Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

tamam canım
ben de kullanayım o zaman unutuyorum ne zamandır
1 ay sonra bebek haaa :)
hadi hayırlısı canım
rabbim gönlüne göre versin inşallah

Canım,
Kızıl saç boyasını kimseye önermiyorum, normal saç boyalarına göre çok çok fazla kimyasal içeriyor malesef...
Ve sen emziren bir annesin, 70 kiloya indiğinde hala emziriyor olacaksın yani zararlı olabilir...
Bence saçlarını yine aynı renklerde boyatabilirsin, şu anda da dip boya yaptırabilirsin..
Eğer uçlar sarı ise koleston 8 numara ile kendinde boyayabilirsin, (açık kumral) gayet hoş durur
ifadeni yumuşatır.. Yada bir kuaföre giderek usta ellere teslim edebilirsin ))

İlaçlarına gelince,
Eğer doktorun kesinlikle kullanman gerektiğini söylediyse kullanmalısın,
vücuttaki bazı vitamin-kan değerleri eksiklikleri de zayıflamayı engelleyebilir
Ama eğer bu değerler normal sınırların çok fazla altında değilse gerek yok
O zaman kilo yapma riski de oluşabilir
Tahlil sonuçlarını paylaşırsan yorumlarız birlikte
Sevgilerimle

hmmm kızıl olmaz o zaman emziricem çünkü
bi defa kendim boyamıştım röfleden sonra berbat ettim saçlarımı yaaa
yanmış dedi kuaför ne üzüldüm anlatamam ağladım bile
zaten saçlarım çok zor uzuyo şimdi hamilelikten dolayı baya uzadı
ilk kez bu kadar uzatmışken yine berbat olmasın en iyisi kuaföre gitmek açık kumral hoş olabilir

tahlil sonuçlarımı paylaşırım en perşembeye randevum var
normal sınırların çok altında değil snaırım ama kan değerlerim hep düşük çıkardı
en son gittiğimde normal çıkmıştı ben de hayret ettim

şu an eski tahlillerim elimde
koyu renkle yazılan hiçbir değer görünmüyo hepsi normal sınırlarda
eski tahlillerimde de mpv mch 2 birim düşük çıkmış
hgb de bir birim düşük çok fazla değil yaaa
kullanmaam gerek yok heralde neyse ben en son tahlili paylaşırım doktora da danışırım ilaçları kullanmaya devam edeyim mi diye

Yaptıracağın tahlil üzerinden konuşuruz,
bu söylediğin tahlile göre kullanmanı gerektiren bir durum yok
normal değerlerin üstünde yada altında çıktığında (sınır değerler vardır) ilaca başlar doktorlar ama 1-2 birim çok önemli değil, sadece takip gerektiren şeylerdir...

Bugün akşam yemeğimi saat 5'te yedim,
çok acıkmıştım, erken yiyeyim dedim...

4 yk zeytin yağlı fasülye (bol pulbiberli)
5 yk ayranlı çorba + 1 yk keten tohumu (bol pulbiberli)

sonrada bolca limon sıkıp yeşilçay içtim
duba gibiyim, denizin ortasına bağlayın batmam )))))))))))))

ya bu aralar acayip şiş durumdayım, karnım kocaman...
periyoduma daha 10 gün var, bu kadar erken şişmem, havalardandır diycem ama bilemiyorum ki...
gerçi sıcaklar beni hep şişirir ama o zamanlar şişkoydum, şimdi zayıfım p

Kizzlar bende bugun kendimi acayip sis hisseduuorum
Tartiyada yansidi 74.2 ydim ne guzel ondan onceki fun 73.8 cikmistim..iste tamda bu olaya sinir olyyorum...
Survivor izliuoz kocisle su begume sinir oluyorum...
Kiz her odulu kazandi yaaaaa lutfen nihat kazansin.....ne diycem soya simdi reklamlarda gordum furuttare sadece 55 kalori diuo ara ogunde yiyebilirmuyiz sekercan????
Bide yuzume maske yaptim un yogurt limondu dimi soyacim???
Oyle aklimda kalmis...
Bu benim yazilar bazen sacmaliyo telefondan yaziyom idare edin canlar...

Nativem gelmedimi????
Offffff valla uzuldum ama ben yaaaa...

mrb ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ankradaydık ne oldu gene kacanlarmı var yarın evimdeyim inş bol bol yazarım

slm kızlar nasılsınız bakalım biliyorum bana kızgınsınız kaç gündür yokum yazamadım 1 karşıya geçtim 2 gün durdum 1 tuzlaya gittim 1 gün durdum eve geldim ablam ve babanem geldi 3 günde onlar vardı pek giremedim zaten hafta sonu hiç giremiyorum fırsat olmuyo ama kızmayın yazdıklarınızı okuyorum her girdiğimde kilo bildirimi yapayım 64.4 bendede durdu kilo inişi olsun önemli değil elbet veririz sabrediyorum... öptüm hepinizi güzel bayanlar iyi geceler....

günaydın kızlar
tartı benimle oyun oynuyo
bi gidiyo bi geliyo 300 500 gr fark oynuyo her çıkışımda
yani tam kilomu bilmiyorum en düşük 73ü gördüm
bununla birlikte 73.800ü de gördüm bu sabah 800 gr birden oynamaz heralde
resmen tartım bozuldu yaaaa
neyse bu sabah da yine sözümü vereyim yoksa kaçıyorum spordan
sırf size söz verdim diye zorla da olsa yapıyorum sporu
ne tembelim yaaa
15 dakika yapıcam kızlar söz dün nabız 152lere yükseldi
bugün de aynı hedef :)

kahvaltı yumurta 1 dilim ekmek
domates salatalık maydanoz

günaydın

esra ve prenses hoşgeldiniz

KIZLAR BANA BIKKINLIK GELDİ YOK ANAM İNEMİCEM BEN 70 KG AŞAĞIYA AZ KALDI BASKULU AŞAĞIYA ATMAYA

GEÇEN HAFTA 83 GÖBEK ÜSTÜ BU HAFTA 82 İNCELME OLDU

OLMASIN İNCELME FALAN BENDE TARTI OYNASIN YA

ARTIK İŞTAH FALAN YOK BENDE

KAHVALTI
KALKINCA 2 BARDAK SU
2 YK KAŞIĞI YOĞURT

200 TANE TWİS YAPTIM

YARIM SAAT SONRA
1 BARDAK SOĞUK SÜT

25 DK YÜRÜŞ

ŞİMDİDE
SÜTLÜ NESCAFE

insira sade senle dalga geçmiyo baskul benle aylardır geçiyo

valla sporu da bırakcam az kaldı

soya sakın kızma tamam mı

günaydın kızlar kahvatımı şimdi yapıyorum uyuya kalmışım bugün bende yanıma aldım kahvaltımı 1 salatalık 1 domates 1 dilim lor peyniri sürülmüş ekmek

eee panayırda o kadar gezersen kalkamazsın tabi inci hanım diye diye geldim işe

Selam kızlar ))

Esracımmm, hoşgeldin bebeğimmm muckssssssssss

Prensessss, sende hoşgeldin tatlımmm, kızmadık, merak ettik sadece ))

Yasemin, diyetinde radikal bir değişiklik yapıyoruz )) Tüm süt ve süt ürünlerini kesiyoruz ! Yani yoğurt ve sütü tamamen çıkar hayatından... sabah kahvaltında lor peyniri yiyebilirsin yine... bir nevi şoklama da diyebilirsin buna... İncelmen güzel ama vücudun anlaşılan o ki, yoğurda ve süte tepki veriyor... Vücut ısını yükselteceğiz, bunun için de zencefil (taze - 2 kibrit çöpü büyüklüğünde) ,biberiye (1 tk), yeşilçay (2tk), mate (1tk), 5-6 dal maydanoz (saplarıyla beraber) ve limon... bunları kaynamış suyun içine at, 5 dakika beklet ve süzüp iç... içine şeker ve benzeri birşey koyma, sadece limon sıkabilirsin... günde 3 fincanı geçme, aç veya tok farketmez... Vücut ısını içerden yükseltelim bakalım... Diyetine de eskisi gibi (ilk zamanlardaki gibi) devam et... 1 hafta sonra gene konuşalım... Öptüm ))

Qwerty,algidanın dondurmasını hiç incelemedim, daha önce sanırım paphia sormuştu, onada yememesini söylemiştim... Yine aynı şeyi söyleyeceğim, hazır dondurmalara güvenmiyorum, üzerinde yazan kalori değerlerine güvenmiyorum... En güzeli o maraş dövülmüş dondurmalar... Çünkü dövülerek yapılan dondurmalarda yağ açığa çıkar ve dondurmadan ayrılır, daha sağlıklı olduğunu ve daha güzel olduğunu düşünüyorum... Ama illaki algida yemek istiyoruz derseniz gider araştırır ona göre söylerim yiyip yiyemeyeceğinizi tatlım ))

İnsirah, tartının oyunlarına kanma, bizans oyunları oynamış sana )) bana da yapıyor bazen... Sanırım çok fazla üstüne çıktığımız için bizden intikam alıyor ))))))))))))))))))))

Ve bugün itibari ile tartı rakamım 64,5 kg... dünden bugüne 100 gr kaybetmişim... Vay be.. eskiden günde 200-300 gr kaybeden ben, ne hallere düştüm )))))))))))))) Kilo azaldıkça vermek daha zor oluyor galiba? Yok, bana sökmez böyle şeylerrr, ben hızlandırırım onuuuu... Şimdiye kadar hızlandırıcı hiç bir şey yapmadım ki )) Özellikle diyetimi hep aynı şekilde götürdüm ki, böyle bir şeyle karşılaşırsam tetikleyici yapayım diye... Birkaç gün gözlemleyeyim sonra hızlandırıcı birşeyler deneyeceğim bakalım ))

Kahvaltım,
lor ve bol pul biberli tost
bol limonlu yeşilçay

türk kahvesi
1 hurma

bu kadar ))

soyacım biberiye kullanmıyormusun ?valla ben her gün yeşilçayla karıştırıp içiyorum hiç şişkinliğim olmuyor işyerimde duruyor benim aktardan aldığım çaylar pazarları tek yeşilçay içiyorum o zaman bazen oluyor şişkinliğim biberiye bana iyi geldi

Tatlım
diyorum ya, imamın dediğini yap yaptığını yapma diye ))
size söylüyorum ama ben yapmıyorum, unutuyorum hep )))))
bir ara içiyordum, sonra bitti almayı unutuyorum hep..
ki biberiyeyi ızgara yaparkende kullanıyordum ama bu unutkanlık benim başıma çocukluğumdan beri bela ))
balık burcuyum, balık hafızalıyım, balık yemeği çok severim ama balıklardan nefret ederim ))))))))

o unutkanlık bende de çok var ama ben balık yemediğimden biliyorum 9 sene oldu ağızıma bile sürmedim balığı balık diyince bile midem bulanıyor kocamda yazık garibim balık yiyemiyor benim yüzümden köye annemlere gittiğimizde annem balık pişiriyor ona bahçede ızgara yapıyor içerde balık pişirmeyi yasakladımeskiden o şişkinlik benimde başıma belaydı özellikle kışın dışarıya çıkıttığımızda oluyordu karnım bir anda 8 aylık hamileler gibi şişiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…