evlendiğimde 73 kiloydum şimdi 91 falanım 4 senelik evliyim ve çocuğum yok haftada 2 gün step aerobik yapıyorum yediklerime dikkat etmek istiyorum aslındaartık yeter deyip silkelenmek istiyorum yetti artık gari eski halime dönmek istiyorum Allahım istiyorum yazıp yollamak istiyorum fakat silkelenemiyorum öf üstümde kocaman ağırlık var sanki(tamamen kendi kilolarım)
1 dua okudukdan sonra bismillahla başlayıp Allahın izniyle Allahın meleklerinden yardım almayı düşünüyorum hisediyorum olacak olacak :)
[günaydın 7 30 gibi uyandık ama ancak kahvaltı yaptık
1 domates
1 salatalık
1,5 dilim ekmek tam bugdaylı
2 bardak şekersiz çay
bugun peynirimi yağsız tavada pişirdim beyaz peynirim kurumuştu dolapta
azda kaşar
çok mu yemişim ya
merhaba arkdaşlar
şöyle bir geçmişi okudum. özellikle hepinizi böyle azimle zayıflamaya karar verdiğiniz için tebrik ediyorum
birçok kadın zayıflamam lazım diyerek yediklerine dikkat etmeden sadece üzülmeye devam ediyor... ya da ben yemeden durmama zayıflayamam diye kenara çekiliyor.
bunun kararını vermek yapıcam zayıflıcam demek çok önemli !
ehh ben de sizlerdenim. büyük bir azimle zayıflamaya karar verdim...
öncelikle hikayemi anlatayım.
henüz 20 yaşındayım. ergenliğe girene kadar oldukça zayıftım. ergenliğe girdikten sonra normal olarak kilo almaya başladım. 15 yaşına kadar kilom normal gidiyordu. 16 yaşında çok fazla kilo aldım. yaşım küçük diyet yapmam diye geciştire geciştire 20 yaşında kendimi 80 kilo buldum. ve artık resmen zayıflamalıyım dedim. eski halime geri dönmeliydim.
ve diyetisyene gitmeye karar verdim.
21 şubat tarihiyle 2012 diyet yapmaya başladım. çizelgemden kilo takibimi yapabilirsiniz
ehh sizinle bu yolda bende yürümek istiyorum sonuç olarak
Selam canlarım ))
Yazdıklarınıza şöööyle bir göz attım ))
Öncelikle yeni gelenlere hoşgeldiniz demek istiyorum, lütfen forumu okuyabildiğiniz kadar geriye giderek okumaya çalışın... Bu bizimle ve burada yaptıklarımızla ilgili genel bir izlenim verecektir size.. Aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz ))
sonra gelelim yorumlara ))
Kahvaltıda ekmeğine salça süren arkadaşım!
Bir daha duymayayım... zaten güzel bir kahvaltı yapmışsın, salça ne alaka?
salça gereksiz bir ayrıntı olmuş, çıkar onu hayatından.. onunda vücuduna verdiği zararlar korkunç boyutlara ulaşıyor... domates ye onun yerine... Ama ekmeği 1 dilimden fazla tüketme...
Gün içinde sadece 2 dilim ekmek ve 2 tane diyet bisküvi iznin var (paket değil, tane) acıktığın zamanlarda salatalık ye, meyve ye, süt iç (2'şer saat aralıklarla)
Amacımız karnımızı şişene kadar doldurmak değil, açlığımızı gidermek... Lütfen neden bu işi yaptığımızı unutmayalım... Kilolar başka şekilde verilmiyor... Her istediğimi, her zaman yiyeyim ama kilo vereyim diye bir mantık yok... Her istediğini, ölçülü ver birbirine çok fazla karıştırmadan yiyebilirsin...
sevgili soya sosu ekmeğime salça sürdüm evet ama yıllardır kuru kuruya ekmek yiyemiyorum hem bizim salçalar annemin imalatı kendi yetiştirdiği domateslerle her yaz yapar bize gönderirTamam hata yaptım dünde light yağ sürmüştüm zaten bunlar mazaret olamaz dimi alışıcam sizinle birlikte inşallah bu benim ilk haftam hatalarımı yazın böylelikle öğrenmiş olurum neyi yememem gerektiği ayrıca dün katıldım aranıza buda bana yazdığın ilk mesaj biraz eleştiri olsada senin yazmış olmana çok sevindim.çok motive ediyorsun bizleri çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?