Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

yasemin canım senin boy kaç ?
hakkaten bki ne göre sıfır bedene doğru gidiyosun :)

Son düzenleyen: Moderatör:
çektim resimleri görün ve gülün bakalım ekliyorum yanlız birinde saçıma başıma bakmayın o resmi çekitiğimde french mi ne diyorlar tam bilmiyorum gecenin 1 de onu deniyordum evde kardeşim çekmiş telefonla kür

Son düzenleme:
Evet bir domatesi pişirdim içine lor gibi bir köy peyniri kattım tatlı kaşığı kadar biraz daha yağlı lordan ama dün yediğim bozuk lorun etkisi sanırım
çok kötü geliyor öyle tane tane peynirin tadı
bol pulbiber ve kekik ekledim biraz.
yanında da limonlu yeşilçay.
Ara öğün ne yapsam onu düşünüyorum şu Vakitler :)

Ara sütlü nescafe

saat 12 gibi yoğurt ve salatalık

bunları yıyınce canım bişi istemedi öğlende salata yemeği planlıyorum kızlar

canım onda yanlışlık vardır boy bı karış 1,65cm

hmm evet bence de yanlışık var ama gayet güzel boyun 165
benimki 160 çok şükür yine de :)
ara öğünüm yeşil elma yeşil çay tarçınlı bu ikiliyi çok sevdim :)

öğle yemeğine davetliyim ama gitmicem evde yaparım şimdi orda bana göre bişe yoktur

hindi sote yapim bi de salta yanına yoğurt ohh mis gibi

öğlen menumu şöyle bi yazayım neler neler yedim

domateslı salata
1 bardak ayran

nasıl çok demi

canım hiç bir şey isteimyor

çok sıcak klıma çalışıyo ama banamısın demiyo ya

dünkü kabağı atmaya kıyamadım ayy bi de lezzetli ki
hindiyi akşama yapıcam
kızımla birlikte yedik kabağı :) benden önce bitirdi sırf bilgisayar başına geçebilmek için :)

öğle yemeğim
6 kaşık kabak yemeği
salata 1 tatlı kaşığı yağ ve nar ekşisi ile alanyadan almıştık hazır değil köylüler satıyo tamamen doğal
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 bardak ayran (yoğurt ekşimiş kefir gibiydi :))

arkasına da türk kahvesi içtim ohhh çok rahatım

Selam kızlar

rapor vereyim ))

ara öğünüm 2 adet hint çikolatası )))))) (yani bildiğimiz hurma)

öğle yemeğim 3 yk tavuklu bulgur pilavı, kendim yaptığım için hafifti, tavuk suyuyla pişirdim zaten, içine az yağ ve tuz koydum... (Kayınbabamın 52 sebebiyle) Sonra da dağıttık herkese... Daha sonra da yeşilçay, tarçın ve limonla çay demledim ve içtim..

ara öğün olarak kavun yiyeceğim 1 dilim, şimdiden haberiniz olsun, akşama da zeytinyağlı taze fasülye (dün pişirmiştim)

İnci, tırnakların çok güzel olmuş, 1 hafta sonra uzayınca daha da güzel olacak )) Arada sırada zeytinyağının içine tuz dök ve limon kabuğunu bu karışıma batır, sonra da tırnaklarını limon kabuğu ile ov... Hem tırnaklarını besler, hemde sertleştirir ))

Paphia, üzerinde şekersiz yazan hiç bir şeye inanma... içinde aspartam yada mısır şurubu yada benzeri birşeyler oluyor... Yani hiçbiri göründüğü kadar masum değil... Ölçüyü kaçırmadan yiyelim o yüzden... 2 adetten fazlası bize zarar, sadece kan şekerimizi yükseltir, içindeki msg yüzünden daha fazla yeme isteği uyandırır ))

Yasemin, kilo çizelgeni düzelt )) bki'ne göre 26 olması gerekiyor 18,4 değil... Bende de boy 1,65 yani aynıyız )) Seninde hedef kilonun aslen 57 olması lazım ))

İnsirah, yılbaşında seni hindi dolması yapmaya karar verdim ))))))))))))))))))))))) Hindi eti migrenimi tetiklemese bende yiycem ama bazı gıdalar migrenimi tetikliyor malesef... doktorun yeme dediği şeyler ise migrenimi geçiriyor... Örneğin migren hastalarına çikolata yasaktır, peynir yasaktır ama benim migrenimi bunlar geçiriyor... Malesef diyet dolayısı ile yiyemiyorum... Ama hindi eti yediğim zaman deli gibi migrenim tutuyor ))

Az evvel gardrobu düzelttim, Allahım ne biçim karışmış ya... Sanki dersin içinde top patlamış... Evi taşıycaz diye hiç bir şeyle ilgilenmiyorum... Eşylarımın yarısı annemlerde yarısı burda, herşey karmakarışık anlayacağınız )) Neyse dolabı düzelttim en azından ))
Sonra cep telefonum kendi kendine kapandı, 1,5 saat uğraştım açmak için deli etti beni.. internetten araştırdım nasıl açabilirim diye... E7 kullanıyorum, bunların kapakları açılmıyor, en sonunda bir sitede bir yöntem buldum onu yaptım açıldı, eşimde kendine yeni bir telefon beğen alalım dedi )) Beğendiğim telefonu biliyor aslında S3 istiyorum ama şu ara masraf yapmamamız lazım, çok fazla borç var, daha işe girmedim... Bakalım şimdilik telefonum çalışıyor, bir daha arıza yaparsa gidip alıcam S3'ü ))

Böyle işte,
Sevgiler ))

ben nasıl düzelcem bılmıyom kı
normal kılo çızelgeme kılom hedef şuan kı kılo yazıyom başka bişi yapmıyom

hedef kılom 57 olacak
ha ruyamda görürüm ben 57
şimdilik 65kg bır görem
zaten çocuklara çikolata dağıtcam sokakta

Son düzenleme:

Ticker'ını yaptığın yerde boyunu fazla yazmışsın sanırım, yoksa bu şekilde çıkmazdı...
bir göz at, boyunun 1,95 olması gerekiyor bki 18 olması için ))
1,65 yazacağına 1,95 yazmış olabilirsin...

teşekkür ederim soyacım ama daha yamuk olan birkaç tırnağım var şeklini bozmuşum yerken yamuk yumuk olmuşlar söylediğini deneyeceğim zaten ılık suyun içine biraz zeytin yağ biraz limon suyu döküp 10 dak bekletmiştim ondan sonra törpülemiştim. tuz ve limon kabuğunuda denerim.zaman ne kadar çabuk geçiyor kayın baban öleli 52 gün olmuş bile allah mekanını cennet etsin.nur içinde yatsın.bu arada s3 harikaymış hiç takip etmiyorum telefonları ihtiyacım yok diye

ayy soyacım geçen hafta nerdeyse hiç hindi yemedim :)
protein daha tok tutuyo diye hindi yiyorum
ama artık haftada 2 kere hindi 2 kere köfte yicem
balık alamıyorum balık hali çarşıda gidemiyorum bebekle
migrosa baktım senin dediğin dondurulmuş balıktan var mı diye bulamadım
öle idare ediyoruz işte
ama hindi etini çok sevdim tavuğa göre daha çabuk pişiyo ve tavuk kokusu yok
hem eşim hindi için sağlıklı demişti eve tavuk sokmuyo adam yaaa :)

gönderdiğim ileti 2 kere çıkmış neyse boşa gitmesin
70 kiloya bi insem hemen saçlarımı boyatıcam
çingenelere döndüm röfleler altta kaldı
uçlar sarı dipler siyah :)
kızıl düşünüyorum ama buğday tenliyim tam esmer değil ama beyaz da değilim
soya sence kızıl gitmez mi
başka alternatifler neler olabilir

haa abir de ne zamandır sorucam unutuyorum
vitamin ilaçlarım var kullanmam gerak ama kullanmıyorum kilo yapıcak diye
artı kan ilacı da var
sizce kullanayım mı magnezyum kalsiyum vitamin kan
zayıflamayı duraksatır mı ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben kullandım 3 kutu kan ilacı ve b12 vitamini herhangi bir durma yapmadı bende kilo konusunda hatta bu aralar gitmem lazım tekrar kan değerlerime baktırmak için ilaçlarım biteli epey oldu bir daha tahlil yaptırsam iyi olacak kan değerlerimin normal olması lazım 1 ay sonra bebek düşündüğüm için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…