Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Soya birşey daha

ben eve boyasam olmaz mı şimdi sıcakta kuaföre git saatlerce bekle çatlarım valla

ben çoğu zaman boyatıp kuaför sarıyo sarmalıyo eve gidiyom araba ile

önce açsam sonra aralarınıa kuaföre gitsem

benım saçlarıkardeşimde güzel boyar ondan demiştim

yok olmaz kuaföre git dersen giderim oflaya poflaya

Benim sana önerdiğim saç rengi için (eğer saç rengin şu anda hala face'teki gibiyse) önce saçının rengini akıtmaları lazım
sonra boyamaları, sonra da gölge-röfle işlemi yapmaları gerekiyor... En iyi ihtimalle 3 - 4 saatlik işin olacak kuaförde ve bunu kardeşin mümkün değil yapamaz... Çünkü akıtma dediğim işlem kimyasal bir malzeme ile yapılıyor (röfle işlemi yapılan malzeme ile) ve saçındaki açılmaya göre yıkanıyor, yani biraz fazla ya da az kalması senin zararına olur... Onu kuaförün takip etmesi lazım mutlaka...
Ardından boyama işlemi yapılacak ve sonrasında da röfle işlemi... Yani zahmetli bir iş ))
ama bundan sonraki işlemleri kardeşin yapabilir, çünkü bundan sonraki işlemlerde sadece boya vakti geldiğinde sadece saçının diplerini boyatacaksın o kadar ))
Bence haftasonu düğün varsa sen bugünden kuaföre gidip saçlarının rengini değiştir, haftasonuda röfleni attırırsın
en azından saçın 1-2 gün dinlenmiş olur röfle işleminden önce

Burda olsan ben yapardım ama malesef uzaktasın ))

kızlar çok yoğunum girip size haber veriyim dedim dün korkunç bir gün geçirdim gece 1 kadar çalıştım bugünde öyle olacak işle ilgili sıkıntılar oldu sonra anlatıcam size ara öğün falan yapamıyorum ama normal öğünlerimi yiyorum neyse akşam eveerken gidersem anlatırım görüşürüz

selam kizlar, bugun sonunda ben de sosyallesiyorum - birazdan arkadasimla disariya cikip gezicez sukurler olsun ki yagmur durdu yarin yine baslayacakmis o yuzden bugun bu firsati iyi degerlendirmem lazim
period da yaklasti hatta hesaplarima gore yarin olmaliyim ama hic bir belirti yok :44:

neyse bugunku menum, sabah: bir kase yulaf lapasi. oglen disarida salata yiyecegim sossuz, aksam da artik bilmiyorum henuz ne yapacagima karar vermedim sonradan eklerim buraya

aksam gorusuruz, opuldunuz

Selam kızlar ))

menülerimi paylaşmadım ben bugün,

kahvaltı,
1 dl tam buğday ekmeği
1 yk menemen (yumurtasız, 1 tk zeytin yağı ile, tuzsuz)
1 tk lor
1 ceviz
1 kayısı
1 türk kahvesi

ara
1 kase ayranlı çorba, 1 yk keten tohumu, 1 tk pulbiber (acıyı seviyorummmmm)

öğlen
6 yk kabak yemeği, bol pulbiber ve karabiberli
yarım fincan sade nescafe

ha bu arada dün yapmış olduğum meyveli ve yeşilçaylı suyum bugün muhteşem bir tat almış, demekki 1 gün bekletmek gerekiyormuş ))
keşke daha fazla yapsaymışım )) 1,5 litre içtim, kalan su hakkımı da normal su olarak içeceğim... çok alışmamak lazım ama biraz yapıp koyacağım dolaba, canım soğuk bir şeyler içmek istediğinde alternatif olur ))

geçen sene deli gibi limonata yapardım, limonatama herkes bayılırdı ))
4 tane limonun kabuklarını rendelerdim, 1 kilo limonun suyunu sıkar posaları ile birlikte rendelediğim limon kabuklarının içine dökerdim...
sonra 4-5 yk toz şeker eklerdim buna, eğer varsa 10-15 tane çilek ve taze nane yaprakları da koyup ağzını kapatır, sabaha kadar bekletirdim bu şekilde... Sabah bu karışımı kevgirden geçirirdim, posayıda iyice eze eze süzerdim, o çileklerin kokusu,rengi ve tadı da limonataya geçene kadar )) Sonra suyla seyreltip biraz karıştırıp içine de biraz meyve ve nane yaprakları attığım bardaklarla servis yapardım, millet deli olurdu ))

Şu anda içtiğim meyveli suyun tek farkı içinde şeker olmaması )) içine biraz şeker ve biraz limon sıksam al sana limonata ))
bu suyuda tavsiye ediyorum, bir deneyin derim ben, tarifi tekrar yazıyorum

10 tane çilek (2'ye bölünecek)
1 yeşil elma (ince ince dilimlenecek)
1 limon (yarısı ince ince dilimlenecek, kalan yarısının suyu sıkılıp posasıyla birlikte kullanılacak)
2 yk yeşilçay
5-6 dal nane (elinizle parçalayın)
1,5 lt kadar su
tüm malzemeleri bir şişeye atın ve şişenin ağzını sıkıca kapatın, 1 gece boyunca dolapta bekletin... Arada sırada karıştırabilirsiniz, çilekleri bir kaşık yardımı ile ezebilirsiniz, size kalmış )) Ve sabah itibari ile artık istediğiniz zaman süzerek içmeye başlayabilirsiniz, ben tadını beğendim, sizinde beğeneceğinizi düşünüyorum
Sevgilerimle

soyacım bu tarifte yeşil çayve nane kullanmasam olur mu?
yeşil çaya alışamadım hala tiksinerek içiyorum o derece
naneyide oldu olası sevmem
ama böyle soğuk içeceklere de ihtiyacım varr
??

soyacım bu tarifte yeşil çayve nane kullanmasam olur mu?
yeşil çaya alışamadım hala tiksinerek içiyorum o derece
naneyide oldu olası sevmem
ama böyle soğuk içeceklere de ihtiyacım varr
??

canim, ben kafama gore bir tarif uydurdum iste... Yesilcay eklememin sebebi gunluk iki bardak ictigim icin bu sefer soguk icmek istememdi... Sen istedigin gibi yapabilirsin. Icine seker ve bal prkmez gibinseyler eklemedigin surece kafana gore takil ))

kankamla cafede kahve iciyoruz, bugun isten erken cikmis kuafore gittik sacimiza fon cektirdik simdi de kafedeyiz, aksam kendisi yatla gezicek bana hava basmaya gelmis hasbam ))))) bu arada bugun insirah cokmu sessiz bana mi oyle geldi? Kizzz niye sessizsin bu kadar, yoksa sessiz sessiz kacamak mi yapiyorsun bakiim ))))

burdayım canım
habire bebişi emziriyorum dakikası 8 kaloriymiş ya :):)
kaçamak yapmıyorum şimdi çilek ve kayısı yedim 2 kayısı 4 çilek
canım daha istiyo ama tutyorum kendimi

öğle yemeği
dünkü bulgur pilavından 1 tabak yedim
yanına beyaz soğan kestim
1 kase de yoğurt :)

soğan inanılmaz süt yapıyo bulgur pilavıyla da güzel gidiyo
akşama taze fazülye yapıcam
hiç salata malzemem kalmamış domates ve maydanoz var
marulsuz salataya salata demem ben
marul almam gerek :)

soyacım bi ayağın kuaförde kız
ne bakımlısın
ben de dün süslendim makyaj yaptım
mini elbiselerimi giydim eşim çok beğendi :):):)

hakikaten bakım yapmak insana moral veriyo yaaa
artık bewn de banyodan sonra geçip aynanın karşısına vücudumla ve yağlarımla yüzleşiyorum
onları eritmem gerek
ama zayıfladıkça göbek çok kötü oldu yaaa spor şart
bfiti aradım bugün 100 tl
sabah 10 30da plates de yapıyolarmış
napsam bilemedim
içim gidiyo aslında gitmek istiyorum ama bebeği napıcam bilmiyorum

canım,
benim gördüğüm bir şubesinde çocuk oyun alanı vardı ama
seninki daha çok küçük
olmaz orda bence
yok mu aileden birleri günlük 1 saat bırakabileceğin
zaten 30 dk sürüyormuş
platesle 1 saat eve yakın demiştin zaten

eve çok yakın yolun karşısı 5 dakika sürmez gitmem
kayınvalidem var ama spora gidiyorum dersem bakmak istemeyebilirler

eve çok yakın yolun karşısı 5 dakika sürmez gitmem
kayınvalidem var ama spora gidiyorum dersem bakmak istemeyebilirler

senin de mi kayınvalide problemin var
qwerty kulakların çınlasın:)))
neden bakmazlar canım ya torun değil mi hem severler de
anlamam hiç böyleleri

Son düzenleme:
senin de mi kayınvalide problemin var
qwerty kulakların çınlasın:)))
neden bakmazlar canım ya torun değil mi hem severler de
anlamam hiç böyleleri

yok canım problemim yok çok şükür
sadece spor için onlara bırakmak istemiyorum
yani daha farklı sebepler var
şöyle anlatayım
kayınvalidemler sülale olarak çok zayıf
yani içlerinde şişman konumunda olan sadece ben varım
ve beni anlayamıyorlar
sporla zayıflanır mı dicekler
bi de anlatamıyorsun şeker yemiyorum ekmek yemiyorum diye beni çok eleştiriyorlar
ekmekle kilo alınmazmış alsaymış bunlar kilo alırmış vs vs
yani onlara bu konuda laf anlatmak istemiyorum

Selam kızlar ))

akşam yemeğimi yedim, gene ayranlı çorba içtim, valla soğuk soğuk çok güzel geldi, içine bolca pulbiber attım, birazda kekik... yaz geldiği zaman vazgeçilmezim benim... Hem hafif, hem doyurucu hemde protein bakımından zengin... ayrıca yoğurt ve pulbiber karışımı göbek yağlarının yakılmasında çok etkili zaten ayranlı çorba dememe de bakmayın, genelde yoğurda su katmıyorum çok fazla, kıvamı çok koyu oluyor yani, yoğurt ve buğday desek daha doğru olur )))

insirahcım, helesükür sesini duyduk yahu !
emzirmek kalori harcatıyor dedik diye 7/24 çocuk mu emziriyorsun napıyorsun ))))))
koşu bandından vazgeçmişsin bakıyorum, b-fit'e merak sarmışsın...
hadi bakalım, zayıf insanlar kilolu insanların halinden hiç anlamaz
zamanında bana "az ye zayıflarsın, bende yiyorum kilo almıyorum sen adam gibi yemiyorsun ki ...... gibi yiyorsun" diye dalga geçen arkadaşlarım vardı, maşallah hepsi tosun gibiler )) Allah şimdiye kadar gönlümü kıran hiç kimseyi cezasız bırakmadı çok şükür, hiç beddua etmedim, hepsini Allaha havale ettim çünkü ))

inci'cim, Allah kolaylık versin sana canım, çok yoğun olduğunu yazmışsın umarım kolaylamışsındır biraz...

Yasemin ne durumdasın? Kuaföre gittin mi?

qwerty, sende pek sessizleştin bu aralar, sıcak mı çarptı nedir? arasıra yazıp kaçıyorsun ))

Truly, sosyalleşmene sevindim, arasıra at kendini dışarı ohhh ne güzel yaw ))

Esracım, tahminen ankaradasındır, eğer girebiliyorsan ve okuyabiliyorsan öptüm seni ))

şirin, sen hiç geliyormusun buraya bilmiyorum ama geliyorsan ve okuyorsan gel artık geri...

hadi bakalım, bir günü daha bitirdik sayılır,
aha güzellik fuarı açılmış, tv de söylüyo
gitsem mi

Gene ben p

arasıra diğer arkadaşların topiklerine bakıyorum, tanıdığım tanımadığım herkesin topiğini okuyorum...
hem yeni trend zayıflama yöntemlerine göz atıyorum, hem kimler ne kadar yol katetmiş görüyorum hemde bizden birileri oralara yazıyormu kontrol ediyorum ))))))
zaten buraya gelip yazanları kontrol etmeden çoğunlukla diğer topiklerden biliyorum bu yüzden ))

neyse, topiklere ve sayfalara bakarken aklıma geldi,
daha bu topiği açmamıştım,nick almamıştım kendime, hatta böyle bir düşünce bile yoktu kafamda
arasıra gelip okurdum burda yazılanları, kendimce yine araştırmalar yapardım, diyet öncesi ön hazırlık yani

o zamanlar aklıma en çok yatan şey şu diyet gruplarıydı, onlardan birine katılmayı düşünüyordum ama önce kilo vermek istiyordum...
çünkü o halimle gelirsem 80-89 kilo aralığındaki gruplara girebilirdim ve o zamanlar kilomu söyleyebilecek cesareti bulamıyordum kendimde ))
o yüzden zayıflayıp 70-79 kilo grubuna dahil olmayı düşünmüştüm, sanki o zaman kilomu söylemek daha kolay olacaktı benim için...
Ne garip değil mi?
Ne kadar güvensizmişim aslında, ne kadar korkak...
oysa herkes benim kendime çok güvendiğimi sanır,
küçük dağları ben yaratmışım gibi yürüdüğümü söyler,
herzaman her problemi çözebilecek gibi göründüğümü
ama şimdi bakıyorum, kilosunu söylemeye cesaret edemeyen bir insanım sadece ))))))))))))
beni gözlerinde çok büyütmüşler caaanıııımmmmm p

gerçi küçük dağları ben yaratmadım ama kumdan kaleleri ben yaptım DDDD

yok soyacım 7 24 emzirmiyorum
gelen giden oluyo komşu arkadaş kayınvalidem uğradı bugün
bilgisayar açık oluyo genelde ama pc başında değilim

akşam yemeğim
taze fasülye
kuru soğan ( ağzımı konutmuşken yiyim gitsin dedim ama çok kötü kokuyo yavv)
bir kase yoğurt

bugün yoğurdu biraz abarttım sanırım 2. ara öğünümde de 4 hurmayı yoğurda katıp yemiştim soğuk soğuk
yarın biraz daha dikkatli olim bari
böyle yazınca da nerde hata yaptığımızı görebiliyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
koşu bandını atlamışım

koşu bandından vazgeçmedim o uzun vadedeki hedefim
şimdi bfite gidim azcık inceliyim istediğim kiloya inince hep spor yapmam gerekecek
65lere inince 40 dakika koşu bandı düşünüyorum her gün
yoksa verdiğim kiloları koruyamam
b fit 1 yada 2 aylık bişey benim için

yok canım kuaföre gitmedm ben adetliyken boya saçımı tutmuyor bir kere öyle boyatım tutmadı o yuzden adet bıtsin ondan sonra boyatacağım

bugun 20 dk yurudum evde 20 dk spor bacaklarım nasıl acıyo anlatamam sonra oğlanı parka göturdum orda bısıklete bındım çocuklarla yakan topu oynadım bittim saat 20,30 eve geldim 1,5 saat parkta çocuk gibi oynadım

Soyacim burdayim fatmagul izliyorum canım:))
Bugün sokları yasadım valla ilk sok önce annem aradı öğlen hadi in aşağı babanla geliyoruz dedi...
Hayirdir dedim...istediğim bir takı seti vardı tasa ne zamandır...
Hadi sana onu alicaz dedi...
Soooooooooook!!!!!!!!!
Onlar şimdi benimmmmmmmmm:)))))

Canım babam sagolsun bugüne kadar hicbirseyimi eksik etmedi Allah onu basımızdan eksik etmesin...
Benim ömrümden alsın ona versin...
2. Sok görümcem aradi...Park'taa oturuyolarmis kaynanamla annemle bana da gelin dediler 3 senedir ilk defa çağırdı sokakta olsa bu bile büyük gelişme...

Şimdi evdeyim geldigimde saat 20.00 di..
Hemen soğuk çorbamı ictim bı kase bol pul biberli...
Kacama arkadaslariyla çıktı
Cocuğu yeni uyuttum şimdide size yazıyorum....

Bir taraftanda ağlıyorum...
Niyemi???

Hani gecen gün kaynanamlar bize gelmişti kendi babamlarida çağırmıştım...
Kayınpederim bana kız diye hitap etmiş,....
Zaten hep öyle abuk subuk konuşur ben farketmedim bile....
Dün babam bunu anneme solemis çok içerledim benim kızıma nasil o adam öyle der diye oturmuş ağlamış anneme....
Kocaman adamida ağlattılar bana yaptıklarını unutsam bile bunu asla unutmayacağım....

İyiki varsınız iyisiyle kotusuyle size anlatıyorum kocama anlatıp ne onun sınırı nede benim sinirim dahada bozulmuyorr..

evvet ben geldim ama kimsecikler yok
yarına yemek yaptım işyerime götürmek için
orda yememeye çalışacağım bir süre en azından bir 75 görene kadar:)
bir patlıcan
3 biber
2 domates tavada ızgara gibi yaptım
yağ koymadım tuzda yok
yerken pulbiber karabiber tamamdır..

yarısını öğlen yerim yarısınıda akşam
birde ayran yaptım attım dolaba
oo yarın öğle olsa da yesem:))

çok sıcak var burda yaa
nasıl uyuyucam düşünüyorum
ama artık yatmalıyımerken yatıp erken kalacağım dimi soya:)

not:sabah yarım saat spor yapacağım duyuruluuurrr:)))
iyi gecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…