Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Teşekkür ederim canım o senin güzelliğin eskiden kaçardım hep foto çekinmekten kocaman bir gıdım çıkıyordu çünkü birde göbek o resimleri pazar günü çekindim kendimi çektim deli gibi hoşuma gidiyor artık kendimi beğenmeye başladım aynanın karşında daha uzun süre kalıyorum.

ay canım hayırlısı olsun ne diyeyim bilemedim.sonuç gelene kadar ağır spor falan yapma dikkat et kendine eğer bebiş varsada bende yapıcam bir kaç ay sonra bebek. bebişlerimiz geldikten sonra beraber tekrar veririz kiloları dert etme kendine.

inci mükemmel görünüyosun kaşın gözün maşallah rabbim çok güzel yaratmış
merak ettim nativ diyince girdim faceye baktım fotona:)

öğle yemeğim
hindi sote (öğlen protein aldığımda daha az acıktığımı anladım )
salata
2 dilim uno ligh ekmek
1 kase yoğurt

ara öğün 3 buçukta yapıcam 1 bardak süt

teşekkürler canım ama nazar değcek bana zaten sakarlığım üstümde her yerim çürük içinde geçmedi daha düştüğüm yerin çürükleri kendime nazar boncuklu kolye falan alıyım bari canım senin kızında çok şeker maşallah allah banada versin öyle güzel bir kız inşallah.amin

Öylede canım en azından 65e bari inseydim öyle olsaydım. 2ay sonra düşünüyordum süpriz olacak tabi varsa allah isteyen herkese versin ne güzel zayıfladın senin zamanı ben hala kiloluyum:-( bakalım perşembe olsun ne çıkacak sonuç merak içindeyim:-| hamileysem topikten atılacakmiyim:-(((((

yok canım topikten niye atılasın sende paylaşırsın yine yediklerini tabi daha farklı olur senin menün bizden. ama evde test falan yapmadın mı canım ya ben senin yerinde olsam 10 tane test yapmıştım idrar testi mesela ben yarın yada en geç 2 gün sonra bekliyorum kırmızıları gelmezse evde testlerim mevcut hemen yaparım.

Evde test yapmadım canım 2gün gecikti. 10 gün sonra çıkıyormuş idrarda. Kanda günün bile geçmeden çıkıyormuş. Zaten beklediğim birşey değildi. Kaza derler ya öyle oldu. Ben 2ay sonra istiyordum bakalım kısmet. Senin çalışmalar var galiba;-)

Kate hayırlısı olsun eğer bebiş varsa :)

bugün kendimi az daha iyi hissediyorum kızlar..
sabah tartılamadım ama incelmiş hissediyorum kendimi 7lere geldim ya :) sanırım ondan

menümü paylaşayım
kahvaltı yarım simit +çay
ara 1 bisküvi
öğlen çorba ve kalan simitimin çeyreği..
ara 4erik+mısırlı form 1 adet

8li rakamları artık tok karnına tartılsam bile görmüyorum ne mutlu :)
70lere anlamadım bile nasıl geldiğimi 60lara da böyle gelebilecekmiyim acaba?

merhaba kizlar,
sonunda iyilestim bugun spora da gidebildim
menum:
sabah, 1 kase yulaf lapasi, 1 kucuk muz
ara: 1 ceviz
ogle: 1yumurta+1 yumurta aki ile mantarli omlet

Ya kızlar takmış durumdayim gelmez şu perşembe:-( kızıma hamileyken günde 1ekmek yiyordum tabi yanımdakiler cabasi. Neymiş efendim çocuk iyi beslensin zayıf doğmasın kendimi kandırıyormuşum. Çocuğa yarayacak şeyler değil bana yarayacak şeyleri çok tükettim. 15 16 kilo aldım. Hamileysem günde 2dilimi geçmeyecek yine ekmek. Dikkat edicem 10 kiloyu geçmiycem. Artık daha bilinçliyim. Tabi belkide değilim hastalık çıkmasında altında. Menapozda olabilir:-/

bence sen eczaneden bir test al gecikme olmuş çıkar varsa mutlaka 10 gün değil hem idrar testleri değişti beklenen regli gününde bile çıkıyor varsa eğer gebelik hemde ucuz birşey 2 -3 tl arasında testler canım yok ben daha çalışmaya başlamadım temmuzu bekliyorum önce tatil yapçam denize gircem

selam kızlar bugün dışarıya çıktım maaş çekme fatura yatırma alışveriş derken akşam olmuş mantar aldım etli mantar söte yapıcam akşama kendime gün kurusu kayısı aldım canım tatlı istiyo o geçirir tatlı ihtiyacımı...
öptüm hepinizi kızlarrrrr:))

Evet canım o testler 3lira almadım kızımda yapmıştım çıkmamışti. Bu arada yeni idrar testi yapmaya bi çubuk çıkmış 20 lira birliktelikten 8gün sonra çıkıyormuş. Almadım şimdi annemlere gidiyorum yoldayim bi ağaça toslamazsam iyi:-D

Ayyyy kate meraktan catlatmAaa git al bi test ben merak ederim..
Ayyy beklenirmi git bir dene en qzindan benimki adetimden 2 gun sonrq yaptim cikmisti vallaaaaaaa...

hakkaten ne meraksızsın ben olsam çatlarım.
ben de 1 gün geçince yaptım test çıktı yap bi test bizi de meraktan öldürme

akşam yemeği
soyanın tarifiyle kabak yemeği
yoğurt

2. ara öğünümde leblebi yedim yanına da süt içtim

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar,

bugün uzun süredir ihmal ettiğim bir arkadaşa gittim, sohbet ettik bol bol o yüzden size yazamadım sorry ))
epileptik bisikletim geldi bu arada, henüz kermadım, firmayı arayacağım gelip kursunlar diye...
yarın değil ama perşembe ararım sanırım, yarın çok işim var biliyorsunuz...

sabah menümü yazmıştım, ara öğün olarak 3 tane erik yedim

sonra öğle yemeği yiyemedim bende onun yerine 3 yeni dünya, 3 erik ve bir galeta yedim

diğer ara öğünümde ise bir türk kahvesi içtim (arkadaşım güzel fal bakarda))

akşam ise kendime koca bir salata yaptım ama yarısını yiyebildim ))

salatamı da yazayım size ))

yarım göbek
yarım demek roka
maydanoz, dereotu
1 yk haşlanmış mısır (konserve)
light ton balığı
1 yk lor peyniri
1 tk zeytinyağı
yarım limon

karıştır ve ye )) çok keyifli, çok doyurucu... bir süre sonra çenem ağrıyor çiğnemekten )))))
çok geldi yarısını yiyemedim zaten...
şimdi de biraz güzelleşeceğim müsadenizle,
fırsat buldukça aralarda yazacağım size
mucksss

Anneme geldim. Yarın alır yaparım artık perşembede kan tahlili sonucu alırım. Merak ediyorum ama daha önce çok yaptım o testleri 2gün geçince yapmak istemedim. Kızımda çıkmamişti kan tahliliyle öğrenmiştim. Ama sizin için alicam yarın)))

akşam 1.5 hamburger köftesi biraz baharatlı yoğurt bir lokmacık da ekmek attım ağzıma

ara olarak da canım çok tatlı istedi evde herkes sürekli en sevdiğim şeylerden yemekte bir de azıcık yesen bir şey olmaz diyorlar anlatamıyorum ama yemiyorum tabikii

ben de ne yaptım bir dilim kavun aldım üzerine kakao döktüm biraz benim tatlı ihtiyacımı biraz olsun giderdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…