Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

tşk ederim yorumların için
bugun gene o arkadaş poğaça yapmış bana uzattı teşekkür ederim dedi ama ben senin için yapmıştım dedi gülerek gözümün içine bakarak yedi
içimden dedim ki afiyet olsun lop lop yağ olsun:)))
badem götürmüştüm yanımda onları yedim bende
ara öğün
1 elma
15 badem
5 tane küçük grissini
2 bardak yeşil çay

....…...............

Son düzenleme:

sanki badem çok mu kaçmış biraz

Ruhumuzda güzel yakında fizigimizde olcak:))) kiskananlar çatlasın o zaman kızlar:)) öğlen lor peyniri ufak kase yanında domates bir dilim tam buğday ekmegi... 1 lt su aksamda 3 yemek kasığı nohut yemeği 1 dilim tam buğday 1 kase yoğurt yatana kadar da 1 lt daha su icmem lazım bide besi bir yerde çayımı icicem birazdan şimdideferiha izliyorum kızlar ... Tartıya istediğimiz zaman cikabiliyomuyuz yoksa haftada filanmi kızlar ??? Opuldunuz tombis yanaklarınızdan :)))

Canım ))
puaça yapan arkadaşın senin iyiliğini düşünmüyor galiba ))
dileklerine aynen katılıyorum )))))))))))
Yanında badem götürmekle en iyisini yapmışsın fakaaaat,
1 avuç bademde (ortalama 10-12 badem olarak hesaplıyorum) ortalama 160 kalori bulunuyor...
Genellikle 4-5 badem yada ceviz önerilir, yani biraz fazla kaçmış... Özellikle 5 adet küçük grissiniyi de eklersek...
Bu tip durumlarda 5 badem ve bir elma, kivi gibi şeyler tüketirsen daha sağlıklı olacağını ve kilo vermen aşamasında daha hızlı yol alabileceğimizi düşünüyorum...
Sen ne dersin?

Sevgilerimle ))

mersi şekerim
bugun cuma akşam üzeri bizim arkadaşlar ve çocuklar toplu halde parka gidiyoruz
ve benı bir haftadır görmüyorladı hepsi fark ettiler sen zayıflamışsın falan dediler napıyon faln diye sordu şimdi moda olan dukan mı diye sordular tabıkı hayır dedim sadece yemek yemesini öğreniyorum

bizim parta değişmez kurallımız bir torba çekirdek ve cips gibi abur cubur getirirlerdi bende ara öğünüm olan 1 adet armutumu yolda giderken yedim ve büyük bir başarı gerçekten 1 adet çekirdek bile yemedim kimi poğaca verir kimi fırından aldığı sıcak simitten verir ve ben hayır dedim.

Canım,

Tartıya ister hergün çık, değişiklikleri izle,
ister haftada bir çık...
Tamamen sana kalmış...
Şahsen ben hergün çıkıyorum, böylelikle önceki gün herhangi bir yanlış yapıp yapmadığımı kontrol edebiliyorum...
Mesela fazla yediğimi düşünüyorsam ertesi gün tartı şaakkk diye yüzüme vuruyor ))))
Eğer normal seyrinde günlük çizelgeme uyuyorsam mutlaka hergün 100 gr'da olsa düşük çıkıyorum
Sadece periyodik zamanlarda tartıya çıkmıyorum, çünkü bu zamanlarda vücut su toplamaya başlıyor ve bu da otomatikman moral bozuyor ))

Ama şunu da unutma,
İlla ki herzaman kilon düşecek diye bir şeyde yok,bazen duraksama dönemlerinde olacak...
Baktın bir kaç gün tartıda değişiklik yok 1 yada 2 hafta ara ver sonra çık tartıya...

Yani seçim tamamen sana kalmış ))

Tek uyman gereken kural, sabah ve aç karnına tartılmak o kadar

sevgilerimle ))

Reng olucam her şeyi yemek istiyorum :))
özelliklerde dolaptaki mükemmel helvayı :))
ama yemicem çünkü ben diyetteyim aferin bana :))
meyve neyime yetmiyor ki :)))

Muhteşemsin !!!
Tek kelimeleyle muhteşemsin !!!
İşte budur !!!
Madalya takıcam bu gidişle sana )))

iyi geceler

malum hafta sonu akşam yemeğim saat 20 de yedim 7 kaşık kabak yemeği 2 köfte salata ve yoğurt artık benım baş tacım oldu desem

sonra saat 22 de meyve salatası yaptım(yarım kivi,yarım elma ve yarım armut )diğer yarısınıda yeğenim yeddi

birde 100 adet bisiklet 50 adet mekik çektim ama bunları bırden değil yavaş yavaş

inşallah yarın girme fırsatım olursa tekrar girer ve yazarım sizlere

ha bırde unutmadan bugun işten geldiğimde tekrar tartıya çıktım ve tartı 72 kg gösterdi belkı 500 gr su da olabilir
zaten ölesine tartıya çıkmıştım

ya ben artık yemek yemesin biliyorum arkadaşlar

Reng olucam her şeyi yemek istiyorum :))
özelliklerde dolaptaki mükemmel helvayı :))
ama yemicem çünkü ben diyetteyim aferin bana :))
meyve neyime yetmiyor ki :)))

Aynı dertten muzdaribim sehkerrrr ))
Çikolataaaaaaaaaaa diye ağlıyor tüm hücrelerim )))
ama yemiyorum, yemem...
Ben insan değilmiyim diye şarkı söyleyesim var )))))

Süt ısıtıyorum, içine tarçın atıyorum içiyorum
tatlı isteğimi bastırıyor ))

Olmadı meyve yiyorum senin gibi ))

Geçecek bu günler geçeceekkk, bu kilolar da gidecekkkk o kadar !

Bende isyanlardayim Canim :)))
Diyetisyen her kontrolden sonra kocaman bir gün bonus veriyor bize(yengemle)
Motive amaçlı sanırım istediğini yiyiyorsun o gün :))
İnanırmısin geldiğim gibi haZirlik yapıyorum :))
Sabah 7 de uyanıyorum :))

sıkı bencede yanlış oldu sadece daha dikkatli demek iyi olur ben su içmiyordum en fazla içtiğim günde 3 bardak suydu ama bu hafta en az 2-2,5 litre su/ 2 bardak yeşil çay içtim.Ayrıca çalıştığım için daha çok tek şekerlide olsa çay tüketiyordum bu hafta onuda kestim.
İşyerinde aralarda girebiliyorum foruma oyüzden fazla kalamıyorum. ben 33 yaşında 5 ve 1 yaşında 2 çocuk annesiyim eskisi kadar sevimliliğim kalmamıştır ama arkadaşlar severler sağolsunlar

Kızlar Dukan diyetine başladı kardeşlerim ve çok iyi gidiyor vallaha benim de yapasım var 5-6 kilo fazlam var ama bakalım

akşamki menümüde yazıyım hafta sonu yazamayabilirim artık pazartesi inşallah

yarım tavuk göğsü harşlanmış
salata

yeşil elma bitki çayı

şimdi midem kazınmaya başladı artık yatmam lazım kendinize iyi bakın arkadaşlar hafta sonu hafta içi gibi devam kaçamaklar yok mükafatını cuma günü tartılınca alıcaz

evlendiğimde 73 kiloydum şimdi 91 falanım 4 senelik evliyim ve çocuğum yok haftada 2 gün step aerobik yapıyorum yediklerime dikkat etmek istiyorum aslında artık yeter deyip silkelenmek istiyorum yetti artık gari eski halime dönmek istiyorum Allahım istiyorum yazıp yollamak istiyorum fakat silkelenemiyorum öf üstümde kocaman ağırlık var sanki(tamamen kendi kilolarım)
1 dua okudukdan sonra bismillahla başlayıp Allahın izniyle Allahın meleklerinden yardım almayı düşünüyorum hisediyorum olacak olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…