soya sen bana ye iç dedim aksine benım canım şuan hiç bir şey istemiyor
da bu saate kadar 1 bardak çay bile içmedim bende herşey ters etki yapar senden izin çıktı ama bende iştah hiç yok
ama nednedir bilemem habire esniyorum 2 gündür birdebir karın ağrısı (adetliyim) hiç sıcakta çekilmiyor yawwwwwwwwwww
öyle olur genelde canım ))
bir şey genelde yasakken güzel ve çekicidir,
yasak kalktığı anda tüm güzelliğini ve cazibesini kaybeder malesef...
Ama sen bugün akşamda olsa, gece 1 de de olsa mutlaka birşey yiyeceksin
ve bu yediğin mutlaka bizim kaçamak olarak adlandırdığımız, yasaklılar listemizdeki herhangi birşey olmak zorunda !
Yemezsen ceza veririm ona göre )))))))))))
yahu 3 aydır yiyene ceza veriyorum,
şimdi yemiyor diye ceza vereceğim
dünya tersine dönüyor valla )))))))))))))))))))
azminizi kutlarım bende şuan 66,5 kiloyum 60 olmayı çok istiyorum ama sporla vermek istiyorum oğlum var 1 tane 2 yasında burada bırakacağım kimse olmadığı gidemiyorum....sporsuz yaptım şimdiye kadar rejim ama farzla sarkmam olmadı sadece çatlaklar oldu daha beter olmak istemiyorum ama 59-60 arası olmayı çok istiyorum bayramdan sonra tatilede gidicez ne yapıcam hiç bilmiyorum
ben geldiiiimmmm ))
Paphia, hoşeldin gözümüz yollarda kalmıştı valla ))
kilo bildirimin beni çok mutlu etti
toplamda 11 kiloyu geçtin bak, başladığında 7'li rakamları görmeyi çok istiyordun, al sana 7'li rakamlar ))
şimdi de 6'lı rakamlar için mücadele başladı hadi bakalım ))
burda olmadığın süre içinde kaçamak yapmadığın için ayrıca teşekkür ederim, bu beni çok mutlu etti
güzel temponun devamını diliyorum (ama öğünlere dikkat et)
Akşam yemeğimi yedim,
kendime koca bir kase ayranlı çorba yaptım, üzerine bolca pulbiber ve birazda nane serptim, soğuk soğuk bir güzel geldi ki anlatamam...
Şu anda kendimi ramazan davulu gibi hissediyorum, karnıma vursam güm güm diye ses çıkar yani ))
ortalama kalorisine baktım, 170 - 200 arası yazıyor, içine tuz koymadığım ve koca bir kase yediğim için ben gene de 200 kalori olarak baz aldım... Akşam menüsü olarak 200 kalori gayet uygun...
Yarın içinde kabak yemeği koydum pişiyor, yarını düşünmek zorunda kalmıyayım dedim, ayranlı çorbamda var, oh ne güzel ))
ha birde kaynanama cidebe yaptım, çok beğendi ))
cidebe bizim orda yapılan basit bir yemek (malatya)
aşurelik buğdayı haşladıktan sonra süzüp bir kenara ayırıyoruz
sonra 1 kuru soğanı küp küp doğrayız sıvıyağ ile kavuruyoruz (aslında tereyağ ama kaynanam şeker ve tansiyon hastası)
sonra içine biraz tuz, biraz karabiber, kekik ekliyoruz
en son ayırdığımız haşlanmış buğdayı ekleyip karıştırıyoruz bu kadar...
Ben çok severdim bunu, valla yememek için kendimi zor tuttum ))))))
Çok basit, çokta komik bir yemek ama insan yemeğe başlayınca kendini tutamıyor tek sorun o ))
Ha bu arada şu yaptığım meyve doğranmış suyumun tadına baktım, henüz hiçbirşeye benzemiyor, biraz daha bekletmeye karar verdim,
saat 9 gibi süzüp içicem...
Şimdi yeşilçayımı demleyip içme vakti ))
canım sizin eve bu hindiler nerden geliyor yaw
hazır mı alıyorsun?
yoksa çiftlik falan mı var?
Şuan 6lı rakamlar hayal gibi geliyor. . .
ama inşallah o da gelecek.
akşam menümde 6kaşık bezelye vardı.
yanında 2tatlı kaşığı yoğurt
ve biraz beyaz peynir aldım yedim çünkü çok canım istemişti sanırım ihtiyaç duydum artık
Merhaba,
evde yapabileceğin sporları araştır, netice de herkes spor salonuna gitmiyor ki?
leslie yapabilirsin internetten bakarak, yada plates benzeri şeyler yapabilirsin, cd ile birlikte satılıyor..
Fazla bir kilon yok, sanırım oğlun öğlenleri uyuyordur (o yaşlarda mutlaka öğlen uykusuna yatırıyorsundur)
o uyurken çok rahat yapabilirsin diye düşünüyorum ))
rejimden ziyade sadece akşamları hafif şeyler yiyerek ve abur cuburu bırakarak, birazda sporla gayet güzel formuna kavuşabilirsin ))
Sana bu yolda başarılar dilerim
Sevgiler
sabahtan beri günaydın demeye çalışıyorum
internet bir kopuyor bir geliyor
umarım şimdi başarmışımdır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?