Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

selam kızlar
sabah tahlillerimi yaptırdım
bilgisayarımda problem var bir müddet giremeyebilirim
leptop şarjı bozuk şu an piliyle yazıyorum
pil biterse kaldım :)
bu sabah 72.5u gördüm inşallah doğrudur yaaaa
ama bir günde 500 gr birden oynar mı bilemedim

kahvaltım
tost yaptım ilk kez yumurtadan bıktım
ama kaşar vardı evde onunla çok az koydum
yağsız ve uno tam tahıllı ile
domates saltalık maydanoz

öğlen köfte yapıcam
akşama da mercimek çorbası salata
ayy inşallah yapılır bilgisayarım
idareli kullanmak zorundayım sırf buraya girebilmek için :)
hadi öptüm ara ara tlfdan girip yazışmalarınız okuyorum
ama tlfdan giriş yapıp cevap yazamadım
sonra aklıma geldi pili :)
pilini eşim çıkarmıştı çok ısınıyo diye
hep şarjda takılıydı
herkese selamlar

takma canım kafanı
ben bir haftadır 72yi görmemiştim şimdi birden 72.5u görünce şok oldum
ay inşallah doğrudur
yarın tam yazarım sonucu :)
seni geçtimmmm hadi beni yakalaaaaaa

selam kızlar nasılsınız ben bugün annemin sesiyle uyandım ve güne güzel başladım kalktım tost ekmeğine yağsız kaşarlı bir tost yaptım yanında kavun yedim kalktım evi toparladım yerleri süpürdüm ve pc başına geçtim az sonrada kendime yoğurtlu makarna yaptım onu yiyeceğim ve işe devam bugün görümcemler sivasa gidiyor oraya gideceğim yolcu ediceğiz onları öptüm kızlar... :)

canım benim ılık su hariç hepsini yapıom zaten cayıda eklicem saol kendini yormusun benim için

canım benim ılık su hariç hepsini yapıom zaten cayıda eklicem saol kendini yormusun benim için

Ok tatlım,
yormak ne demek, seve seve yaptım ))
ılık su ve limonu ihmal etme, bitki çayını iç
birde sabahları erken saatte yürüyüş yapmaya çalış (aç karnına yürüyüş yaparsan daha çok faydasını görürsün)
sabah 1 saat, akşam 1 saat yürüyüş yapmaya çalış, bunun dışında şu anda kendini çok yoracak sporlar yapma
tansiyonun dengelendikten sonra kendini yoracak sporlar yapabilirsin
Mucksss bebeğim ))

Selam güzellerim ))

Geç geldim bugün farkındayım
sabah kayınvalidemi doktora götürdüm, şeker için rapor alacaktık işlerimiz uzadı orda ama hallettik sayılır,
yarın gidip raporu alacağım inşallah...
ordan kuaföre gittim kıl-tüy işleri için... Kendimi kıl yumağı gibi hissediyorum 1 tanecik kıl görsem bile, takıntılıyım bu konuda ))

sonra çiçekci arkadaşıma gittim orda biraz oturduk kardeşimle, ordan çıkıp hastaneye kuzenime gittik, bebeğini gördük
minnacık, fıstık gibi bir kız ))
ordanda kız kardeşime geçtik, yaklaşık 40 çeşit kıyafetim oldu )))))))))))))))))
kardeşim kendisine olmayan herşeyini bana verdi, ayrıca 3 bikini verdi, hayatımda ilk defa bikini giydim
görüntü henüz istediğim gibi değil ama zamanla istediğim şekle gelecek ))
ama kıyafetler muhteşem.. 2 tane elbisem, 5 tane pantolonum, ve çeşit çeşit bluz-tşört-gömleğim oldu ))
yaza kıyafetler tamam yani

gelelim yediklerime

sabah hastanede yedim,
1 tane küçük kepek ekmeğine domates-salatalık ve beyaz peynirli sandviç
yeşilçay + limon

öğlen
domates, bolca salatalık, 1 kk'dan daha küçük az yağlı peynir, 1 dilim tahıllı ekmek
2 bardak çay

ara
yarım yeşil elma
türk kahvesi

akşam (henüz yemedim)
tavuk filetom vardı buzlukta onu çıkardım çözülmesini bekliyorum, ızgara yapacağım
domates ve karabiberli bir sos yapacağım üzerine (yağ ve tuzsuz)
yanına da biber közleyeceğim
birazda yoğurt
bu kadar ))

şimdi kocama yemek hazırlamam gerekiyor, onunkiler bol yağlı ve tuzlu oluyor ))))))
öptüm çok))

Iyi akşamlar

20 dk yürüdüm pazara gittim eksikleri aldım eve geldim

desene soya yazlıklar hazır evet sahiller senin bekliyor şekerim

bugun saat 15 den sonra bir mide ağrısı anlatamam sanırım sınırsel neysekı şimdi iy geçti bugun spor yapamadım belkı az sonra yaprım

öğleden sonra ara yapmadım

eve geldim bitki çayı demleyıp içtim

sonra soya senın patlıcandan yaptım süper oldu

3 yk patlıcan
3 köfte
salata

az kaldı pazartesi tam 69kg olcam

bakalım yarın tartı günü kaç gr verdim kilo demiyorum gr hesabı yapıyom ama gitti öle hissediyom ya

Ben kalktım kızlar saat 7 bucuktu..şimdi sekersiz şuraya nescafemi içip oglanla yuruycem biraz...
Yürürken sebeep buldan çok daha zevkli oluyo o zaman...
Bugün neyi sebep edip nereye yürüsem:)))

Bide bisey sorcam soya çok acil yaaa dün bir arkadasım aradı hatta kesin tanırsınız:))))
Konyalı varmızın yokmusun programından Naciye teyze oğlu Mevlüt yarışmıştı....
Onun kız kardesi Mevlüt'ün benim arkadasım...
Kız aradı Micro plus diye bir cihaz gelmiş ...böle bisey olamaz dedi yüzüme yaptırdım çok güzel oldu 1 seans deneme yapiyolar gel sanada yaptıralım dedi....
Zayıflamak sikilasmak selulit için muekmmelmis....
Mevluttede dedim inanmadı yaptırdı şimdi denemek için dedi...
Çok beğenmiş...
Bende hemen internetten zararları olarak araştırdım...
Ama hep iyi seyler yazıyor ve yaptıranlar çok memnun...
Kavitasyon hiç iyi değilmiş sende öyle demiştin onu hatırladım...
Ama bu süper duylar 1 seansta 72 saat spor etkisi yakiyomus düşünsene incecikoluruzz.
oluruz....
Deniz sekide bu yöntemle zayıflamış gazete bilgilerinde öyle yaziyodu
Valla ben bı gidiyim bu hafta icinde bir deneyim...
Ama bence istanbuldasiniz sehir fırsatlarında baktım Ayyyy 12 seansı 99 filan diyodu...
Konyada öyle bir şansım yok tek seans 150 dedi 12 seans 900 mus((

Olmadı sehir fırsatlarından aliyim..istanbula gelirim sizleride gormuş olurum :)))
Ayyy ben bu ise taktim valla dünden beri yaptirmassam çatlarım....

Oğlanı alıp o tarafa doğru yürüyüm bakiyim ben:))) sebep buldum kendime:))

Günaydın kızlara

artık tartı benle dalga geçmıyo yaşasın tabular yıktım

haftalardır bir üst bir alt inmekten sıkılmıştım bugun tartı 68,70 gösteridi

bugun araba ile gelecektım kendime demek bu iş oluyor dedim ve 25 dk yürüdüm işe geldim sabah spor yapamadım uyumuş kalmışım bugun malum hafta sonu yorgunluk başladı bugunden
soya bir kaç gun yeşil çay içmesem sankı sıcaktan mıdır nedır anlamadım ama gerçekten yeşilçay midemı bulundırıyor bakalım

sabah kahvaltı

salatalık biber domates
1 tk lor
1 dilim çavdar ekemği
şimdide çay içiyom

PAZARTESİ 69KG DİYODUMYA ŞİMDİ PAZARTESİ 68KG DİYOM

YA OLACAK YA OLACAK

OLACAK BAŞKA YOLU YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Son düzenleme:

canım yüze mı iyi yoksa zayıflamaya mı anlamadım

Tatlım,
microplus nedir bilmiyorum, ama araştırıp deneyebilirsin
araştıracağın noktalar şunlar olsun;
ben kavitasyonu şu sebepten bıraktım, kavitasyon yapan cihaz böbrek taşlarını kırmak için kullanılan ultrasonik bir cihaz biliyorsunuz..
ve 2 ve 3. seansa gittiğimde karnımda garip bir sızı hissettim kavitasyon yapılırken, ordakilere sorduğumda önce bir telaşlandılar, hangi bölgede diye sordular, yerini gösterdim sonra tuhaf bir biçimde olur öyle deyip resmen yanımdan uzaklaştılar.. Bende açıkcası şüphelendim ve gitmekten vazgeçtim... Yani bu aletle insanların böbrek taşları kırılıyorsa bu aletin benim karaciğerime yada herhangi bir organıma zarar verme riski de olabilirdi...
O yüzden microplus'ın neye zararlı olabileceğini araştır, çünkü kimse sana zararlarından bahsetmeyecek, çoğunlukla hiçbir zararı yok diyecektir..
Yada bir kaç deneme yaptır önce, ondan sonra git ))
öptüm çok ))

Yasemincimmmmm
Çok mutlu oldummmmmm,
en çok neye mutlu oldum biliyormusun? Şu cümlene ;
"tartı benle dalga geçmiyor artık" Bu cümle çok pozitif bir cümle ))
senden böyle güzel cümleler bekliyorum, böyle pozitif ve umut dolu cümleler senin zayıflamanı kolaylaştırır...

Hele 68,7 kg' ma çok ama çok mutlu oldummmmmm, kilo çizelgeni 60'a çekmende vücudunu buna şartladığın için takılmanı engelleyecek, bundan sonra 65'te takılacaksın haberin olsun )))))))))))))))))))))))))))) Neyse 65'e gelince de 55'e çekersin olur biter

Yeşilçay mideni bulandırıyorsa içine birşeyler katarak iç, mesela elma çayı karıştır içine... Yada böğürtlen çayı... Yeşilçayın tadını bastırır en azından... Hatta demleyip soğutarak buzlu da içebilirsin
Ama yeşilçey içmeye devam, çünkü içindeki antioksidanlar hem sağlığın için gerekli hemde sıkılaşman için gerekli... Bırakmamaya çalış bence...

Ve seni bu kadar pozitif gördüğüm hergün daha çok seviyorummmmm ))

herkese günaydın
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 yk lor yarım dilim ekmek

akşam evde yemek yoktu eşimle dışarıya çıktık
akşam yemeğim
1 kase ezogelin çorba tavuk şiş 1 ayran

günaydın güzelleriiimmmmm

bu sabah 72.4 kg yum
düne nazaran 100 gr daha gitmiş
dünkü menümü yazmıştım zaten
ara öğün olarak kayısı yedim 4 tane
akşamki arta öğünde de yoğurt yedim
akşam yemeğimde mercimek çorbasının yanına 2 tane de öğleden kalma köfte vardı onu yedim

dün eliptikte değil ama yolda baya yürüdüm
bebek arabası sürdüm süper terlerdim
tam 3 saat :) arada kızımı da bindirdim
yasemincim kutlarım bak 68leri görmüşsün
darısı başımıza

Günaydın güzeller güzeli kızlarımmmmmmm ))

Karnımın şişi biraz indi, eskiye nazaran daha az...
5-6 gün sonra periyodum başlayacak, belki ondandır diyeceğim ama bakalım..
Biberiye mi işe yaradı acep ))

Bu arada tartı rakamım 64,300 ))
şu 64'ten kurtulamadım gitti, kaç gündür takıldım bu rakamda, hiçbir rakamda bu kadar uzun süre kalmamıştım...
Pazartesiye 63 olacağım o kadar ! Savulun battal gazi geliyor breh brehhhhh ))
Dün akşam çok güzel bir mercimek çorbası yaptım,
mercimeği koydum ocağa kaynattım, iyice kaynadıktan sonra robotla çektim, süzme hale getirdim
daha sonra içine bir tane şu tavuk suyu şeklinde bulyonlar varya ondan attım, biraz kekik-nane-pulbiber ve kimyon ekledim..
bir çay kaşığı tuz, bir yemek kaşığı zeytin yağı... Tadı muhteşem oldu... Kimyon çok güzel tad veriyor mercimek çorbasına ve gaz yapmayı önlüyor (kurufaülye yada nohut yaparkende kimyon atarım, gazı önler)
içine soğan koymadım çünkü kocam soğandan nefret ediyor, bense bayılırım ((
Light bir çorba oldu, tavsiye ederim ))
birde köfte hazırlayıp buzluğa attım, köftem bitmiş..
Sonra kayınvalideme kek yaptım, o da light )))) Şeker hastası olduğu için ona uygun olsun istedim..
Onunda tarifini vereyim mi )))))))))))))))))))))))))))))

3 yumurtayı 1 su bardağı esmer şekerle iyice çırptım, sonra içine 1 subardağı light süt katıp çırpmaya devam ettim.. Ardından yarım su bardağı sıvıyağ, 2 yk zeytinyağı ekledim... 1 su bardağı irmik de katıp çırpmaya devam ettim... Daha sonra onları beklemeye bıraktım... Bende o sırada kuru kayısıları alıp minik minik doğradım, yaklaşık 2 kase kadar küp küp doğranmış kayısı elde ettim sonra onları 1,5 su bardağı unun içinde iyica karıştırdım (birbirine yapışmaması için) sonra un ve kayısılarımı hazırladığım karışımın içine kattım, 1 vanilya, 1 kabartma tozu, biraz tarçın ekledim (kan şekerini düzenlemesi için) hepsini bir kaşık yardımı ile iyice karıştırdım... çok az zeytinyağını bir peçeteye döküp borcamı yağladım sonra biraz borcama un serptim (kek yapışmasın diye) sonra karışımı borcama döktüm... önceden 175 derecede ısıttığım fırında alt-üst eşit ederece pişecek şekilde pişirdim... Son 10-15 dakikasında 200 dereceye çıkarmak zorunda kaldım çünkü benim fırının kapağı yerinden oynamış dün farkettim ))))))) Anneme göre şekeri az olmuş (ben yarım su bardağı şeker kullanmıştım) Ama tadı güzelmiş...

Şimdi postaneye gidicez annemle, dul maaşını alıcak (ilk maaşı)
Gelince yazarım
Öptüm sizi ))

Günaydın kızlar ben geldimm
tuvalete çıkmasamda kaç gündür bu sabah tam 12 kilo vcermiş bulunmaktayım.
Nedense hiç o kiloyu vermiş gibi hissettmiyorum
Yavaş yavaş gidiyor kilolar.
Hızlanmıyorsa da sebebi benim aksattığım spordur sebebi . .

Okudum da yazdıklarınızı
nativefly hala gelmemiş..
Pek kimse de bir şey dememiş çok üzüldüm bu duruma. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…