burda o kadar çok şey öğreniyoruz ki bak satış kuralını bile öğrendik
demek ki neymiş eşim bişeye hayır diyosa araştırıp onu nasıl evete çevirebilirimin derdine düşücem
gerekirse kredi çekip istediğimi aldırıcam
aman yanlış anlamayın öle her kafama estiğinde koltuk takımı vs ev eşyası pırlanta filan asla istemedim
ama koşu bandı istiyodum almıyodu
iyi oldu bu taktiği öğrendiğim:)
menümü paylaşayım bu arada
sabah aç karna 1 adet kayısı yedim
sonra 1/2 simit
1 dilim beyaz peynir
1 bardak şekersiz çay
ara;
1 tane şeftali
kalan simitin yarısı
bakalım öğlen ne yemek çıkacak
birde şu akşam saatlerimi yeniden gözden geçirmeliyim
birkaç gündür ailemi bekliyorum
olmuyor hem hep birlikte sofrada olunca kendimi durdurmak çok zor oluyor
sabah nasıl kalkacağım soya ben ya
ben 5 dk uykuyu bile kendime kar sayıyorum
sen bana 30 dk diyorsun:))
2 mil leslie indireyim bari onla yaparım heralde
kendim denersem mekik çekerken uyuyabilirim:))
Bir insanın "hayır" demesi çok güzel bir şeydir ))
satış yaparken duymayı en sevdiğim söz diyebilirim,
eğer müşteri söze evet ile başlarsa sonunda mutlaka hayır der,
ama hayır ile başlarsa bende "bu işte bir hayır var" diye başlarım )))))))
eşine şunu anlat, spor yapmak için spor salonuna gitmek istersen yıllık ödemeniz gereken tutar ile koşu bandı aldığınızda aylık ödemeleriniz arasındaki fark, ayrıca evde koşu bandı olursa istediği zaman kendisininde kondisyon çalışabileceğini ve bu sayede muhteşem bir vücuda kavuşabileceğini -ki buna aslında hiç ihtiyacı olmadığını, çünkü gördüğün en yakışıklı ve en güzel vücutlu erkeğin o olduğunu- ve evde koşu bandı olduğunda senin dışarda yürüyüş yapmana gerek kalmayacağını böylelikle sen dışarda yürüyüş yaparken insanların sana bakmasından rahatsızlık duymayacağını falan filan ))
Yani aslına ikna yöntemleri çok açıktır, hem karşındakini pohpohlayacak, hemde onu zayıf noktalarından vuracaksın...
Eğer eşin kıskanç bir adamsa en çok bu noktadan vurmanı tavsiye ederim çok işe yarar ))
Allah'tan araba için kısa bir süre koymadı banaÖncelikle uyku sorununu çözmen gerekiyor,
akşamları erken uyu, ne yapman gerekiyorsa yap ama sabah erken kalkmaya alıştır kendini ve sporunu sabah yap...
Tembel vücut sana hiç bir şey kazandırmaz, sadece tembel metabolizma kazandırır bu da kilo vermeni yavaşlatır o kadar...
Ayrıca akşamları ailenle yemek yeme, kendi yemeğini hazırla geç bir kenarda yemeğini ye...
Yemek yemek için kimseyi beklemek zorunda değilsin, bekledikçe gecikirsin ve onlar yedikçe seninde yiyesin gelir,
1 kaşık daha fazla yemek alırsın tabağına bu da akşam için hiç iyi bir şey değil...
Ayrıca sabah sabah 1 simit fazla olmuş, yarım simit gayet güzel ama arada diğer yarımı yemek yerine yoğurt-süt yada form bisküvi gibi birşey tercih etmeliydin... simidin üzerindeki susamlar sırf yağ içeriyor unutma bunu... Ne kadar susamını kazıyıp yedim desende o yağ simide geçmiş oluyor, bu sadece züğürt tesellisi dedikleri şey yani ))
Hadi nativ hadi, sen bundan daha fazlasısın, senden çok şey beklediğimi biliyorum ama yapabileceğini de biliyorum
Kendine olan inancını topla, kararlılığını göster bana !
En iyisi olmak için, en iyisini yap !
Sonra nişanlın sana söz verdiği arabayı alınca gel o arabayla bizleri gezdir artık ))
Sevgilerimle
Sizin için proble yok ise ben burdayım ozaman yine
ama ben hala anlamış değil az yediğim halde spor yaptığım halde niye veremiyor veremediğim gibi de kilo aldım hala anlamış değil
inan bu gun stresen sabah kalkınca 2 bardak su içtim
sonra 20 dk sonra 1 bardak soğuk süt içtim çıktım evden
çocuğu bırakıp geldikten sonrda 2 saat ara 1 fincan sütlü nescafe içtim artık içimden yemek yemek gelmiyor su bile ,içmek istemezmı insan
tartıyı öle gördükçe
şu an bile karnım aç değil
dün akşam yemeğimi saat 18,30 gibi 3yk kabak yemeği ve salata yağsız tuzsuz yedim
saat 9 gibi 1 salatalık 1 bardak ayran içmiştim o kadar
soya ben aynen devam mı
ahanda sokmadım demi stres sizi
ben barut gibiyim
sabah bir yumurta
1 dilim tam tahıl ekmeği
şekersiz çay
ara 4 kayısı 1 bardak süt
öğlen
hindi sote yapıcam domatesli biberli
salata ayran
1 dilim tam tahıl ekmeği
Sizin için proble yok ise ben burdayım ozaman yine
ama ben hala anlamış değil az yediğim halde spor yaptığım halde niye veremiyor veremediğim gibi de kilo aldım hala anlamış değil
inan bu gun stresen sabah kalkınca 2 bardak su içtim
sonra 20 dk sonra 1 bardak soğuk süt içtim çıktım evden
çocuğu bırakıp geldikten sonrda 2 saat ara 1 fincan sütlü nescafe içtim artık içimden yemek yemek gelmiyor su bile ,içmek istemezmı insan
tartıyı öle gördükçe
şu an bile karnım aç değil
dün akşam yemeğimi saat 18,30 gibi 3yk kabak yemeği ve salata yağsız tuzsuz yedim
saat 9 gibi 1 salatalık 1 bardak ayran içmiştim o kadar
soya ben aynen devam mı
ahanda sokmadım demi stres sizi
ben barut gibiyim
Allah'tan araba için kısa bir süre koymadı bana
sadece düğüne kadar dedi
düğün 2013 mayıs olacak büyük ihtimal
yani 11 ayım var sanırım ondan rahatım biraz da:)
uyku içinde daha erken yatayım
zaten benim çok erken uykum geliyor ama
anlamadığım bir sebepten ötürü ben direniyorum uyumamak için
sabahta tabi kalkmamak için
simitten de vazgeçeyim bari
şu an hala 1/4 simit çantamda öğleden sonra arada yiyeyim mi?
yarına mı bırakayım?atayım mı?:)))
bende çok şey bekliyorum kendimden
başaracağım işte başaracağım
nişanımdaki gibi tombik olmayacağım düğünümde hıh:)
not:yasemin beni hiiiçç strese sokmuyorsun canım merak etme
Nikaha daha çok var diye strese girme ok ama daha bunun vücut sıkılaştırması var, koruma programı var, varda var yani ))
Kilo verdik bitti diye bir şey yokki aloooooo ))
Akşam erken yat, sabah erken kalk, akşam kaçta yatarsan yat ama sabah gene de erken kalk, spor sabah yapılacak bitti o kadar ))
simit ye ama sadece yarım simit,
o tam simit sende farklı bölgelerde simitler oluşturur deme di deme ))
şimdi kalan simidi yiyip yememek sana kalmış, herşeyi benim söylememi bekleme ))
vaaaaaaavvv çok güzel taktiklermiş
ben bu gece başlıyorum ikna çabalarına
yalnız benim eşim hiç kıskanç değil isterdim biraz kıskansın ama yok
ama pohpohlama ve zayıf noktalarına vurgu güzelmiş
ben bulurum onun zayıf noktalarını :)
ayyy soyam senden öğrenecek çok şey varBende daha ne taktikler var bir bilsen
satış 1.liklerini nasıl alırdım yoksa ))
Ve şuna inanki asla kıskanç olmayan erkek yoktur, külliyen yalan !
Benim kocamda sözüm ona kıskanç değildi, evlenmeden önce o kadar rahat bir adamdı ki anlatamam
evlendikten sonra da uzunca bir süre kıskanç tavırlarını görmedim, benim kızdan çok erkek arkadaşım vardır
meğer gizli kıskançmış, bir patladı pir patladı yani ))))))))
Ve zayıf noktalarını bildiğin, doğru soru sormayı bildiğin zaman istediğin herşeyi ama herşeyi yaptırabilirsin,
ve sadece eşine değil, herkese !
kısa bir hikaye zamanı ))
adamın biri papazın yanına gitmiş ve demiş ki;
"papaz efendi kutsal incili okurken sigara içebilir miyim?"
papaz kızmış tabi ki;
"efendi efendi, sen ne dediğinin farkında mısın? kutsal incili okurken Allahın huzurunda oluyorsun, Allahın huzurunda sigara içmek saygısızlıktır!"
başka bir adam gelmiş papazın yanına ve demiş ki;
"papaz efendi, normalde çok incil okuyan biri değilim ama ben ne zaman sigara içsem canım kutsal incili okumak istiyor, bu günah mıdır?"
papaz demiş ki,
"sevgili oğlum, kutsal incili istediğin herzaman, canın ne zaman okumak isterse okuyabilirsin, yeterki okumak iste !"
Burdaki soru ne?
sigara içerken incil okunur mu ))
ama soruş şekli ne kadar önemli görüyorsunuz değil mi ))
bilmem anlatabildim mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?