paphia ve nativ
ben bu topiğe çok çok sonraları katıldım
o yüzden belki benim yorumumu kaaale almıycaksınız
ama soyayı siz benden daha iyi tanıyorsunuz
hiçbir söylediği bizim aleyhimize değil
üslubu biraz sert ama biz zaten bunu bilerek buraya geldik
kilo verebiliyoruz ve bu mükemmel bi duygu
kendi başıma devam ederim diyorsunuz ama hayır burdaki motivasyonu bulamazsınız
insirahcım
hayattaki herkes önemlidir benim her yorumu kaale alırım yani
tabiki soyanın söyledikleri bizim aleyhimize değil
bunu inkar etmiyorum zaten
farkettiysen ilgisi ve sabrı için teşekkür ettim
o olmasa kararlı olarak başlayamayacaktım
iyiki tanımışım diyorum zaten her zaman
ve yine tabiki her insanın üslubu farklı farklı
benim de aslında çok naif bir üslubum vardır
kimseyi kırmadan konuşmaya çalışırım her zaman
ha bu demek değil soya kırmak için konuşuyor
üslup işte
başkası da soyanın söylediklerine kırılmayabilir o da üslup meselesi yani
biz zaten bunu bilerek geldik demişsin ama
bunu bilerek gelen sensin mesela
ben en baştan bilemezdim bunu dimi?
çünkü ilk günden beri burdayım ben
tek başıma devam edebilirim edemezsem belki bir günlük açarım bilemiyorum şu anda,
birkaç gün kendimi dinleyeceğim sadece
kalbim kırık biraz
selam kizlar, annemdeyim kahvalti yaptik... Sabah erkenden kayinbabamin mezarina gittik, ordanda buraya geldik... Simdi kahvemi iciyorum.. Basimda cok pis agri var, tahminen migrenim tutacak gene... Bu ara cok fazlalasmaya basladi, sabah cok huzursuz uyandim zaten... Neyse, gelelim size... Nativ, insiraha demissin ya sen bilerek geldin ben bilmiyordum diye... Bunca zamandir benim tavrim hep belliydi, sadece yeni gelenlere sergilemiyordum ki bu tavri... Ayrica senin icin iyi olacagini dusundugum seyler konusunda direttim ama surekli surekli diretmekten ayni seyleri anlatmaktan yoruldum artik... Daha once ne demistin hatirliyormusun? Herkesin derdini takma kafana... Ben takiyorum, sen kilo veremeyince ben veremiyormusum gibi hissediyorum, hatta bazen kilo vermekten nefret ediyorum cunku ben verirken siz veremediginizde kendimi daha da kotu hissediyorum... Uslubum sert, hic bir zaman inkar etmedim, bunu degistirmeyecegim de... Eger kendi topigini acmak istersen sana simdiden basarilar dilerim, belki de ben beceremedim sana kilo verdirmeyi... Belki benim yanlislarim vardi... Umarim dogruyu bulursun... Ve paphia, bana istediginiz kadar kizabilirsiniz, bende size kizabilirim... Hepimiz biliyoruz ki kilo vermek hic kolay is degil ve hayatimizi tamamiyle degistirmek gerekiyor... Mide rahatsizliklari, reflu vs hic bir sekilde beni baglamiyor... Bunlarin hic biri senin beslenmene engel degil... Eger oyle olsaydi suan hastanede serumla besleniyor olurdun... Mideni duzeltmek icin ona kendisini onarmasi icin gerekli malzemelerl yani yiyecekleri gondermen gerek, bu bir yara degil ki bekleyesinde kabuk baglasin? Ve tum arkadaslar, tekrar soyluyorum hepinize... Uslubum sert, kurallarim kati dogru.. Ama ben zayifliyorum, sizde az cok zayifladiniz bu kati kurallar ve sert usluplara ragmen... Artik bunu istemiyorum, kndi yoluma devam edecegim ne yapacagimi zaten ogrendim diyorsaniz hepinize samimiyetle soyluyorum, isterseniz gidp kendi topiginizi acabilirsiniz, yada diyetinize kendi basiniza devam edebilirsiniz... Hic bir sekilde kirilmam uzulmem... Yardima ihtiyac duydugunuz anda burdan yada faceten bana zaten ulasabilirsiniz biliyorsunuz... Bazen insan kendi kanatlariyla ucmak ister, kimseye kilit vuramam neticede... Sevgilerimle
soya
ben zaten bunun sebep olduğunu sanmıyorum dedim reflü için.
Ben çözüm ararken senin amaaaan be naparsan yap niye ugraşıyorum ki herseferinde
gibi söylediğin tavrın beni rahatsız etti
Hiç kimsenin hocası değilsin sonuçta fakat benimsemek sana kalmış bir şey
Dediğim gibi ben paylaşırım içinden geliyorsa yorum yaparsın içinden gelmiyorsa bir şey demezsin olur?
Yani yardım etmek veya gözünü korkutmak başka şey,bıkkınlık dolu kırıcı sitemler başka. .
soyacım canım bende senin gibi düşünüyorum sonuçta bizim için çok şey yaptın ve öğrettin seni ablam gibi ailemden biri görüyorum.söylediklerini uygulamaya çalışıyorum ve başarılı oldum senin bana çok faydan oldu ve diğer arkadaşlarında böyle arkadaşlığı dostluğu ben gerçek hayatta arasam da bulamazdım seni çok seviyorum öğrettiğin herşey için tekrar tekrar çok teşekkür ederim içimden geldi bunları yazmakhiç bir yere gitmiyorum kovsanda gitmem zaten yanlış anlaşılmasın.Sürekli sürekli bu tarzımla ilgili yaşadığımız problem hayli sıkıcı olmaya başladı arkadaşlar,
biliyorum sizde etkileniyorsunuz, bende üzülüyorum...
Kimsenin benim tarzımdan yada üslubumdan dolayı bu şekilde kararlar almasını yada guruptan ayrılmasını istemem...
Ama yine söylüyorum,
benim tarzımı veya üslubumu değiştirmeye niyetim yok
ben neysem oyum,
mücadeleyi severim, mücadeleci insanları da severim...
herkesin mücadele anlayışı farklıdır
gitmek isteyeni anlayışla karşılarım
kimseyi buraya bağlayamam netice de !
Kalmak isteyenlerle de yoluma devam ederim,
gidenler geri gelirse de hiç birşey olmamış gibi devam ederim...
Hepiniz gibi bende sıkılıyorum bu durumdan
sürekli sürekli kendimi savunmak durumunda kalıyorum
ben sadece benim başardığım şeyi sizinde başarmanız için uğraşıyorum o kadar...
bunu yaprken de sizden hiç bir maddi-manevi beklentim yok !
Ve yine sevgili Mevlana'nın o özlü sözünü yazacağım,
Umarım gerçekten anlatabilirim içinde geçen anlamı...
"Canıma bildiksen, sözümün dava olmadığını, mana olduğunu anlarsın..."
Sevgilerimle
canım köyün tadını çıkar bol bol ot topla yemek için bizim burasıda dünden beri rüzgarlı çok esiyor biraz rahatladık sıcaktan bunalmıştık.görüşürüz yarın.iyi akşamlar
kızlar ben geldim
bugn ben köydeyım bucaktayım burası firil firil esiyoor kızlara
antalya 50 derece bugu idi
sabah ilk işim tartılmak oldu ve bugun sabah itibariyle kılom 68,90 ya kızlar benle dalga mı geçiyo dersiniz baskul ama olsun artık mutluyum umutluyum
fazla yazamayıyorum eve gidince yazdıklarınız okur yazarım
nativelly biryere kayıp olma şekerim bu yola beraber girdik beraber devam edeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?