Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

soya sen bana ye iç dedim aksine benım canım şuan hiç bir şey istemiyor

da bu saate kadar 1 bardak çay bile içmedim bende herşey ters etki yapar senden izin çıktı ama bende iştah hiç yok
ama nednedir bilemem habire esniyorum 2 gündür birdebir karın ağrısı (adetliyim) hiç sıcakta çekilmiyor yawwwwwwwwwww

Öyle olur genelde canım ))
bir şey genelde yasakken güzel ve çekicidir,
yasak kalktığı anda tüm güzelliğini ve cazibesini kaybeder malesef...
Ama sen bugün akşamda olsa, gece 1 de de olsa mutlaka birşey yiyeceksin
ve bu yediğin mutlaka bizim kaçamak olarak adlandırdığımız, yasaklılar listemizdeki herhangi birşey olmak zorunda !
yemezsen ceza veririm ona göre )))))))))))

Yahu 3 aydır yiyene ceza veriyorum,
şimdi yemiyor diye ceza vereceğim
dünya tersine dönüyor valla )))))))))))))))))))

azminizi kutlarım bende şuan 66,5 kiloyum 60 olmayı çok istiyorum ama sporla vermek istiyorum oğlum var 1 tane 2 yasında burada bırakacağım kimse olmadığı gidemiyorum....sporsuz yaptım şimdiye kadar rejim ama farzla sarkmam olmadı sadece çatlaklar oldu daha beter olmak istemiyorum ama 59-60 arası olmayı çok istiyorum bayramdan sonra tatilede gidicez ne yapıcam hiç bilmiyorum

Son düzenleme:

bu saat ol du ne ara öğün yaptım ne de yeşilçay içtim gerçek şu kı bugun içim hiçbirşey almıyor bakalım evde de böyle mi düşüncem ama ben regl olmadan herşey canım çeker regl olduktan sonra hiçbirşey istemez canım su bile istemiyor yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
bugunluk benı idare et gari canımmmmmmmmmmmmmm

Markete gittim geldim,
sıcaktan piştim, akşama yemek olarak beni yiyebilirsiniz yani )))

gitmişken aşurelik buğday aldım (bizde yarma derler)
koydum pişiyor, ayranlı çorba yapıcam, ara öğün olarak tüketicem
soğuk soğuk güzel olur ))
sizde nasıl yapılır bilmiyorum ama bizde (malatyada) aşurelik buğday(nam-ı diğer yarma) haşlanır (isteğe göre içine nohutta konur, ben koymadım, tuzda koymuyorum)
soğumaya bırakılır, soğuduktan sonra yoğurtla karıştırılır ve üstüne isterseniz tane nane, isterseniz kuru nane ve pulbiber ekleyerek yenir, bu kadar...
kalorisi düşük, protein bakımından zengin bir ara öğün, hemde bu sıcaklarda soğuk soğuk muhteşem oluyor, tavsiye ederim yani ))

Bu arada değişik bir soğuk içecekte hazırladım, buzdolabına koydum
10 tane ortaboy çileği ikiye böldüm
1 tane yeşil elmayı ince ince dilimledim
1 limonun yarısını ince ince dilimledim, diğer yarısının suyunu sıktım posası ile birlikte kullandım
2 yk yeşil çay
7-8 yaprak taze nane
tüm bunları 1,5 litre suyun içine koyup karıştırdım, ağzını sıkıca kapatıp buzdolabına koydum
2 saat sonra içip tadına bakacağım, umarım güzel olur ))
yazın genelde limonata yapardım çilekli,karpuzlu, elmalı vs çok güzel olurdu, millet bayılırdı ama bu sefer içine şeker koymadım
o sebepten bende tadını merak ediyorum ))
güzel olursa tavsiye edicem ))

BEN GELDİİİİMMMMMMMMMMMMMMMM
en son o çizelge 79.4de kalmış ama bugün ben tam 77.3 kiloyum inanabiliyormusunnnuz!!

beni merak eden arkadaşlarım sizlere çok teşekkür ederim o kadar yoğundum ki hiçbir şey yazamadım . .ayrıntılı oalrak okuyacağım yazdıklarınızı
ama öncelikle bugün ki menümü paylasayım

sabah yarım simit bir kaç dilim domates salatalık
ara 1ayran
1 adet form(ara ile öğlen arasında 5saat vardı bu nedenle o arada yedim bunu)
öğlen 1tabak soğuk çorba 2adet sunta

sanırım diğer arada dondurma yiyeceğim klima altında bile eriyorum çünkü
yorgunum mahvolmuş haldeyim ama kurtuldum artık ve işte geldim burdayımmmm!!
bırakırmıyım hiç :)

Bir süredir eskisi kadar su içemediğimi koşturmadan dolayı belirtmek isterim ama dün 5 6 saat yürüdüm mesela her gün bu arada en az 1saat yurumusumdur. .
sporu da bu şekilde tamamladım
yeşilçay içemedim yine bu arada birkaç kere başka bir form çayı içtim.
bazen öğün kaçırdım bazen aç kalmak zorunda kaldım ama asla kaçamak yapmadım :)

ben geldiiiimmmm ))

Paphia, hoşeldin gözümüz yollarda kalmıştı valla ))
kilo bildirimin beni çok mutlu etti
toplamda 11 kiloyu geçtin bak, başladığında 7'li rakamları görmeyi çok istiyordun, al sana 7'li rakamlar ))
şimdi de 6'lı rakamlar için mücadele başladı hadi bakalım ))
burda olmadığın süre içinde kaçamak yapmadığın için ayrıca teşekkür ederim, bu beni çok mutlu etti
güzel temponun devamını diliyorum (ama öğünlere dikkat et)

Akşam yemeğimi yedim,
kendime koca bir kase ayranlı çorba yaptım, üzerine bolca pulbiber ve birazda nane serptim, soğuk soğuk bir güzel geldi ki anlatamam...
Şu anda kendimi ramazan davulu gibi hissediyorum, karnıma vursam güm güm diye ses çıkar yani ))
ortalama kalorisine baktım, 170 - 200 arası yazıyor, içine tuz koymadığım ve koca bir kase yediğim için ben gene de 200 kalori olarak baz aldım... Akşam menüsü olarak 200 kalori gayet uygun...
Yarın içinde kabak yemeği koydum pişiyor, yarını düşünmek zorunda kalmıyayım dedim, ayranlı çorbamda var, oh ne güzel ))

ha birde kaynanama cidebe yaptım, çok beğendi ))
cidebe bizim orda yapılan basit bir yemek (malatya)
aşurelik buğdayı haşladıktan sonra süzüp bir kenara ayırıyoruz
sonra 1 kuru soğanı küp küp doğrayız sıvıyağ ile kavuruyoruz (aslında tereyağ ama kaynanam şeker ve tansiyon hastası)
sonra içine biraz tuz, biraz karabiber, kekik ekliyoruz
en son ayırdığımız haşlanmış buğdayı ekleyip karıştırıyoruz bu kadar...
Ben çok severdim bunu, valla yememek için kendimi zor tuttum ))))))
Çok basit, çokta komik bir yemek ama insan yemeğe başlayınca kendini tutamıyor tek sorun o ))

Ha bu arada şu yaptığım meyve doğranmış suyumun tadına baktım, henüz hiçbirşeye benzemiyor, biraz daha bekletmeye karar verdim,
saat 9 gibi süzüp içicem...

Şimdi yeşilçayımı demleyip içme vakti ))

Merhaba,

evde yapabileceğin sporları araştır, netice de herkes spor salonuna gitmiyor ki?
leslie yapabilirsin internetten bakarak, yada plates benzeri şeyler yapabilirsin, cd ile birlikte satılıyor..
Fazla bir kilon yok, sanırım oğlun öğlenleri uyuyordur (o yaşlarda mutlaka öğlen uykusuna yatırıyorsundur)
o uyurken çok rahat yapabilirsin diye düşünüyorum ))
rejimden ziyade sadece akşamları hafif şeyler yiyerek ve abur cuburu bırakarak, birazda sporla gayet güzel formuna kavuşabilirsin ))
Sana bu yolda başarılar dilerim
Sevgiler

Selam kızlar,

yemeğim pişti ama olmuşmu diye tadına bile bakamadım, o kadar şişmişim ki hiç yer kalmamış bende ))
demekki neymiş ayranlı çorbayı da az yemek gerekiyormuş, fazlası insanı davul gibi şişiriyormuş !
şu hazırladığım sudan da 1 bardak içtim, tadı fena değil, içilebilir yani, deneyebilirsiniz
ilk deneme için garip bir tadı var, ne iyi ne kötü... bekledikçe daha da güzelleşebilir sanırım, bakalım...
yeşilçay bile demleyip içemedim yaw, neyse ilerleyen vakitlerde içerim...

bu arada emlakçı aradı, eve gelip bakan bir aile vardı, kesin alacaklardı ama vazgeçmişler
başka bir alıcı arayacağız artık, bu evden bir an önce kurtulmak istiyorum, artık taşınacağız, kalacağız derken eşyalar öyle ortada duruyor sıkıldım yaw... bir an önce satalım, herkese hakkını verelim ve gidelim kendi evimize yerleşelim offf...

Canım sıkıldı ((
neyse, birazdan emlakçıya gidip görüşeceğiz bakalım, neymiş durum...
bu hafta satış işlemi olur diye sevinmiştim yaw...
Herşeyin hayırlısı, herşeyinnnnnn
sıkmayayım canımı

Şuan 6lı rakamlar hayal gibi geliyor. . .
ama inşallah o da gelecek.
akşam menümde 6kaşık bezelye vardı.
yanında 2tatlı kaşığı yoğurt
ve biraz beyaz peynir aldım yedim çünkü çok canım istemişti sanırım ihtiyaç duydum artık

canım sizin eve bu hindiler nerden geliyor yaw
hazır mı alıyorsun?
yoksa çiftlik falan mı var?

yok kız ne çiftliği marketten alıyoruz
eşimin öle bi hayali var ama
bi arsa alıcak inek koyun tavuk hindi vs beslicek
ben yanaşmıyorum tabi para da yok hayal işte :)

gelicek inşallah 6lı rakamlar
ben de beklemedeyim az kaldı 1 aya kalmaz geliriz inşallah.
evde beyaz peynir kalmamış benim de lora mecbur kalıyorum
tadını da pek sevmedim marketten almıştım
yufkacıda satılanlar daha güzel geldi bana
sırf yemeyim diye eşime aldırmıyorum beyaz peyniri
kızım kaşar peyniri yiyor sadece eşim de kahvaltı yapmaz
vay bee diyorum demek ki evde koca kalıp peyniri ben bitiriyomuşum bir haftada

doğru söylüyosun cnm leslie yapabilirim oğlum uyuyo evet öğle uykusunu..aksamlarıda zaten kaç gündür yemiyorum yemek sıcaklardan sanırım hiç yemek istenmiyo 4 gibi kahve yanına bisküvi falah yiyorum okadar zaten bu abur cuburu kessem bide spor yapsam kesin zayıflarımda çok zor...

günaydın kızlar
bu sabah 73.4 kg
moralim yerinde kahvaltımı yaptım

1 yumurta
1 dil tam tahıl ekmeği
domates maydanoz dereotu
şekersiz çay

Günaydın akide şekerlerim ))

tartılmak ne güzel şeymiş yahu !
oh beeee, dünya varmış, tartıma sarılıp uyumak istiyorum valla, Allah ayırmasın bir daha ))))))))))))))

kilo bildirimi: 64,900 ))
hedef 63 ! Hedefimizi koyalım ki önümüzü görelim değil mi ))
burdan sonrasını yavaş yavaş gitmeliyim ama hızlı hızlı gidesim var nedense...

bu arada kan tahlillerim ile ilgili doktoruma mail atmıştım, cevap gönderdi, tahlil sonuçlarımı çok beğenmiş, sadece yüksek çıkan sedim çin 3 ay sonra tekrar kan testi yapalım demiş (zaten o sedim hiç düşmüyor hiiiçççç) diyete devam diye de not eklemiş çok güldüm ))
bu sedim testinden kısaca bahsedeyim, kandaki etken maddelerin çöküş hızı ile ilgili bir test, enfeksiyon hastalıkları ve romatizmal hastalıkların teşhisinde kullanılıyor... Vücudunuzda gripten kansere kadar herhangi bir hastalık teşhisinde başvurulur...
Bu testte baz alınan değer kadınlarda max. 0-20 arasıdır, bende 60'larda çıkıyor... (erkeklerde max.20-40)
şimdiye kadar bir çok test yapıldı, jinekolojiden dişçiye kadar her muayene yapıldı ama hala nedenini bulamadılar, yıllardır arıyorlar ))
Bende peşini bıraktım artık, arasın dursunlar bakalım ))

Bu arada kanal D' de en doyurucu ekmek tam buğday ekmeği diyorlar bilginize, boşuna yemiyoruz demekki ))

gene çok mu konuştum ben, bir bakayım yazdıklarıma?
evet çok konuşmuşum ))))))))))))))))))))))))

sabahtan beri günaydın demeye çalışıyorum
internet bir kopuyor bir geliyor
umarım şimdi başarmışımdır:)

he he sonunda başardım:))
538 sayfa olmuş ne güzel
benim lisedeki okul numaram 538:)
hepimiz hedefe ulaşıncaya kadar kaç sayfa olacak acaba?
neysee
paphia çok sevindim senin için
ne mutlusundur şimdi
tam kilonu söylemesemde kimseye 70 küsür diyorum ben
eskide 80 lerde diyordum:)
70 küsür iyidir şimdilik
ama tabi ki hedef 60 lar
yakındır umarım ikimiz içinde
birde qwerty için birde kate birde truly (prenses sen kaçlardaydın ya kusura bakma çıkmış aklımdan)
:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…