Canım,
Gerçekten tebrik ediyorum arkadaşlarının karşısındaki kararlılığına ))
O diyette olduğunu söyleyip yiyen arkadaşın hala şişman olacak ama sen zayıflayacaksın )))
20 günde 2 kilo çok güzel bir başarı, aynı şekilde devam etmesini dilerim...
Hiç az bir rakam değil sakın küçümseme !
Bazılarımız bu kiloyu 2-3 günde alıyorlar ve vermek için 1-2 ay uğraşan insanlar var...
Ve evet yapabilirsin, yapamaman için önünde senden başka hiç bir engel yok bunu unutma...
Her ne yapıyorsak biz yapıyoruz kendimize...
Üzülüyorsak, bizi üzen insanlara bu izni bir veriyoruz...
Şişmanlıyorsak, bunu da biz yapıyoruz...
O zaman bunlardan kurtulmak için sihirli bir değneğe ihtiyacımız, hatta birinin söylemesine gerekte yok...
Hatta bize,bana,burdaki hiç kimseye ihtiyacın yok senin...
İhtiyacın olan tek şeye sahipsin... Kendine sahipsin...
Biz sadece bazen karamsarlığa düştüğünde, düştüğün yerden kalkman için elimizi uzatıyoruz o kadar...
Ve sende tutmak için elini uzattığında mutlu oluyoruz ))
Sevgilerimle ))
tşk ederim yorumların için
bugun gene o arkadaş poğaça yapmış bana uzattı teşekkür ederim dedi ama ben senin için yapmıştım dedi gülerek gözümün içine bakarak yedi
içimden dedim ki afiyet olsun lop lop yağ olsun:)))
badem götürmüştüm yanımda onları yedim bende
ara öğün
1 elma
15 badem
5 tane küçük grissini
2 bardak yeşil çay
sanki badem çok mu kaçmış biraz
sanmıyorum .....
tşk ederim yorumların için
bugun gene o arkadaş poğaça yapmış bana uzattı teşekkür ederim dedi ama ben senin için yapmıştım dedi gülerek gözümün içine bakarak yedi
içimden dedim ki afiyet olsun lop lop yağ olsun:)))
badem götürmüştüm yanımda onları yedim bende
ara öğün
1 elma
15 badem
5 tane küçük grissini
2 bardak yeşil çay
Canım,
Yazdıklarını çok keyifle okuyorum ))
akşam 3 salatalık yemişsin afiyet olsun, keşke 1 tane yeseydin ))
3 salatalık sinirlerine çare oldu mu? hayır ))
Bu hafta sadece 500 gr verdiğini yazmışsın, bence çok iyi...
2-3 hafta boyunca 100 gr bile veremiyen insanlar var, arada girip diğer topikleri okuyorum (hatta bazılarına çok gülüyorum o kadar komik diyetler yapıyorlarki)
Çok güzel ve çok düzenli bir şekilde gidiyorsun, sakın bozma bile demiycem çünkü biliyorum sen asla bozmazsın ))
Dediğin gibi bu kiloları hızlı vermemiz değil, sağlıklı vermemiz önemli,
Bunu en güzel kavrayanlardan birisin...
Sevgilerimle ))
Ruhumuzda güzel yakında fizigimizde olcak:))) kiskananlar çatlasın o zaman kızlar:)) öğlen lor peyniri ufak kase yanında domates bir dilim tam buğday ekmegi... 1 lt su aksamda 3 yemek kasığı nohut yemeği 1 dilim tam buğday 1 kase yoğurt yatana kadar da 1 lt daha su icmem lazım bide besi bir yerde çayımı icicem birazdan şimdideferiha izliyorum kızlar ... Tartıya istediğimiz zaman cikabiliyomuyuz yoksa haftada filanmi kızlar ??? Opuldunuz tombis yanaklarınızdan :)))
mersi şekerim
bugun cuma akşam üzeri bizim arkadaşlar ve çocuklar toplu halde parka gidiyoruz
ve benı bir haftadır görmüyorladı hepsi fark ettiler sen zayıflamışsın falan dediler napıyon faln diye sordu şimdi moda olan dukan mı diye sordular tabıkı hayır dedim sadece yemek yemesini öğreniyorum
bizim parta değişmez kurallımız bir torba çekirdek ve cips gibi abur cubur getirirlerdi bende ara öğünüm olan 1 adet armutumu yolda giderken yedim ve büyük bir başarı gerçekten 1 adet çekirdek bile yemedim kimi poğaca verir kimi fırından aldığı sıcak simitten verir ve ben hayır dedim.
Reng olucam her şeyi yemek istiyorum :))
özelliklerde dolaptaki mükemmel helvayı :))
ama yemicem çünkü ben diyetteyim aferin bana :))
meyve neyime yetmiyor ki :)))
Muhteşemsin !!!
Tek kelimeleyle muhteşemsin !!!
İşte budur !!!
Madalya takıcam bu gidişle sana )))
Bende isyanlardayim Canim :)))Aynı dertten muzdaribim sehkerrrr ))
Çikolataaaaaaaaaaa diye ağlıyor tüm hücrelerim )))
ama yemiyorum, yemem...
Ben insan değilmiyim diye şarkı söyleyesim var )))))
Süt ısıtıyorum, içine tarçın atıyorum içiyorum
tatlı isteğimi bastırıyor ))
Olmadı meyve yiyorum senin gibi ))
Geçecek bu günler geçeceekkk, bu kilolar da gidecekkkk o kadar !
sıkı bencede yanlış oldu sadece daha dikkatli demek iyi olur ben su içmiyordum en fazla içtiğim günde 3 bardak suydu ama bu hafta en az 2-2,5 litre su/ 2 bardak yeşil çay içtim.Ayrıca çalıştığım için daha çok tek şekerlide olsa çay tüketiyordum bu hafta onuda kestim.Canım ))
Nedense seni her düşündüğümde aklıma böyle adı gibi sevimli bıcır bıcır bi kız geliyor )))
Şeker kız candy vardı bir zamanlar (ee yaş 37 olunca nostalji oluyor) onu senle özdeşleştiriyorum nedense ))
Gayet güzel gidiyorsun maaşallah tü tü tü ))
Genel değerlendirme yazdında ben mi görmedim? yorum yaptımda farkında mı değilim ?
Sıkı diyet ne bu arada?
Biz sağlıklı bir beslenme tarzı yapıyorduk yahu )))))))
Hadi güzel gidiyorsun hadiiii
Sevgilerimle ))
Sevgili arkadaşlar,
Ben sağlık sorunlarım yüzünden bir dönem kortizon kullanmak zorunda kaldım ve neticelerini tahmin edersiniz...
En son tartıda 90 kiloyu gördüğümde bir daha tartıya çıkmamaya karar verdim, çnükü morelim bozuluyordu ))))
Aradan geçen yıllarda kortizonun verdiği kiloların bir kısmını vücut kendisi attı, bir kısmını da ben limon ve soda ile attım...
O dönem psikolojim çok bozuktu, hiç bir şey yiyemez olmuştum... Günde 1 öğün yemek yiyordum, sürekli yürüyordum...
içtiğim tek şey su ve soda + limondu... Ve 59 kiloya düştüm... Ama ilk yazımda da belirttiğim gibi resmen hastalıklı bir görüntüm vardı...
Gözlerimin altı bile çökmüştü.. O yüzden böyle bir şeyi tekrar denemeyi aklımdan bile geçirmiyorum...
Daha sonra yıllar içerisinde yavaş yavaş yeniden yine kilo aldım...
Bir dönemde zayıflama ilaçlarını denedim.. Tabi günlük 1 saat yürüme ve diyetle destekledim...
O dönem içerisinde ise yaklaşık 13-15 kilo kadar verdim...
Görenler beni tanımıyordu...
Ama daha sonra tekrar kortizon kullanmak zorunda kaldım ve bütün verdiğim kiloları tekrar geri aldım ((
2 ay önce tartıda 88,6 kilo geldiğimi gördüğümde kendime söylediğim tek sözün ne olduğunu tahmin edersiniz ))
Bu sabah itibari ile 80,5 kiloyum...
Şu anki hedefim 79 kiloyu görmek... Hedeflerimi ufak ufak koyuyorum..
Asıl hedefim 60 kiloyu görmek...
Birazdan yazacağım tekrar, ufak bir işim var..
Öptüm hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?