Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

bence de birbirimize pozitif enerji gönderdiğimiz için bu kadar zayıflıyoruz
yoksa ben hayatta öle 1 dilim ekmekle doyup kalmazdım sofradan
burda ayrı bi hava var ve zayıflıyoruz kızlar
78 79ları görüyodum tartıda şimdi 73lerdeyim
korkuyordum kendimden 80i bulucam diye
ama zayıflıyoruz hep birlikte
nativcim seni bekliyoruz canım sen de devam et birlikte yol alalım olmaz mı

Ama kizlar yapmayin bole hani native beni yakalayacaktin...
Pesmi ettin arkadasim yapma...
Kac kisi kaldik surda..soyanin emegi cok buyuk hepimizinustunde..
Hemen bole yabana atma..kiz nisanlin gitti diye stresyaptin sen heralde:))))
Soyaya patladin sonundada ben oyle dusundum...
Bak mesela soyle yapabilrsin eger sabah erken kalkamiyorsan spor yapamiyosan..servislemi gidiyosun bulmuyorum ama servisle gidiyosan servise kadar yurumek yerine kos. ..
Otobusle gidiyosan bir durakdaha ilerden binmeye calis...yani sadece 10 dakika geri kalan 10 dakikani is yerinde merdiven varsa surekli in cik bahane yarat surekli oturma ben calistigim zamanlarda ogle arsinda yemek molasinda yuruyodum bos bir oda vardi..
Tahminen 1 turu 100 adim yoktur... Ama ben adim atmak adina yuruyordum...
İs yerinden ciktikltan sonrada 20 dakika hizli tempo yuru arkadasim...cunku sen kosustuma donemondee nisan arefesi
Gayet guzel vermistin demekki hareketin azaldi...
Sebepler bul tatlim annen cagiriyosa git tabiki ama sporunu yap 15 dakika oyle git birak beklesinler seni...
15 dakika gec gittin diye kimse seni asmaz...
Bak benim halimi gorseniz inan acirsiniz...oglum okadar yaramaz ve uykusuzki anlatamam....
Hergun iananin bir fasil agliyoruz ikimiz onunla beraber...
Ama ben ne yapiyorum onunla birlikte spor yapmaya bahane buluyorum...
Dun tramboline bile bindim cocuklarin bindigine...
O mutlu olsun abnada spor oldun diye gecen gun 1saaat sabah 8 de ciktik yuruduk parka gittim. ..uyuyunca twiste biniyorum...
Aksam uyuyunca yuruyus yamaya calisiyorum....
6 katta oturuyorum cogu zaman asansoru kullanmamaya calisiyorum...

Bunlari herseysen once kendim icin daha guzel gorunmek.icin yapiyorum...
Daha sonrada sizlere verdigim soz icin yapiyorum...
Cekilip gitmesi kolay nativecim ama burda kal savas ve beni yakalada goreyim arkadasim...seni seviyorum....
Soyam senide swviyorum...
Biz birlikte gucluyuz bunu unutmayin kizlar.....

şimdi geldim okudum kızlar teşekkür ederim beni sevdiğinizi biliyorum
tıpkı bebnim sizi sevdiğim gibi
ayrı ayrı yazamayacağım hatırlayamıyorum şu anda
ama en son qwert sen yazmışsın
canım ben sabah ve akşam hep yürüyerek gidip geliyorum zaten
sabah yarım saat akşam yarım saat yani
ama soya bu olmaz spor yapman gerek demişti
tüm olay burdan çıktı çünkü kalkamadım
sağlık olsun kalbim biraz kırıktı ama
şimdi kimseye bir kırgınlığım yok
sadece durumumu anlatmak istedim
bu konuda ciddi bir problemim var çözmeye çalışıyorum
çözdüğümde daha rahat kilo vereceğim biliyorum
her sabah 7 de kalkıyorum
gece 12 gibi uyuyabiliyorum
gün içinde çok yoruluyorum
eve geldiğimdede sorumluluklarım var tabi
tabiki bahane değil,çözeceğime de eminim ben
ama bu süreçte sorun olsun istemiyorum
çünkü sabah sporu zorunluluğu var artık topicte
son kilomu yazayım size sabah 76.9du biraz durup 77.0 oldu
dediğim gibi hedefe ulaşınca aktif olursa sayfa yazacağım zaten
ve asla pes etmeyeceğim
seviyorum sizii:)))

Ollllllllmaaaaaazzzzzz!
Beni geçiyorsun ama senn gözümün önünden kaybolmaaaa
öyle hedefine falan gelince yazma ki kaçırmayayım
Nasıl olsa gözün burda olacak
Sporunu yapsan da yapamasan da yaz ki göz önünde ol
Kaçamağa yeltenme
Öyle şeyler yapma
Kırılıyoruz ben de kırıldım ama gitmek çözüm değil ki hani çözüm arayışı ?
Seviyoruz senii!

Iyi geceler kızlar nasılsınız benim hamilelik iyi gidiyor. Halsizlik ve baş dönmelerim olmasa sorun yokta bütün gün yatıyorum. Evin işlerini zor yapıyorum kolumu kaldıracak halim yok. Çok uyku yaptı kızım rahat bıraksa akşama kadar uyurum herhalde kilom aynı 70 yani:-( ama birşeyler yapmam gerek yoksa kilo alicam vücut spora alışık yoksa geri gelir hepsi çünkü spor yapmıyorum şu günler bir geçse. Beni soran arkadaşlara teşekkürler sizleri seviyorum. Kendinize iyi bakın

Kolay gelsin katecim
Sağlıkla al bebeğini kucağına canımm:)

Günaydın kızlar

herkese iyi zayıf haftalar

ben size demedim mi bu baskul benle alay ediyor bugun sabah tam 70 kg gösterdi

cuma:69,90
cumartesi :68,90
pazartesi:70

aman napayım yapışmadayı bu yağ kütleleri enin de sonunda gidecek ama nasıl? Bilmem kı

gwerty baby dediği gibi aç geziyom aç

köyde saçları kurdular borekler bazlamalar yapıdı ben aldım yumurtamı(bol pul biber) domates salatalık biber çayımı onu yedim anneanem üzüldü amma yemedim sizler sonra nasıl hesap verirdim demi kızlar

öğlen ise salata ve 5 yk taze fasulye,cacık

akşam üzeri kayısı ve kiraz

akşam yemeği yedim çünkü kahvaltı 11 gibi öğle yemeği saat 3 gibi idi

soya benım kılom sanarım 70kg sabitlenecek

aynen diyete devamı değişiklik yapcazmı bacım

iki gün spor yapamadım çünkü orda hiç oturmak yok abu gelen giden bir çok oluyo kı anlatamam yanı hareketlı bir gün idi

artık işe yürüyerek geliyorum normalde 15 dk sürüyor ama ben onu 30 dk yapıyorum uzatıyorum yolu bugun öle yaptım çünkü sabah spor yapamadım fazla yürüyeyim dedim

herkese tekrar günaydın sabah sporumu yaptım kahvaltımı yaptım işe geldim.kahvaltım her zaman ki gibi 1 dilim ekmek 1 salatalık biraz maydanoz ve lor peyniri.
dün arkadaşımla buluştum çok beğendi beni sen okuldayken bile daha kiloluydun çok güzel olmuşsun dedi durdu sonra ona tırnaklarımı gösterdim bak artık yemiyorum nasıl olmuş dedim maşallah sende büyük değişim var dedi birde annem beni hiç beğenmedi yüzüm buruşmuş ona göre bizim burda panayır var annem ve kardeşim o yüzden geldiler zaten köyden akşam 12 ye kadar gezdik panayırda alışveriş yaptık.her gördüğüne bak sananıza benim kıza nasıl olmuş dedi tanıdıklara onlarda çok beğendi beni ne yapacak kiloyu ne güzel olmuş dediler hep annemin fikrine katılan olmadı yanitartıldım birde sabah ama 200 gr fazla çıktım olsun önemli değil 200gr dediğin nedir ki dimi bu haftada spora ağırlık verirsem 1 kilo belkide fazlasını veririm zaten.

Günaydınnnnn,

sabah sabah ne güzel buldum topiği canlı canlı ))
maşallah neredeyse herkes bir uğramış ))

Yasemin, tartı senle alay ediyor bence de, birde sıcakların sende ödem yapması olasılığı var... bende yapıyor, sıcak havalar da ne yaparsam yapayım şişerim ben... 1 hafta boyunca hiç bir şey yemesem de, hani ölüm orucu derler ya ona bile girsem tartıda fazla gelirim )) Takılma fazla... Hava değişimi de yapar bunu... Bir süre bekleyelim.. Gerekirse sporunu değiştiririz... Herzaman yaptıklarına vücudun alışmış olabilir, yeterince yağ yakımı yağmıyordur belki... Cuma günü hatırlat bana tatlım...

Paphia, bende bir kere bozuk lor yemiştim, tadını biliyorum, iğrenç ötesi bir şey ıyyy... tam senin yazını okurken lor peyniri yiyordum ))))))

İnci, tırnakların nasıl görünüyor? Fotoğrafını çekip paylaşsana merak ettim ))

Kate, hala 70 kg olmanı takma kafana.. ne güzel işte, kilo almamışsın... insanlar genelde hamile olduğunu öğrenir öğrenmez otomatikman 3 kilo alırlar )) üstelik uyku halinin olduğunu söylemişsin ki, uyku kilo yapan birşey (bilimsel olarak kanıtlanmıştır) Yani kilo almadığın için sevinmelisin... Yürüyüşlerini ihmal etme ve yediklerine dikkat et... Geçen bir arkadaşla konuştum, hamileliğinde sadece 5 kilo almış, çocuğunu 2,9 kg olarak doğurmuş ve doğumdan hemen sonra eski kilosuna kavuşmuş... Nasıl yapığını sordum, bol bol yürüyüş yaptığını ve yediklerine hep dikkat ettiğini söyledi )) Bu kadar basit yani Ama bir başka arkadaşımda hamileliğinde 39 kilo almıştı, dikkat etmek önemli ))

Nativ, madem kimseye kırgınlığın yok (bana da olmadığını düşünüyorum) gel o zaman bu sayfada devam et, hedefine ulaşınca buraya gelip yazmana gerek yok... Arkadaşlarını üzme... Sporunu da yapamıyorsan yapma.. Daha geç süreçte zayıflarsın belki ama netice de bunun için seni kaybetmek istemem... Sadece senin iyiliğine olacağına inandığım bir şeyi yapmanı istedim ama bu yüzden seni kaybetmekte istemem...

Qwerty, her anını sporla değerlendirmene ve özellikle 6 katı asansör kullanmayıp merdivenle çıkmana hayran kaldım )) İdolümsün )))))))))) Merdiven çıkarken kalbim sıkışıyor, inerken bacaklarım öyle bir titriyorki, bir yere tutunmazsam düşeceğimi sanıyorum, panik atak başlıyor bende... Kuzenlerimin biri merdivenden düşmüştü gözümün önünde, çenesi resmen dağılmıştı ve 6 sene boyunca alt ve üst dişleri olmadan yaşadı (6'şar diş) o görüntü sürekli gözümün önüne geliyor, bir türlü bu korkuyu yenemiyorum ))
En güzel sporlardan biri merdiven inip çıkmak, günde 1 kere bile inip çıksan sana kar

Ve gelelim bana (unuttuğum biri varsa, sorry ))

bu sabah itibari ile 64,6 kg geldim, ama hayret ettim )))) Beklemiyordum çünkü 2 gündür spor yapamıyorum, sadece koşuşturuyorum o kadar...
kahvaltımı yaptım her zamanki gibi.. Birazdan tavuklu bulgur pilavı yapıcam, kayınbabamın 52'si bugün, sonra dağıtıcaz pilavı, birde yasin okuycaz, öyle işte...

dün eniştem hint çikolatası diye birşey verdi, Allahım delirdim, çikolataya bayılırım biliyorsunuz )) Birde eniştem habire yurt dışına gider, ordan değişik şeyler getirir, bir paket hint çikolatası dedi verdi ama ben yiyemiycem, paket bana bakıyor ben pakete... Neyse eve geldik, o saatten sonra ben paketi görmedim bir daha... Sonra bir ara dolabı açtım, paketi açmışlar, bir bakayım görüntüsü nasılmış dedim, hint çikolatası dedikleri şey bildiğimiz hurmaymış yahu ))))))))))))))))))))))
Nasıl sevindim anlatamam çikolata olsa çöpe dökecektim, netice de kayınvalidem şeker hastası o yiyemez, eşimin pek arası yok, e bu durumda evde durmasının da manası yok ))

neyse, çok uzattım gene,
gidiim bir türk kahvesi yapayım kendime
sonra gelicem
herkesi burda görmek istiyorum
hepinizi seviyorum ))

Günaydın herkeseeeeeeeeeee
77.0 olsun derken bugün 76.9 çıkınca çizelgemi değiştirdimm
76
75 derken 6lara da gelicem inşallah şimdi kahvaltımı yapayım :)
yağsız yumurtasız menemen yapayım
lorum bozulmuştu kepek ekmeğim de yok ama bugünlük de böyle olsun yarına toparlarım :)

OO SOYACAIM BEN 1 HAFTADIR FARKLI SPORLAR YAPIYORUM ÖZELLİKLE KALÇA VE ÜST BACAK(BALDIR) ÇALIŞMASINA AĞIRLIK VERİYORUM LESİE SIKILDIM DESEM BAZEN 1 VEYA 2 MİL YAPIYORUM
BİRDE Nivea Body DİYE BİR SPOR ONUDA YAPIYOM

GEÇSİN BAKALIM BASKUL BENLE DALGA VARDIR BUNDA BİR HAYIR

günaydın kızlar
topik neşelenmiş ohhh ben de motive oluyorum böyle
sabah 6da kalktık sonra yine uyudum ama
9da kahvaltımı yapabildim bir uyku hali var ki üzerimde havalardan mı ilaçtan mı neden anlamadım
bu hafta 72 olucam yaaaa
ama her tartıya çıktığımda hüsrana uğruyorum
neden kilo gitmiyo 100 gr olsa razıyım
bugün ve bu hafta söz veriyorum kızlar 15 dakika da olsa nabzı 150lere çıkaran spor yapıcam
açıcam müziği oynuycam gerekirse
tembellikten kilo veremiyorum
soyam napsın bana

kahvaltı 1 yumurta 1 dilim köy ekmeği
domates salatalık yiyemedim
ara öğünde yeşil elma düşünüyorum
şimdi spor zamanı
hayret benim oğluş uyuyo hem de bu saatte :)
hemen değerlendirmeliyim

Yasemin,

Senin kilo çizelgene göre sen zayıfsın biliyorsun değilmi ))
Normal şartlarda 18,5 BKI'nin altında olan insanlar zayıf gurubunda değerlendiriliyor
Bu çizelgeye göre zayıflayamaman gayet doğal )))))))))))))))

Alıntı;
"BKİ, vücud ağırlığının, boyun karesine bölünmesiyle bulunur; 18,5'in altındaysa insan zayıf, 18,5- 25 arasında normal, 25- 30 arasında kilolu, 30'un üstünde şişman (obez) sayılmaktadır."

sporumu yaptım
benim kırtık eliptik bisikletin üstüne bindim gacır gucur 16 dakika yaptım :)
arkasından da 38 tane ip atladım fazlasına dizlerim dayanmadı titriyo şu an
ahh şu eliptik sağlam olsaydı en az 30 dakika yapardım çok zevkli
yaptırmaya verdik kaynak yapıldı yine aynı yerden sallanıyo
neyse kırılana kadar sürerim ben bunu gözümü kararttım :)

soyacım paylaşayım ama o kadar uzun değil tırnaklarım bana uzun geliyor gülersiniz siz kesin bu tırnaklaramı seviniyor diye bir kaç hafta sonra tam olarak uzar kesin

sorma soyma pek zayıfım zayıflıkta kımse göremıyo benı küçüçk kaldım
o zaman bozam mı diyeti dermişşşşşşşşşşşşşşşş
sonra soya benı tefe koysun demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…