Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

kate ay valla bende merak ettım allah herşeyi gönlüne göre versin inci senin içinde geçerli tatlım

1 mil lesie
300 kez ip atladım
göbek harketlerinde 50 tane
50 mekik
100 er adet bacak çalışması bugun baya her telden karıştırdım
az sonrada twis yapar gunu bitiririm

soya yarın iş görüşmen iyi geçer inş.herşey gönlünce olsun

en baştan beri yazdığınız bütün günlükleri okudum keşke diyorum bende o zamanlar keşfetseymişim bu siteyi de şimdiye kadar en az on kilo verseymişim sizle beraber..
yolun başındayım daha 3 gün oldu sağlıklı beslenmeye başlayalı..öncesi malum hep abur cubur zararlı şeyler..84 kiloyum.umarım vazgeçmem ve bende artık istediğim kıyafetleri giyebilirim..

Selam Kate,

Hamileleri topikte istemiyorum!

dermişim )))))))))))))))))))))))))))))))))
delimisin sen ya ))
Hamile diye topikten biri atılır mı bu nasıl bir mantıktır ))
Hamilelik ihtimali bile seni bu hale getirdiyse hamile olduğunda ne olacaksın merak ediyorum ))
Herşeyin hayırlısını iste, doğru zaman bu ise hamilesindir, değil ise değilsindir bu kadar basit...
Ve hamilelikte çok kilo alırım diye de korkma, ben yanındayım, seni buna uygun beslerim merak etme..
Eğer kilo alırsanda sonrasında kilo vermene yardımcı olurum seve seve
Sen canını sıkma yeter
Sevgilerimle ))

Paphiacım,
Hemen kontrolör olarak olaya el atmak istedim ))
bazı hataların var, düzeltelim bunları canım, tekrarı olmasın...
sabah yarım simit ok
ara bisküvi ı ıh )) meyve olmalıydı yada ayran/süt/yoğurt türü birşey
öğlen çorba ve çeyrek simit ı ıh )) sebze yemeği yada et/balık/tavuk + salata olmalıydı
ara 4 erik + mısırlı form 1 adet ı ıh)) sadece erik 8 adet olmalıydı

bunları yediğin akşam ise 1,5 hamburger köftesi + 1 dilim ekmek ve yoğurt yemiştin sanırım (yanlışsa düzelt)
tatlı olarakta kavun (kakao dökerek)
şimdi toplayalım
toplamda 3/4 simit + 1 mısırlı form + bisküvi + 1 dilim ekmek... tükettiğin unlu mamüllere bak lütfen... normalin çok üstünde..
yediklerine bakalım, çorba+4 erik + kavun (kakaolu) + 1,5 hamburger köftesi

çok dengesiz ve çok kötü bir beslenme şekli...
hamburger köftesi hazırmıydı bilmiyorum ama ismi bile bana tuzlu geldi ))
kakao'yu çok tavsiye etmiyorum, kakao %20 yağ içerir, hiç masum bir şey değildir, çok fazla tatlı isteğin varsa ok... ama tekrarlama.. kakao farketmeden bağımlılık yapar, mümkünse tarçın kullan her seferinde...
çorba ile ekmek vb şeyler yeme,
ve bir daha bu şekilde bir menü sunma bana ))
sevgilerimle

teşekkür ederim soyacım ilgilendiğin için düzeltmemi yapayım hemen
sınav haftamdayım ve aracım geldiğinde ben hala uyuyorrdum nasıl çıktığımı bile bilmiyorum hiçbirşey alamamıstım yanıma. .
gittiğimde en normal şey simit olur heralde dedim ve kahvaltı için yarım simiti yedim. .
ara oalrak sadece yanımda çantamda kalan form bisküvi vardı..
eve döndüğümde ara öğünümü yiyecektim ama arada çok uzun zaman vardı ve ben çok efor sarfetmiştim . . yemek yoktu sadece çorbam vardı kalan çeyrek simitle onu yedim..
ara olarak şectiğim eriğin yanındaki bisküvide midemi rahatsız ediyor çiğ meyve bu nedenle tüketiyorum meyveyi sade veya bisküviyle yeme konusunda bir çelişme var sürekli ben de çözemedim daha :)geçen sefer bu şekilde önermiştin cnm

akşam yemeğimde yediğim ekmek 1dilim değil sadece ağzıma attığım bir lokma ekmekti. . hamburger köftesi büyüklüğünde diyeyim ozaman kendileri tavuk çünkü. .
:)
kakao aklıma gelen ilk tercih oldu tatlı krizindeyim daha dikkatli tüketirim
tekrar teşekkür ederimm :)

Soyacim oradaki ifadeyi yanlış kullanmışim atmak değilde hani bizimle olamazsin artık dersin diye düşünmüştüm:-( sizden ayrılmak istemiyorum.

Dun aksam yazamadim kizlar nasil olduysa kaynanam cagirmis basina tas dustu heralde...
Hemde yemege...
Hayirlara vesile olsun insallah diye gittim:)))

Karin dolmasi yapmis. Oglu 2 sene once istemisti ancak yapabilmis..
Kocam 2 sene once istemistim anne anca yapabildin bidahikini 2 sene sonra yeriz heralde dedi...
Karim bile yapti seninkunin ici kuru olmus dedi:)))
Kadin bozuldu valla... Sen nasil yaptin diye bana sordu:))(
Bende tarif ettim:)))
Mercimek corbasi yapmis ondan 1 kepce yedim
Zeytinyaglu bakla vardi ondanda 3 kasik yedim ayran salata...

Oglen spora gittim 1 galeta yedim 1 topta dondurma bugun tartida artiyim anlamuyorum niye bole oluyor...
Ben 74 lu saayi beklerken 75.3 ((

Ben bu ay sonu 69 nasil olucam yardiM edin kizlar yaaaaAAAA NE OLUR....

günaydın herkese günün ilk yazanı benim sanırım
akşam iş çıkışı pazar gittim mevye aldım kendime ablamla çocuklarla gittik öldüm öldüm yorgunluktan ablamın küçük kızı çok yordu bizi sürekli kucak istiyorda onu taşıdım akşam yemeğim 1 kase çorba 8 yk taze fasülye yedim.akşam arada da tatlı istedi canım(bugün bekliyorum kırmızıları) 1 tane muz yedim.sabahta 1 domates 1 biber 1 yumurtayla menemen yaptım 1 dilim ekmekle yedim.kilom bugünde aynı fazla çıkmamasına sevindim.

ay sevindim canım kaynananın sizi yemeğe çağırmasına demekki bir adım atmak istemiş kadın öleceğimi yaklaştı acaba bizim buralarda öyle derlerde qwertycim soya geldiğinde sana menü hazırlasın bir ara yasemine yazmıştı canım o menüyü aradım ama henüz bulamadım sanırım salata ve et ağırlıklıydı ama soya daha iyi bilir.

ben de aynı kilodayım 73.9
yaa evde çok hareketsizim oturmak istemiyorum
gezip tozmak istiyorum
bebekle dışarı çıktığımızda ortalığı ayağa kaldırıyo hep emmek istiyo
bu günler de geçicek inşallah
dün akşam 1 kaç çilekle kiraz yedim
sonra bi acıktım zor zaptettim kendimi
yemeyim meyve diyorum çok güzel görünüyolar atıyorum ağzıma bi kaç tane
yarım saate kalmadan tekrar acıkıyorum sonra
bugünkü menüm
yumurta
salatalık domates maydanoz dereotu
2 dilim uno light
çay

Ne yapcam diye oturdum dusunuyorum...
Nerde ne hata yapiyorum...
Spor 1 saate kadar yapiyorum
Bitki caylarini gunicinde3 bardaga kadar icuyorum...
Su da 2 bucuk litre kadariciyorum
Sanirim protein az tuketiyorum anlayamadim bu hafta yine suturunleritukettim o beni sabitliyo sanirim..
Bugun oglenton baligisalata yemegidusunuyorum...
Aksamda ne yemek yaaprsam zeytinyaglu barbunya yapim bari...

Offfff bu nisana kadar benin 68 olmam farz oldu...
Gorumcem 74 kilodan 68 olmus dun kaynanam dedi....
6 kilo vermis diyetisyene gidiyor....
Nisana mersine onlarda gelcek...
Benim kesin 68 olmam lazim...

Soyaaaaaa yetis gerekirse aclik grevine giriyim napayim:))))
Nisanimiz temmuz14 te...

merhaba kızlar
bugün moralim bozuk nedendir bilmem hiç keyfim yok
aslında 3 gündür böyleyim
bugünde bunun faydasını tartıda artı çıkarak gördüm
zaten noldu bilmiyorum ama vücudum şişmiş dün gece
yüzüğüm çıkmıyor parmağımdan
ki rahat girip çıkıyordu
ödem mi oldu noldu bilemedim
ama sinirim bozuldu iyice

soyacım geçen gün bana 5 dk erken kalıp spor yapma ödevi vermiştin
ben sabahları yürüyorum canım zaten işe
25-30 dk gibi
geç kalsam bile yürüyorum
geç uyandım deyip dolmuşa binmiyorum yani
yinede kalk yap dersen denerim
gerçi başarabilirmiyim bilmiyorum
sabah çok değişik uyanıyorum ben
bazen kendim bile çekemiyorum kendimi:)

valla bende aynı durumdayım qwertycim
leslie 4 mil yapıyorum ben 67 dk
ama bir türlü istediğim sonucu alamıyorum
sinir oluyorum sinir oldukça
daha fazla çıkıyorum
sabır bakalım biraz daha
sonunda selamete ereceğiz inşallah

Nativefly bende ayni dun 1 saate yakin spor yaptim hoca esliginde...
1 saat yurudum spora gitmeden once sicakta bebek arabasiyla...
Offff diyorum bazen karamsarliga kapiluyorum... Soya masallah sende hic duraksama olmuyor ama iste her bunye ayni olmuyor....

Gidecek hadi vucudum birak direnmeyi...
Birak su yag kutlelerini bak biz birlikte cok guzel olucaz... Sana yeni ciciler alcaz :)))
Ay kafayi yedim hrralde:)))

Hoş gelemedim kızlaaaarrrr,

Gene ne bu haliniz yahu ?
Odunu alıp girişicem haaaaaa ))

Anlaşıldı siz beni deli etmeye çalışıyorsunuz
Size ceza yazayım ben en iyisi, başka çare bırakmadınız bana ))

Cezanızı yazıyorum hazırmısınız?
Haftaya çarşambaya kadar hiç kimse (ben dahil) tartıya çıkmayacak !
Tartıyı kaldırın, ulaşamayacağınız bir yere koyun,
Ve asla hiç bir şekilde tartılmayın, kesinlikle yasaklıyorum !
Haftaya çarşamba sabahı herkesten tartı rakamını isteyeceğim (truly hariç, o 2 aylık süre koymuştu kendine)

Kilosu fazla çıkanlar, bunu dert etmeyin lütfen..
Bu sabah tartıya göre 66,100 ile 68 kilo arasında bir rakamdayım... Tam 10 kere tartının üzerine çıktım ama her seferinde farklı tarttı..
Hani bir tanesi diğeri ile aynı olsa tamam rakam bu diyecektim ama malesef hepsi farklı rakamdı ))
En son halının üzerine koydum tartıyı, 59,5 olarak tarttı, çok keyif aldım bu durumdan bir daha da tartılmadım ))))))))))))))))))

Spor yapanlar, sporunuz 1 saatin üzerinde olmasın (67 dakika bile!)
1 saatin üzerinde yaptığınız spor size hiç bir getiri sağlamıyor sadece kendinizi yoruyorsunuz o kadar
Spora başladığınız ilk 12 dakika ısınma hareketleriniz olsun, bu sürede vücudunuz kaslarınızdan yakıyor
12 dakikadan sonra ise yağ yakımınız başlıyor, bu süreden sonra yapacağınız hareketler cardio (koşu, yürüyüş tarzı)
ve ağırlık çalışmaları ve mekik vb çalışmalar olsun... Ve bu hareketleri yaparken hep aynı tempo ile yapmayın bazen hızlanın bazen yavaşlayın... Aynı tempo ile yaptığınız hareketlerde bir işe yaramaz, mesela mekik çekerken çabuk bitsin diye hızlı hızlı çektiğinizde size hiç bir fazdası yok, yavaş yavaş çektiğiniz mekikle daha fazla yağ yakarsınız bilginize ))
Ayrıca 1 saat spor yaptıktan sonra sporu bırakın, emin olun siz sporu bıraktıktan sonra ortalama 30 dakika daha vücudunuz yağ yakmaya devam ediyor ama siz spora devam ederseniz böbreküstü bezleriniz depresyon sinyali gönderdiği için malesef yorgunluk-bıkkınlık neticesi yağ yakımınız duruyor...

Bu dönemlerde ara sıra tartı sizi fazla göstere bilir, takılmayın.. Hava değişimleri nedeniyle vücut su tutuyor gayet doğal... Hava bile ne yapacağını bilemezken vücudunuzun tepki vermesi sizi şaşırtmasın lütfen )) Vücudunuz herhangi bir sebepten su tutar, ödem yapar bunun için ekstra diyet programına gerek yok... Sadece arasıra ayran için, bu sizin tuz ihtiyacınızı karşılar (hazır ayran içebilirsiniz, evde yapmayın eğer evde yapacaksanız tuzu çok az koyun) Acıktıkça da ayran içebilirsiniz bilginize

Yazdıklarıma baktımda baya baya profösör gibi yazmışım haaa, kendime şilt vericem ))))))))))

Not: İnci resimlerine baktım, muhteşem çıkmışsın...

Sevgilerimle

Nativ,

Sabah yürüyor olman çok güzel ))
Ama gene de 5 dakika erken kalk ısınma hareketleri yap, zıpla hopla ne yaparsan yap ama o 5 dakika mutlaka vücudunu ateeşleyecek bir spor yap ))
Ve mutlaka başar...
Sabahları değişik uyanmaktan bana hiç bahsetme, genellikle sabahları ben günaydın demezsem kimse bana günaydın demez, yüzüme bile bakmaz...
Sabahlar öyle lanet bir kişilik oluyorum )))))))))
Ruh halim çok değişken, bazen yataktan pamuk prenses gibi kalkıyorum bazende onun kötü kalpli üvey cadı annesi gibi ))
Ama kilo vereceksek ve bunu hızlandırmak istiyorsak o 5 dakikanın bize sağladığı avantaja ihtiyacımız var...
Sevgilerimle ))

Ben hiç umutsuzluğa kapılmıyorum ondandır belki ))
Duraksama olsa da kafama takmıyorum o da benle uğraşmayı bırakıyor
Metabolizma canavarıyım ben, uğraşamaz benle p
Aslında sende öyle kafana takan biri değilsin ama ara sıra geliyolar sanırım ))
Sıcak havalar ödem yapar arada sırada, takma kafana
Gidecek gideceeeeekkkk ))

Tamam cnm haftaya carsambaya kadar tartilmuyorum..
Ayy resmen bunakima girdim benimde oyle tarti surekli farkli yazdi durdu en so 75.3 gorebildim 75.8 te tarttigi oldu...ya tarti kafayi yiyor ya ben...

En iyisi tartilmayim dedigin gibi cnm arkadasim...
Bakmissin haftaya carsamba tik gitmemis ozaman deliririm ama kesin))

O zaman birlikte deliririz ))
Birde gitmediği gibi almış çıkmayalım da ))))))))))))))
Yok yok, gider bunlar giderrr
Bu kadar zamandır gidiyor şimdi mi duracak?
Dayanamaz bize merak etme ))
Akşam yatmadan önce tartıldığımda 66,9 tarttı beni ki normalde zaten akşam ortalama 1 kilo fazla tartar
Yani sabah benim en fazla 65,900 olmam gerekiyordu )) Ama tartı 10 değişik rakam gösterince anladım ki bir süre ara vermek gerekiyor...
sonra geldim sizlerde aynı şeyleri yazmışsınız... Bu hava değişimleri ve sıcaklar ödem toplamamıza neden oluyor sadece, biraz tartılmaya ara vereceğiz sadece diyetimize ve sporumuza yoğunlaşacağız o kadar ))
Haftaya çarşamba güzel sonuçlar bekliyor bizi, bunu düşün buna inan ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…