Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

yaptım soyacım ama yarım saat olmadı
sadece 15 dk erken kalkabildim
saatimi kurmuştum ama kapatıp uyumuşum biraz daha
ceza verebilirsin istersen

ceza yok,
ilk gün için bekliyordum böyle birşeyi zaten ))
yarın yarım saat bekliyorum, eğer erken kalkamazsan işe geç kalacaksın ve yapacaksın sporunu ona göre...
cezan işe geç kalmak olacak, neticede işe geç kalarak cezalandıracağım seni ))
böylelikle işe geç kalmamak için erken kalkmayı öğreneceksin eninde sonunda
işsiz kalmak istemezsin sanırım ))

günaydın

yeni birgün yeni bir umut yeni bir zayıf günler herkese

allahım burda sıcak yok nem nemden hava karanlık gibi duruyor ne bunaltıcı sıkıcı bir hava hava böyle olunca insanında ruhu sıkıcı olmaması mumkün değil kızlar

evet dünkü menümü şöyle bir yazayım size

sabah kahvaltı 1 bardak soğuk süt

ara sütlü nescafe

öğlen
4 yk kadae kuru fasulye ayran salata

ara 1 salatalık

saat 17 gibi 2 biber dolması(kaçamak)

saat 18,30 gibi 3 yk kaşığı taze fasulye 2 yk pirinç pilavı(kaçamak)

akşam avm gittim eve ve çocuğa birşeyle alayım diye 1 saat dolaştık eksikleri aldım çıktım dışardan 3 magnum aldık birinide ben yedim günü böyle bitirdim

ha yedim mutlumu oldun yok birde spor yapmadım dün evi silip süpürdüm spor yapmaya vakit kalmadı
soya ceza kesmesin diye yedim

sabah kalktım

soya senin dediğin şekilde devam

ya ben hergün yumurta yiyebilrmiyim yumurta benı gerçekten tok tutyor soya bilgi verirsen sevinirm

Afiyet bal şeker olsun tatlımmm,
ohhh ben yemiş kadar oldum valla, simit bölgemden taşmalar hissettim )))))))))))))))))
bak bugün daha pozitif yazmaya başladın bile, o dünkü mutsuz negatif tarzın bile gitmiş
daha rahat, daha sakin bir tavır gelmiş sana, oh yaaaa
hergün yiyebilirsin yumurta, br problem olmaz canım...
sabahları 1 bardak süt, 1 yumurta şeklinde yapabilirsin...
Hadi bakalım şimdi diyete devam, güzel güzel devam edelim,
ruhumuza şenlik ))

birşey soracam

bel ölçüsü
kalça
göğüs normalde kaç cm olacak

inci işleri biteremedin herhalde

birşey soracam

bel ölçüsü
kalça
göğüs normalde kaç cm olacak

inci işleri biteremedin herhalde

Valla bel ölçüsünün kadınlarda 80'nin altında olması gerekiyor,
manken olmadığımızı varsayarsak 75 gayet güzel bir ölçüdür diye düşünüyorum ))
göğüs ve kalça ölçüsü ise sizi memnun eden ölçüdür bence...
şu anda benim göğüs ve kalça ölçüm 99 (her ikisi de)
ve gayet memnunum, ikisini de 95 yapıp bırakıcam (tabi nasıl bırakacaksam, şimdi de bunu araştırıyorum))
bir tek belimi inceltmem gerekiyor, sürekli bel çalışıyorum ))

Selam zayif ve guzel kizlar...

Nativecim bugun spordan sonra tartildim74.4 tum...
6 li rakamlara oyle sabirsizlaniyorumki anlatamam..
Dun kardesimin nisanlisi geldi alisveris yaptik nisanligini aldik takilarini aldik..
Ne kadar zayiflamissin dediler...
siz nisanda gorun dedim:)))
Ozamana kadar 6li rakamlar hedefim 69.9 raziyim tam bir ay var...
Soya protein agirliklimi besleneyim aksam sadece salatami yiyim birsey de arkadasim ben bu kiloyu nisana kadar vereyim:)))

Sonra tatilim ramazandan sonra ozamana kadarda 62 olmayi istiyorum...
Sonra son hedef 58 korumaya gecicem bende...
Ozamanlari gorebilcekmiyim bilmem ama suanda tek istegim bu kizlar hemde herseyden cok istiyorum...
İncicim senin bunyenin masallahi var ne guzel cok hizli gidiuo ama umarim hizli gelmez biraz yavasla kiskaniyom valla bi soyayi bir seni:)))

Yasemin delirdin heralde durdu hepimizde durdu ne yapalim haklisin cok sinir bozucu bir durum yemiyosun birde tartida arti goruyosun igrenc bir durum otomatikman butun gununu etkiliyor....
Sabret arkadasim kiricaz bu zinciri dirensin bakalim cunku sen hep o kiloda sabitlemissin..
Beslenme seklini degistir...
Soyanin dedigi gibi vucudunu sasirthaaaaa bu yine yemeye basladi zannetsin..
Boyle sabitledigi zaman sok diyet uyguluyo diyetisyenler ama bir bilgim yok..
Soyacim kesin biluyordur:)))

Nativecim sende basta cok hizli gittin o yuzden simdi yavaslaman normal bende sanirsam 1 ayda 10 kilo vermistin..
Takmayin kizlar desemde syniuim valla umutsuzluga kapiliuorum ama soyayi dusundukce bende basarabilirim duyorum:))

Sabah sporumu erken yaptim...
Kahvaltim 1 girisini lor maydonoz...

Aksam yada oglen icin bende ayran corbasi yapcam canimi cektirdin soya:))(

canım bende çok umutsuzluğa kapılmıştım soya ve diğer arkadaşlar kendime getirdim
2-3 haftadır böyle idi ama bugun itibariyle yıne umutluyum yıne mutluyum ama incelmede bir sıkıntı yok 1 ayda belden 15 cm inceldim hatta 40 beden pantolan belımde oynuyor yanı ö derece hatta evlenmdeden önçe 38 beden giyerdim bir pantolunum var yukarı kadar çıktı biraz zorlasam kapanacak o derce yani
anlamadığım kılo niye böyle neyse bunuda aşıçam ama süre yo ben süre koydukça şaşırıyor o yuzden ayda 1 kg gitmesine razıyım

iyi ki varsınız

teşekkür ederimm:)
dün akşam düğüne gittim ben geç uyudum o yüzden
tabi normalde kalkamıyordum geç uyuyunca daha zor oluyor
ama yarına kalkarım bugün erken uyuyacağım
akşama da 45 dk leslie 3 mil yaparım toplam 1 saat olur bugün

qwertycim bir ayda 8 kilo vermiştim sonra bir geldi bir gitti
şimdi tekrar gidiyor:)
bugün zayıf hissediyorum kendimi bakalım haftaya çarşamba kaç olacağım
77 olacağım kesin ama 76'larda olmasını çok istiyorum
çok motive eder beni
sen kaç bakalım ben peşindeyim senin
74.4 haaa bakalııımmm
haftaya 76'larda olursam
öbür hafta 75'ler
sonraki hafta sendeyimm:)
bakalım o zmana sen kaç olacaksın:)))

sana da günaydın qwerty ))))

Tatlım, hızlı kilo vermek için bir şey yaptığımızda vücut aynı hızla bize karşılık vermiyor malesef ))
Ama deneyelim bakalım, bazı bünyeler hızlı karşılık verebiliyor,
akşamları sadece 1 kase çorba, 1 bardak ayran ve 1 kase salata ye.. salatan tuz içermeyecek, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile yapılacak...
bol yeşillik ile yapacaksın... 1 hafta her akşam bu şekilde deneyelim, sonuca bakalım...
sadece akşamları bu şekilde devam et, akşamları başka hiç bir şey yeme, ara öğün yapma akşama...
gün içinde yine aynı şekilde devam edebilirsin.. sadece ekmek sabah 1 dilim olacak, grissiniyi çıkar hayatından, çok gözüme çarpmaya başladı ))
sabah kahvaltıyı bile grissini ile yapıyorsun sanırım ))
ayran çorbasını yap ama çok tüketmemeye çalış, çünkü araştırdığıma göre 1 kase çorba 170 kalori...
ana öğünlerde biz 250-300 kalori ile besleniyoruz ortalama olarak... ara öğünlerde ise 100 kalori...
yani ara öğün olarak bunu tükettiğin zaman fazla gelir, ana öğün için ise az...
o yüzden dengelemen gerek... şöyle yapabilirsin, akşam salata ile ayran çorbası içebilirsin mesela (çorba + ayran = ayran çorbası))

Ve sporunu sabah yaparsan metabolizman gün boyunca hızlı çalışmaya devam eder, kilo vermen hızlanır...
merak etme, nişanda çok güzel ve çok zayıf olacaksın )) Spor yaptığın için çok fit görüneceksin...
Zaten fıstık gibi hatunsun, herkesin havasını söndüreceksin ))

Yasemincim,

Face'teki fotoğrafına bende baktım şimdi ))
makyaj yap kız arasıra, çok güzel gözlerin var maşallah, ne güzel ortaya çıkarmışsın işte ))
ama yüzünde bir hüzün var onun nedenini anlamadım yada bana öyle geldi
ama gözlerine baktıkça hep şu duygu oluştu içimde "dokunma ağlayacağım"
garip, ama bunu hissettim ?
Neyseeeeeee
şimdi gelelim kuaför gözü ile önerilereeeee )))))))

1- Saçının rengini açtırmalısın, kumrala boyatıp aralara bal köpüğü renginde gölgeler attır, seni inanılmaz zarif gösterecektir
2- Kaşlarının tonunu 1-2 ton açtır (saç boyası ile boyayıp 5-6 dakika bekletiyorlar, kuaförün yapar)
3- Saçlarını biraz kat vererek sekillendir, düz saç modelleri verdiğin kiloyu göstermez
4- her zaman bir ruj ve bir allık senin en iyi dostun olsun... Kadınların çantasında mutlaka bulunması gereken en iyi 2 arkadaştır onlar ))
5- imamın dediğini yap, yaptığını yapma )))))))))))))))))))))))) ben her ay saçlarımı değiştiririm de )))))))))))))

örnek saç rengi ve kısa saç kesimi
sevgilerimle

Not: resimdeki halinle de çok güzelsin, ama seni çok çok daha güzel görmek istiyorum, bu seni daha da motive edecektir ))

Hevesim kursağımda kalmasa olmaz.
tuvalete çıkamadım ama 1kilo fazlayım bugün tartı benle dalga mı geçiyor dersniz butun enerjimi aldı yine
80lerden kurtuldum ama 70ler benim canıma okuyacak gibi.
sabah kalktım zıpladım 10 kere falan koca bır bardak su ve 1kuru kayısı aldım
tuvletime iyi gelsin dedim.
1tane minik ekmek dilimiyle yani tost ekmeği gibi alıyorum buğday ekmeğini ilk basları daha küçük dilim oluyo onlar
lor ve domatesle tost yaptım yanına limonlu nüyük yeşil çay.

akşamı çok hafif geçirme niyetindeyim ara öğünleri de kahve ve meyve yapacağım.

o bir ileri bir geri yapıyorsa ben de onun üstüne gidip daha çok zayıflarım ama değil mi?
ama çok fena moralim de bozuldu bu suratımın çirkin hali ondan yani.

75i göreyim hemencik ya.düşünüyorum da
75 kiloyken diyetisyene başlamıştım ben hala başında sayılırım yani..
60 ise çok uzak gibi ama gelecek biliyorum.

Sıkma canını paphia ))
akşam yediğin peynir su tutmuştur büyük ihtimalle ))
beyaz peynir çok fazla yağ ve tuz içerir, bu sebepten yemeyin diyorum ama dinlemiyorsunuz beni
bende artık ceza vermiyorum size, tartı size gereken cezayı veriyor işte ))

Akşamları her zaman hafif geçir, gün içinde zaten yediklerini yakacak enerji mevcut, mutlaka birşeyler yapıyorsun ama akşam yemek yedikten sonra yapacak fazla birşeyin olmuyor... Her ne kadar spor yapsanda vücut akşama kadar yorulduğu için akşam sadece depresyon sinyali verir ve yaptığın spor sana çok fazla fayda sağlamaz... Sıkılaşmana yarar, metabolizmanı harekete geçirir ama zayıflama için çok bir etkisi olmaz...
o yüzden sabah saatlerinde yapılacak spor daha etkili...

Ve canını sıkma, o kilolar öyle yada böyle gidecek,
gitmese benim kilolarım gitmezdi ))
tam olarak 24 yıldır benimle birlikte yaşıyorlar ve bugün itibari ile 24 kilo verdim ))))))))

1kilo su tutulur mu ya yazık ama enerjimi aldı benden
yarına ben ezicem o yılanın başını ama
merak etmesin
yine içime su serptin çok sağol canım :)
cezayı senden alayım tartı beni mahvetti çünkü.
Ama umutsuzluk yok !
bir de cildim çok hassas ve kuru benim aldığım kiloların oluşturduğu çatlaklaırm var
zayıfladıkça onlar küçülüyor ama bu seferde zayıfladığım için yeni çatlaklarım oluşuyor çok mutsuzum bu konuda.
sadece bir bacağımda bir de oluştu bu çatlak laneti ben kısa şey giymek istemiyorum havalar böyle kaynasa da ne yapıcam bilemyorum

eski çatlaklar için yapacak birşey yok,
yenileri için fındık yağı kullan, yada çatlak giderici kremlerden al düzenli olarak hergün sür
en azından oluşmasını önlersin...

kuzenim düğünü idi o geçen sene şimdi saçlarım katlı uzadı toplayabiliyorum nebilem o saç modelini sevmiştim aslında kısa saçı daha çok seviyorum uzun saçı pek haz etmem ama benım saçlarda maşallahı var hemencicik uzar ama rengini değiştirmeyi bida düşünem bakem

evet o dönemler patlayacak ayaklı bomba gibiydim valla soya sen insanı resiminde bile anlıyon sen kaçılmayacağını anladım

insan sarrafıyım kızım ben ))
balık burcuyum (pek özelliklerini taşımasamda)
karşımdaki insanların duygularını çabuk hissederim,
ne hissettiklerini ne düşündüklerini anlarım,
çok iyi fal bakarım, (göbek atarım da yazayım da çingeneye bağlayayım bari )))))))
öyle yani p

ama saç rengini kesinlikle değiştirmelisin, sana çok yakışacağını düşünüyorum,
yüzünü daha çok ortaya çıkaracaktır, koyu renk ifadeni sertleştirmiş, insanları senden uzaklaştırır
oysaki sen insan canlısı birisin, dostluğu ve insanlara yardım etmeyi seven bir yapın var
bu yapıya uygun bir renk değil o renk )) daha ılıman bir renk istiyorsan dediğim gibi saçının rengini değiştir ))
havan çok değişecek ve insanlar sana farklı bir gözle bakmaya başlayacaktır ))
ayrıca saçlarını değiştirdikten sonra şeftali rengi tonlarında bir ruj ve yine şeftali-kahve tonlarında (açık renk) bir allık gayet güzel bir hava verecektir sana...
Tavsiyemi dinle, çok seveceksin yeni görüntünü ))

saçımın boya zamanı gelmişti hafta sonu ilk işim sacımı boyatmak ben yine aynı renge boyatacaktım
karar değişti açık tonlara boyatem bakem pazar günüde düğün var oh değişiklik zamanı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…