Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

canım kabızlık için sabah kahvaltıdan sonra türk kahvesi önere bilirim bende işe yarıyor yada aç karnına kayası yiyebilirsin 3-4 adet

inci bende yaramıyor

ama bende kabızlık dikkat ettim hep adet dönemime yakın oluyor piskolojık mı ne

türk kahvesi bende işe yaramadı

merhaba arkadaslar nasilsiniz?
hava sicak diye yazdiginizda nasil ozeniyorum tahmin edemezsiniz. burada 2 haftadir yagmur bitmedi... artik gri havadan fenalik gelmek uzere yani. annemlerde skype yaptik 30kusur derece yaniyoruz dediler onlar uf puf yapiyor biz de ozeniyoruz buradan bakip eylul sonu veya ekim gibi sanirim turkiyeye gidebilecegiz daha once olmuyor malesef..
menumu de yazayim sabah 2 dilim cavdar, 45 gr feta peyniri, 1 greyfurt. bu greyfurta da iyi alistim daha once hic sevmezdim ama faydaliymis diye aldim simdi de seviyorum artik tadini

bu arada sabah kedimiz gelip yatagin icine girmis minik bir miyavla uyandim gozumu bir actim ki goz goze geldik oyle uyuduk beraber cok tatli yahu elimden gelse eve 10 tane kedi dolduracagim o kadar seviyorum...

bende buralardyım ama öyle bir sıcak var ki
kolumu kaldırasım yok yani
pöff((

buraya gelin canim bekleriz, 16 dereceden yukari cikmiyor gayet serin, ruzgarli ve yagmurlu.
gecen yaz 3 ay boyunca hava 19 dereceden yukari cikamadi diyebilirim. 2 kere falan 20 olmustu 21i hic gormedik. ortalama 18 civari oluyor burada yazlari. deniz kiyisinda oturuyorum ama 1 kerecik denize giremedim.....
turkiyedeyken sicaklardan sikayet ederdim ama 2 senedir hic sicak gormedigim icin simdi de cok ozluyorum.

azcık bize de gönder soğuklardan bura

sende bir giriyon bir kayıp oluyon ya

ben hayvanları uzak sevebiliyorum evde bir hayvan besleyemiyorum

kuş besleyelım dedik ikisnde zavalım intahar etti öldü
oğlumda çok ağladı birdaha da almadım

sen bizi bırakıp gidemezsin bir kere bizim gibi öğrenci nerede bulcan soyacım aşk olsun yaniinşallah iyi çıkar tahlil sonuçların canım
bence iyi çıkıcak sonuçta kilo verdin değerlerin değişmiştir.
insan iltifat alınca mutlu oluyor çok motive oluyor banada soruyorlar hep nasıl verdin diye anlatçak bişey bulamıyorum arkadaşlarım var birlikte veriyoruz yemiyoruz spor yapıyoruz diyorum.ilk dedikleri şey yapamam tuzsuz tatsız yiyemem demek oluyor.

burdayım yarın çıkcm yola misafirim var kardeşim onla ilgilen dışaRI çık falan vakit kalmıo öptüm hepiniz

inci bende yaramıyor

ama bende kabızlık dikkat ettim hep adet dönemime yakın oluyor piskolojık mı ne

türk kahvesi bende işe yaramadı

canım hemen 1 günde etki etmemiş olabilir ben her gün içiyorum kahvaltıdan sonra bende kahvesiz yapamıyorum benimde aksine adet dönemimde rahat oluyor tuvalet melesi günde 3kez falan çıkıyorum adet olduğumda psikolojik olabilir streste yapıyor.

Kızlar nerdesin
iş çok yapasım yok

habire esniyom kahve içtim banamısın demedi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ama eve gittim uyku falan kalmıyooooooooooooooo

truly valla şanslımıyız yoksa şanssız mı bilemiyorum
anlatamam yani nasıl bir sıcak olduğunu
koluma dokunuyorum mesela elim yapışıyor
iğğğyy böyle işte:)
ama insanoğlu nankör işte bütün kış ne zman yaz gelcek deriz şimdi de sıcak diyoruz:)
yasemin yalnı değilsin bu konuda
antalyayla izmir kapışır sıcak konusunda:)
inci deneyecğim şu kahve ve kayısı yı
bugün biraz daha iyiyim ben
dün akşam annem kuru incir yedirdi sanırım o da iyi geliyor
karnıma beton dökmüşler gibi geliyordu o his azaldı birazcık:)
qwertybaby istanbula ne ara gittin sen yaw
eyüp sultan a birde??
haberimiz yok:)
insirah b fit i bende araştırıyorum canım
taa 1 ay önce bir arkadaşım seni ücretsiz bizim salona alacağım demişti
hatırlarsınız belki antronör kendisi
ama hala ses seda yok zaten başka bir mevzudan aramız açıldı
belki o yüzden bana dönmemeiş olabilir
bende başka bir yer düşünüyorum şimdi
gidip bir fiyat soracağım
forumda giden bir arkadaşa sordum 50 tl dedi
ama her şube farklıymış bende bir sorayım bakayım
sana da hber veririrm

Kızlar kızlar,
ses verin kızlar ))

Ben uzanıp televizyon izliyeyim dedim abow bir uyumuşum ki tam 3 saat ))
Az evvel uyandım hemen birşeyler atıştırdım, akşam yemeğine az vakit kaldığı için hafif olması açısından 15-20 adet kiraz, 1 kase yoğurt yedim... Sonra da hastaneye telefon açıp kan testi sonuçlarımı istedim... Ve test sonuçlarımı açıklıyorum ))))))

İnsülin direncim bu sefer normalin çok altında çıkmış (geçen sefer 2,5 katı üstünde çıkmıştı)
Şekerim gayet güzel çıkmış (çoookkk sevindim, geçen sefer yüksek çıkmıştı, potansiyel şeker hastası olma yolunda ilk adımımı atmıştım)
crp normal çıktı (bu nedir bilmiyorum ama hep yüksek çıkıyordu doktor yüksek çıkmamalı demişti)
sedim hızım gene yüksek (her zaman çok yüksek çıkıyor nedenini bir türlü bulamıyorlar, gene yüksek gene yüksek offf)

şimdilik bu kadar, doktora mail attım tahminen yarın mail döner, bakalım ne diyecek
eğer o sonuçları güzel görürse bir daha gelme der yada 3 ay sonra tekrar gel bir test daha yapalım der
bekliyorum artık ))

hadi ilk ses benden gelsin o zman:)
soya sevindim tahlillerinin böyle iyi çıkmasına
eminim doktorun tekrar gelmene gerek yok diyecek ama son bir kez daha test etmek isteyebilir
garanti olsun diye:)
b fit hakkında ne düşünüyorsun canım
bu akşam iş çıkışı giedebilrseöm bir uğrayıp bakmak istiyorum
havalar çok sıcak evde yapamıyorum artık sporumu
inşallah çok pahalı demezlerde gidebilirim
malum çeyiz yapıyorum masraflar aşırı arttı
extra bir harcama yapacak durumda değilim
bakalım umarım olur
ek iş yapıyorum birde artık
lise öğrencisine özel ders vereceğim (matematik)
bu pazar gelecek öğrencim bakalım
bir pazarım vardı artık o da yok
yuva kurana kadar sıkacağız dişimizi

Dün akşam kankamla cafede oturduk kahve içtik,
aramızda bir konuşma geçti çok güldüm sizlede paylaşmak istedim ))

geçen gün bir kaç tane dvd film almak istedi, özellikle komedi olsun dedi,
gittik seçtik, türk filmleri de vardı arasında... oturmuş izlemiş onlardan bahsediyor bana...
diyor ki,
"dün akşam film koydum bir tane ismi süleymanın şifresi, çok komikti ama filmde süleyman isminde kimse yoktu, niye filmin ismini süleymanın şifresi koymuşlar anlamadım"
koptum koptum ))))))))))))))))))))))))))
söylediği filmin ismi sümelanın şifresi ))))))))))))))))))))))))

şu anda aradı, onla konuşuyorum, size yazdığımı söyledim açıklama yapıyor )))))))))))))))))))))

Canım,
teşekkür ederim umarım tekrar gitmeme gerek kalmaz yoruldum artık doktor doktor gezmekten ))
Kendimi yaşlı nineler gibi hissettiriyorlar bana ))

B-Fit ile ilgili hiç bilgim yok, hiç araştırmadım, gitmedim
ama okuduğum yorumlara bakarsak gidenler çok memnun
kilo kaybı olarak çok fazla bir yorum okumasamda incelme olarak bayaa etkili olduğunu okudum...
Bence git ve görüş, fiyatları uygunsa hemen başla
Sevgilerimle

sıcak sıcak sıcak evet çok sıcak istanbulda evde nefes alamıyorum birde normalde benim oturduğum yer çok serin yer denizin hemen arkası ama yinede banamısın demiyor attım kendimi banyoya kızıma leğene doldurdum suyu al san havuz diye bende girdim soğuk suyun altına ohh bi güzeldiki hepinize tavsiye ederim ama etkisi 40 dakika sürdü şimdi yine sıcaklar bastı kendime evde yoğurtlu dondurma yaptım onu yedim ohh serin serin içim ferahladı :)
soyacım arkadaşınla geçen konuşmayaçok güldüm gerçekten süleymanın şifresi ha puhahah :)))

buralardayim canim da artik bilgisayar basinda cok vakit gecirmiyorum resim yapmaya basladim evimize bir tablo yapiyorum alt kata bir tek yemek icin iniyorum bilgisayar da orada, ama ara ara girip yazarim yine :)

ayy o yapis yapis olma halini hiiiiic ozlemedim, igrenc bir his izmir gercekten de oyle cok nemli. ben buraya yerlesmeden once ankara'da yasiyordum orada hic nem yok yine fena degildi..

Soyacim yaşıyorum ölmedim benimde sicakla başım belada dışarı çıkmıştım kızımla yolda bayılacaktim neredeyse tansiyonumda düştü eve zor attım kendimi. Yarın olmadan kilomu bildireyim. Tam tamina 70 kiloyum. Regl olmadım ya sanırim şiştim. Çünkü yemem aynı ama yinede moralimi bozuyor. Sizleri çok merak ediyorum inşallah vermişsinizdir.

Canım,
Kiloyu çok takma kafana ))
Hamile olduğun için hormonların farklı işliyor, artılar ve eksiler çok göreceksin tartıda, bu çok normal...
Dün kuzenime gittim, ayın 23'üne kadar doğum yapmasını bekliyoruz, kızı olacak, ilk çocuğu ))
14 kilo almış hamileliği süresince ama yüzü kolları bacakları hala incecik, hatta arkadan gören hamile olduğunu anlamaz bile ))
Sadece yuvarlak bir karnı var o kadar, sanki 14 kilo o karnın içinde toplanmış...
Hamileliği süresince bol bol yürüyüş yaptı, bunun etkisi çok büyük tabi...
Doğumdan sonra kilolarını vermesi için yardımcı olacağım ama zaten doğumdan sonra vereceği tahmini 5-6 kilosu kalacaktır yani aslında bana çok ihtiyacı olmayacak ))
Sende moralini bozma, yemene dikkat ediyorsun zaten, yürüyüşünü ihmal etmemeye çalış, bol su iç, dışarı çıkamasan bile evde spor yapmaya çalış, tabi hafif hareketlerle...
Bizde kilo verip vermediğimizi merak ediyoruz,
başladığımızdan beri ilk defa 1 hafta ara verdik tartılmaya, sabah tartıya korkarak çıkacağım galiba ))))))

Akşam yemeğimi yedim,

4 kaşık zeytinyağlı taze fasülye (suyunu yemiyorum, sadece sebzeleri)
bu sefer kayınvalidem yapmıştı, muhteşem yapıyor
3 kaşık yoğurt - bol pulbiber ve karabiberli

akşam yemeğimden çok keyif aldım
tek sorun kayınvalidem fasülye yapınca bütün tencereyi yemek istiyorum )))))

çocukken yemediğim tek yemek taze fasülyeydi, sırf bu yüzden şaka yapmıyorum 3 gün boyunca annem beni aç bıraktı...
3 gün boyunca sabah-öğle ve akşam ne zaman acıktım desem taze fasülyeyi ısıtıp önüme koydu ve ben yemedim...
bol bol su içtim, bir kere (şaka değil) çöpten kurumuş ekmek aldım onu yemeğe başladım annem geldi elimden aldı, fasülyeyi ısıtıp önüme koydu gene ve ben yine yemedim ))))
3.günün sonunda artık açlıktan gözüm dönmüş bir şekilde o fasülyeyi bir yiyişim vardı görseniz gülmekten ölürdünüz herhalde )))
Bu anlattığım olay ben 7 yaşındayken oldu, annem hiç bir şekilde yemek ayırmamızı sevmezdi ve bu konuda katı kuralları vardıyukarda anlattığım üzere ))
Ama ben yıllarca fasülye yemedim yinede, o kılçıklı tadı ağzıma geldiği anda bööğğğ oluyordum..
Evlendikten sonra bir gece karnım acıkmıştı, kalktım dolaba baktım, kayınvalidem zeytinyağlı fasülye yapmış
suyundan aldım biraz, ekmekle fasulyenin suyunu yedim, tadı hoşuma gitti, biraz daha aldım suyundan, birazcıkta fasulyeden aldım
bir hoşuma gitti anlatamam, o gece tam 5 tabak taze fasülye yedim )))))))))))))))))))))))))
hala da kayınvalidemin yaptığından başka taze fasülye yiyemiyorum, annem deli oluyor onun yaptığını yemiyorum diye
ama gerçekten kayınvalidemin yaptığı değişik oluyor, halbuki aynı benim yaptığım gibi yapıyor ama kadının elimi lezzetli nedir bayılıyorum tadına ))

ayy aynı benim istediğim gibi kuzeninin hamileliği inşallah bende öyle olurum çok istiyorum o şekilde olmayı karnımda top varmış gibi dursun başka bir yerim şişmesin.kuzenini de allah kurtarsın inşallah soyacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…