günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
akşamki menüm
balık ve salata
2 saat sonra yarım portakal yeşil çay
yatarken sirkeli ballı ılık su
sabah y
sirkeli ballı ılık su
2 dilim çavdar ekmeği ile beyaz peynirli tost
şekersiz çay
ben de 1 haftada 500 gr vermişim
ama ben zorlanıyorum ama bırakmak istemiyorum
şimdi 1 günde yediklerimi düşündükçe
önceden ne kadar çok yermişim diye düşünüyorum
şimdi bir eksiklik hissediyorum sanki
ilgimi farklı yönlere çekmeye çalışıyorum
yarın hafta sonu evde ve mutfakta olmak bana daha zor geliyor
işte göz görmeyince gönül katlanıyor sanki
ama yılmak yok düzenli ve sağlıklı beslenmeye devam
38 beden olupta 38 beden pantolonlar giymeye başlayınca eminim süper olacakkkkkkk
Hafta ortasından beri yediklerime daha da dikkat ediyorum. Sporu aksatmamaya çalışıyorum ama Salı hastaydım gitmedim Çarşamba gitmedim spor hocam "boğazını tutamıyorsun anlaşılan" diyip gururumu ve hevesimi kırdığından beri türlü bahane buluyorum kendime.sonra da verdiğim paranın karşılığını almalıyım diye yola koyuluyorum.50dk kardiyo,30 dk plates yaptım dün. Akşam yemeğim bir tabak pırasa ve salataydı. 1-2 lokma ekmekle menemen yedim. Sonra bol bol yeşil çay.
Moral durumum gayet yüksekgidecek bu kilolar diyorum başka birşey demiyorum. burayı okudukça daha da motive oluyorum
Fark ettim de ben yeşil çayı her akşam içiyorum bir haftadır. Daha bi zayıf hissediyorum kendimi. Ama tartılmadığım için ne kadar zayıfladım bilmiyorum. Siz beni listeye kilo vermedi olarak kaydedin. (boy 1.60 kilo 70) Önümüzdeki hafta Cuma kaç kilo olduğumu yazarım.
Canım,
Sen gerçeklerle yüzleşmiş (hatta bence çok acımazsızca) bir insansın...
Bunu genel olarak kimse yapmıyor...
Bende arada sırada yaparım bunu...
Özellikle kendime inancımı (zayıflama konusunda) kaybettiğimde soyunur ayna karşısına geçerim
Bu fazlalıkları vücudumda taşımak isteyip istemediğimi sorarım kendime?
giysilerle kapatabiliyoruz, (deniz kenarı hariç) ama kendimizden saklayamıyoruz maalesef...
Sen o gelinliğe istediğin şekilde gireceksin merak etme !
Gerekirse düğün tarihini biraz ileriye atarız ))))))))))))))))))))))))))
Şaka şaka ))
Azimli ve kararlı ol yeter...
Sevgilerimle ))
Arkadaşlar selam
bende uzun süredir aynı kilodayım
3 sene önce doğum yaptım
doğumdan çıktığımda 88 kiloydum
sonra 82 ye indi ve kaldı
sonra zamanla çabamla birz rejim derken 72 ye indim
ve 2 senedir aynı yerdeyim
biraz zorlayıp 69 yapıyorum ama ipin ucunu bırakınca hemen 72 oluyor
tiroitlerimde bir sorun yok ama şüphelenmeye de başladım artık
siizn menülerinizi ben zaten uyguluyorum yıllardır ama bende hiç işe yaramıyor niyeyse(
mesela bu sabah tam ekmek biraz az yağlı peynir domates yarım kırmızı biber yeşilçay içtim( sallama poşet sizcee??))
öğlen salata yağsız yanında kuru fasulye - bugun sadece bu vardı mecburen yani
az önce yoğurt ve kepekli bir dilim ekmek çok acıkmıştım
akşamda tonlu salata yerim
şimdi bende hipglisemi var
aç kalamıyorum 3 saatte acıkıyorumm
napmam lazım bir şeyler bilen varsa lütfen yazsın
teşekkürler
ayrıca bende size katılmak isterim
5 gündür spora gidiyorum
inş.işe yarar diye ümit ediyorum
canım,
1 haftada 500 gr gayet güzel bir başlangıç hiç üzülme...
Vücudun sana karşı savaşıyor, sen ona karşı ))
herkesin metabolizması aynı çalışmıyor maalesef... Bazılarımızın daha yavaş olabiliyor...
Eksik yaptığın birşeyler olabilir mi? Su içmek? Spor? Yağ yakıcı besinler? Metabolizma hızlandırıcılar?
örneğin; sabah kalktığında 10 kere zıplamak metabolizmayı hızlandırıyor (hamile ve hamilelik ihtimali olanlar denemesin ))
yeşil çay ve sade meskafe (günde sadece 2 fincan) metabolizmayı hızlandırır)
dereotu, maydanoz yağ yakıcıdır, kırmızı biber, karabiberde öyle...
Yemeklerine daha az tuz koyup baharatlarla zenginleştirirsen daha fazla faydasını görebilirsin...
Bırakmak isteme lütfen...
Yaş ilerledikçe metabolizman dahada yavaşlayacak çünkü...
Ben 37 yaşındayım, ve 10-15 yıl önce diyet yaptığımda haftada 5 kilo verirdim neden? çünkü metabolizmam hızlıydı, daha enerjiktim, yediklerimi daha çabuk yakıyordum...
Vücut seninle birlikte yavaşlıyor yaş ilerledikçe ve artık stok sistemine başlıyor...
Herşeyi yağa çeviriyorki kendine enerji kaynağı yaratsın...
şimdi vazgeçersen belki bir daha bu gücü bulamayacaksın kendinde...
Sana bu kadar destek olmak isteyen arkadaşların var, seni seven insanlar var...
Onları ve bizi düşün ve bizimle kal...
Bizler seni seviyoruz ve bizimle kalmanı ve bizimle zayıflamanı istiyoruz...
Not: Bizimle kalacağını biliyorum ama genede yazmak istedim...
Sevgilerimle ))
Canım,
Genel yorumlarımda yazmıştım ama tekrar yazmak istedim,
O spor hocasına şunları söylemeni ve söyledikten sonra beni bilgilendirmeni istiyorum, lütfen....
"Sayın hocam! Ben buraya bir para ödüyorum ve bunun karşılığında bir hizmet satın alıyorum... Bu hizmeti de en iyi şekilde sunmakla mükellefsiniz... Sarfetmiş olduğunuz bu demotive edici sözler yüzünden buraya geldiğimde size maalesef türlü bahaneler sunmak durumunda kalıyorum yada gelmekten vazgeçiyorum... Fakat her seferinde bari paramın karşılığını alayım diye çıkıp geliyorum... Ya beni motive edecek cümleler sarfederek benim daha hırslı ve azimli olmamı sağlayın, yada lütfen benimle bir başkası ilgilensin... Netice de verilen hizmet ile ödediğim paranın tamı tamına birbirini karşılamadığını görüyorum ve buna beni sinirlendiriyor ve sinirlendikçe canım yemek yemek istiyor. Saygılarımla ! "
Emin ol böyle bir cümle kurduğunda (birebir bunu söylemek zorunda değilsin, buna benzer birşey söylesende olur)) seni dpor salonundan atamaz çünkü o sana muhtaç sen ona muhtaç değilsin ! Ayrıca onların işi seni motive etmek, kelle hesabı ne kadar müşteri bağlarsak o kadar iyi mantığı ile iş yapıp ondan sonra da seni sinirlendirmek olamaz işleri...
Çok sinirlendim okuduğumda çok....
Zaten sen böyle bir cümle kurduğunda karşındakinde beyinden çok kas olduğundan error verecektir merak etme )))))))) (daha önce benzer birşey yaşadım)
Motivasyona gelince, merak etme onu burda zaten hepimiz yapıyoruz ))
akşam yediklerine gelince, tam çok güzel diyecektim kiiii, menemen ve 1-2 lokma ekmek yazısını gördüm ve koptum... ahhh ahhhh... ne diyim şimdi sana ben?
gözümüz ne zaman doyacak bilmem ki?
Sevgilerimle ))
günaydınlarr
öncelikler iyiki burayı bulmuşum diyorum yanlız olmadığını bilmek çok güzel
artık gereksiz şeyleri yemiyorum dün arkadaş okula börek getirmiş 2 dilim bana ayırmışlar teşekkür ederim dedim ve yemedim kendimi takdir ettim vallla ( ama arkadaşın karşıma geçip bende diyetteyim ama yicem deyip karşımda yemesine de uyuz oldum o ayrı:)))
18 mart 87,6
30 mart 85,6
20 günde 2 kilo
belki az ama benim için büyük bir moral kaynağı oldu yapabilirim kesin
iyiki varsınız kızlar
2 bayrak su
sabah kahvaltısı
2 yk lor peynir
domates salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
maydanoz
1 harşlanmış yumurta
1 saat sonra yeşil çayımı içicem 1 elmayla
Gelelim Kilo durumuna
26.09.2012 : 68.800 sıkı diyete başladım
30.09.2012 : 67.700 şimdilik iyi gidiyo
2 bayrak su
sabah kahvaltısı
2 yk lor peynir
domates salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
maydanoz
1 harşlanmış yumurta
Gelelim Kilo durumuna
2 bayrak su
sabah kahvaltısı
2 yk lor peynir
domates salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
maydanoz
1 harşlanmış yumurta
Gelelim Kilo durumuna
Öncelikle aranızda olmaktan çok mutluyum bugün sabah diyete başlayacağımı bile bile gayet mutlu uyandım forumun her sayfasını incelikle okudum ve sizden ogrendiklerimle bu sefer basaracagima and ictim... Biazdan câya misafirlerim var onlar için kek kısır Borek yaptım ama tatlarına dahi bakmiycam çünkü bugüne kadar hepsinden nerdeyse birer kamyon dolacak kadar yemismdir:)))) bildigim tatlar yiyipte kendimi uzmeyecegm:)))artık bende lorumla bir dilim buğday ekmegimi yerim:))) yeşil cayimla.. Bugüne kadar bir sürü şey denemisimdir ama sonuçta kilo vermediğimi görünce hep kısa vadede dondüm ama bu sefer farklı sanırım... Sizlerle beraber asicam:)))) asllinda dusunuyorumda çok kendine güveni olan kendini beğenen biriydim esimle 5 sene çıkarak evlendik.. O yılki fotolarima baktikca kendimi taniyamiyorum.. Saclarım sariydi onları bile koyulastirdim gullu gibi oluyorum diye.. Bedenimi bile kabullenmiyorum internetten alışveriş yapıyorum cogunun 44 bedeni yok ben 42 alıyorum olmuyo atıyorum etiketli sekilde dolaba... Hep hüsran yani:))) ama dün gece yatarken sunu düşündüm o aldıklarımı acaba daralttirmak için terzinin yolunu tutabilecekmiyim... O gün bana Bayram olur buna inanın kızlar...geçenlerde bir tv programına katıldım burdan yayinlanacagi gün sizede hbr veririm beni daha yakından tanıma imkanınızda olur.. Bir yemek programı teklif geldi onda bile ilk düşündüğüm ekranda ne berbat kilolu cikacagim... Kabul etmiş bulunduğum günden beri daha zayıf nasıl dururumun çabasına girdim sacımı dalgalı yaptırmadım suratım daha iri çıkar diye uzun topuklu giydimki kut durmayim diye.. Yok ondan karnım çıktı bu daha salas ama salas birsey dahada iri gösteriyor anlaşılan kabus gibi .. Bide sunucu kızın 46 kilo olması benim yanında dev gibi dururum düşüncelerimde cabasi... Neyse bir sekilde atlattım çekimleri ama şimdi kendimi ekranda asıl görünce yuzlescem kendimle... Hayatımın her dönemini kabusa döndüren bu kilolardanda kurtulcam... Bugün bu niyetle uyandım giyemedigim herseyi giyeceğim ve kimse yanımda zayıf olunca kiskanmayacagim...! Kocam bana tekrar asık olacak. Onun yanında kabine girebilecegim.. Begendim birşeyin büyük bedeni varmi diye sormayacağım ... Hedefim ilk basta 67 olmak ondan sonrası kolay 59 olcam.. Şimdi 84.0 olarak tartildim bugün 30 Mart 2012 birazdan kahvaltımı yazıdan kocaman opuldunuz...
23 mart 2012 tarihinde 89 kilo ile sağlıklı yaşama merhaba dedim(laf aramızda topiğin en ağır topuyum)
boy:1.78
beden:44-46
hedef:38 beden(kaç kiloda buna kavuşursam artık)
29.03.2012 -----86.700
bu sabah tartılmayı unuttum
şimdiye kadar kendimi avuttuğumun farkında değildim bu sayfayı bulana kadar öyle ki kilomu bile bilmiyordum
senin boyun uzun kaldırıyorsun
kemiklerin iri zaten zayıf olamassın
her yerin orantılı aslında
genetik zaten hepimiz böyleyiz ve güzeliz
veee tabi ki senin yüzün güzel YALANlarına bal gibi de inandım ve bugünlere geldim
şimdi düşünüyordumda niye yaptım bunu kendime niye bu eziyeti çektirdim
şimdi değil de daha 17-18 yaşında farkedip niye durmadım kendimi
bu kadar zor olmazdı
ama hala zor değil çünkü ben artık gücümün farkındayım yapıcağımı biliyorum
hiç olmadığım kadar mutlu hevesli ve hayat doluyum
evet bi hafta içinde yanlışlarım oldu ama cezamı hep kendim verdim ve acımadım kendime ama dayanamadım demedim
pis boğazlığımın cezasını kendim verdim kendim uyguladım
ve şimdi
güzel günler beni bekliyo biliyorum
38 beden kıyafetler korksun benden ben geliyoruumm
not:soya_sosu canımsın (kendisi bugünümün mimarı olur)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?