test yaptıracam )
ben 6 aydır böyle yapıyorum
ha kanımı ölçtürdün mü hayır ama inanılmaz enerjık hisediyorum kendimi suratım rengi hep sarımtırak olurdu şimdi rengide baya düzeldi
demekki aynı dertten müzdaribiz benim kansızlığımda doğuştan var annem bana hamileyken toprak yermiş sürekli sabahları benimde rengim hep sap sarı gözlerim içi bile öyle yani daha öncekan ilacı çok kullandım ama tedavi bitince tekrarlıyor aynı seninki gibi önerin için teşekkürler yeşil mercimeği bende ekleyeyim o zaman akşam yemekleri menüme çok sağol bende gitmiyorum epeydir doktora ama çok düştüğünü hissediyorum bir aydır sürekli sallanıyorum nefessiz kalıyorum sanki deprem oluyomuş gibi :d birde o haplar iştah açıyo bende o yüzden istemiyorum ilaç çok teşekkürler
günaydın kahvaltım
1 yumurta haslanmış
1 domates
1 salatalık
az kaşar
ekmek yok
cuma degerleme günümüz oldu
ilk ben yazıyım
ilk gün çok zorlandım bugun 3. günüm ama iii gidio arada kaçamak oluo ister istemez havuç portakal falan
kilo yazın demişti soya ama benim tartım yok evde ama iii gidiom mutluyummmmmmmmmmmm
ara öğün zamanıııııııııııııııı
4 adet eti form
1 bardak bitki çayı
3 adet kuru kayısı
Günaydın KULUBUMUN GÜZEL ÇITIRLARI
BU YAZA ÇITIR VE FİT BAYANLAR OLARAK GİRECEĞİZ
BEN KENDİME VE SİZLERE İNANIYORUM
GELELİM SABAH KAHVALTIMIZA
sabah akşamda ılık suya ıslatığım incir ve kayısı suyunu içitim bağırsaklarım için (anneannem öle yapardı hep benımde aklıma geldi )faydası oldu
domates salatalık biber 2 dilim çavdar ekemeği azcık lor peyniri 2 çay bardağı çay
gelelim kilomuza
başlangıç tarih 19-03-2012
başlagıç kılom 75kg
şuan 72,5kg mım
yanı ben bu hafta sadece 500 gr vermişim
ama üzülmedim ne kadar sürede aldıysam bu kıloları o kadar geç vericem hiç mühüm değil
İŞİN İLGİNÇ TARAFIDA SANKİ BELİM İCELMİŞ GİBİ GELİYOR BANA ÖNCE GİYMİŞ OLDUĞUM PANTALONLAR BELIMİ SIKAR İZ YAPARDI AMA ŞİMDİ RAHAT OLUYOR
SOYA SOSU SENİ SAYENDE GERÇEKTEN YEMEK YEMESİNİ ÖĞRENİYORUZ İNSANLAR ÇİKOLATA VE ABUR CUBUR YEMEDEN DURAMIYOR
AMA DÜN AKŞAM ÇOCUĞA SİNİRİMDEN HERŞEY YEMEK GELDİ AKLIMA BENDE AÇTIM BU SAYFAYA YAZDIM
AZCIK SONRA MUTFAĞA MASANIN ÜZERİNE YIKADIM SALATALIĞI BARİ ONUN KALORİS AZ ONU YİYEYİM DEDİM YEDİM DE VALLA 3ADET YEDİM
SONRADA YEŞİL ELMA VE YEŞİL ÇAYIMI İÇTİM BİLMİYORUM SİZEDE OLUYOR BÖYLE FAZLA KAÇIRDIYSAM EĞER ÖZÜR DİLERİM SİZDEN
10 GÜNDÜR RAHAT GİDİYORDUM SAĞLIK BESLEME SANKİ DÜN KARNIM HİÇ DOYMAMIŞ GİBİ GELDİ AMA BEN BİLİYOM BENIM KARNIM DEĞİL GÖZÜMÜN AÇ OLDUĞUNU
AMA BUGUN DAHA İYİYİM
EVET HERKESİ BEKLİYORUZ
ÖPÜYORUM SİZLERİİİİİİİİİİİİİ
afiyet olsun:)
kuru kayısı kabızlık gibi bişey yapıyo mu bende yemek istiyorum ama bikaç kişiden duydum böyle bişey zaten bağıraklarım pek iyi değil daha fena yapr mı
Ben az sonra çıkacağım çocuğu okuldan almaya
ara öğünümü bugun evde yiyeceğim çünkü yanımda birşey yok
şimdi 1 fincan yeşil çayımı içtim
haftasonu fazla nete giremem sanırım ama sağlıklı beslenmeye tam gaz devam
soyacım akşam gerçekten çocuğa sarmayayım diye yedim o salatalığı
ha sinir geçtimi diye sorarsan yok geçmedi
çocuk ödevini yaptı yok yapmadı olan yine bana oldu tatlım
göürüşürüz hepiniz kendinize iyi davranın
Günaydın
dün akşam menüm
- Küçük boy patates haşlaması yağsız yutsuz dilimledim
- Brokoli tuzsuz çok az zeytinyağ-sarımsak
- 100 gr yoğurt light
Mısır püsküllü çayım
Yatarken Ballı+Sirkeli su
dün Kemal Kükreyenin
Ballı+Sirkeli karışımını aldım
Evde kendi yaptığım daha güzel oluyordu
Kötü kokuyor
Sabah Kahvaltım
- Ballı+Sirkeli suyum
- 1 fincan yeşil çay
- 300 Ml Süt+ Shake
- 2 Bardak Su
Şuana kadar zayıfladıkça eskiden hergün ne kadar çok yediğimi düşündüm
Neden yedim
Gözümü doyurmak için mi miğdemi küçütmek için mi?
Sanırım gözüm doymuyor
Ama artık az yiyorum ve sağlıklı besleniyorum
Spor yapmaya vaktim olmuyor çok istiyorum belki yapsam daha hızlı kilo vereceğim
Diyete ilk başladığım zamanlar Ocak 2012
Çok mutsuzdum motivasyonum düşüktü
Ama böyle beslenmeyi ömür boyu devam ettireceğimi işledim beynime
Ben başarabilirdim
Beni gören herkesin ne kadar kilo almışsın demesinden sıkılmılmıştım
En mutlu günüm olan nişan günümde gidip abiye bile denemedim
diktirdim beğendiğim modeli
Ama beğenmedim bana yakışan bir elbise değilmiş
Utancımdan nişanlımın yanında elbise denemek istemmeiştim
Nişan fotoğraflarımda çok kiloluydum
Albümü aldığımda aman allahımgerçekten böylemiyim dedim
Ve çıplak olarak aynaya baktım
herkesin imrenek baktığı vücuduma neler yapmışım
Ben halbuki ne kadar güzeldim
3 yılda 18 kilo
Bu benmiydim??
Aynadaki benmiyim dedim..
Ama daha cok yedim
Söz verdim ve Düğünüme kadar hedefimi 65 Koydum
1.68 Boyum var aslında 58-60 olsam çok iyi olur ama küçük hedefler koydum
Başardıkça bi beş kilo daha hedef koydum
İlk 2 ay ocakda 5 kilo
Şubatta 5 kilo verdim
Martta 2 kilo aldım sonra geri verdim
derken toplam 10 kilo verdim
Burda kimsenin yorumuna kızmadım
Çünkü şuana kadar vana sadece siz yorum yazdınız
Gerçekleşlerle yüzleştiriyorsunuz beni seviyorum bu yüzden sizden gelen yorumlar motive ediyor beni
Buraya yediklerimi yazacağım içinde daha az yiyorum
Mesela en büyük adımım bu hafta ben çikolata yemedim
Ve mutsuz değilim çünkü 300 gr gitmiş
69.700 6 Lı rakamları görmeyi ne çok istiyordum
Devamı gelecek asla pes etmeyeceğim..
Zayıf çıtır olcak
tersine canım kuru kayısı bağırsakları çalıştırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?