canım kabızlık için sabah kahvaltıdan sonra türk kahvesi önere bilirim bende işe yarıyor yada aç karnına kayası yiyebilirsin 3-4 adet
bende buralardyım ama öyle bir sıcak var ki
kolumu kaldırasım yok yani
pöff((
bende buralardyım ama öyle bir sıcak var ki
kolumu kaldırasım yok yani
pöff((
merhaba arkadaslar nasilsiniz?
hava sicak diye yazdiginizda nasil ozeniyorum tahmin edemezsiniz. burada 2 haftadir yagmur bitmedi... artik gri havadan fenalik gelmek uzere yani. annemlerde skype yaptik 30kusur derece yaniyoruz dediler onlar uf puf yapiyor biz de ozeniyoruz buradan bakipeylul sonu veya ekim gibi sanirim turkiyeye gidebilecegiz daha once olmuyor malesef..
menumu de yazayim sabah 2 dilim cavdar, 45 gr feta peyniri, 1 greyfurt. bu greyfurta da iyi alistim daha once hic sevmezdim ama faydaliymis diye aldim simdi de seviyorum artik tadini
bu arada sabah kedimiz gelip yatagin icine girmis minik bir miyavla uyandim gozumu bir actim ki goz goze geldikoyle uyuduk beraber cok tatli yahu elimden gelse eve 10 tane kedi dolduracagim o kadar seviyorum...
Selam kızlaaarrr ))
Sabah çıktım doktora gittim, kan verdim sonuçları saat 4'ten sonra alacağım...
nöroloji doktoruma da gittim, ilaçlarımı yazdırdım sohbet ettik biraz, tebrik etti beni verdiğim kilolar için,
havan değişmiş çok güzelleşmişsin dedi ))
Eve döndüm sonra, ama açlıktan gözüm dönüyordu resmen, yolda uyudum kaldım...
Dün kitap okudum gece, çok kaptırmışım kendimi sanırım 2,5 falandı uyuduğumda, sabahta erkenden kalkınca yollarda uyumuşum ))
Eve gelince hemen kahvaltı yaptım karnım tok ama nasıl bir açlık beynimi esir aldıysa aklım hala yemekte )))))
Yarın büyük gün kızlar, hepimiz tartılacağız, bakalım ne göreceğiz tartıda... bizi sevindirecek mi, üzecek mi?
Düz eski işyerime gittim, kızlarla buluştum, herkesin tek sorusu vardı bana...
"Sen naaptın kız kendine? ne kadar zayıflamışsın, ne kadar güzelleşmişsin.." ))
Anam bir şiştim, bir şiştim anlatamam )) Hatta sırf bu yüzden yarın tartı da fazla gelebilirimp
Hatta şirketten ayrılmadan önce kavga ettiğim bir genel müdür yardımcısı vardı, benim şirketten ayrıldığım gün yanıma bile gelmemişti güle güle demek için... Dün beni gördü, arkadaşları ile oturuyordu, kalktı yanıma geldi, bir iltifat bir iltifat anlatamam ))))
Öyle işte, güzel bir gündü, bol bol iltifat aldım, çok keyf aldım bu durumdan...
Şu anda ise çok uykum var, uyumamak için uğraşıyorum...
Ve evet, dün ve bugün topik çok sessiz kalmış, kimse uğramamış resmen...
Yasemin, inci, qwerty, insirah, paphia, nativ... siz sürekli gelenlersiniz, siz neden boş bıraktınız burayı bakayım?
prenses, daha sık gel ))
truly, seni de daha fazla görmek istiyorum... en azından günde 2 kere yaz ))
Esracım, yola çıktınız mı? bugün mü gidecektiniz, 13. de mi yola çıkacaktınız? fırsat bulursan yaz...
şirin hiç gelmedi mi? hakkaten gitti yaw... bir uğra arada, gizlice girip okuyorsan duy sesimiiiiiii ))
kate, ses ver ))
merys'den de ses yok uzun zamandır? haber alan oldu mu hiç?
Topik cansız olmasın arkadaşlar,
Valla başka topik açarım hap
inci bende yaramıyor
ama bende kabızlık dikkat ettim hep adet dönemime yakın oluyor piskolojık mı ne
türk kahvesi bende işe yaramadı
hadi ilk ses benden gelsin o zman:)
soya sevindim tahlillerinin böyle iyi çıkmasına
eminim doktorun tekrar gelmene gerek yok diyecek ama son bir kez daha test etmek isteyebilir
garanti olsun diye:)
b fit hakkında ne düşünüyorsun canım
bu akşam iş çıkışı giedebilrseöm bir uğrayıp bakmak istiyorum
havalar çok sıcak evde yapamıyorum artık sporumu
inşallah çok pahalı demezlerde gidebilirim
malum çeyiz yapıyorum masraflar aşırı arttı
extra bir harcama yapacak durumda değilim
bakalım umarım olur
ek iş yapıyorum birde artık
lise öğrencisine özel ders vereceğim (matematik)
bu pazar gelecek öğrencim bakalım
bir pazarım vardı artık o da yok
yuva kurana kadar sıkacağız dişimizi
azcık bize de gönder soğuklardan bura
sende bir giriyon bir kayıp oluyon ya
ben hayvanları uzak sevebiliyorum evde bir hayvan besleyemiyorum
kuş besleyelım dedik ikisnde zavalım intahar etti öldü
oğlumda çok ağladı birdaha da almadım
truly valla şanslımıyız yoksa şanssız mı bilemiyorum
anlatamam yani nasıl bir sıcak olduğunu
koluma dokunuyorum mesela elim yapışıyor
iğğğyy böyle işte:)
ama insanoğlu nankör işte bütün kış ne zman yaz gelcek deriz şimdi de sıcak diyoruz:)
yasemin yalnı değilsin bu konuda
antalyayla izmir kapışır sıcak konusunda:)
Soyacim yaşıyorum ölmedimbenimde sicakla başım belada dışarı çıkmıştım kızımla yolda bayılacaktim neredeyse tansiyonumda düştü eve zor attım kendimi. Yarın olmadan kilomu bildireyim. Tam tamina 70 kiloyum. Regl olmadım ya sanırim şiştim. Çünkü yemem aynı ama yinede moralimi bozuyor. Sizleri çok merak ediyorum inşallah vermişsinizdir.
ayy aynı benim istediğim gibi kuzeninin hamileliği inşallah bende öyle olurum çok istiyorum o şekilde olmayı karnımda top varmış gibi dursun başka bir yerim şişmesin.kuzenini de allah kurtarsın inşallah soyacımCanım,
Kiloyu çok takma kafana ))
Hamile olduğun için hormonların farklı işliyor, artılar ve eksiler çok göreceksin tartıda, bu çok normal...
Dün kuzenime gittim, ayın 23'üne kadar doğum yapmasını bekliyoruz, kızı olacak, ilk çocuğu ))
14 kilo almış hamileliği süresince ama yüzü kolları bacakları hala incecik, hatta arkadan gören hamile olduğunu anlamaz bile ))
Sadece yuvarlak bir karnı var o kadar, sanki 14 kilo o karnın içinde toplanmış...
Hamileliği süresince bol bol yürüyüş yaptı, bunun etkisi çok büyük tabi...
Doğumdan sonra kilolarını vermesi için yardımcı olacağım ama zaten doğumdan sonra vereceği tahmini 5-6 kilosu kalacaktır yani aslında bana çok ihtiyacı olmayacak ))
Sende moralini bozma, yemene dikkat ediyorsun zaten, yürüyüşünü ihmal etmemeye çalış, bol su iç, dışarı çıkamasan bile evde spor yapmaya çalış, tabi hafif hareketlerle...
Bizde kilo verip vermediğimizi merak ediyoruz,
başladığımızdan beri ilk defa 1 hafta ara verdik tartılmaya, sabah tartıya korkarak çıkacağım galiba ))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?