Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

CNm Allah'ın iZniyle burda hepimiz bunu basarcaz...aticaz o fazlalıkların hepsini uzerimzden... Sonra basta kendimiZi olmak uzere herkeZi sasirtcaz... Hosgeldin aramıza ama önce kararli ve sabırlı olman lazım sonrası zaten kendiliğinden gelecek...

Kızlar en erkenci benim aranızda heralde malum oğlum çok erkenci:))) şimdi 1lt suyumu iciyorum o bitsin lor peynirimle 1 dilim tam buğday ekmegimi yicem .. Sporada Pazartesi başlıyorum kızlar... Bugün bı planim yok şimdilik oğlumu öğlen belki parka goturebilirim.. Simdilik benden böle kızlar ilerleyen saatlerde gorusuruZ..

[günaydın 7 30 gibi uyandık ama ancak kahvaltı yaptık
1 domates
1 salatalık
1,5 dilim ekmek tam bugdaylı
2 bardak şekersiz çay
bugun peynirimi yağsız tavada pişirdim beyaz peynirim kurumuştu dolapta
azda kaşar

çok mu yemişim ya

Kasari çok yağlı olduğu için tercih etmiyoruz CNm heralde:))) lor peyniri daha yagsiz onu tüketmeliyiz..

günaydın kızlar akşam menümden başlayayım çünkü akşam yazamadım.
bir kase tahana çorbası
4 kaşık nohut yemeği
biraz yoğurt
yarım dilim ekmek
salata

yemekten sonrada spor yerine ablama gidip cam sildim çerçeve taktırmış yardıma çağırdı
eve geldiğimde de meyve yedim biraz yatmadan da elma sirkeli ballı suyumu içtim.

sabah
sirkeli ballı ılık suyumu içtikten sonra
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek ,salça sürdüm
1 salatalık ve maydonoz bol limonlu çok az zeytin yağlı
işe geldiğimde de her sabah yaptığım gibi sade türk kahvesi içtim birazdan da yeşil çayımı içeceğim.

merhaba arkdaşlar

şöyle bir geçmişi okudum. özellikle hepinizi böyle azimle zayıflamaya karar verdiğiniz için tebrik ediyorum
birçok kadın zayıflamam lazım diyerek yediklerine dikkat etmeden sadece üzülmeye devam ediyor... ya da ben yemeden durmama zayıflayamam diye kenara çekiliyor.
bunun kararını vermek yapıcam zayıflıcam demek çok önemli !
ehh ben de sizlerdenim. büyük bir azimle zayıflamaya karar verdim...
öncelikle hikayemi anlatayım.
henüz 20 yaşındayım. ergenliğe girene kadar oldukça zayıftım. ergenliğe girdikten sonra normal olarak kilo almaya başladım. 15 yaşına kadar kilom normal gidiyordu. 16 yaşında çok fazla kilo aldım. yaşım küçük diyet yapmam diye geciştire geciştire 20 yaşında kendimi 80 kilo buldum. ve artık resmen zayıflamalıyım dedim. eski halime geri dönmeliydim.
ve diyetisyene gitmeye karar verdim.
21 şubat tarihiyle 2012 diyet yapmaya başladım. çizelgemden kilo takibimi yapabilirsiniz
ehh sizinle bu yolda bende yürümek istiyorum sonuç olarak

kızlar su saate kadar 1bucuk lıtre su ıctım yesıl cay ıctım...ara ogunumdede 1 ufak kase leblebı uzum karısımı yedım basım gozum donuyor :)))bu bas donmesınden nefret edıyorum ama asla pes etmıycem saat 1 e gelıyo ben gıdıp yemek hazırlıyım kendıme yedıkten sonra yazarım

hosgeldın canım aramıza ben de yenıyım bugun 2.gunum bıraz zorlanıyorum ama acıktıkca buraya yazıyorum kızlar oyle dedıler..ne yedıgımı yazcagım ıcnde fazla kacırma sansımız yok..kararlı olmak basarmanın yarısı dıger yarısıda sanırım sabır:)))) tekrar hosgeldın basaracaksın emınım..

ara:2 adet diyet bisküvi yeşil çay
Öğle yemeğim 5 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt
ekmeğimde vardı yanımda ama canım istemedi
bir sonraki aramda salatalık yemeği düşünüyorum

oglen:nohut yemegı salcalı suyunu yemedım nohutlarından yedım
1 kase yogurt...suyumu ıctım...
bırazdan yesıl cayımı ıcıcem...

Selam canlarım ))

Yazdıklarınıza şöööyle bir göz attım ))

Öncelikle yeni gelenlere hoşgeldiniz demek istiyorum, lütfen forumu okuyabildiğiniz kadar geriye giderek okumaya çalışın... Bu bizimle ve burada yaptıklarımızla ilgili genel bir izlenim verecektir size.. Aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz ))

sonra gelelim yorumlara ))

Kahvaltıda ekmeğine salça süren arkadaşım!
Bir daha duymayayım... zaten güzel bir kahvaltı yapmışsın, salça ne alaka?
salça gereksiz bir ayrıntı olmuş, çıkar onu hayatından.. onunda vücuduna verdiği zararlar korkunç boyutlara ulaşıyor... domates ye onun yerine... Ama ekmeği 1 dilimden fazla tüketme...
Gün içinde sadece 2 dilim ekmek ve 2 tane diyet bisküvi iznin var (paket değil, tane) acıktığın zamanlarda salatalık ye, meyve ye, süt iç (2'şer saat aralıklarla)
Amacımız karnımızı şişene kadar doldurmak değil, açlığımızı gidermek... Lütfen neden bu işi yaptığımızı unutmayalım... Kilolar başka şekilde verilmiyor... Her istediğimi, her zaman yiyeyim ama kilo vereyim diye bir mantık yok... Her istediğini, ölçülü ver birbirine çok fazla karıştırmadan yiyebilirsin...

Kaşar peynirini eriterek yiyen arkadaşım !
Neden lor peyniri almadığını anlayamıyorum? Tadını mı sevmiyorsun? Tadını sevmiyorsan birşey diyemem ama kaşar peyniri yerine az yağlı hatta light peynir falan al bari... kaşar peynir sana yasak... light bile olsa...

Arkadaşlar,
Herşeyi yiyebilirsiniz ama zamanı gelince... Mesela yaz gelince dondurma yiyeceğiz... Ama şimdi biraz iradeli davranmazsak yaza hala tombik ve mutsuz olarak gireceğiz... Bunları düşünün lütfen... Belki ilerleyen dönemlerle haftada 1 gün dondurma da ekleyeceğiz menümüze? Ama önce kendimizi kendimize kanıtlamamız lazım...

Bazen hepimiz kararsızlığa düşüyoruz ama gene kendimiz ordan çıkacağız, her saniye birbirimizin yanında olamayacağız...

Sevgilerimle ))

Bugün kardeşlerim ve annemlerle bir yere kahvaltıya gittik arkadaşlar ))
Kahvaltı sofrasını düşünün, siz hayal edin... ben içindeydim.. menemenler... börekler... patates kızartmaları... kahvaltı tabaklarını anlatmıyorum bile...
Aklım uçtu uçtu yerinde kondu, öyle yani... Ne olurdu ki 1 kaşık menemen alsam mesela? bir tanecik zeytin yesem? Börekten 1 ısırık alsam? Şu balla tereyağ bana mı bakıyo ne?
Aklımdan geçmedi mi? Ohoooo milyon kereeee... Bende insanım, sürekli aklımdan kaçamak yapmak geçiyor )))))))

Önce tabağımdan zeytini, tereyağını, balı, peynir çeşitlerini, salam vs ne varsa çıkarttım ve eşimin tabağına koydum...
Tabağımda haşlanmış yumurta,1 dilim beyaz peynir, 1 çeri domates, 2 tane salatalık dilimi kaldı )))))))
bende etraftaki tabaklardan salatalıkları aldım, domates aldım, yarım ceviz ve 1 kuru kayısı aldım...
1 dilim kepek ekmekle (başka ekmek seçeneği yoktu) bunları afiyetle yedim ))
Doydum mu? doydum... yani amaç neymiş? karnı doyurmak... ee menemen yada börek yemedende doyuyormuş değil mi ))

Haa birde bunun öncesi var, yani işin en güzel kısmı ))

Hep bol giyerim ben... Bu gün strech bir kot giydim... Üstüne de dar bir gömlek... (tabi vücuduma oturan bir şey değil ama bolda değil) kardeşim ve yengem beni uzun zamandır ilk defa böyle bir kıyafetle görmedikleri için (ve zayıflamış halimi bu kadar net) çok şaşırdılar ))
Hatta yengem içimde korse olup olmadığını sordu ))))))))))))))))))))))))))))))))
Düşünün yani ahahahahahahah

Süper süperrrrr ))))

soya sosu birşey sormak istiyorum sana elma sirkeli suyla beraber yeşil elma diyorsun ya o elma ekşi olan yeşil elma mı?
eğer öyleyse eve giderkenmanavdan ekşi yeşil elma alıcamda aklıma takıldı.

şunu düzeltelim en kurumuş beyaz peyniri eritmedim sadece yağsız tavada yumusattım vede ben dürüst olmak adına bi lokmada yesem yazım kaşar yedim die ben gün içinde yağlı hiç bişi yemiyorum günlük yemem gereken bi miktar yok mu kaşar dengeler die yiyorum ben

ara öğn 2 tane liğht kepekli çubuk ve yeşil çay tatlandırıcı hiç bişi olmadn

kızlar ben yürüyüşe çıkamıom ev işlerini yaparken göbeğimi streçle sarıyorum işler bitene kadar ayrıca arada başka şeyler yemeyim die ruj sürdün ikide bi tazaliyorum bozulmasın die bişi yemiyorum etkili oldu bende isteyen denesin

akşam yemeğim sıfır yağ patates salatası ve 2 adet sarma ve domates 3 tane tursu salatadan çok az yedim hemen kalktım kızlar inş başaracaz bu sefer dimi zayıf kalın güzel kalın yarın görüşürüz

sarmalar zeytin yağ içermemekte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…