Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Yaaa kızlar bide bugün aksam eve geldigimde esim çıkıyordu arkadaşı beni tam iki aydır görmüyor sana ne oldu böle yaaaa incecikolmussun dedi...

Bende ehh iste dedimmm:))) daha ben öyle derken kocam 10 kilo verdi diye bagiriyordu...adam sırf bu an için yasamış gibiydi:)))benim kilo vermemle millete hava atıyor:))))

boşver canım bence onlar için üzülme çünkü az çok bizde tanıdık onları sadece allaha havale et gerisi boş ben arrtık hep öle yapıp o güzel canım sıkmıyorum sende hiç sıkma değmez

boşver canım bence onlar için üzülme çünkü az çok bizde tanıdık onları sadece allaha havale et gerisi boş ben arrtık hep öle yapıp o güzel canım sıkmıyorum sende hiç sıkma değmez
Takmıyorum artık eskisi kadar ama babamin ağladığını duyunca çok kötü oldum iste canım...

Bana rahat yok bu aralar bunu anladım kızlar nasıl bir koşturma içindeyim siz düşünün. .
bugün tam 7saat aralıksız yürüdüm ve koştum (alışveriş delisi olabilirim ama bu bana fazla geldi)
şuan mahvolmuş durumdayım aslında 8saat ama 1saati yemeğe yola ayırdım. .
yemeklere gelince hepsi uçtuuuu gittii..
iyi de oldu hani biraz hafifledim
ara öğünde sunta yedim bir kaç tane
öğlen çeyrek şimit+ayran
ara közlenmiş mısır
akşam yok
2küçük kare kavun attım ağzıma
litrelerce su içtim
koştum koştum durdum

ben yoruldum ayaklarım şişti herşeye değdi ama evimde bir sere serpe oturamadım
yarı görüşmek üzre
bugün böyle geçti paphia 3 haftadır hergün koşturuyor böyle ..
tembellik kalktı üstümden iyi de oldu hani =)

günaydın herkesee
sporumu yaptım geldim
25 dk kadar hareket yaptım
100 defa zıpladım:)
2 gündür kendimi çok hafif hissediyorum
inşallah tartıma da yansır
merak ediyorum ama tartılmayacağım
haftaya çarşamba için baya umutluyum bakalım:))

Günaydın kızlar dünün yorgunluğu bugün çıkıyor tabi
ve midem bulanıyor su içtim kalkar kalkmaz ama ne peynir istiyo canım ne ekmek ne başka bir şey evde müsli yok mısır gvreği var ondan mı yesem ya da ne yesem bilemiyorum
okadar midem kötü
bir iş için gidicem bir de bugün ama bu halde insanlara neler anlatabilirim bilmiyorum

sanırım bir de tartım yanlış tarttı heralde 78.0 çıktım bugünde =( 78.4 dün çıkmıştım yakınıyordum 1kilo fazla çıktım diye ama böyle oldu bugün de işte. .
ve ben de tartımın yanlıs tartıgına ınandım. gerci üstümde kıyafet fln vardı tartıldığımda ama. .

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr
sabah ilk iş tartıldım 73.2 :)
gidiyo inşallah yağ kütleleri
sabah yarım dilim tam tahıl ekmeği ve 1 yumurta yedim
midem mi küçülüyo ne yoksa ben hayatta doymam öle :)
artık diyete alıştım ne yesem diye düşünmüyorum
mehmet özün kitabında 2 hafta dayanırsanız otomatikleşir diyodu
hakkaten artık doyduğum zamanı biliyorum
gerçi pasta börek vs olsa yine aynı olup bi dilimle doyar mıyım bilemiyorum :)
en iyisi hiç ağzına sokmamak
spor yapamıyorum ama nasıl olsa emzirirken spordan daha çok kalori harcıyomuşum :)
tek sorun sarkarsa ne olucak ?
bunun için de 10 dakikalık sıkılaştırıcı videolar var elimde onları yapıyorum
daha doğrusu yapmaya çalışıyorum ama düzenli yapıcam artık
ramazan girmeden 69larda olmalıyım
ağustos sonuna kadar 65 hedefim

merhaba herkese kızlar işlerimi bitirdim sayılır bugün en geç 3 te biticek inşallah akşam hiç uyumadım uykusuz yorgun ve bitkinim biraz ara verdim işe az kaldı diye dinleniyorum

Günaydın ))

bugün kendimi şişirilmiş balon gibi hissediyorum ))))))))))
sanırım ayranlı çorba içmemem gerekiyor evet evet içmeyeceğim ))
hep böyle yapar zaten beni, bu akşam sebze yada ızgara yiyeceğim
o kadar şiş durumdayım ki tartıya çıkamadım korkumdan ))

ne güzel bir giriş yaptım değil mi p

Neyse yaw, her zaman slim giriş yapamam ki

kahvaltımı yaptım,
1 dl buğday ekmeği
yarım domates
dereotu
1 ceviz
1 kayısı
1 tk lor
1 bd çay
sonra da 1 türk kahvesi

birazdan anneme gideceğim, sonra kardeşim gelicek avm dolaşacağız gidip,
tabi önce gene kuaföre gitmem lazım, kıl tüy meseleleri (evet biliyorum kuaförden çıkmıyorum ama napiim annem 38 yıl kuaförlük yaptı, benim hep bir ayağım kuafördeydi, alışkanlık işte ))))))

annemler pazartesi sabahı yazlığa gidecekler arabayla, ama hafta sonu nefret ettiğim bir amcam var onun oğlunun sünnetine gidecekler yani hafta sonu onları göremeyeceğim, pazartesi de çok erken çıkacaklar o yüzden bugün onlarla vakit geçirmem lazım bol bol, çok özlüyorum gittiklerinde...

qwerty, seni çok iyi anlıyorum, eğer babamın yada annemin gözünden bir damla yaş aksın tüm dünyayı yakarım ! bu kadar net söylüyorum... Sırf bu yüzden abimle kavga ettim 6-7 yıl önce... hala aramız düzelmiş değil, daha yeni yeni düzelmeye başladı... Dayanamadığım şeylerin en başında gelir bu, annemle babamı kimse üzmeyecek o kadar ! Yakarım ! Yazarken bile sinirlendim valla )))))))))))))))))))))

bugün hava çok güzel, serin bir hava var, tam benlik...
6-7 yaşındayken canım sıkıldığında evimizin orda bir yer vardı, hep rüzgar eserdi orda, hep oraya giderdim rüzgara karşı dururdum..
sanki o rüzgar bütün dertlerimi sıkıntılarımı alırmış gibi gelirdi... Hala da rüzgarı severim, o yüzden böyle rüzgarlı serin havalar hep keyfimi yerine getirir, tüm sıkıntılarımı alır götürür )) (bunu yazar yazmaz güneş çıktı )))))))))))

işte böyle arkadaşlar,
sabah sabah çenesi düşmüş bir soya ile berabersiniz ))
hepinize sevgi dolu, mutluluk dolu, slim bir gün diliyorum
gözüm üzerinizde olacak, girip girip bakacağım ne yazdığınıza
arasıra yazacağım, takipteyim ona göre ))
Mucksss

inci nedir senin bu iş durumları
dün sorunlar var dedin ama hayırdır
ay canım sormaya bizim bir mükellefin defterlerini savcılık istedi incelemeye girecekmiş. bugün saat 3 kadar süre verdiler 2005-2012 ye kadar olan bütün evrak fatura ne varsa işte onları toparlamaya çalışıyoruz eğer bitiremezsek patronumu tutuklarlarmış karışık işte öyle

1adet sunta yedim benden bu kadar kahvaltı için

soya bunu hiç beğenmedi!
böyle bir büton olmadığı için yazmak zorund kaldım, sadece beğen bütonu var napiim ))
kahvaltı için 1 adet sunta ne ya?
bu şekilde zayıflayabileceğini mi sanıyorsun Paphia?
devam et böyle, 1 ay sonra gelip her yerim sarktı napıcam diye ağlama sonra...
kilo artış ve eksilişlerine bu kadar takma kafanı, cezaya bırakırım 1 ay tartı cezası veririm sana !
bak ben bugün tartılmadım bile
neden biliyormusun?
çünkü muhtemelen bugün tartılsaydım 65,5 civarında çıkardım
vücudumu biliyorum artık, şiştiğimi, su topladığımı, ödem oluştuğunu, kilomun fazla çıkacağını yani vücudumda olan herşeyi biliyorum...
o zaman neden tartıya çıkıp canımı sıkayım ki dedim ve çıkmadım...
dün 64,9 kg geliyordum, bugün daha az bir kiloda olmak istemez miydim sence?
bir an önce 60 kiloyu görmek istemiyor muyum?
istiyorum ama vücudumuzu dinlememiz lazım
belki de bizi belli bir hastalık riskine karşı koruyor
belki o kilo sandığımız şey vücudun kendi yaptığı bir koruma sistemi?
netice de diyetimi bozmuyorum, sporumu yapıyorum, e herşeyi doğru yapıyorum neden böyle oluyor diye düşünmektense, vücudumun kendini korumaya aldığını düşünmeyi tercih ediyorum...
Netice de gidecek bu kilolar öyle değil mi?
Yola ilk çıktığında kaç kiloydun?
Şimdi kaç kilosun?
Yapışmış değil bu kilolar demek ki...
bir daha düşün
ve doğru dürüst kahvaltı yap ))
sevgilerimle

Sen elindeki evrakları verdiğin sürece birşey olmaz merak etme,
eksik evrak olsa bile sana süre verirler bulman veya toplaman için
buna benzer olaylar eskiden yaşamıştım (4 yıl muhasebe yaptım smm yanında)
umarım halledersin, kolay gelsin tatlım ne diyeyim ))

kahvaltım bu arada
1 dilim ekmek biraz yumurta yedim çok az yağda pişmiş 1 yk lor

şimdide ekşi elmamı yiyorum fırsat bulmuşken

dün sabahta kahvaltım her zaman ki gibiydi 1 salatalık 1 dilim ekmek lor peyniri
öğlen işteyim eve gidemedim 1 tane tost söyledim yağsız salçasız 5 ısırık aldım bitiremedim yanında 1 ayran
akşam üzeri kalan tostumdan yedim biraz
akşamda taze fasülye 7 kaşık domates salatalık

biraz düenim bozuldu yeşilçayları içemedim hiç suyumu bol bol tükettim

teşekkür ederim canım çok az kaldı moladayız inşallah bişey çıkmaz diyoruz bizde

hadi ya
İnşallah çıkmaz birşey
Allah kolaylık versin

paphia artık bir düzen kur canım kendine
finaller bitmiş olmalı
özel hayatında bir sorun varsa bile
bunu vücudun için es geçmeyi öğrenmelisin
canın istemiyor olabilir ama
1 sunta yiyebildiysen
1 dilim ekmek ve en azından domates salatalık yiyebilirsin
herkesin sıkıntısı aynı bu aralar bir fazla bir eksik çıkıyoruz
ama bunu sorun etme kendine
3 günde bir falab tartıl en azından olmaz mı?

soyacım cok mıdem bulanıyordu sadece midemin suyunu alsın dıye yedim onu hiçb,rşey yiyecek durumunda değildim.
simit aldılar bir parça kuru kuru simit yedim . .
iş görüşmesi stresim yok ama sanırım var da farkında değilim. beni bu sıcak havalar böyle yapıyor
yoksa amacım bır şey yemeyeyim zayıflarım değil.

düzenlicem umarım native ama yakamı bırakmıyor koşturmalar.
sıcakta hep midem bulanır benim ona yapacak bir şey yok dün de çok zor yaptım kahvaltımı . .

Son düzenleme:
Ben geldım kızlar...
Sabah attım cocuğu bebek arabasına yürüdüm teyzeme kahvaltıya gittim...
1dilim cavdarla peynir domates yedim bolca suyumu ictim ...
Sonra koydum yine oğlanı arabasına evime geldim şimdide size yazıyorum...
Bir taraftanda öğlen için ne yesem diye düşünüyorum...

Bu arada eve gelince tartildim o kadar su içmiştim fazla çıkarım dedim ama yine tartilmak için tartildim bana 74.3 dedi çok sevindim hadi inşallah....
Demek 73 olmuşum sabah tartilsaydim soyacim dediğin gibi aksam sadce çorba ictim...
Sanırım o yüzden olabilir:)))
Şimdide ya ayran çorbası icicem yada ton balikli salata...
Birinden biri aksama kalicak ama karar veremedim:)))

Canım karpuzda istiyo onu ince bir dilim şimdi yiyim...
Aksam yemiycem bisey....
Acikmayayim diye öğlen saatimi biraz geç yapsam dahamı iyi olur..
Zaten saat epey olmuş şimdi baktım 2 buçuğa geliyor:))))
Ben gidip bişeyler yiyim gelirim birazdan tatliciklar...

selam kizlaaarrr, sabah size yazdiktan sonra kardesim geldi arabayla aldi beni, kuafore gittik.. Kil tuy islerim var demistim hatirlarsaniz, peki kuafore gidince ne yaptim ? Brezilya fonu cektirdim ))))))))) biyiklarim ve kaslarim hala duruyor ama saclarim super oldu )) neyse kas biyik icin anneme yalvarcam artik, para kalmadi cepteeee.. Simdi annemdeyim bir kase sehriye corbasi dort kasiktaetli taze fasulye yedim, tosun gibi hissediyorum kendimi.. Annemde de ayranli corbz var, yememek icin direniyorum)) bu arada bu gittigim kuaforde beni uc aydir gormuyordu, coookk sasirdi hatta karisi beni ilk gordugunde tanimadi )) simdi gene turk kahvesi icicem, annemde cok guzel fal bakar bi falima baksin kalan kilolarimdan ne zaman kurtulucam p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…