Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

paphia ve nativ

ben bu topiğe çok çok sonraları katıldım
o yüzden belki benim yorumumu kaaale almıycaksınız
ama soyayı siz benden daha iyi tanıyorsunuz
hiçbir söylediği bizim aleyhimize değil
üslubu biraz sert ama biz zaten bunu bilerek buraya geldik
kilo verebiliyoruz ve bu mükemmel bi duygu
nativcim umarım benim yazdığım mesaj sebebiyle böyle bir karar almamışsındır
ben soyayı kızdırmayalım derken şaka yapmıştım
hatta cümlenin sonuna gülücük de koydum
kendi başına da zayıflarsın ama birbirimizden destek alarak daha keyifli hale dönüştürüyoruz bu işi
yine de tabi karar senin canım seni ve paphiayı seviyoruz burası hepbirlikteyken güzel
2 3 kişiyle sıkıcı olur

Son düzenleyen: Moderatör:

insirahcım
hayattaki herkes önemlidir benim her yorumu kaale alırım yani
tabiki soyanın söyledikleri bizim aleyhimize değil
bunu inkar etmiyorum zaten
farkettiysen ilgisi ve sabrı için teşekkür ettim
o olmasa kararlı olarak başlayamayacaktım
iyiki tanımışım diyorum zaten her zaman
ve yine tabiki her insanın üslubu farklı farklı
benim de aslında çok naif bir üslubum vardır
kimseyi kırmadan konuşmaya çalışırım her zaman
ha bu demek değil soya kırmak için konuşuyor
üslup işte
başkası da soyanın söylediklerine kırılmayabilir o da üslup meselesi yani
biz zaten bunu bilerek geldik demişsin ama
bunu bilerek gelen sensin mesela
ben en baştan bilemezdim bunu dimi?
çünkü ilk günden beri burdayım ben
tek başıma devam edebilirim edemezsem belki bir günlük açarım bilemiyorum şu anda,
birkaç gün kendimi dinleyeceğim sadece
kalbim kırık biraz

iyi akşamlar

kızlar ben geldim

bugn ben köydeyım bucaktayım burası firil firil esiyoor kızlara

antalya 50 derece bugu idi

sabah ilk işim tartılmak oldu ve bugun sabah itibariyle kılom 68,90 ya kızlar benle dalga mı geçiyo dersiniz baskul ama olsun artık mutluyum umutluyum

fazla yazamayıyorum eve gidince yazdıklarınız okur yazarım

nativelly biryere kayıp olma şekerim bu yola beraber girdik beraber devam edeceğiz

hmm anladım canım
senin kararın saygı duyarım
ama nişanlandığında yaşadığın sevincini düğününde de bizimle paylaşırsın diye umut etmiştim
ama burda olmazsan bu sevinci yaşatamıycaksın bize

selam kizlar, annemdeyim kahvalti yaptik... Sabah erkenden kayinbabamin mezarina gittik, ordanda buraya geldik... Simdi kahvemi iciyorum.. Basimda cok pis agri var, tahminen migrenim tutacak gene... Bu ara cok fazlalasmaya basladi, sabah cok huzursuz uyandim zaten... Neyse, gelelim size... Nativ, insiraha demissin ya sen bilerek geldin ben bilmiyordum diye... Bunca zamandir benim tavrim hep belliydi, sadece yeni gelenlere sergilemiyordum ki bu tavri... Ayrica senin icin iyi olacagini dusundugum seyler konusunda direttim ama surekli surekli diretmekten ayni seyleri anlatmaktan yoruldum artik... Daha once ne demistin hatirliyormusun? Herkesin derdini takma kafana... Ben takiyorum, sen kilo veremeyince ben veremiyormusum gibi hissediyorum, hatta bazen kilo vermekten nefret ediyorum cunku ben verirken siz veremediginizde kendimi daha da kotu hissediyorum... Uslubum sert, hic bir zaman inkar etmedim, bunu degistirmeyecegim de... Eger kendi topigini acmak istersen sana simdiden basarilar dilerim, belki de ben beceremedim sana kilo verdirmeyi... Belki benim yanlislarim vardi... Umarim dogruyu bulursun... Ve paphia, bana istediginiz kadar kizabilirsiniz, bende size kizabilirim... Hepimiz biliyoruz ki kilo vermek hic kolay is degil ve hayatimizi tamamiyle degistirmek gerekiyor... Mide rahatsizliklari, reflu vs hic bir sekilde beni baglamiyor... Bunlarin hic biri senin beslenmene engel degil... Eger oyle olsaydi suan hastanede serumla besleniyor olurdun... Mideni duzeltmek icin ona kendisini onarmasi icin gerekli malzemelerl yani yiyecekleri gondermen gerek, bu bir yara degil ki bekleyesinde kabuk baglasin? Ve tum arkadaslar, tekrar soyluyorum hepinize... Uslubum sert, kurallarim kati dogru.. Ama ben zayifliyorum, sizde az cok zayifladiniz bu kati kurallar ve sert usluplara ragmen... Artik bunu istemiyorum, kndi yoluma devam edecegim ne yapacagimi zaten ogrendim diyorsaniz hepinize samimiyetle soyluyorum, isterseniz gidp kendi topiginizi acabilirsiniz, yada diyetinize kendi basiniza devam edebilirsiniz... Hic bir sekilde kirilmam uzulmem... Yardima ihtiyac duydugunuz anda burdan yada faceten bana zaten ulasabilirsiniz biliyorsunuz... Bazen insan kendi kanatlariyla ucmak ister, kimseye kilit vuramam neticede... Sevgilerimle

soya
ben zaten bunun sebep olduğunu sanmıyorum dedim reflü için.
Ben çözüm ararken senin amaaaan be naparsan yap niye ugraşıyorum ki herseferinde
gibi söylediğin tavrın beni rahatsız etti
Hiç kimsenin hocası değilsin sonuçta fakat benimsemek sana kalmış bir şey
Dediğim gibi ben paylaşırım içinden geliyorsa yorum yaparsın içinden gelmiyorsa bir şey demezsin olur?
Yani yardım etmek veya gözünü korkutmak başka şey,bıkkınlık dolu kırıcı sitemler başka. .

Paphiacım,
Ben son yazıma kadar "ben niye uğraşıyorumki" tavrı sergilemedim senin için,
bunu sadece son yazımda yazdım...
Nedeni de, defalarca sana kahvaltına ve öğünlerine dikkat etmeni söylememe rağmen bir türlü bunu düzeltmemendi...
Hatta sadece ben değil başka arkadaşlarında yazdı bunu eğer dikkatli okuduysan !
Bıkkınlık dolu yazdım evet, etki-tepki olayıdır bu..
netice de şöyle düşün,
yarın evlendiğinde bir çocuğun olduğunda onun doğru dürüst beslenmesini istersin sanırım?
Ve yemek yemezse sen strese girersin ve iki de bir ona "yemek ye, yemek ye" demek sana da bıkkınlık verir öyle değil mi?
Sadece ben değil, burda bir çok kişi sana yemek ye dediğimiz halde her seferinde "midem almıyor, sunta yedim bu sabah, bir avuç nesfit yedim bu sabah, hiç bir şey yiyemedim vs" gibi şeyler yazınca insan ister istemez bunalıyor, bıkıyor aynı şeyleri yazmaktan haliyle...
Eğer ben senin yazdıklarına yorum yazmayacaksam,
her yazdığım yorumda böyle küsecekseniz neden yorum yazayım ki?

neler oluyor böyle yine bilgisayarı açtım ve şaşkınla okudum olanları nativ nereye gidiyorsun kız şimdi sen öğle uykusuna yatma dediler diye mi kızdın kırıldın anlamadım ki ben.bunda kırılacak ne var istersen yatar uyur bize yazmazsın olur biter.herkes teker teker gitmeye başladı bu benim canımı sıkıyor lütfen arkadaşlar gitmeyin papia sende öyle gitme olur mu?

Sürekli sürekli bu tarzımla ilgili yaşadığımız problem hayli sıkıcı olmaya başladı arkadaşlar,
biliyorum sizde etkileniyorsunuz, bende üzülüyorum...
Kimsenin benim tarzımdan yada üslubumdan dolayı bu şekilde kararlar almasını yada guruptan ayrılmasını istemem...
Ama yine söylüyorum,
benim tarzımı veya üslubumu değiştirmeye niyetim yok
ben neysem oyum,
mücadeleyi severim, mücadeleci insanları da severim...
herkesin mücadele anlayışı farklıdır
gitmek isteyeni anlayışla karşılarım
kimseyi buraya bağlayamam netice de !
Kalmak isteyenlerle de yoluma devam ederim,
gidenler geri gelirse de hiç birşey olmamış gibi devam ederim...
Hepiniz gibi bende sıkılıyorum bu durumdan
sürekli sürekli kendimi savunmak durumunda kalıyorum

ben sadece benim başardığım şeyi sizinde başarmanız için uğraşıyorum o kadar...
bunu yaprken de sizden hiç bir maddi-manevi beklentim yok !

Ve yine sevgili Mevlana'nın o özlü sözünü yazacağım,
Umarım gerçekten anlatabilirim içinde geçen anlamı...

"Canıma bildiksen, sözümün dava olmadığını, mana olduğunu anlarsın..."

Sevgilerimle

bugün saat 10:30 kalktım kahvaltımı yaptım biber domates 1 yumurta ve 1 çay kaşığı zeytin yağ ile yapılmış menemenle 1 dilim ekmek yedim sonra ev işleri temizlik çamaşır derken bu saat oldu kendime bir sade kahve yaptım ve size bakayım dedim daha sırada akşam yemeği var akşama annem ve erkek kardeşim gelecek bize kalmaya o yüzden onlara yemek yapacağım birde üniversiteden arkadaşım gelecekmiş bugün onunla görüşeceğiz bakalım beni görünce ne tepki verecek çok merak ediyorum.akşam kardeşim görünce nolmuş sana çok zayıflamışsın ne içiyorsun falan dedi beğenmedi beni kendine yeni bir telefon almış benim fotomu çek dedim ve kendimi fotoda görünce çok şaşırdım yüzüm falan çok küçülmüş geldi delimiyim ben nedir sanki aynada görmüyorum farkı babam seni tanıyamayacak dedi kardeşim kara kızıma nolmuş der kesin.eşimde akşama annen seni dövecek diyor annem hiç kıyamazda bana kilo verince beğenmiyor beni daha öncede 2 yıl önce falan 8 kilo vermiştim köye gittiğimde annem zorla yemek yedirmişti bana diyetimi bodurmuştu ama bu sefer başaramayacak 50 li rakamları göreceğim ve bir daha hamilelik dışında kilo almayacağım.

soyacım canım bende senin gibi düşünüyorum sonuçta bizim için çok şey yaptın ve öğrettin seni ablam gibi ailemden biri görüyorum.söylediklerini uygulamaya çalışıyorum ve başarılı oldum senin bana çok faydan oldu ve diğer arkadaşlarında böyle arkadaşlığı dostluğu ben gerçek hayatta arasam da bulamazdım seni çok seviyorum öğrettiğin herşey için tekrar tekrar çok teşekkür ederim içimden geldi bunları yazmakhiç bir yere gitmiyorum kovsanda gitmem zaten yanlış anlaşılmasın.

canım köyün tadını çıkar bol bol ot topla yemek için bizim burasıda dünden beri rüzgarlı çok esiyor biraz rahatladık sıcaktan bunalmıştık.görüşürüz yarın.

ben çıkıyorum kızlar akşam yemeği için annemlere zeytin yağlı biber dolması yapacağım tabiki ben yemeyeceğim kendime çorba yaparım salata çorba akşam yemeğim olur yemek yaptıktan sonrada süsleneceğim tırnaklarımı uzattım dün manikürde yaptım nasıl olduğunu bile bilmiyordum daha önceleri çünkü tırnaklarım yoktu netten öğrendim nasıl yapıldığını kendime manikür seti oje falan aldım iş çıkışı görüşürüz yarın herkese iyi hafta sonları.

Arkadaşlar anlatamıyorum ben derdimi sanırım
Bir yere gittiğim yokki. .
sadece sıcaklar benim midemi bulandırıyor diye çözüm arıyorum sitem duydum diye kırıldım
nativ de öyledir. .
ama ben gitmek istediğimi söylemedim.
Nativin de gitmesini istemiyrum çünkü o çok etki etti bana sağolsun.
Bazen insanlar bazı şeyler yaşar herkesden uzak. .Bazı problemleri vardır çözüm arar. .
sadece soyacım sana kırılmaktan öte kendime de kızdım ben.Çözüm aradım başka bir şey ile karşılaştım dolayısıyla kırıldım. .
Hepinizi sevdim ben aynı mücadelede. .
Şimdilik tekrar ediyorum öyle bir niyetim yok.

Nativcim sen de gerginsin kırılgansın benim gibii anladığım kadarıyla elinden geleni yaptığına inanıyorum.
Hepimiz dürüst insanlarız doğru da yanlış da bizim için her şey düzeltilir bu savaş yeterki bizi yıkmasın.
Gitmeni istemiyorum ben de bu nedenle

ama tekrar söylüyorum soya
eğer zor geliyorsa bana yardımcı olmak kırılmam belki bir zaman sonra çıkarım ozaman ama kızmam. .

selam kızlar

menüm sabah 1 yumurta
2 dilim ekmek
domates salatalık

ara ,
5 kayısı

öğlen
5köfte
salata
1dilim ekmek

ikindi
yine kayısı 5 tane filan yedim heralde

akşama kabak yemeğim var dünden kalma
ben tadını beğendim ama bizim evde benden başka yiyen yok

selam kızlar

sıcakta herkes bır gerilmiş bir gerilmiş okadar neyse şu ölümlü dünyada herşeyi boşverin emı kızlar

antalya geldim anam anam nedir burası resmen yanıyoruz allah klımayı çıkarandan bın kere razı olsun

köyden geldin köyümüzde sıcakta ama nem yok ve saat 16.00 dan sonra firil firil esiyor geceleri rahat yatıyoruz ama burda klımasız kesinlikle yatamıyoruz köye gittim mi oğlana yarıyor ordaa özgür burda dört duvar arasında işte eyle

sağlıklı ve düzenl beslenme süper gidiyor tek sıkıntım saatler şaşırdı bırde yeşil çay içemedim başkada sıkıntı yok

natively kendini dinle biraz sonra senı burda bekliyoruz canım

soya valla sen kızsanda ofkelensende seni yıne çok seviyorum

gwety baby bana yetiştin valla ben hala sayıyorum yerimde

papıha insira kate sizlerden naber

ya prenses ten ses yok

yasemincim ben buralardayım
bakıyorum topiğe bişey yazan yok
benim de yazasım gelmedi
salatalık yedim şimdi yeşil çay içicem benim sütüme bi etkisi yok yaa azaltmıyo
bi bardaktan bişey olmaz canım istedi şöyle çubuk tarçınlı ohh
her pazar cilt bakımı yapıyorum kendime
soyanın tarifiyle
ellerim cildimde geziyorum bütün gün
her gün yapsak noluır ki soyaaaaa
burnumda hiç siyah nokta kalmıyo ama ertesi gün yavaş yavaş yerleşiyo siyah siyah ıyyyy
benim spor salonu yattı şimdi de tramboline merak saldık kızımla :)
sonrasında yürüme bandı alıcam ama 65e inmem gerek
göremedim şu 72leri yahuuuu
ben 72den sonra zorlanırım diyodum daha 73lerde başladık yerimizde saymaya
ama evdeyim ya toplamda 1000 adım bile atmıyorum bir tembellik bir tembellik nolucak benim bu halim
ilk başlarda ne güzel ip atlıyodum leslie yapıyodum
şimdi benim oğluş uyku düzenini oturttu gece 6ya kadar full uyuyo
sonra bi uyanıyo 5 dakika aralıklarla uyanıyo tüm gün düzenim bozuldu yahu

Selam kızlar,

size yazdıktan sonra hazırlandım, süslendim püslendim ve çıktım...
arkadaşım özel okul açmıştı, onun açılışına gittim... Eski arkadaşlarımla karşılaştım orda...
bir kısmının ağzı o kadar açık kaldı ki ben kapattım desem yeridir )))))
Bayaa güzel tepkiler aldım yine, çok hoştu
fakaaatt, bir baş ağrısı bir migren hiç sormayın...
inanılmaz midem bulanıyor, inanılmaz başım ağrıyordu
belki açlıktan migrenim tutmuştur diye gittik yemek yedik
ben döner yedim, sadece et ve közlenmiş yarım domates, 1 acı biber (közlenmiş)
bir süre sonra o başımdaki şiddetli ağrı tüm vücuduma yayıldı, nerdeyse eşime beni hastaneye götürmesini söyleyecektim
inanılmaz bir ağrıydı, çıktık eve geldik ve hemen yattım uyudum
10 dakika önce uyandım, hala ağrı ve mide bulantım devam ediyor ama sizlere bir bakayım dedim..
uyanır uyanmaz eşime gömlek ve pantolon ütüledim 1 tane ))
sonrada 1 yeşil elma aldım ve size yazıyorum ))

Ve yazdıklarınıza gelinceee,

İnci'cim, yazdıkların beni çok mutlu etti, çok teşekkür ederim düşüncelerin için... Ama beni asıl mutlu eden ne biliyor musun? Tırnaklarına manikür yapman ve uzatman ! Asıl mutlu olduğum şey bu ! Hiç bir şey bu kadar sevindiremezdi )) TEbrik ediyorum seni... Senden hiç bir şey kurtulamaz, heo böyle azimli ol canım arkadaşım ))

Yasemin, çok teşekkürler canım, bende seni çok seviyorum )) Köyden sonra, o püfür püfür esen yerden sonra da antalya sana hamamdan beter gelmiştir ))

İnsirah, bizim evde de kabak yemeğini ben çok severek yiyorum sadece... Kayınvalidem öylesine yiyor, eşim hayatta ağzına sürmez ))

Paphia, senin gideceğini düşünmedim zaten, menülerini yorumlamak bana zor gelmiyor... Ben burda herşeyi kızsamda-sinirlensemde severek yapıyorum... Dün bir arkadaşımla görüştüm, kendisi biraz farklı bir insandır, evren-olumlama işlemleri, tarot konusunda uzmandır... Dün bana bir taş getirdi, üzerimdeki negatif enerjiyi alması için... Onunla burası hakkında konuştuk ve dedi ki, birbirinize olumlu düşünceler göndererek zayıflıyorsunuz ))))))))) Doğru olabilir, neticede daha önce de zayıflamaya çalıştım, sizde çalıştınız ama bir yerlerde hep bıraktık... Bu kadar azimle devam ediyorsak birbirimize gönderdiğimiz enerjilerle ilgili olabilir... Bir yere gitmeni istemiyorum, sadece benim kadar seninde çözüm üreten bir insan olmanı istiyorum... Yani sabah kahvaltı yapamıyorsan o zaman bir şeyler üret... Örneğin sabah meyve suyu sık, yanına bir etimek ye gibi... (meyve suyunu kendin sıkmalısın, hazırların içinde mutlaka şeker oluyor) Bu sadece basit bir örnek, buna benzer bir şeyler türet ve fikir alışverişi yaparak ortak bir paydada buluşalım istiyorum... Herseferinde "yiyemiyorum" kelimesini duymak sıkıyor sadece, anlatabildim mi?

Nativ, kalsan da gitsen de karışmayacağım... Kocaman insansın... Kalırsan çok sevinirim sadece bunu bilmeni istedim... Ama yine söylüyorum, çözüm üreten nativ istiyorum... Sana yazdığım yazıda kötü bir şey yazmadım, sadece sitem ettim... Bu kadarına hakkım var diye düşünüyorum ama sen yok diye düşünüyorsan ona itiraz edemem...

Sevgilerimle

Beni biraz daha iyi anladığını hissettim soya ve bu benim hoşuma gitti güzel bir gün geçirdim üzerine bunu duymam çok hoş geldi:)
altrnatif üretmek iyi geldi..
dediğin hoş bir fikir.
Bakalım huysuz paphia neler yemiş bugün
sabah kalktım otlu lorumu koydum tabağıma. .
ağzıma bir parça lor atmakla çıkarmam ve öğürmem bir oldu (afedersiniz kızlar )
ama bozulmuşşş!! berbattı hemen hepsini attım
lorum yok artık ama alacağımm

ne yaptımm bir parça normal peynir aldım esmer ekmeğim bitince beyaz ekmeğin yarısını yedim +domates+salatalık biraz.
ara kiraz
öğlen soğuk ayran aşı çorbası bir büyük kase
ara çay(misafirlikteydim çok ısrar ettiler ama o dolu tabağa dokunmadım bile)(hani bana alkış)
akşam: mişafirlikteydik yine 1türk kahvesi 2 3 tatlı kaşığı maraş dondurması yedim gerisini biraktım +10adet kiraz
eve geldim şimdi saat geç olduy dolayısıyla daha bir şey yiyemem
tok karnına 77.300 çıktım
sabah 77.000 çıksam benden iyisi şamda kayısı güzeller :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…