günaydın kızlarrr
bilgisayardaki problem halloldu çok şükür
artık rahatlıkla sabahtan akşama kadar durabilirim
ayy ne çook alışmışım yahuu sizlere bağımlılık yaptı bende
telefon faturası coşucak bu ay 15 tl ile ücretlendirilmiş sadece internet :)
buraya rahat giremeyince menüler de çok düzensiz oldu
dün yine makarna yedim hem de akşam
misafir vardı çok acıkmıştım makarna kolay geldi kızıma yaptığımdan ayırıp yedim sade
çarşambaya kadar 72.0 hatta 71.9 da olabilir hedefim
3 günüm var
kahvaltı
1 yumurta ile omlet
1 dilim uno light
domates salatalık maydanoz
1 lt suyumu içtim 4 lt içmem gerek yoksa sütüm azalıyo az içince
ben 2 ay önce doğum yaptım da forumlarda gezerken size denk geldim...soya tebrik ediyorum seni çok güzel zayıflamışsın..darısı benim başıma...
bende bebeğimi emziriyorum insirah sütüm azalıyor falan demişsin de senin bebeğin kaç aylık?...herkes 6 ayı bekle diyorda bnm diyet yapmam için çok mu erken..? ya da yapabilirsem sütümü etkilememesi adına nasıl yapabilirim...?
59 ile hamile kaldım 15 kilo aldım doğumdan sonra 9 kilo gitti şimdi 65im ama ben 55 olmak istiyrm..
cevaplarsanız sevinrim...
inbi bende baktın soyanın resmine toplukta bir resim mavı gömlek bot var sanrım ayağında tahmınime göre o resim
inci hafta sonu çıkardın köyün tadını valla ben de köyü çok seviyorum burası o kadar sıcak kı anlatamam
hafta sonu bende denizde çok yüzdüm kollarım falan bir ağrıyo anlatamam
inci ve soya kılo verdikten bizleri bırakmıcnız demi
da benim 8,700 kg vermem gerek ama verecem az kaldı hesaplarıma göre ağustos ortalarına kadar kurtulacam bu yağ kütlelerinden
38 beden şortum vardı bana oldu hemıde hiç belimi sıkmadam giyidm dün sıra 38 beden olan kotum var onda ama sıcakta kot falan giyilecek gibi değil
cuma bekle benı 68 kg olarak ya gidecek ya gidecek
gwertybabay
turl nerdesiniz ya
ara
sade nescafe
ben şekersiz kahve içiemizdim ömrü hayatımda ama şimdi içiyorum vay be gurur duyum kendimle
yasemincim evet köyün tadını çıkardım ama ara öğün yapamadım hiç yeşil çay falanda almamışım yanıma beslenme düzenim bozuldu 2 gün bugün yeniden eski düzenime döndüm.bence o resim değil çünkü soya beyaz pantolon yazmış ondan göremedim yazdım zaten bakalım anlarız birazdan o resim mi değil mi ne güzel denize girmişsin canım ben hala gidemedim 2,5 yıl oldu denize girmeyeli yüzemeyi unuttumkahve şekersiz güzel dimi bende bayılırım şekersiz kahveye
Yok canım herkes kilosunu vermeden hiç bir yere gitmeyiz bırakmayız sizi ay sonuna kadar 60 olmayı istiyorum bakalım yarın 3 ayım dolacak.spor yapmam lazım çok tembelleştim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?