teşekkürler canım bitirdik işlemleri evraklar gitti yetiştirebildiğimize inanımıyorum bile üstümden büyük bir yük kalktı ama ben öğlen yemeği yemedim daha patronumun eşi kiraz ve erik getirmiş bize onlardan yiyorum şuanda açlık falan hissetmiyorum yarın eski düzenime dönicem ama bu hafta benden kilo falan gitmez sanırım belkide fazla çıkabilirim onca stresten sonra bakalım yarın sabah tartılırım çarşambadan beri tartılmadım.hadi ya
İnşallah çıkmaz birşey
Allah kolaylık versin
paphia artık bir düzen kur canım kendine
finaller bitmiş olmalı
özel hayatında bir sorun varsa bile
bunu vücudun için es geçmeyi öğrenmelisin
canın istemiyor olabilir ama
1 sunta yiyebildiysen
1 dilim ekmek ve en azından domates salatalık yiyebilirsin
herkesin sıkıntısı aynı bu aralar bir fazla bir eksik çıkıyoruz
ama bunu sorun etme kendine
3 günde bir falab tartıl en azından olmaz mı?
Benim sacimdada var canım Brezilya fonu bende çok rahat ettim...selam kizlaaarrr, sabah size yazdiktan sonra kardesim geldi arabayla aldi beni, kuafore gittik.. Kil tuy islerim var demistim hatirlarsaniz, peki kuafore gidince ne yaptim ? Brezilya fonu cektirdim ))))))))) biyiklarim ve kaslarim hala duruyor ama saclarim super oldu )) neyse kas biyik icin anneme yalvarcam artik, para kalmadi cepteeee.. Simdi annemdeyim bir kase sehriye corbasi dort kasiktaetli taze fasulye yedim, tosun gibi hissediyorum kendimi.. Annemde de ayranli corbz var, yememek icin direniyorum)) bu arada bu gittigim kuaforde beni uc aydir gormuyordu, coookk sasirdi hatta karisi beni ilk gordugunde tanimadi )) simdi gene turk kahvesi icicem, annemde cok guzel fal bakar bi falima baksin kalan kilolarimdan ne zaman kurtulucamp
Bugün ne giysem izliyorum bir gün bunları bende giyebilecekmiyim yaa:))))
Beraber giycez arkadasım... Ramazan bayramında:))))tabiki giyeceğiz canım
benim hani renkli pantolanlar var ya şimdi onlardan giyme hayalim var
hiç giyemedim ve çok imreniyorum
bu yaz giyeceğim artık
tahinimce ramazan bayramı zamanlarında giyebileceğim:)
Beraber giycez arkadasım... Ramazan bayramında:))))
Sen hiç üzülme...uzerinede kolsuz dar atlet giyelim hemde beyaz karın dümdüz:)))))
Benim sacimdada var canım Brezilya fonu bende çok rahat ettim...
Sana hangi markayı kullandılar...
eveeettt ben diyecektim üzerine de beyaz giyeceğim diye
giyelim evet istiyorum istiyorum:))
off süper oluruz haa:))
Canım evet formaldehit olmaması çok önemli neyse şimdi 4 gün bekliycen:))))Markaya hiç bakmadım canım,
içinde formaldehit yoktu, benim için önemli olan oydu ))
belki biliyorsunuzdur ama gene de hatırlatayım;
formaldehit çok ciddi kanser yapan bir kimyasal maddedir ve brezilya fönü malzemelerinin içinde bu madde var,
her ne kadar çok az var denilse de fön çekilirken o havaya çıkan dumanlı havadan bile ciğerlerinize direkt yapışıyor
ve bu kimyasalın çok az maddesi bile sizi kanser yapmaya yeter...
neyse uzatmayayım, benim için önemli olan içinde formaldehit olmamasıydı, kuaför arkadaşımda öyle dandik marka kullanan biri değil zaten )) Sağolsun çok güzel bir fiyatta anlaşınca yaptırdım işte )) Çokta hoş oldu, ikide bir fön çektirmekten saçlarım yıpranmaya başlamıştı, bu iyi oldu yani ))
Canım evet formaldehit olmaması çok önemli neyse şimdi 4 gün bekliycen:))))
Çok snir bozucu bir donem:)))) ama sonuc mükemmel:))))
Kulak arkası yapma sakın:)))) bide deli yatma:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?