Yasemin,
haftada 1 gün tartıl canım,
hergün tartılmak sende daha çok stres yapıyor bence...
yada 3 günde bir tartıl, kendine bir gün belirle ve sadece o gün tartıl
en azından hergün tartılıp canını sıkmazsın, ne dersin?
diyet günlügüne girdigim an azimine hayran kaldım diyeti boşlamıştım ama seni görünce yeniden başlamak istedim benide alırmısınız aranıza
Merhaba Kontes,
Grubumuza katılmak için bazı şartlarımız var,
öncelikli şartımız günlüğümüzün tüm sayfalarını okuman,
kurallarımızı net olarak öğrenmen ve bu kurallara kesinlikle uyacağına burdaki arkadaşları ikna etmen...
Benim üslubum diğer topikteki arkadaşlardan daha serttir, çoğu kişi tarzım ve üslubumdan hoşlanmayıp gidiyor...
Bu konuda önceden bilgilendireyim, kurallar konusunda çok sertimdir, çok kötü eleştiririm, çok kırarım karşımdakileri ama benimle olan herkes kilo verir, değişmeyen tekşey budur...
Önceden bunları yazmak istedim çünkü sonrasında konuşmanın bir anlamı yok biliyorsun...
Bu arada gayet güzel kilo vermişsin, 1.gurupta verdin sanırım bu kiloyu, tebrik ederim...
Sevgilerimle
ayy yasemincim şehirleri değişelim ben senin olduğun yerde olsam denize hergün girerdim herhalde denize girmeyi 2 yıldan fazla oldu enson sözlüydüm denize girdiğimde bu yaz ki tatil işide askıda şu aralar bu yazda giremeyebilir çok özledim denizi kumu broz tenle dolaşmayıgerçi tatile gidemesemde pazarları 1 günlüğünede olsa gidicem bu sene erdeğe denize giricem.
çok güzel zayıflamışsın canım kutlarım
ilk sayfaları incelersen ne yiyip içtiğimizi anlamış olursun
biz sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz
burda şok diyet vs yok
patatesi şekeri tatlıyı hayatından tamamen çıkarmalısın
soya tuzu da çıkarmış bence tuz da çok etkili zayıflamada
ben halen tuzsuz bişey yemeye alışamadım yiyemiyorum ama epey azalttım eskiye nazaran
haaa bir de hazır olan hiçbir gıdayı yememeye dikkat et
köfteyi bile hazırlarken hazır köfte harçlarından değil kendin hazırla esmer ekmekle :)
soya gelince daha detaylı anlatır
yani kısaca hep bilinen şeyleri yapıyoruz ve asla kaçamak yapmıyoruz
bir lokmadan bişey olmaz deme 1 lokma 1 ısırık kilo oluyo sonra :)
bütün sayfaları okuman derken yaklaşık 500 sayfa var hepsini okumamı gerek
ben zaten yanlış bişey yapan biri degil en son 1 gurptaydım ama devam edemedim hastalandım ameliyat olmam gerekti kilolarımı 80 89 kilo topiginde verdim
69 kiloydum ama aldım 17 yaşındaym daha
sorun degil ben 1 yıldır diyet yapıyorum diyetisyenede gittim ama liste falan uygulamadım çünkü çok saglıklı verdim kilomuCanım,
Geçmiş olsun öncelikle...
Üzgünüm ama 17 yaşındaki birini topiğe almayı uygun bulmuyorum,
Senin burda veya başka bir topikte değil, bir diyetisyen kontrolünde diyet yapman en sağlıklısı...
Şu anda hangi grupta diyet yaparsan yap, hangi listeye uyarsan, ne kadar sağlıklı olsa da uzun vadede sana zarar verebilir...
Kan tahlillerinin, vücut analiz ve ölçümlerinin yapıldığı bir şekilde diyet listesi verilmeli ve ona uymalısın bence,
en sağlıklı şekli bu olacaktır....
Sana bu şekilde bir yanıt verdiğim için üzgünüm, gurubumuza almayı çok isterdim ama dediğim gibi sana zarar verecek herhangi bir şey yapabilirim düşüncesi bile seni almama engel malesef...
Sevgilerimle
merhabalar kızlar nasılsınız ben eve yeni geldim dışarı çktık kızımla beraber biraz alışveriş biraz bakım biraz eğlence yaptık geldik sabha kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim ekmek evde kendime yaptığım erik hoşafı limonlu ondan içtim çünkü içim yanıyor bu ara kahvaltıdan hemen sonra çıktım ilk önce kuaföre gittim manikür ve pedikür yaptırdım hafta sonu denize gitmeyi planlıyorum da sonra alış verişe çıktık kızma can yeleği aldım ve piknik için bir kaç eşya aldım sonra kızımla parka gittik kızıma döner aldım kendimede çeyrek ekmek arası kıvırcık domates yaptırdım adamların bana bakışını görecektiniz ama içten içe güldüm :)) sonrada marketten birşeyler aldım ve eve geldim şimdi kalkıp yemek yapıcam dünden haşlamam var kemik suyuna yanına makarna yapıcam öptüm hepinizi iyi günler dilerim fit kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?