Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Tebrik ederim cnm elinden hiçbirşeyin kurtulamayacagini ben biliyordum....
İste bu Yasemini
özledim ben....

Sn yapamazsan soya yapamazsa İnan kimseyapamaz burda...
Ben sizlerden öğrendim dirnmesini....
Kilo vermeye inanmayı....
Şimdi bende bebek arabasıyla yürüyüş yapayım bari....

Valla okudukça içim açıldı, tekrar tekrar okudum, nasıl özlemişim bu Yasemini anlatamam ))
Süper süperrrrr
Bak ne güzel 38 beden pantolona giriyorsun, muhteşem bir şey...
Beden olarak incelmen zaten yağ kaybını gösteriyor ki bu daha muhteşem bir şey...
Seninle gurur duyuyorum Yasemin, çok güçlü bir insansın, çok mücadeleci bir insansın...
Ayrıca yeni halini görmeyi sabırsızlıkla bekliyorummmmmm
Çok bekletme bizi ))
öptüm çok

İnsülin direnci olup olmadığını kan testi yaptırarak anlayabilirsin tatlım, öyle anlaşılıyor..
belirti olarak ise, yemeklerden sonra aşırı uyku hali, çok fazla tatlı isteği vb belirtiler olarak ortaya çıkıyor...
bende pek bu belirtiler olmamıştı, rutin kan testleri yaptırdığımda doktor sadece kilolu olmamdan dolayı bu testide yaptırmamı istedi ve test sonucu korkutucu bir rakam çıktı... 1 sene boyunca ilaç kullandım ama ilacın hiç bir faydasını görmedim, her gittiğimde insülin direncim daha da artıyordu... Ne zamanki diyet yapmaya başladım ilaç etkisini gösterdi... Bu ilaç asla tek başına işe yaramıyor, mutlaka diyet yapmak gerekiyor...
Gene ne yazdım arkadaş, kız sadece bende de olabilir mi dedi, ben destan yazdım )))))))))))

herkese günaydın
akşam yemeğim
1 kase çorba 3 yk zetinyağlı taze fasülye 2 kaşık yazsız tuzsuz yoğurtlu makarna
sabah
1 tost 1 domates 1 salatalık biraz maydanoz

bu sabah tartıldım pazartesi günü 62.10 dum bugün 61,6 kızlar ne kaldı 60 olmama artık haftaya inşallah 60 göreceğim
yasemincim süper bişey valla ben hala 40 bedenim 38 olamadım 50 li kilolarda belki 38 beden olurum çok sevindim senin adına canım

Günaydın güzel kızlar ))

Dün gece enteresan bir şey oldu,
Karnım bir anda şişmeye başladı, ama acayip bir şekilde şişti
Hatta eşim bile karnıma bakıp güldü, o derece yani...
Resmen gebe kadınlar gibiydim, neden oldu anlamadım...
Acayip gaz sıkışmaları yaşadım, müthiş sancılar yaşadım, ikidebir kramplar giriyordu karnıma..
Gece eşim karnımı ovup durdu ama birşey fark etmedi, karnım şiş bir şekilde yattım öyle,
sabah kalktığımda hala karnım şişti, ve tartı da kaç kiloydum biliyormuydunuz?
Bu kısma dikkat edin, 66,6 kg ! 1 günde 2 kilo almış görünüyorum, bu kadar kiloyu almak için bir oturuşta koca bir öküzü yemem lazım herhalde... Ve diğer günlerde olduğu gibi dünde normal düzenimin dışına hiç çıkmadım... bunun sadece şişlikle ilgisi var diye düşünüyorum...
Şu anda bile karnımı bir görseniz gülersiniz, 5 aylık hamile bir kadının karnı gibi, neden böyle şişti, neden gaz krampları giriyor anlamadım...
Bugün bir soda içeceğim, bu gazı bir şekilde atmam lazım, bildiğiniz yöntemler varsa söyleyin bu konuda pek iyi değilimdir zira...

Şimdi kahvaltımı yaptım,
1 dl tam buğday ekmeği
1 tk lor peyniri
dere otu
tarçınlı+zencefilli+bol limonlu yeşilçay

soyacım geçmiş olsun canım benim daha önceleri hep başıma gelen şeyi yaşamışsın benimki kendi kendine geçiyordu önceleri bişey yapmıyordum.ama ablamın bebeğide çok gazlıydı onun için epey araştırma yapmıştım canım kimyon gaza iyi geliyor yediklerine atabilirsin biraz yada bugün biberiye al içmeye başla canım.

endokrinoloji bölümü yok burda
belki ölçülüyodur ama bakalım
ama diyetten önce o dediğin belirtiler bende vardı
yemekten sonra çok uykum geliyodu ve acayip tatlı istiyordum
ayy soyaaa bak nelere faydan dokjunuyo varsa da geçmiştir :):):) inşallah

kızlar ben cezayı hakettim
cezamı kesiyorum sabah 20 akşam 20 dakika spor
ayyy şok oldum çıktım tartıya bi 73 bi 73.1 bi 73.3
72yi göstermiyo mübarek
neyse bi şekilde görcem ben 72yi
yasemin senin kervana ben de katıldım :)
çok sinir bozucu bir durum ama
kırk kere tartılmışımdır
nasıl zayıflayama yaaa 100 grcık da olsa verememişim
bi de dün o kadar spor yaptıım 3 saat yürüdüm şu an bacak kaslarım ve göbeğim ağrıyo
neyse bi şekilde vericem ben bu kiloları

kahvaltım
1yumurta
1 dilim ekmek
salatalık

Dahiliye veya romatoloji bölümüne de gidebilirsin bu testi yaptırmak için, illaki endokrinolojiye gerek yok...
Ben nörolojiye giderken test sonuçlarım artık nöroloğum tarafından yorumlanamayacak duruma geldiği için beni dahiliyeye göndermişti,
ilk insülin testim orda yapıldı, ilk ilacımı da orda kullanmaya başladım... Daha sonra artık dahiliye de bana faydalı olamayınca beni romatolojiye sevkettiler, orda yapılan testlerde de insülin testim normalin 2,5 katı çıkınca ilacımın dozajını artırdı, acilen diyete başlamam gerektiğini söyledi... Ve bende gelip bu sayfayı açtım )))))))))

ve söylediğin şeyler sende de olduğunu gösteriyor, ama bu diyet insülin direncine, pko'ya ve daha bir çok şeye iyi geliyor merak etme ))
çünkü bende her ikisi de vardı, şimdi ikisi de yok )) Hatta 2013 haziranda beynimdeki kistlerle ilgili mr çekilecek, eğer beynimdeki kistler kaybolmuş olursa hiiiiçççç şaşmam ))))))))))))))))))))))))))))))

Canım,
ben tartıya göre bir günde 2 kilo almışım, senin dert ettiğin şeye bak )))))))))))))))))
dün çok spor yaptığın için kasların su tutmuştur dert etme,
spora aynen devam et, 2 hafta kadar istediğin sonucu göremeyebilirsin tartıda ama yaklaşık 2 hafta sonra tartıda göreceğin rakamlar seni şok edecektir emin ol ))
Spor yaptığın sürece daha hızlı ve daha güzel kilo verirsin
Sevgilerimle

yine be

haftalardı bı kılolarla boğuşup duruyordum acaba nerde hata yaptım diye diye düşündüm geçen hafta denemiştim bu 38 beden pantolonu sabah birdaha deneyi dedim ve oldu bir sevindim bir sevindim anlatamam o zaman ben yanlış yapmıyorum(sters yapıyormuşum) sadece vucudum bana karşı direniyor ben de ona karşı dirniyorum baktı kı ben kazanacağım o yuzden bugun daha umutluyum daha mutluyum

hepinize teşekkur ederim iyi ki hepiniz varsınız sizleri seviyorum

bekle pazartes tam tamına 69 kg olucam göreceksin başka yolu yok bununun ya olacak ya olacak

inanmakta yolun başıdır demi

inşallah kaybolur canım yaa
şeker testi yaptırmıştım 3 sene önce
o zaman glikoz tolerans bozukluğu mu ne bi teşhis koydu doktorum
ilaç önerdi ama masum ilaçlar değil dedi
şimdi hangi ilaçtı anımasayamıycam kullanmadım ilacı
o zamandan beri dikkat etmeye çalışıyodum
ama asıl şimdi diyetteyim
ve o dediğin belirtiler artık yok
yarın bi de insülün direncini ölçtüreyim bakim
inşallah ölçerler

Son düzenleyen: Moderatör:

spora devam bi şekilde yapıcam artık
canımı sıkmaya başladı artık şu 73ü görmek
beslenmeme dikkat ediyorum 2 gündür sporu da ekledim
dediğin gibi tartıya çok güvenmemek lazım
belki de kaslar su tutuyodur dediğin gibi
tartılmaya da bi süre ara verim en iyisi
canımı sıkıyo çünkü

ara öğün yeşil çay ve elma

sonra da sporumu yapıcam 15 dakika eliptik 150 twist ve 200 göbek hareketi
burdan söz verim yoksa yapmıyorum
:)

Bence belirtiler yoksa test yaptırma boşuna,
netice de birşeyden şüphelenince test yaptırılır,
e sende bir belirti yok, herhangi bir şekilde bunun belirtisi yok
ne diye test yaptırıyorsun ki ))
durduk yere paranı sokağa atmak istiyorsan git kendine koşu bandı al, en azından evde spor yaparsın

Ara sütlü nescafe içtim

meyve yesem mi acaba
sizce

Yasemincim,
meyve yiyebilirsin, eski düzene döndün neticesinde ))
nescafe ile ilgili bir hatırlatma yapacağım sadece, dün pko ile ilgili bir yazı yazmıştım hatırlarsan,
nescafenin içine süt girdiğinde Gİ oranı yükseliyor, o yüzden sütü çok az koy içine tatlım...

Birde, kilo çizelgeni 60'a çekmişsin, bayıldım buna ))
Sevgilerimle ))

Not 1 : Esraaaaaa, niye yazmıyorsun kızzzzz, burdasın görüyorum, özlettin kendiniiiiii

Not 2 : Sabah beni 66,6 kg olarak tartan hain tartı kahvaltımı yaptıktan sonra 64,6 kg olarak tarttı iyi mi? kahvaltı yaptıktan sonra 2 kilo verdim ))))))))))))))))) Valla da billa da kırıcam ben bu tartıyı )))))))) Karnım hala şiş, hala kramplar giriyor... Ama dün akşama göre daha iyiyim, bir ara gidip soda alıcam, anca o giderir bu gazsal problemi diye umuyorum ama bakalım... Olmadı incinin dediği gibi şu biberiyeyi alıcam (tabi bu balık hafızamla unutmazsam)

Alıcaklarım,
Soda
Biberiye
Yeni bir tartı ))

Not 3: 66,6 rakamını araya virgül koymadan yazında 666 oluyor, yani şeytanın rakamı... İçime şeytanmı kaçtı yoksa abowwwwwwww ))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…