Soyacim burdayim fatmagul izliyorum canım:))
Bugün sokları yasadım valla ilk sok önce annem aradı öğlen hadi in aşağı babanla geliyoruz dedi...
Hayirdir dedim...istediğim bir takı seti vardı tasa ne zamandır...
Hadi sana onu alicaz dedi...
Soooooooooook!!!!!!!!!
Onlar şimdi benimmmmmmmmm:)))))
Canım babam sagolsun bugüne kadar hicbirseyimi eksik etmedi Allah onu basımızdan eksik etmesin...
Benim ömrümden alsın ona versin...
2. Sok görümcem aradi...Park'taa oturuyolarmis kaynanamla annemle bana da gelin dediler 3 senedir ilk defa çağırdı sokakta olsa bu bile büyük gelişme...
Şimdi evdeyim geldigimde saat 20.00 di..
Hemen soğuk çorbamı ictim bı kase bol pul biberli...
Kacama arkadaslariyla çıktı
Cocuğu yeni uyuttum şimdide size yazıyorum....
Bir taraftanda ağlıyorum...
Niyemi???
Hani gecen gün kaynanamlar bize gelmişti kendi babamlarida çağırmıştım...
Kayınpederim bana kız diye hitap etmiş,....
Zaten hep öyle abuk subuk konuşur ben farketmedim bile....
Dün babam bunu anneme solemis çok içerledim benim kızıma nasil o adam öyle der diye oturmuş ağlamış anneme....
Kocaman adamida ağlattılar bana yaptıklarını unutsam bile bunu asla unutmayacağım....
İyiki varsınız iyisiyle kotusuyle size anlatıyorum kocama anlatıp ne onun sınırı nede benim sinirim dahada bozulmuyorr..
Takmıyorum artık eskisi kadar ama babamin ağladığını duyunca çok kötü oldum iste canım...boşver canım bence onlar için üzülme çünkü az çok bizde tanıdık onları sadece allaha havale et gerisi boş ben arrtık hep öle yapıp o güzel canım sıkmıyorum sende hiç sıkma değmez
merhaba herkese kızlar işlerimi bitirdim sayılır bugün en geç 3 te biticek inşallah akşam hiç uyumadım uykusuz yorgun ve bitkinim biraz ara verdim işe az kaldı diye dinleniyorum
ay canım sormaya bizim bir mükellefin defterlerini savcılık istedi incelemeye girecekmiş. bugün saat 3 kadar süre verdiler 2005-2012 ye kadar olan bütün evrak fatura ne varsa işte onları toparlamaya çalışıyoruz eğer bitiremezsek patronumu tutuklarlarmış karışık işte öyleinci nedir senin bu iş durumları
dün sorunlar var dedin ama hayırdır
1adet sunta yedim benden bu kadar kahvaltı için
ay canım sormaya bizim bir mükellefin defterlerini savcılık istedi incelemeye girecekmiş. bugün saat 3 kadar süre verdiler 2005-2012 ye kadar olan bütün evrak fatura ne varsa işte onları toparlamaya çalışıyoruz eğer bitiremezsek patronumu tutuklarlarmış karışık işte öyle
teşekkür ederim canım çok az kaldı moladayız inşallah bişey çıkmaz diyoruz bizdeSen elindeki evrakları verdiğin sürece birşey olmaz merak etme,
eksik evrak olsa bile sana süre verirler bulman veya toplaman için
buna benzer olaylar eskiden yaşamıştım (4 yıl muhasebe yaptım smm yanında)
umarım halledersin, kolay gelsin tatlım ne diyeyim ))
ay canım sormaya bizim bir mükellefin defterlerini savcılık istedi incelemeye girecekmiş. bugün saat 3 kadar süre verdiler 2005-2012 ye kadar olan bütün evrak fatura ne varsa işte onları toparlamaya çalışıyoruz eğer bitiremezsek patronumu tutuklarlarmış karışık işte öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?