Selam kızlarrrr,
iş görüşmesine gittim, enteresan geçti, hala bir cevap bulamıyorum verecek ))
2 bayanla görüştüm, 1 tanesi "bu görüşme beni çok memnun etti" dedi, diğeri ise " biz size olumlu yada olumsuz dönebilirizde, alternatifleri de değerlendirebiliriz yada 3. bir görüşmeye çağırabiliriz, arayacağız sizi" dedi ))
Ne düşüneceğimi bilemiyorum anlayacağınız )))))))
Akşam yemeği olarak 1 kase çorba içtim, ara öğün olarakta 2 kayısı yedim
birazdan belki yarım fincan sade nescafe içebilirim, belli olmaz
şu anda hürremin sezon finalini izliyorum da, heyecanıma göre değişirp
Tartı meselesine gelinceee, bu diyette biz nefsimize hakim oluyoruz değil mi?
tartı konusunda ben sabitim, esnek değil ))
Yeni başladığınız için hadi hevesiniz kırılmasın hergün tartılın diyeceğim ama bana fazla çıktım diye ağlamayın döverim ))))
Bence sizde herkes gibi 1 hafta çok rahat dayanabilirsiniz, çok zor birşey değil bu...
Hadi öpüyorum, hürremi izlemem lazımmm tek takık olduğum dizi ooooo
seni seviyorum hürreeeeemmmm ))))))))))))))))))))))))))))
günaydın güzel bayanlar bugün erken kalktım çünkü karşıya annemlere gidiyorum 2 gün giremeyebilirim bilginize .... :)
aslında insirah cım bence haftada 1 tartılmak daha iyi hergün ha fazla ha eksik diyoruz ama haftada 1 olursa kesinlikle tutarız kendimizi şu kadar gün kaldı tartılıcam daha dikkat daha dikkat ederiz belkide hergün bakmayıp daha çok tutarız kendimizi belki nrmalden az daha fazla veririz çünkü her gün tartılıyoruz hıh iyi 200 grm-300 grm vermişim derken yavaş veririz birde bu yöntemi deniyelim .
soyacım işin için hayırlısı olsun diyorum olumlu yada olumsuz hangisi hayırlıysa o olsun canım...
sevgilerimle
Selam kızlarrrr,
iş görüşmesine gittim, enteresan geçti, hala bir cevap bulamıyorum verecek ))
2 bayanla görüştüm, 1 tanesi "bu görüşme beni çok memnun etti" dedi, diğeri ise " biz size olumlu yada olumsuz dönebilirizde, alternatifleri de değerlendirebiliriz yada 3. bir görüşmeye çağırabiliriz, arayacağız sizi" dedi ))
Ne düşüneceğimi bilemiyorum anlayacağınız )))))))
Akşam yemeği olarak 1 kase çorba içtim, ara öğün olarakta 2 kayısı yedim
birazdan belki yarım fincan sade nescafe içebilirim, belli olmaz
şu anda hürremin sezon finalini izliyorum da, heyecanıma göre değişirp
Tartı meselesine gelinceee, bu diyette biz nefsimize hakim oluyoruz değil mi?
tartı konusunda ben sabitim, esnek değil ))
Yeni başladığınız için hadi hevesiniz kırılmasın hergün tartılın diyeceğim ama bana fazla çıktım diye ağlamayın döverim ))))
Bence sizde herkes gibi 1 hafta çok rahat dayanabilirsiniz, çok zor birşey değil bu...
Hadi öpüyorum, hürremi izlemem lazımmm tek takık olduğum dizi ooooo
seni seviyorum hürreeeeemmmm ))))))))))))))))))))))))))))
zormuş valla soyacım tartılmamak eksik birşeyler kalmış gibi bugün. ama alışırım birkaç gün sonra önceleri zaten haftalık tartılıyordum ben böylesi daha iyi olacak sanırım bakalım ne kadar vereceğiz çarşambaya kadar.Selam güzel kızlaaarrr ))
Bugün nasılsınız bakalım?
Tartılmamak nasıl bir duygu ? Zor değil mi ))
Valla ben tartıya çıkmamak için kendimle savaştım, delirdim resmen ama kararlıyım çarşambadan önce o tartıya çıkmayacağım !
Şimdiye kadar verdiğim her kararın arkasında durdum, bunu da başaracağım ))
İş ile ilgili güzel temennilerinize teşekkür ederim, bence de "hayırlısı ise olsun"
Dün görüşmede açık açık söyledim zaten, "beni işe almanızı istiyorum ama bunun için extra bir çaba harcamıyorum, sadece doğal davranıyorum" diye... Daha ne diyeyim )))))))))
Dün hürremi izledim, çok güzeldi valla ama saat 12'de hala bitmemişti, kapattım uyudum... Tahminen son sahneydi zaten ))
İbrahim ve mahidevran bitti ya ohhh dedim, süperdi süpperrr ))
Birazdan kayınvalidemi alıp kuaföre götüreceğim, saçlarını boyatacağım... Saçlarının beyazları çıkınca başı ağrıyorda ))
Kahvaltımı yaptım bu arada
1 tk lor peyniri
dereotu
1 ceviz
1 dl tam buğday ekmeği
bitki çayı
biber,domates
1 erik
şimdide türk kahvesi
kayınvalidem kendi kahvesinin falına bakıyor şu anda ama birşey anlamıyor, bana uzatacak bakayım diye ama ben yazmayı bırakmadığım için uzatamıyor birtürlü )))) Eşime uzattı o bakıyor )))))))))))))))))))))))))))) Çok komik yaaa
Ha birde epileptik bisiklet için firmayı aradım gelip kursunlar diye pazartesiye gelip kurabileceklerini söylediler, eşim bugün kuracak o kadar bekleyemem ))
Şimdilik bu kadar,
gene gelecem, benden kurtuluş yokp
Sevgilerimle
Not: Esraaa, gelip gidiyorsun arada bir selam yaz kızzz, özledik senii... Herkes merak ediyor bakkk... Merakta bırakma biziii..Seni seviyoruzz.. Ne yapıyorsun, ne yiyor ne içiyorsunnn... spor yapıyormusunnn... Bi menü paylaş bizimle )) Kilo verdin mi? Şu aralar streslisin bu durum kilo vermeni durdurduysa haber ver sana bir diyet listesi hazırlayayım tatlım, seni seviyom mucksss
merhaba kızlar tahlil sonucunu aldım 4 hafta 6günlük hamileymişim. Tuhaf duygular içindeyim. Bir taraftan üzülüyorum bir tarafta demek hayırlısi buymuş diyorum.
Merhaba kızlar tahlil sonucunu aldım 4 hafta 6günlük hamileymişim. Tuhaf duygular içindeyim. Bir taraftan üzülüyorum bir tarafta demek hayırlısi buymuş diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?