Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

işten çıktım pazar gittim yürüyerek 30 dak sürüyor pazardan meyve sebze aldım bezelye aldım kışlık dolaba koyacağım biriniz ayıklamaya yardıma gelse hiç fena olmazdı hani.akşam yemeğim yine kabak yemeği yedim ancak bitti kabak 6 kaşık kabak yemeği 3 kaşık yoğurt domates ve salatalık.yarın görüşürüz kızlar öpüyorum sizi bezelyelerin başına gitmem lazım bütün gece ayıklarım artık

Sevgili kızlar,

can sıkıntısı işte naparsınız,
öğlen 3 saat uyuyunca bari bir işe yarayayım dedim ve sizler için araştırma yaptım ))
bu arada site ismi vermek yasakmıdır bilmiyorum ama kalori konusunda takıldığımda kackalori.org diye bir siteden genelde bakıyorum herşeye... Orda her türlü şeyi bulabilirsiniz, yediğiniz, içtiğiniz herşeyin adet yada gram olarak kalorisini yazıyor...
Ama sakın ola tek başına kalori hesabı yapmaya kalkmayın, biliyorsunuz ki içerdiği tuz-yağ ve şeker oranı önemlidir ))
Örneğin, soda yararlı bir içecek olmasının yanı sıra her bir soda da 1 çay kaşığı tuz bulunur ki bu vücudumuza hiç faydalı bir şey değildir ))
Sadece günlük yediklerinizin kalori hesabını yapmak isterseniz yada hangisi daha hafiftir diye merak ederseniz bakabilirsiniz,
ben size şimdi bu siteden aldığım hangi hareket kaç kalori harcatır listesinden örnekler vereceğim
Sevgilerimle ))

HAreket Süre Kalori
İp Atlamak (80 atlama/dak) 1 dak. 0,164 (metabolizma hızlandırması da cabası)

Ağırlık Çalışmak 1 dak. 0,092 (kalori harcadığınız gibi birde kas yapıyorsunuz, kas = yağ yakımı))

Alışveriş Yapmak 1 dak. 0,062 (hiç birimiz alışverişte 2 saatten az vakit geçirmiyoruz, hesaplayamayacağım)))))

Ayakta durmak 1 dak. 0,027 (diyete başladığımdan beri sürekli ayakta duruyorum, hep faydası olacağını düşündüm)

Bebek emzirmek 1 dak. 8,34 (insirah, çok şanslısın, her hafta sırayla bebeğini biz emzirelim yaw )))))))

Dans etmek 1 dak. 0,083 (bol bol dans edin, bel bölgeniz için süper))

Badminton 1 dak. 0,156 (truly buna senin için baktım, devam et oynamaya ))

Epileptik bisiklet 1 dak. 15,75 (buna da kendim için baktım ))

Mekik çekmek 1 dak. 10,63 (bundan sonra napıyomuşuz? bol bol mekik çekiyomuşuz ))

Merdiven çıkmak 1 dak. 0,149 (hergün mutlaka 5 dakikalığına merdiven inip çıkalım)

Yürümek (hafif eğim/yokuş) 1 dak. 0,082 (zaten bol bol yürüyoruz, devam)

Yüzme (hızlı kulaç) 1 dak. 0,156 (e yaz geldi, yüzmeye vakit ayırmak gerek)

Yukardaki tablo sadece aralarından seçtiklerim, daha bir çok şey var... Ev temizlemeden, yer silmeye kadar hangi işin kaç kalori olduğuna kadar )) Bir ara bakın, en azından ne yediniz ne kadar kalori harcadınız hesaplarsınız...
Bu arada yukardaki tabloda da gördüğünüz üzere listemize katmamız gereken en önemli maddeler;
Mekik çekmek (çok iyi kalori harcatıyor ve karın kası yapıyor, daha öncede belirttiğim gibi, ne kadar kas yaparsanız o kadar hızlı yağ yakarsınız)
ip atlamak, ki bunu çoğunuz yapıyorsunuz zaten ))
merdiven inip çıkmak, en azından günde bir kere 2 katı inip çıksanız yeter ))
yürüyüşü ihmal etmiyoruz
ağırlık çalışalım mutlaka, ama 1 kg'lık dambıllardan alın kendinize, daha fazlası kollarınıza zarar verir, belinizde şiddetli ağrılara yol açar aman dikkat yani...

Birde insirahtan rica edelim bebeğini her hafta birimize versin emzirelim, acayip kalori yaktırıyor yahu )))))))))))))))))

Not: Nativ, kaç gündür yazıcam unutuyorum, karnımda ağrı var diyordun sanırım, bu ağrının benim yazdıklarımla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum canım... Benim yazdığım ağrı bel bölgesinde oluşan bir ağrı idi, bu da böbrekleri saran yağ tabakasının erimesinden kaynaklı olarak oluşuyormuş... Ama karın bölgesi için böyle bir yazıya rastlamadım hiç.... İstersen bir doktora görün, sanırım şiddetli ağrılar çektiğini yazmıştın önemli olabilir... dikkat edelim canım ihmal etmeyelim...

Sevgiler

Son düzenleme:
hmmm,
düşündüm taşındım araştırdım karıştırdım ve bir karara vardım sonunda ))
kilo vermem durdu diyen tüm bayanlara sesleniyorum !

Metabolizmanızı canlandırmanız ve hızlandırmanız lazım,
bunun için asla akşam 9 dan sonra spor yapmayın,
en güzel metabolizma canlandıran saatler sabah saatleridir,
hızlı kilo vermek istiyorsanız sporunuzu sabah yapın !
Gerekirse erken kalkın sırf spor yapmak için ve en az (!) 30 dakika boyunca durmaksızın spor yapın
bu gün boyunca metabolizmanızın deli gibi çalışmasını sağlayacaktır...
işe yürüyerek gidip geliyorum diyenler, bu geçerli değil, ben gerçek spordan bahsediyorum...
yani hoplayın, zıplayın, leslie yapın, twister yapın, mekik çekin, ağırlık çalışın...
her birini 5 dakika yapsanız zaten 30 dakika çalışmış olursunuz, böylelikle tüm kaslarınızı hareketlendirmiş olursunuz
ondan sonra ister işe yürüyerek gidin ister koşarak size kalmış ))
akşamda 30 dakika spor yapın ve günü tamamlayın...

Ve haftada 2 günü spor yapmadan geçirin mutlaka !
Kaslarınızın toplanması ve kendini yenilemesi için bu çok önemli...
örneğin, pazartesi-salı spor yapın, çarşamba yapmayın
perşembe-cuma spor yapın, cumartesi yapmayın gibi
5 gün spor - 2 gün dinlenme ( sporun 1 gününü sadece yürüyüş olarak yapabilirsiniz)

Sabah yapılan spor metabolizmanızın canlı kalması ve hızlı zayıflamanız için çok önemli,
Bunun dışında hiç bir yiyecek yada içecek (bitki çayları vs) metabolizmanızı hızlandırmaz yeteri kadar...
O yüzden spor şart, bu gerçeği atlamayalım lütfen...

Sevgilerimle

Canlarim ben gitmedim istanbula esim orda..
Bugun bende kendimi.iyi hissetmedim cocuk cok uzdu..
Ne spor yapabildim ne saatimi tutturabildim sonrada sinirimi ondan cikardim...yarina yine verememekten korkuyorum vreemdiysem vay halime artik..

İnanin bu kilo vrrmem durunca cok stes oldum ben..
Cocuga bile agrasifim..
Yardim et soya...

Sabah ilk tartilanlardan biri ben olucam healde ama umidim yok cok agir hisseduyorum kendimu...
Koca bir pizza yemis gibi...

günaydın güzellerrr

sabahın 7sinde koşa koşa tartıldım
hüsrana uğradım diyebilirim
sadece 400 gr verebilmişim 73.5
o kadar heveslenmiştim ki 72yi görcem diye
neyse buna da şükür en azından almadım
soya valla kutlarım seni her hafta 2 kg süper
biz niye veremiyoruz yahu
bi de emziriyorum dakkada 8 kalori :)
bu arada beklerim her hafta biri emzirsin
oğluşum tosun olsun :)

bu arad soya süleymenın şifresi de süpermiş
sabah sabah keyfimi yerine getirdi

nativcim bfit için ben de yorumlara baktım
kilo kaybı yok ama inceliyo insanlar
genel yorumlar hep bu yönde
biz zaten diyetle zayıflıyoruz
bfitle de inceliriz
yalnız fiyatlar bana tuzlu geldi 135 sanırım burda sormadım ama
bizim eve yakın var bebekle gitmeme müsade ederler mi acaba :)

İnsirah 400 gramda çok iyi ya vermemiş olsaydın:))))

Aza kanaat etmeyi öğrendim ben burda canım 100 grama bile çok şükür diyorum:))))
Bende sabah kalkar kalkmaz attım kendimi tartıya...
Ama yine bir sürü farklı farklı rakamlar gösterdi en son 3 kere çıktığımda 74.8dedi bana ...inşallah doğrudur haftaya 73 görmem lazım o yüzdende biraz hareketlenmem lazım...
Allah herkezi istediği kiloya inmeyi nasip etsin...gecen hafta Çarşamba 75.5 tim şimdi 74.8.....

ooo süperrr
800 gram birden gitmiş kutlarım canımmm

ben bu hafta kendimi ödüllendirip dondurma yicektim
ama yok bana yasak 72yi görene kadar yemicem

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar
bugün tartılmayı hiç istemedim çünkü kabızım inanılmaz yani
kayısı yedim bu sabah aç karına
nolur fayda etsin yoksa patlayacağım
bu arada 78.0 çıktım en son 78.4 görmüştüm tartıda çok büyük bir fark yok ama
kabızlığımında etkisi olduğunu düşünüyorum
birkaç güne gerçek sayıyı göreceğim inşallah

soya haklısın sanırım dünde vardı aynı ağrıdan sol karın boşluğumda
iğne batar gibi oluyordu
bir ara doktora gitsem iyi olcak sanırım

insirah ben gidemedim dün b fit e
dediğim gibi her şubede farklıymış fiyat
forumda slndmt nickli bir arkadaş var hatta topic açmış bak yeni b fit le baya bir vermiş
ona sordum ben 50 tl ye gidiyorum dedi
ama 135 çok yaw niye o kadar fark var ki

Selam kızlar,

insirah, 400 gr gayet güzel bir rakam, kilonu sabitleyerek verdiğini gösterir, yani geri almayacağın kilolardır bunlar, sevinmelisin... Hızlı kilo veren insanlar bunu sabitlemek için senden daha fazla uğraşmak zorunda kalacaklar ideal kilolarına ulaşınca, oysaki sen bu konuda şanslı olacaksın birde bu yönden bak ))

qwerty, 800 gr çok iyi, heleki yediğin 5 adet çiğköfteyi düşünürsek ))

inci, 1,5 kg çok iyi ama çok fazla )) bu haftanın en çok kilo vereni sensin sanırım )) Bu kiloları korumaya alman gerekecek sonrasında... Sana ilerde koruma programı yazmam gerekiyor, bol bol spor yapmalısın, sarkma ve selülit tehlikesi var unutma...

nativ, 400 gr çokiyi, canını sıkma, insiraha yazdıklarım senin içinde geçerli... Bir daha kilo almak istemiyorsak yavaş kilo vermemiz lazım...
Ve sen bu kilolarla sonsuza kadar vedalaşmak istiyorsun öyle değil mi?

Ve gelelim bana ))
Sabah kalktım, ilk iş tuvalete gittim (tartıya çıkmaya çok korkuyordumda)
Sonra geldim tartıya baktım üstü toz tutmuş, bir süre baktım baktım çıkmak istemedim ilk defa ))))))))))))))))))
Sonra çıktım üstüne, en son tartıldığımda 66,100 kg gelmiştim ve bu sefer tam olarak 65,100 kg geldim ))
Yani 1 kilo kaybetmişim oleyyyy ))
Hemen hesap yapalım,
Başlangıç kilo 88,6
Şuanki kilo 65,1
Toplam giden 23,5
Sanayağ paket hesabımıza göre ise vücudumdan atmış olduğum toplam paket 23,5 kg / 0,250 = 94 paket sanayağı )))))))
Vermem gereken kilo 5,1 (sanayağ paket hesabına göre ise 20,4 paket sanayağı)

Bu listeye bakınca aklıma geldi de, ben bu hesabı yarıladığımda yani 50 li paket kilo verdiğimde ne sevinmiştim...
şimdi bakıyorum yolun çoktan sonuna gelmişim, tünelin sonundaki ışığı gördüm bile
Ve şöyle bir karar aldım, 60 kiloyu gördüğüm gün çizelgemi 57 kiloya çekeceğim...
Ve 57 kilo olduğum gün diyete son vereceğim, sadece koruma programına geçeceğim

Hepinize tekrar tekrar teşekkürler kızlar ))
Artık tartılarınızla tekrar dost olabilirsiniz ))))))))

soyacım ben öyle dewam edeceğim yani tekrar haftaya bugün tartılacağım
77 olmak için bu hafta elimden gelenin fazlasını yapacağım
yoksa bu gidişle inciyle sen mezun olcaksınız biz kalacağız buralarda:)
bu arada paphia nerelerde yahu

Canım,

Sen merak etme, hepinizi mezun etmeden burdan bir yere gitmem ben ))
Bu yola başlarken tek başladım ama sizler bana güvenerek geldiniz, gitmek güveninize ihanet etmektir
bu yaşıma kadar kimsenin güvenine ihanet etmedim ))
Ve bu hafta benden senden 77 bekliyorum,
Dün yazmıştım, sabah sporu çok önemli, metabolizmayı çok canlandırıyor
Sabah 30 dk spor bekliyorum, ve mutlaka haftada 2 gün spora ara vermelisin
kasların dinlenmeli, çok spor çok zayıflama demek değildir, çok spor kaslarının hani eti çok haşlarsın lime lime dökülür ya, işte o hale gelmesidir... O yüzden haftada iki gün kaslarına kendini yenilemesi ve güçlenmesi için izin ver ))
Ama sabah spor yapmayı ihmal etme, sonra da işe yürüyerek gidip gel ))

Ve paphia'yı bende merak ediyorum,
sıkıldı kaçtı mı anlamadım ki ))
gelir mutlaka, belki birileri canını sıkmıştır, psikolojisi bozuktur
gelince anlatır ne olduğunu

evet soyacım çok iyi zaten anlamıştım hafif hissediyordum tartılmasamda ben size demiştim geççem hepinizi diye Spor meselesine gelince artık sabahları yapıyorum pazartesiden beri en az 30 dak leslie yapıyorum sonra kahvaltı valla sarkma yokta selülit var biraz zaten önceden de vardı bacaklarımda .sende iyi vermişsin 1 kilo en ideali zaten

be geldimm bugun işe biraz geç geldim oğlanı kursa bıraktım bugun allah izniyle başlıyor kursa

herkes verdiği kiloları yazıyor ben yazamıyorum çünkü gerçekten durdu canım yemek yemek bile istemiyor artık helede baskul görmek hiç istemiyor nasıl olurda insan 1 gr veremez kendimi teselli etmicem şu an bugun adet dönemim 1.günü bilmem onun etkısı bilemem kılo vermeme başka bir neden bu yuzden sizi ve kendimi germek istemiyorum sizleri çok seviyorum ama gerçekten bu işi burda sonlandırmak istiyorum

çünkü sizlerin de motivasyonun bozmak istmeyorum arada girer yazdıklarınızı okur selam veririm

ben 67 kg geri çıktım geçen hafta 70,600gr bugun ise 70,400 gr sadece 200gr ama incelmem
de şöyle

15-05-2012 ölçtüğümde

bel : 80
göğüs: 95
kalça :104
göbek üstü:98
bacak:63

13-05-2012 bugun ise

bel:75 (5cm)
göğüs:89 ( 6cm)
kalça:100 (4cm)
göbek üstü:83 (15 cm)
bacak: 63

19-03-2012
başlangıç kılo:75
bugun ise : 70,400 :2::2::2::2::2:

yani kısacasa bana gerçekten yapıştı bu kılolar

yediklerim den fazla yemiyorum sporumu hergün akşam yapıyorum
yarından itibarende sabah yapıcam bakalım o zaman ne olcak

ben heryıl bu kiloları veririm ama nedense birtülü 65 kg inemiyorum

soya sana çok çok teşekkur ederim dediğin ********* harfi harfine uydum ama olmadı

Selülit için sıkılaştırıcı krem yada yosun yağı veya lahana yağı gibi birşey kullan...
Leslie yada yürüyüşle zaten sıkılaşacak ve selülitlerden kurtulacaksın ama vücudu toparlayacak bir destek olarak selülitli bölgeleri desteklemen lazım... Ben en son niveanın Q10 kremini almıştım, aklıma geldikçe sürüyorum, şimdilik iyi görünüyor, aralarıda en ucuzu o diye aldım valla, diğer kremler 70-80 TL den başlıyordu ))

Yasemin,
Diyelim ki bu işi burda sonlandırdın ve gittin, ara sıra geldin yazdıklarımızı okudun, selam verdin vs...
Ne olacak? Kalan kiloların gidecek mi? Yooo, sana yapışıp kalacak hala...
Hatta belki verdiklerini geri alacaksın, neye yarayacak bizi bırakıp gitmen?
Kilo veremiyorum diyorsun ama incelmeye bakıyorum süper...
Ben 3,5 aydır diyet yapıyorum senin kadar incelemedim, keşke az gitseydi biraz incelseydim...
sen göbek üstünden 15 cm 1 ayda incelmişsin ben 3,5 ayda sadece 12 cm inceldim, aradaki farka bak!
Bardağın lütfen dolu tarafına bak, boş tarafına değil !
İklim farkını göz önüne al, yaşadığın stresleri göz önüne al, herşeyi göz önüne al, kilo vermene çok fazla sebep var...
İlk başta çok güzel kilo verirken bu kiloda takılıyorsan ve bu sürekli oluyorsa bu beyninin sana oyunu ve bu oyunu onun kazanmasına izin veriyorsun... Bu aynı çocuğunla girdiğin kabul ettirme oyunu gibi birşey...
O senden dondurma ister, sen hayır dersin, o ağlar sızlar tepinir ve sen artık sussun yeter diye gider alırsın dondurmayı...
Ama sen burda sadece çocuğunu susturmakla kalmayacaksın kendine de alacaksın dondurmayı bizi bırakırsan ?
Yine de zorlamak istemiyorum seni, netice de kimseyi zorla tutamam, insanlara istemediği birşeyi zorla yaptıramam...
Bunu senin istemen önemli, benim değil....
Ben sadece sana hatırlatma yapıyorum o kadar
Biraz uzak kalmak istersen anlayışla karşılarım, bu uzak kalma sürecinde kaçamaklar yaparsan bunu da anlayışla karşılarım
ama bizi bırakıp gidersen gerçekten üzülürüm
Sevgilerime

hakikaten incelme süper
zaten önemli olan kilo vermek değil incelmek
biraz daha sabredersen kiloya da yansıyacak
şimdi çoğu diyetisyen tartılarınız bi kenara kaldırın diyor
belki truly nin de 40 gün tartılmamasının sebebi bu
çünkü spor yapıyosun ve kas yapıyosun kaslar yağdan daha ağır ama daha az yer kaplar diye biliyorum
lütfen bırakma burayı canım
sen demiyo muydun biz bu kiloları bi kaç ayda almadık
ayda 2 kilo versek yada 1 kilo say bir yılda 12 kilo eder
motivasyonun bozulmasın canım

canım ben hiç birzaman burda öğrendiklerimden vazgeçmiyeceğim sağlıklı beslenme+spor artık benım hayatımın bır parçası halıne getirdim beslenme düzenimi hiç bozmayı düşünmüyorum düşünmediğim gibi aklımın ucundan bıle geçirmiyorum burda sadece hanı vermiyorum kılo belki sterslı olacağım belkı üzüleceğim böylelıkle sizleri de sterese sokmak istemiyorum bundan dolayı çünkü er de olsa geçde olsa ben 65 kg düşeceğim (inşallah)
yanı ben nere gidersem gideyim ne yaprsam yapayım burda bulduğum dostluğu burda bulduğum yeni bilgileri hiç birzaman unutmayacağım

aman senin üzülmene dayanamam :2:

Sanırım bizi bu yüzden bırakıp gitmeyi düşünürsen burdaki herkes üzülür, sadece ben değil
Öyle değil mi arkadaşlar ?
Ayrıca bırak strese girip girmeyeceğimize biz karar verelim, neden sen bizim yerimize karar veriyorsun ki ))
İstersen her gün kilo veremiyorum kilo veremiyorum kilo veremiyorum diye yaz bu beni strese sokmaz sadece daha farklı yöntemler araştırmaya iter o kadar...
Bak, satışın belli kuralları vardır (eskiden satış birinciliklerim vardı)
Bir müşteriye bir şey satmak istiyorsan ona en az 9 kez hayır dedirtmen gerekir
9 kez hayır diyen bir müşterinin her hayır dediği şeyi evete çevirebiliyorsan istediğin herşeyi satabilirsin ))
Çünkü eğer alacak maddi gücü yoksa bile bu kadar çok uğraştığın için utanıp kredi çeker gene alır, bu kadar basit !
Bu sırrımı kimseye söylemeyin, iş yapamam sonra ))))))))))))))))))))))))

Ben hayatımın her anını bir şeyleri araştırmakla geçiriyorum,
yöneticilik yaptığım dönemde sürekli eğitimde veriyordum ve eğitim verdiğim kişiler o kadar farklı sorular soruyordu ki, bu yüzden bende alışkanlık oldu bu... Yani sen kilo veremiyorum diye strese girdiğinde ben strese girmem sadece araştırmaya girerim...
Bizi bırakmak için daha geçerli bir neden bul lütfen,

Sayın Yasemin,
Bizi bırakma nedeniniz geçerli bulunmadığından üyeler ve yönetim başkanı tarafından talebiniz reddedilmiş,
teymiz yoluna kapatılmış olup, davanız düşmüştür...
Saygılarımızla )))))))))))))))))))))))))))))

burda o kadar çok şey öğreniyoruz ki bak satış kuralını bile öğrendik
demek ki neymiş eşim bişeye hayır diyosa araştırıp onu nasıl evete çevirebilirimin derdine düşücem
gerekirse kredi çekip istediğimi aldırıcam
aman yanlış anlamayın öle her kafama estiğinde koltuk takımı vs ev eşyası pırlanta filan asla istemedim
ama koşu bandı istiyodum almıyodu
iyi oldu bu taktiği öğrendiğim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…