İnsirah 400 gramda çok iyi ya vermemiş olsaydın:))))
Aza kanaat etmeyi öğrendim ben burda canım 100 grama bile çok şükür diyorum:))))
Bende sabah kalkar kalkmaz attım kendimi tartıya...
Ama yine bir sürü farklı farklı rakamlar gösterdi en son 3 kere çıktığımda 74.8dedi bana ...inşallah doğrudur haftaya 73 görmem lazım o yüzdende biraz hareketlenmem lazım...
Allah herkezi istediği kiloya inmeyi nasip etsin...gecen hafta Çarşamba 75.5 tim şimdi 74.8.....
soyacım ben öyle dewam edeceğim yani tekrar haftaya bugün tartılacağım
77 olmak için bu hafta elimden gelenin fazlasını yapacağım
yoksa bu gidişle inciyle sen mezun olcaksınız biz kalacağız buralarda:)
bu arada paphia nerelerde yahu
selam kızlar,
insirah, 400 gr gayet güzel bir rakam, kilonu sabitleyerek verdiğini gösterir, yani geri almayacağın kilolardır bunlar, sevinmelisin... Hızlı kilo veren insanlar bunu sabitlemek için senden daha fazla uğraşmak zorunda kalacaklar ideal kilolarına ulaşınca, oysaki sen bu konuda şanslı olacaksın birde bu yönden bak ))
qwerty, 800 gr çok iyi, heleki yediğin 5 adet çiğköfteyi düşünürsek ))
inci, 1,5 kg çok iyi ama çok fazla )) bu haftanın en çok kilo vereni sensin sanırım )) bu kiloları korumaya alman gerekecek sonrasında... Sana ilerde koruma programı yazmam gerekiyor, bol bol spor yapmalısın, sarkma ve selülit tehlikesi var unutma...
Nativ, 400 gr çokiyi, canını sıkma, insiraha yazdıklarım senin içinde geçerli... Bir daha kilo almak istemiyorsak yavaş kilo vermemiz lazım...
Ve sen bu kilolarla sonsuza kadar vedalaşmak istiyorsun öyle değil mi?
Ve gelelim bana ))
sabah kalktım, ilk iş tuvalete gittim (tartıya çıkmaya çok korkuyordumda)
sonra geldim tartıya baktım üstü toz tutmuş, bir süre baktım baktım çıkmak istemedim ilk defa ))))))))))))))))))
sonra çıktım üstüne, en son tartıldığımda 66,100 kg gelmiştim ve bu sefer tam olarak 65,100 kg geldim ))
yani 1 kilo kaybetmişim oleyyyy ))
hemen hesap yapalım,
başlangıç kilo 88,6
şuanki kilo 65,1
toplam giden 23,5
sanayağ paket hesabımıza göre ise vücudumdan atmış olduğum toplam paket 23,5 kg / 0,250 = 94 paket sanayağı )))))))
vermem gereken kilo 5,1 (sanayağ paket hesabına göre ise 20,4 paket sanayağı)
bu listeye bakınca aklıma geldi de, ben bu hesabı yarıladığımda yani 50 li paket kilo verdiğimde ne sevinmiştim...
şimdi bakıyorum yolun çoktan sonuna gelmişim, tünelin sonundaki ışığı gördüm bile :d
ve şöyle bir karar aldım, 60 kiloyu gördüğüm gün çizelgemi 57 kiloya çekeceğim...
Ve 57 kilo olduğum gün diyete son vereceğim, sadece koruma programına geçeceğim
hepinize tekrar tekrar teşekkürler kızlar ))
artık tartılarınızla tekrar dost olabilirsiniz ))))))))
evet soyacım çok iyi zaten anlamıştım hafif hissediyordum tartılmasamda ben size demiştim geççem hepinizi diyeSpor meselesine gelince artık sabahları yapıyorum pazartesiden beri en az 30 dak leslie yapıyorum sonra kahvaltı valla sarkma yokta selülit var biraz zaten önceden de vardı bacaklarımda .sende iyi vermişsin 1 kilo en ideali zaten
be geldimm bugun işe biraz geç geldim oğlanı kursa bıraktım bugun allah izniyle başlıyor kursa
herkes verdiği kiloları yazıyor ben yazamıyorum çünkü gerçekten durdu canım yemek yemek bile istemiyor artık helede baskul görmek hiç istemiyor nasıl olurda insan 1 gr veremez kendimi teselli etmicem şu an bugun adet dönemim 1.günü bilmem onun etkısı bilemem kılo vermeme başka bir neden bu yuzden sizi ve kendimi germek istemiyorum sizleri çok seviyorum ama gerçekten bu işi burda sonlandırmak istiyorum
çünkü sizlerin de motivasyonun bozmak istmeyorum arada girer yazdıklarınızı okur selam veririm
ben 67 kg geri çıktım geçen hafta 70,600gr bugun ise 70,400 gr sadece 200gr ama incelmem
de şöyle
15-05-2012 ölçtüğümde
bel : 80
göğüs: 95
kalça :104
göbek üstü:98
bacak:63
13-05-2012 bugun ise
bel:75 (5cm)
göğüs:89 ( 6cm)
kalça:100 (4cm)
göbek üstü:83 (15 cm)
bacak: 63
19-03-2012
başlangıç kılo:75
bugun ise : 70,400 :2::2::2::2::2:
yani kısacasa bana gerçekten yapıştı bu kılolar
yediklerim den fazla yemiyorum sporumu hergün akşam yapıyorum
yarından itibarende sabah yapıcam bakalım o zaman ne olcak
ben heryıl bu kiloları veririm ama nedense birtülü 65 kg inemiyorum
soya sana çok çok teşekkur ederim dediğin ********* harfi harfine uydum ama olmadı
be geldimm bugun işe biraz geç geldim oğlanı kursa bıraktım bugun allah izniyle başlıyor kursa
herkes verdiği kiloları yazıyor ben yazamıyorum çünkü gerçekten durdu canım yemek yemek bile istemiyor artık helede baskul görmek hiç istemiyor nasıl olurda insan 1 gr veremez kendimi teselli etmicem şu an bugun adet dönemim 1.günü bilmem onun etkısı bilemem kılo vermeme başka bir neden bu yuzden sizi ve kendimi germek istemiyorum sizleri çok seviyorum ama gerçekten bu işi burda sonlandırmak istiyorum
çünkü sizlerin de motivasyonun bozmak istmeyorum arada girer yazdıklarınızı okur selam veririm
ben 67 kg geri çıktım geçen hafta 70,600gr bugun ise 70,400 gr sadece 200gr ama incelmem
de şöyle
15-05-2012 ölçtüğümde
bel : 80
göğüs: 95
kalça :104
göbek üstü:98
bacak:63
13-05-2012 bugun ise
bel:75 (5cm)
göğüs:89 ( 6cm)
kalça:100 (4cm)
göbek üstü:83 (15 cm)
bacak: 63
19-03-2012
başlangıç kılo:75
bugun ise : 70,400 :2::2::2::2::2:
yani kısacasa bana gerçekten yapıştı bu kılolar
yediklerim den fazla yemiyorum sporumu hergün akşam yapıyorum
yarından itibarende sabah yapıcam bakalım o zaman ne olcak
ben heryıl bu kiloları veririm ama nedense birtülü 65 kg inemiyorum
soya sana çok çok teşekkur ederim dediğin ********* harfi harfine uydum ama olmadı
yasemin,
diyelim ki bu işi burda sonlandırdın ve gittin, ara sıra geldin yazdıklarımızı okudun, selam verdin vs...
Ne olacak? Kalan kiloların gidecek mi? Yooo, sana yapışıp kalacak hala...
Hatta belki verdiklerini geri alacaksın, neye yarayacak bizi bırakıp gitmen?
Kilo veremiyorum diyorsun ama incelmeye bakıyorum süper...
Ben 3,5 aydır diyet yapıyorum senin kadar incelemedim, keşke az gitseydi biraz incelseydim...
Sen göbek üstünden 15 cm 1 ayda incelmişsin ben 3,5 ayda sadece 12 cm inceldim, aradaki farka bak!
Bardağın lütfen dolu tarafına bak, boş tarafına değil !
Iklim farkını göz önüne al, yaşadığın stresleri göz önüne al, herşeyi göz önüne al, kilo vermene çok fazla sebep var...
Ilk başta çok güzel kilo verirken bu kiloda takılıyorsan ve bu sürekli oluyorsa bu beyninin sana oyunu ve bu oyunu onun kazanmasına izin veriyorsun... Bu aynı çocuğunla girdiğin kabul ettirme oyunu gibi birşey...
O senden dondurma ister, sen hayır dersin, o ağlar sızlar tepinir ve sen artık sussun yeter diye gider alırsın dondurmayı...
Ama sen burda sadece çocuğunu susturmakla kalmayacaksın kendine de alacaksın dondurmayı bizi bırakırsan ?
Yine de zorlamak istemiyorum seni, netice de kimseyi zorla tutamam, insanlara istemediği birşeyi zorla yaptıramam...
Bunu senin istemen önemli, benim değil....
Ben sadece sana hatırlatma yapıyorum o kadar
biraz uzak kalmak istersen anlayışla karşılarım, bu uzak kalma sürecinde kaçamaklar yaparsan bunu da anlayışla karşılarım
ama bizi bırakıp gidersen gerçekten üzülürüm
sevgilerime
canım ben hiç birzaman burda öğrendiklerimden vazgeçmiyeceğim sağlıklı beslenme+spor artık benım hayatımın bır parçası halıne getirdim beslenme düzenimi hiç bozmayı düşünmüyorum düşünmediğim gibi aklımın ucundan bıle geçirmiyorum burda sadece hanı vermiyorum kılo belki sterslı olacağım belkı üzüleceğim böylelıkle sizleri de sterese sokmak istemiyorum bundan dolayı çünkü er de olsa geçde olsa ben 65 kg düşeceğim (inşallah)
yanı ben nere gidersem gideyim ne yaprsam yapayım burda bulduğum dostluğu burda bulduğum yeni bilgileri hiç birzaman unutmayacağım
aman senin üzülmene dayanamam :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?