Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

atlamışım daha dikkatlı olucam

o zaman 1 tane şeftali yiyeyim

soya artık hedef 60 kg

olacak bu sefer olacak artık pozitif düşünceler sardı benı bundan sonra bölye

yaşasın incelmek yaşasın spor yaşasın sağlıklı ve düzenli beslenme

yok canım hoşafta herhangi bi tatlandırıcı yoktu şeker vb... eriğin kendi tadı ve ekstra limon sıktım ekşi seviyorum ben canım sıkıldıkça birilerine kızdıkça bakım yaparım alış veriş yaparım eğer yapmazsam daha fena kapanırım içime en az ayda 1 günüm bana ait kimseyi hiç birşeyi düşünmeden...
öğle yemeğimi zaten parkta yaptım akşamada makarna yemedim evet haşlamanın suyuna bayılırım sadece suyunu içtim sebzelerini yemedim
sevgilerimle...

soyacım şeytan çıkarma yapalım ozaman sen böyle yazınca aklıma türk filimi geldi senbir yere otur 1 tane davulla bize etrafında dönelim kış kış cinler kış kış yallah cinler yallah kendi kendime gülüyorum şimdi alacaklarını unutmam için telefonun hatırlama bölümüne yazıyorsun biberiye tartı soda diye çıkacağın saatte not olarak kaydet telefon seni uyarsın canım

yine 2 kere çıkmış yazdıklarım
neyse ben spora gidiyorum sonra duş alıp yemeğimi yaparım
öğle yemeğim hindi sote mercimek çorbası salata
çorbayı çıkarayım mı

Son düzenleyen: Moderatör:

merak ettim de ondan :)
baktım glikoz tolerans bozukluğu gizli şekermiş :)
ama şeker olsaydı hamilelikte de çıkardı heralde o zaman da yaptırmıştık çıkmamıştı
belirti de yok nasıl olsa
diyet ve sporla hallederim nasıl olsa ölçtürmeye gerek yok o zaman
sporumu hala yapmadım
bebişi banyo ettirdim uyuyo şimdi rahatlıkla yapabilirim :)

Ben geldim cnm arkadaslarım.... Ve insirahcim yakaladım seni:))))))))
Sabah kalkar kalkmaz tartildim 73.300 dedi tartı bana....
İctim sade nescafemi aldım bebek arabasını çıktım yola...09.00
Tam 11.45 eve geldim....
Tekrar üzerindekileri çıkardım tartildim ve 73.100 dedi tartı bana ve insirah yakalndin:)))))) sıra yasemin sende kaçmazsan senide yakalarım ona göre:)))))

3 saate yakın durmadan yürüdüm arada oyana meyve suyu doner filan almak için durdum:)))
Her gördüğünü istiyor mübarek cocuk:))))

Nisan ısı yatabilr kızlar erkek kardesim yüzüğü atmış(
Hayırlısı dedim ne olacak bilmiyorum...

Öğleden sonra teyzemin kızı çağırdı câya gidicem tabi bisey yemiycem...
Kısır varsa az ondan yerim baskada bisey ağzıma sürmem:)))

Ayın 2 sinde oğlum 2 yasına giriyor...
Dogumgunu yapcam ona...
Su buzdolabı üzerine çerçeve baktım miknatisli resmini koyarım gelenlere dağıtırım dedim ama..pek güzelini bulamadım bide İnternet'e bakiyim ben...

yok anam sen benı yakalayamıyacaksın dermişimmmmmmmmmmmmmmm çok hırslandım çok öle böle değil ama yakala beraber devam ederiz arkadaşım

Kardeşin için hayırlısı ne ise o olur inş.

çocukların hiç isteği bitmiyor

oğlunun da şimdide yeni yaşı hayırlı olsun nıce mutlu yıllar geçirirsiniz

ee doğum gününe kadınlar kulubu soya sosu topiği davetlımı ?

Hepiniz davetlisiniz tatlılarım giyinin süslenin gelin elalemi çatlatalım:))))

Ayy ne iyi olur hem yüzyuze tanışmış oluruz:)))

Bu arada soya bana protein ağırlıklı beslenmemi şölenleri akşamları salata çorba sadece uydum dediklerine ve 75 te takılan kilo maşallah hareketlendi sende daha çok protein ağırlıklı beslenme bence tatlım sabahlarida yumurta tercih et...
Öğlende balık yemiştim dardanel...
Aksam salata yoğurt yemiştim...

İnşallah sende verirsin canım kossss kossssss yoksa yakalrim:))))

öğlen menu,

3 yk taze fasulye
1 tane domates
1 tane salatalık
1 tane yeşil biber
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmeği

abowwwwwwww yazınca ne çok yemişim ya

yedim gari yapacak bişi yok

gwertbabay sen bana seni yakalamaya geldim dedikçe da bi hırslanıyom

bende protein ile belenme yaradı mı yaramadı mı anlamadım belkı incelmeme faydası oldu

soya bişi sorcam

pko
süt ve süt ürünleri tüketmesinde sakınca varmı orasını anlamadım da bilgi verirsen sevinirm

yemeğimi yedim geldim yasemin sen 38 bedene girdim dedin bende eve gidince eski bir beyaz kaprim vardı 40 beden hiç giymediğim onu buldum mayolarımı bikinilerimi denedim nerdeyse yemek yemeden gelecektim oyalanırken beyaz kapri bol geldi inanamadım mayomda öyle bol geldi artık beyaz pantolon alsam iyi olacak sanırım bir 4 kilo daha giderse süper olacak 38 beden tam olacak üzerime neyse öğle yemeğim 3 biber 1 domates ızgara tost makinesinde yaptım 4 kaşık yoğurt biraz dereotu doğrayıp yedim.

inci sabah bu pantolunu giydikten sonra kendime bir güven bir umut doğdu kı anlatamam kaç haftadır ya kendim de değildim resmen 38 beden pantolankendime getirdi şimdi sırada 38 beden birde kot ve şort var ona girmek daha da öncelerden başka bişi yok gibi zamanında dağıttmıştım hepsini

selam kızlar

sporumu yaptım söz verdiğim gibi 16 dakika 20 küsür saniye eliptik yaptım
180 göbek egzersizi 250 twist
duş aldım yemek yaptım
hindiyi küp küp doğradım biraz pul biberle teflonda soteledim salatama kattım
bi kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek yedim

kızım rahatsızdı sağlık ocağına götürdüm şimdi geldim eve

ayy qwerty valla yakalamışsın beni bu gidişle geçeceksin de
ayyy ben niye kilo veremiyorum strese girdim şimdi
ben de akşama çorba salata yapsam sütümde azalma olur muuuuu
2 -3 -gündür süt yoğurt da tüketmiyorum zayıflayım diye- ama yok yaa gr oynamıyoo

Ara öğün

13 adet kiraz

kiraz saplarından kendime çay yaptım bakalım nasıl olacak

insira pozitif düşün eğerkı strese girersen gram oynamaz bacım ben aylardır sayıyorum yerimde ama bugun itibariyle kendime geldim sende öle yap

bekle pazartesi 69 kg benı

kimse tutamaz benı

Benimkide akıl

kiraz sapları sıcak suyun içine at kaynatmadan demlenecek diye bekle hiç öle çay olur mu hiç

olmaz tabi

hadi bakalım gwery baby benı Mİ yakalayacan yoksa insirahımı

natively ben yıktım tabuları sıra sende eğerkı okursan selam sabah ver bacım olmuyo böyle özledik seni

Son düzenleme:
Selam kızlar,

Öğlen kardeşim geldi, alışverişe çıktık yeni geldim..
Kendime M beden beyaz bir etek aldım, bir görseniz öyle güzel oldu ki !
M bedene girecek kızmıydım ben ! E bu azimle XS'e de girerim )))))))

Bugün demekki herkes için mutlu bir gün, ne güzel ))

Sonra kardeşimle kuaföre gittim, valla ben bir şey yaptırmadım, o annemlerin yanına yazlığa gideceği için manikür pedikür falan yaptırdı, bende kuafördeki kızla muhabbet ettim, belki hatırlarsınız daha önce bahsetmiştim ondan... O zamanlar ben sanırım 78 kilo falandım, o kızında verilecek 5-6 kilosu vardı sadece... Hatta bitki çayı hazırlamıştı bir sürü ot karıştırarak birlikte içmiştik... O kızla oturup sohbet ettik... Şu anda o kızdan zayıfım )))))))))))) O 67 kiloymuş, inanabiliyormusunuz? O hala diyette, hala vereceği 5-6 kilosu var, yani hala kilo verememiş, bizim yaptıklarımızı sordu, anlattım tek tek, başla dedim, çabuk verirsin dedim, heveslendi bakalım ))

bugün bayaa yoruldum ama, çok yürüdüm çok, o tembel soya bugün deli gibi avm arşınladı ))
ara öğünler kahve oldu, öğle yemeği olarak ızgara köfte ve salata yedim..
akşam yemeği olarakta çorba ve dün yaptığım patlıcan yemeğinden vardı az bişey onu yiycem...
yemeğimi yiyeyim gelicem, (artık saat 6'ya çektim akşam yemeklerimi, sonrasında yememeye çalışıyorum)
öptüm çok ))

işten eve geldim 20 dk yürüdüm hemen mutfağa girerek yemek yaptım

köfte ve salata olacak

yarına karnıbahar haşladım onun yemeğini yapıp öğlen yiyeceğim

25 dakika sporumda yaptım şuan kan ter içindeyim

oğlan denize gidelim dedim gitmek istemiyor ya offfffffffffffff bugun de kaldı yuzme işi

byeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…