Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

tamam canım,
5 dk erken kalkabilirim ve zıplayabilirim
bende aynıyım işte senin gibi
bazen süper uyanıyorum acayip enerjik oluyorum
uykumu almışım,herşey harika
ama öbür gün
yorgunum keyfim yok surat bir karış gözler şiş ve açılmıyor
hayattan bıkmışım falan
ilginç yani:)

öğle yemeğim
1 kepçe bezelye yemeği
5 kaşık yoğurt dereotu ve pulbiberli

soyacım teşekürler canım siz beni birde 55 kilo olduğumda görün daha önce hiç olmadığım 50 li rakamlarda tatile gittiğimde bol bol çekicem resim inşallah aay ne ukalayım doğrusu daha o kadar beğenmiyorum kendimi.haftaya çarşamba ben kazanıcam hepinizi geciçem görürüsünüz siz toplamda en çok ben vericem kiloyu

Alalhım sadece kafayı sıyarn ben değilmişim bende bugun az kalsın tartıyı aşağı fırlatacağım

kalktım hemen tartıldım farklı
tuvalete gittim geldim daha fazla boşaltığım halde
5 dakıka spor yaptım farklı çıktı
üzerimi giyindim eksik çıktı
anasını satam bu tartının dedim bir hızla yürüyerek işe geldim(normalde araba ile gidip gieliyom)millet hayırdır niye yürüyerek geldim canım öle istedi dedim
az sonr işten çıkınca hastaneye ziyarete gideceğim yürüyerek ordan eve yürüyerek gideceğim ortalama nerden baksam 1,5 saat yürümüş olacağım sonra evde bir hızla spora devam

ben oflamayam da kimler oflasın yaaaaaaaaaaaaa

bunalım takılmıyom ama gerçekten moralim sıfır sinirden gülme tutuyor

Biz kendimizi düşünmekten soya yı unutuk iş görüşmen nasıldı

inci valla gelmiyem yanına bize nisbet yapıyon kız

şaka ha ciddiye alma

Menümü yazmamışım ))

Kahvaltı,

1 yk lor peyniri, maydanoz dereotu
1 kayısı, 1 ceviz
domates, salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

ara
yarım fincan sade nescafe
3 erik

öğle yemeği
birazdan yiycem, az evvel kayınbabamın helvasını kavurdum dağıttık, ben tatmadım ama kaynanam çok güzel olmuş dedi...
irmik yaptım, un helvasını pek sevmem zaten )) tane tane oldu valla, ellerime sağlık ))

öğle yemeği olarak ne yiycemi bilmiyorum, ne yesem yaw?
aslında çok açlık hissetmiyorum, müsli yiyeyim bugün değişiklik olsun
hem çabuk hem pratik... birazdan mezarlığa gideceğiz, ordan gelip kuaför gideceğim fön çektireceğim
sonra da iş görüşmesine gideceğim biliyorsunuz...

2 gündür Esra gelmiyor buralara, hiç haber alan var mı?
Kendi sayfasına da bir şey yazmamış...
en azından gelip okuyordu, acaba toplanmaya mı başladı?
haber alırsanız beni de bilgilendirin mutlaka

Sevgilerimle

herkesin tartı problemi yaşaması ne kadar ilginç dimi:))
bakalım 13 haziran bize uğurlu gelecek mi
şu 78 i bir geçsem süper olcak
hergün bir hevesle çıkıyorum bir hüsranla iniyorum
bir hafta çıkmayalım bakalım
inci ve yasemin ordaki işleri bitirip buraya da gelin
olmaz mı?
kafam 3 günüdr kazan gibi oldu çıkamadım işin içinden

iş görüşmem saat 18:30 da kızlar,
ik müdürünün yoğunluğu sebebiyle o saate çağırdılar ))
umarım iyi geçer, içimde ne iyi ne kötü hiç bir duygu yok
o kadar nötr bir durumdayım ki anlatamam
normalde hiç böyle olmam, mutlaka hissederim birşeyler
bu sefer hiç bir şey hissetmiyorum
Enteresan ))

Herkesin tartı problemi yaşaması tek şeyi gösteriyor aslında,
hava değişimi nedeniyle vücudumuzun su tutması ))
Eğer sadece 1-2 kişide olsaydı problem var derdik ama hepimizde var gördüğümüz gibi...
Demekki korkacak birşey yok ))
Hepimiz diyetimizi bozmadık ya !
Herkes diyetine ve sporuna gereken özeni gösteriyor ve göstermeye devam edecek biliyorum ))
Ben şu 65 kg'ı göreyim ondan sonra daha fazla spora yüklenmem gerekiyor
Çok fazla inceltim, inceldiğim yerden kırılmamam lazım biraz kas yapmalıyım )))))))))))))))))))

hayırlısı olsun canım
çok istiyorsun ya muhtemelen o yüzden bir şey hissedemiyorsun
umarım olur ve bir an önce başlarsın

tartı da değişiklik olmadıkça kendimi işlere verdim nerdeyse bitti artık en azında işi verdim mi unutuyorum bahaneyle işlerde bitti
önce inciye gider bitiririz işleri
sonra sana geliriz şekerim

Merhaba kızlar benim de tartım kafayı yedi sanıyordum +200 gr fazla cıktım sabah
biraz önce öğle yemeğimi yedim tekrar çıktım sabahkiyle aynı oysaki gün içinde tok karnına fazla çıkmam gerekirdi. .
Sabah üzüldüm ama takmadım çok çünkü gidecek biliyorum sizleri de görünce içime su serpildi

menümü paylaşayımm
sabah 1dilim ekmek üzerine lor koydum +1fincan yeşilçay
ara:1elma
öğlen:1 bardak acılı çabuk çorba aslında sebze de yiyecektim üstüne ama doydum biraktım

havalar da sıcak 1saat kadar toplam yürüyorum ben de bu koşturmalı zamanda belki sus tutmuş olabilirim belki de bir süredir yaşadığım üzüntüler buna sebep olmuş olabilir

soyacım umarım senin de iş görüşmen iyi geçerr
bu arada dün esrayı bir ara gördüm ben haberiniz olsun

Merhaba kızlar benim de tartım kafayı yedi sanıyordum +200 gr fazla cıktım sabah
biraz önce öğle yemeğimi yedim tekrar çıktım sabahkiyle aynı oysaki gün içinde tok karnına fazla çıkmam gerekirdi. .
Sabah üzüldüm ama takmadım çok çünkü gidecek biliyorum sizleri de görünce içime su serpildi

menümü paylaşayımm
sabah 1dilim ekmek üzerine lor koydum +1fincan yeşilçay
ara:1elma
öğlen:1 bardak acılı çabuk çorba aslında sebze de yiyecektim üstüne ama doydum biraktım

havalar da sıcak 1saat kadar toplam yürüyorum ben de bu koşturmalı zamanda belki sus tutmuş olabilirim belki de bir süredir yaşadığım üzüntüler buna sebep olmuş olabilir

soyacım umarım senin de iş görüşmen iyi geçerr
bu arada dün esrayı bir ara gördüm ben haberiniz olsun

selam kızalar nasılsınız bugün ben iyiyim şu saate kadar görümcemin çocuğuna baktım oda bakmak denirse kaynaanmda bende o da baktı yazılanları okudum ssoyacım uygulama güzel şimdi tatrtımı kaynanama vereceğim 1 hafta onda kalsın haftaya bugün tartılacağım az sonra görümcemler gelecek onlara çay hazırlıycam salata felan yeriz kahvaltılıkla akşama kabak yemeği yaptım yanındada az makarna yapıcam kendime yağsız salçasız sade 1 brdak ayranla içeceğim öptüm güzel kızlar hepinizi :))

selam kizlar topikce su mu topladik ne oldu ben de tartilmasam da biraz siskinlik oldugunu hissediyorum bende bu aralar. neyse.. kilo almadigimizi biliyoruz ya o yeter, yani yagdan bahsediyorum :) gecisi inis cikislar olabilir ne yapalim.. diyete spora devam

bugunku menum:
sabah, kucuk kepekli tost (peynirli), yarim greyfurt
ara: 2 ceviz
ogle: buharda pismis ispanak, 150 gr yogurt
spora gitmedim aksam evde kendim yapacagim DVD ile, yeni dumbell almistim bu sabah kargo geldi onlari bir test edeyim

oooo herkesin tartısı bozulmuş
ay ben çarşambaya kadar tartılmazsam diyet yapamam
her sabah koşa koşa tartılıyorum
gerçi bu 2 gündür moralim bozuk kilo veremedim diye ama
1 gün durup ertesi gün hedefime ulaşınca seviniyorum motive oluyo
tartıya çıkmayınca kilo almışım gibi hissedip diyeti bozarsam diye kendimden korkuyorum
ben tartılmadan yapamaaaaaaaaaaaaaaaaaaammm
bana böle bi ceza vermeyin lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn

menü bugün hiç olmadı kahvaltıdan sonra ara öğün yapamadım öğle yemeğim de baya gecikti
öğlen dünkü kabak yemeği salata ayran 2 dilim uno

ara :1form
akşam:2köfte 1bardk Ayran

sanırım ben de 1hafta saklayamam tartıyı hergün tartılmak iyi geliyor bana da. .

esnek bir ceza mı bu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…