yok canım hoşafta herhangi bi tatlandırıcı yoktu şeker vb... eriğin kendi tadı ve ekstra limon sıktım ekşi seviyorum ben canım sıkıldıkça birilerine kızdıkça bakım yaparım alış veriş yaparım eğer yapmazsam daha fena kapanırım içime en az ayda 1 günüm bana ait kimseyi hiç birşeyi düşünmeden...hmmm,
umarım evde yaptığın erik hoşafına şeker-bal-pekmez gibi tatlandırıcılar eklememişsindir canım...
bir anda tavan yaptırır kan şekerini ve vücudunda yağ depolama işlemine yol açar, dikkat edelim...
bugünü kendine ayırmana, bakım yaptırmana sevindim, bakım yapan herkesi seviyorum )) (Yasemin duy sesimiiiii ))))
Öğle yemeği için seçimin ilginç olmuş )) çeyrek ekmek yerine bir porsiyon et ve salata alsaydın, o parkta oynarken yeseydin diycem ama sanırım ortam müsait değildi ))
Akşam yemeği olarak tavsiyem olacak, haşlama yerken insanlar genelde suyunu çok sever (ben haşlamadan ziyade suyuna ekmek doğrayıp yemeği severdim) sadece etini ye, suyunu yada içindeki sebzeleri yeme... Makarna yemek istiyorsan da çok pişirmemeye çalış, az pişmiş makarna (yağsız ve tuzsuz) herzaman diyet için en uygun olanıdır...
Sevgilerimle ))
Bence belirtiler yoksa test yaptırma boşuna,
netice de birşeyden şüphelenince test yaptırılır,
e sende bir belirti yok, herhangi bir şekilde bunun belirtisi yok
ne diye test yaptırıyorsun ki ))
durduk yere paranı sokağa atmak istiyorsan git kendine koşu bandı al, en azından evde spor yaparsın
ben geldim cnm arkadaslarım.... Ve insirahcim yakaladım seni:))))))))
sabah kalkar kalkmaz tartildim 73.300 dedi tartı bana....
Ictim sade nescafemi aldım bebek arabasını çıktım yola...09.00
tam 11.45 eve geldim....
Tekrar üzerindekileri çıkardım tartildim ve 73.100 dedi tartı bana ve insirah yakalndin:)))))) sıra yasemin sende kaçmazsan senide yakalarım ona göre:)))))
3 saate yakın durmadan yürüdüm arada oyana meyve suyu doner filan almak için durdum:)))
her gördüğünü istiyor mübarek cocuk:))))
nisan ısı yatabilr kızlar erkek kardesim yüzüğü atmış(
hayırlısı dedim ne olacak bilmiyorum...
öğleden sonra teyzemin kızı çağırdı câya gidicem tabi bisey yemiycem...
Kısır varsa az ondan yerim baskada bisey ağzıma sürmem:)))
ayın 2 sinde oğlum 2 yasına giriyor...
Dogumgunu yapcam ona...
Su buzdolabı üzerine çerçeve baktım miknatisli resmini koyarım gelenlere dağıtırım dedim ama..pek güzelini bulamadım bide internet'e bakiyim ben...
Hepiniz davetlisiniz tatlılarım giyinin süslenin gelin elalemi çatlatalım:))))yok anam sen benı yakalayamıyacaksın dermişimmmmmmmmmmmmmmm çok hırslandım çok öle böle değil ama yakala beraber devam ederiz arkadaşım
Kardeşin için hayırlısı ne ise o olur inş.
çocukların hiç isteği bitmiyor
oğlunun da şimdide yeni yaşı hayırlı olsun nıce mutlu yıllar geçirirsiniz
ee doğum gününe kadınlar kulubu soya sosu topiği davetlımı ?
yemeğimi yedim geldim yasemin sen 38 bedene girdim dedin bende eve gidince eski bir beyaz kaprim vardı 40 beden hiç giymediğim onu buldum mayolarımı bikinilerimi denedim nerdeyse yemek yemeden gelecektim oyalanırken beyaz kapri bol geldi inanamadımmayomda öyle bol geldi artık beyaz pantolon alsam iyi olacak sanırım bir 4 kilo daha giderse süper olacak 38 beden tam olacak üzerime neyse öğle yemeğim 3 biber 1 domates ızgara tost makinesinde yaptım 4 kaşık yoğurt biraz dereotu doğrayıp yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?