Teşekkür ederim canım o senin güzelliğin eskiden kaçardım hep foto çekinmekten kocaman bir gıdım çıkıyordu çünkü birde göbek o resimleri pazar günü çekindim kendimi çektim deli gibimerhaba canlarım
2 gündür pek fazla zaman ayıramadım size
işler çok yoğun bugünde öyle olacak yarın artık kısmetse normale döner
kilom aynı 78,4
karşılıklı direniyoruz bakalım
şu 78'i bir kırabilsem gerisi gelecek ama
sabah müsli yedim
arada bir avuç kiraz yedim
insirah bende saymadım bir avucum kadardı
qwerty bende sana yetişcem diye uğraşıyorum :)
inci facede foto paylaşmışsın bayıldım:)
ne kadar güzel görünüyorsun maşşallah diyeyim:)
Merhaba kız sabah 8de kalktım sağlık ocağına gittim. Kan verdim hamilelik testi için. Perşembe çıkacak sonuç inşallah değilimdir tam 69u gördüm derken tekrar kilo alicam hesapta yoktu varsada sağlıklı hayırlı olsun diyecek birşey yok:-( kahvaltım peynir domates salatalık 1yumurta öf sıcaktada yumurta hiç çekilmiyo artık:->
teşekkürler canım ama nazar değcek bana zaten sakarlığım üstümde her yerim çürük içinde geçmedi daha düştüğüm yerin çürükleri kendime nazar boncuklu kolye falan alıyım bariinci mükemmel görünüyosun kaşın gözün maşallah rabbim çok güzel yaratmış
merak ettim nativ diyince girdim faceye baktım fotona:)
öğle yemeğim
hindi sote (öğlen protein aldığımda daha az acıktığımı anladım )
salata
2 dilim uno ligh ekmek
1 kase yoğurt
ara öğün 3 buçukta yapıcam 1 bardak süt
ay canım hayırlısı olsun ne diyeyim bilemedim.sonuç gelene kadar ağır spor falan yapma dikkat et kendine eğer bebiş varsada bende yapıcam bir kaç ay sonra bebek. bebişlerimiz geldikten sonra beraber tekrar veririz kiloları dert etme kendine.
yok canım topikten niye atılasın sende paylaşırsın yine yediklerini tabi daha farklı olur senin menün bizden. ama evde test falan yapmadın mı canım ya ben senin yerinde olsam 10 tane test yapmıştım idrar testi mesela ben yarın yada en geç 2 gün sonra bekliyorum kırmızıları gelmezse evde testlerim mevcut hemen yaparım.Öylede canım en azından 65e bari inseydim öyle olsaydım. 2ay sonra düşünüyordum süpriz olacak tabi varsaallah isteyen herkese versin ne güzel zayıfladın senin zamanı ben hala kiloluyum:-( bakalım perşembe olsun ne çıkacak sonuç merak içindeyim:-| hamileysem topikten atılacakmiyim:-(((((
bence sen eczaneden bir test al gecikme olmuş çıkar varsa mutlaka 10 gün değil hem idrar testleri değişti beklenen regli gününde bile çıkıyor varsa eğer gebelik hemde ucuz birşey 2 -3 tl arasında testler canım yok ben daha çalışmaya başlamadım temmuzu bekliyorum önce tatil yapçam denize gircemEvde test yapmadım canım 2gün gecikti. 10 gün sonra çıkıyormuş idrarda. Kanda günün bile geçmeden çıkıyormuş. Zaten beklediğim birşey değildi. Kaza derler ya öyle oldu. Ben 2ay sonra istiyordum bakalım kısmet. Senin çalışmalar var galiba;-)
Evet canım o testler 3lira almadım kızımda yapmıştım çıkmamışti. Bu arada yeni idrar testi yapmaya bi çubuk çıkmış 20 lira birliktelikten 8gün sonra çıkıyormuş. Almadım şimdi annemlere gidiyorum yoldayim bi ağaça toslamazsam iyi:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?