günaydın kızlar hemen foto bekliyozzzzz jasmine:))))
bugün bende oglumla birseyler yapmak istiyorum ama ne yapcagimi bilemedm:))))
günaydın kızlar
yıne ben geldim erkenden
bugun sabah kalktım 06,30 da ev halkına hazırladım kahvaltılarını kendime de soyanın dediği çayı yapıp doğru 15 dk sporumu yaptım ardından duşumu aldım ortalığı topladam saat 07,40 ta çıktım evde çocuk kursa eşimle ben işe o araba ile ben yıne yürüyerek bugun sankı zayıflama konusunda daha umutluyum kılo vermesem de incelmem kendim için süper çünkü bugun 38 beden pantolonum vardı ona girdim (belkı inanmazsınız ama girdim ve çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmm)
o yuzden kendimi olan güvenım bugun birkez daha artı çünkü dün artık bu iş olmayacak diyordum oluyo gerçekten oluyo
şimdi önce kendime sonrada size söz veriyorum pazartesi çizelgem tam 69kg olacak ya olacak ya olacak başka yolu yok artık kılo çızelgem yukarı çıkmayacak bedenımle savaşıyordum demekı bu savaş az geldi al sana dedim daha fazla savaşacağımı anladım hadı bakalım bu sefer ben kazanacağım
tabı kı de sizlerin desteği ile
soya dun vermış olduğun çayı sabah aç karınına bir bardak (hanı şı fantanın dağıttığı uzun cam bardaklar varya tombul onun dolusu)akşamda öle içmiştim toplamında 3 fincan yapıyor
akşma menum
semiz otu salata
cacık
5 yk taze fasulye
sabah kahvaltım
1 dilim ekmek
1 tk lor peynır
dometes
salatalık
biber
da yemedim çantamda hazır yiyeceğim
sağol soyacım çok değerli bilgiler vermişsin
bende de var mı acaba insilün direnci
akşam yemeği
4 körte
salata
ayran
bu saate kaldım ne yazık ki anca geldik çarşıdan ama 3 saat yürüdüm :)
soyacım geçmiş olsun canım benim daha önceleri hep başıma gelen şeyi yaşamışsın benimki kendi kendine geçiyordu önceleri bişey yapmıyordum.ama ablamın bebeğide çok gazlıydı onun için epey araştırma yapmıştım canım kimyon gaza iyi geliyor yediklerine atabilirsin biraz yada bugün biberiye al içmeye başla canım.Günaydın güzel kızlar ))
Dün gece enteresan bir şey oldu,
Karnım bir anda şişmeye başladı, ama acayip bir şekilde şişti
Hatta eşim bile karnıma bakıp güldü, o derece yani...
Resmen gebe kadınlar gibiydim, neden oldu anlamadım...
Acayip gaz sıkışmaları yaşadım, müthiş sancılar yaşadım, ikidebir kramplar giriyordu karnıma..
Gece eşim karnımı ovup durdu ama birşey fark etmedi, karnım şiş bir şekilde yattım öyle,
sabah kalktığımda hala karnım şişti, ve tartı da kaç kiloydum biliyormuydunuz?
Bu kısma dikkat edin, 66,6 kg ! 1 günde 2 kilo almış görünüyorum, bu kadar kiloyu almak için bir oturuşta koca bir öküzü yemem lazım herhalde... Ve diğer günlerde olduğu gibi dünde normal düzenimin dışına hiç çıkmadım... bunun sadece şişlikle ilgisi var diye düşünüyorum...
Şu anda bile karnımı bir görseniz gülersiniz, 5 aylık hamile bir kadının karnı gibi, neden böyle şişti, neden gaz krampları giriyor anlamadım...
Bugün bir soda içeceğim, bu gazı bir şekilde atmam lazım, bildiğiniz yöntemler varsa söyleyin bu konuda pek iyi değilimdir zira...
Şimdi kahvaltımı yaptım,
1 dl tam buğday ekmeği
1 tk lor peyniri
dere otu
tarçınlı+zencefilli+bol limonlu yeşilçay
İnsülin direnci olup olmadığını kan testi yaptırarak anlayabilirsin tatlım, öyle anlaşılıyor..
belirti olarak ise, yemeklerden sonra aşırı uyku hali, çok fazla tatlı isteği vb belirtiler olarak ortaya çıkıyor...
bende pek bu belirtiler olmamıştı, rutin kan testleri yaptırdığımda doktor sadece kilolu olmamdan dolayı bu testide yaptırmamı istedi ve test sonucu korkutucu bir rakam çıktı... 1 sene boyunca ilaç kullandım ama ilacın hiç bir faydasını görmedim, her gittiğimde insülin direncim daha da artıyordu... Ne zamanki diyet yapmaya başladım ilaç etkisini gösterdi... Bu ilaç asla tek başına işe yaramıyor, mutlaka diyet yapmak gerekiyor...
Gene ne yazdım arkadaş, kız sadece bende de olabilir mi dedi, ben destan yazdım )))))))))))
endokrinoloji bölümü yok burda
belki ölçülüyodur ama bakalım
ama diyetten önce o dediğin belirtiler bende vardı
yemekten sonra çok uykum geliyodu ve acayip tatlı istiyordum
ayy soyaaa bak nelere faydan dokjunuyo varsa da geçmiştir :):):) inşallah
kızlar ben cezayı hakettim
cezamı kesiyorum sabah 20 akşam 20 dakika spor
ayyy şok oldum çıktım tartıya bi 73 bi 73.1 bi 73.3
72yi göstermiyo mübarek
neyse bi şekilde görcem ben 72yi
yasemin senin kervana ben de katıldım :)
çok sinir bozucu bir durum ama
kırk kere tartılmışımdır
nasıl zayıflayama yaaa 100 grcık da olsa verememişim
bi de dün o kadar spor yaptıım 3 saat yürüdüm şu an bacak kaslarım ve göbeğim ağrıyo
neyse bi şekilde vericem ben bu kiloları
kahvaltım
1yumurta
1 dilim ekmek
salatalık
Dahiliye veya romatoloji bölümüne de gidebilirsin bu testi yaptırmak için, illaki endokrinolojiye gerek yok...
Ben nörolojiye giderken test sonuçlarım artık nöroloğum tarafından yorumlanamayacak duruma geldiği için beni dahiliyeye göndermişti,
ilk insülin testim orda yapıldı, ilk ilacımı da orda kullanmaya başladım... Daha sonra artık dahiliye de bana faydalı olamayınca beni romatolojiye sevkettiler, orda yapılan testlerde de insülin testim normalin 2,5 katı çıkınca ilacımın dozajını artırdı, acilen diyete başlamam gerektiğini söyledi... Ve bende gelip bu sayfayı açtım )))))))))
ve söylediğin şeyler sende de olduğunu gösteriyor, ama bu diyet insülin direncine, pko'ya ve daha bir çok şeye iyi geliyor merak etme ))
çünkü bende her ikisi de vardı, şimdi ikisi de yok )) Hatta 2013 haziranda beynimdeki kistlerle ilgili mr çekilecek, eğer beynimdeki kistler kaybolmuş olursa hiiiiçççç şaşmam ))))))))))))))))))))))))))))))
Canım,
ben tartıya göre bir günde 2 kilo almışım, senin dert ettiğin şeye bak )))))))))))))))))
dün çok spor yaptığın için kasların su tutmuştur dert etme,
spora aynen devam et, 2 hafta kadar istediğin sonucu göremeyebilirsin tartıda ama yaklaşık 2 hafta sonra tartıda göreceğin rakamlar seni şok edecektir emin ol ))
Spor yaptığın sürece daha hızlı ve daha güzel kilo verirsin
Sevgilerimle
inşallah kaybolur canım yaa
şeker testi yaptırmıştım 3 sene önce
o zaman tolerans bozukluğu mu ne bi teşhis koydu doktorum
ilaç önerdi ama masum ilaçlar değil dedi
şimdi hangi ilaçtı anımasayamıycam kullanmadım ilacı
o zamandan beri dikkat etmeye çalışıyodum
ama asıl şimdi diyetteyim
ve o dediğin belirtiler artık yok
yarın bi de insülün direncini ölçtüreyim bakim
inşallah ölçerler
Ara sütlü nescafe içtim
meyve yesem mi acaba
sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?