Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

ben 2 ay önce doğum yaptım da forumlarda gezerken size denk geldim...soya tebrik ediyorum seni çok güzel zayıflamışsın..darısı benim başıma...
bende bebeğimi emziriyorum insirah sütüm azalıyor falan demişsin de senin bebeğin kaç aylık?...herkes 6 ayı bekle diyorda bnm diyet yapmam için çok mu erken..? ya da yapabilirsem sütümü etkilememesi adına nasıl yapabilirim...?
59 ile hamile kaldım 15 kilo aldım doğumdan sonra 9 kilo gitti şimdi 65im ama ben 55 olmak istiyrm..
cevaplarsanız sevinrim...

canım benim bebeğim de 2 aylık
1 aydır diyet yapıyorum sütüm suyu az içince azalıyo
pasta hamurişi vs kestim düzenli yemek yapıyorum
ve sütüm eskisi gibi bu ay bebeğim 1 kilo almış
normal sınırlarda yani
önceden çok düzensizdi beslenmem
doğru düzgün yemek yapmadığım için abur cuburla besleniyordum
eee abur cuburun da bebeğe de bana da bi faydası yok
burda sağlıklı beslenmeye alıştım
1 ayda 4 kilo verebildim çok şükür
şimdi hamile kaldığım kilodayım nerdeyse asıl maratonum şimdi başlıyo
bence sen de başla
sonuçta sağlıksız bişey yapmıyoruz düzenli besleniyoruz soya bana liste vermişti o listeyle besleniyorum sana da göndericem şimdi

Sabah,

aç karnına 1 bardak sıcağa yakın ılık su

kahvaltı
2 yk lor peyniri
domates, salatalık, olabildiğince yeşillik, 1 tk bal, yeşil soğan, maydanoz, dereotu, 1 yumurta, 1-2 dl tam buğday ekmeği yada tam tahıllı ekmek

ara
3-4 kuru kayısı + 2 tam ceviz veya 4-5 iç badem

öğlen
7-8 kaşık sebze yemeği + salata + ayran + 1 dl tam buğday yada tam tahıllı ekmek

ara
1 su bardağı yoğurt + 1 grissini

ara
1 su bardağı süt + 1 ince dilim karpuz veya kavun

akşam
ızgara tavuk/balık/et + salata

ara
küçük bir kase meyve salatası

hemen hemen bu listeyle beslendim son 1 haftadır düzenli 20 dakika spor da yapıyorum
sen de başla istersen

sabah kahvaltıyı geç yaptığım için ara öğün yapamadım yine

öğlen cılbır
1 dilim light ekmek

ara 4 kayısı 1 bardak süt

akşam patlıcan yemeği salata yoğurt

ara

4 kayısı 2 erik

çok teşekkür ederim...bende sürekli emziren ve diyet yapan birini arıyordum sonunda buldum...:))
bu işler yalnız olmuyor birilerinin cesaretlendirmesi gerekiyor..

ilk bir hafta sütüm olsun diye komşular tatlı getirir,annem tatlı yapar,hoşaftır,incir suyudur derken sütüm geldi ama yemediğim de kalmadı...sonra bıktım ve yemiycm dedim ii ki öyle demişim yoksa daha fazla olurdum...hamur işlerini falan yemeyi bıraktm ama bnm sorunum yemeğe başladım mı kendimi tutamamam..bundan sonra tutucm ve düzenli yemeye çalışıcm...

sporumu da yapıyorum 2 gündür 3 km yürüyorum...yavaş yavaş da yapabildiğim kadar plates yapmayı düşünüyorum...

suyu doğumdan önce de içiyordum ama ne kadar içtiğimi bilmiyordum..doğumdan sonra hergün en az 3 lt su içiyorum...sütümün sudan olduğuna inanıyorum birde uyumak ve dinlenmekten...:))

günaydın kızlara
herkese iyi haftalar
herkese bol zayıfl günler

evet naılsınız ben iadare eder pazartesi sendromu
cuma öğleden itibren genelde denizde idim bir ddün gittim çünkü 1,5 gün yorulduk dün öğleye kadar yattık ama öğleden sonra 40 dk yürüş falan yaptım öle işte menulerde değişiklik yok deniz kenarına bile beslenme çantası götürdüm arkadşlara yapmış börek pideler yemedim ama biraz fazla meyve yedim kiraz 20 kadar yedim birde cumartesi gece 1 top dondurma başka bişi yok ama deeniz benı gerçekten yordu kızlar hale böle yorgnuluktan ölecek gibiyim neyse geçer ama

eve bugun tartı yıne aynı değişiklik yok ama ben ınanıyorum kı ve kendime güveniyorum kı cuma ya kadar 68 kg tam tamına görceğim

evet bekle cuma 68 kg olarak ben geliyom

1 bardak su içtim ve yürüyerek işe geldim sabah spor yapamadım ama akşam telefi edeceğim

kahvaltı
1 yumurta
1 tk lor
çeyrek cavdar ekmeği
domates
salatalık bibr

günaydın kızlarrrrr

çok güzel bi hafta geçirmeniz ümidiyle......

henüz kahvaltımı yapmadım
yumurtam haşlanıyor çayım da kaynamak üzere
kızım da simit yicek ben yemicem tabi kiiii
kahvaltımı yapim gelicem tekrar çok açımmmmm

herkese günaydın
cumartesi işten çıkınca köye gittim annemlerde kaldım eşim gece çalışmayı başladı bende köyde kaldım dün akşam geldim evime yalnız köye giderken ekmeğimi almayı unutmuşum beyaz ekmek yedim ilk defa kahvaltılarda pazar günü bahçeye gittik annemlerle bütün gün traktörün üzerinde gezdim çocuk gibi. meyve topladım kayasılar olmuş armutlar şeftalilerde öyle eve gelince kayasılardan kendime meyve suyu yaptım kışlık 5 konserve şişesi çıktı gece saat 1 kadar uğraştım.soyacım hani fotografın ben göremeden kaldırmışsın sanırım hemen görünce baktım faceye ama bulamadım.bizim bahçeye yaşlı bir amca geldi çalışmaya kızım sen hastamısın dedi bana neden dedim sen çok tombuldun incecik kalmışsın dedi

Günaydın kızlar ))

Bugün incecik kalktım, şişkinlikten eser yok !
1 haftadır beni esir eden şişkinlik gitmiş, tabi bu fırsatı kaçırırmıyım hemen tartıldım, ve şok olmaya hazır olun !
63,500 !!!!! Valla bende görünce inanamadım, defalarca indim çıktım tartıya, acaba tartıyı oynak bir zemine mi koydum dedim ama yok, tartı her seferinde küsüratsız 63,500 olarak tarttı beni )) Ve kalan 3,5 kilo ! Yuppiiiiiii... Mezuniyetime az kaldı Çok mutluyum çokkkkkk
Şimdi kalan kiloları verme vakti, annemler temmuz sonuna doğru gelecek, onlar gelene kadar 60 olacağım ))

az sonra kahvaltı edeceğim, çay demlensin diye bekliyorum..

inci face'te resmim duruyor, kaldırmadım )) kardeşim, eniştem, eşim vs kalabalık bir resim... ben mavi bir tişört beyaz bir pantolon giymiştim resimde... benim sayfama girip görebilirsin )) tanımamış olman muhtemel, ben bile tanımıyorum kendimi, açıp açıp resme bakıyorum bu benmiyim diye ))))))))))))))

birazdan geleceğim, şimdi kahvaltı yapmam lazım
muckssss

soyacım yok valla bende mi sorun var anlamadım kalabalık bir resim var oma oda 2011 de yüklediğin resim özel yapmış olabilirmisin resim görünürlüğünü ?sen annenler gelene kadar 50 li rakamları bile görürsün canım ne kalmış ki 60 a

inbi bende baktın soyanın resmine toplukta bir resim mavı gömlek bot var sanrım ayağında tahmınime göre o resim

inci hafta sonu çıkardın köyün tadını valla ben de köyü çok seviyorum burası o kadar sıcak kı anlatamam

hafta sonu bende denizde çok yüzdüm kollarım falan bir ağrıyo anlatamam

inci ve soya kılo verdikten bizleri bırakmıcnız demi

da benim 8,700 kg vermem gerek ama verecem az kaldı hesaplarıma göre ağustos ortalarına kadar kurtulacam bu yağ kütlelerinden

38 beden şortum vardı bana oldu hemıde hiç belimi sıkmadam giyidm dün sıra 38 beden olan kotum var onda ama sıcakta kot falan giyilecek gibi değil

cuma bekle benı 68 kg olarak ya gidecek ya gidecek

gwertybabay
turl nerdesiniz ya

ara

sade nescafe

ben şekersiz kahve içiemizdim ömrü hayatımda ama şimdi içiyorum vay be gurur duyum kendimle

Son düzenleme:

yasemincim evet köyün tadını çıkardım ama ara öğün yapamadım hiç yeşil çay falanda almamışım yanıma beslenme düzenim bozuldu 2 gün bugün yeniden eski düzenime döndüm.bence o resim değil çünkü soya beyaz pantolon yazmış ondan göremedim yazdım zaten bakalım anlarız birazdan o resim mi değil mi ne güzel denize girmişsin canım ben hala gidemedim 2,5 yıl oldu denize girmeyeli yüzemeyi unuttum kahve şekersiz güzel dimi bende bayılırım şekersiz kahveye

Yok canım herkes kilosunu vermeden hiç bir yere gitmeyiz bırakmayız sizi ay sonuna kadar 60 olmayı istiyorum bakalım yarın 3 ayım dolacak.spor yapmam lazım çok tembelleştim ben

gel burda ben senı götüreyim denize bol bol yuseriz ikimiz
eve kahve şekersiz süper mış hep yıllardır kendimi kandırmışım ben kahveyı şekersiz çikolatasız içemem yiyem diye ama hepside oluyormuş

Yok canım herkes kilosunu vermeden hiç bir yere gitmeyiz bırakmayız sizi ay sonuna kadar 60 olmayı istiyorum bakalım yarın 3 ayım dolacak.spor yapmam lazım çok tembelleştim ben

ah canım senın yolun sonundasın da benım çok yolum var ama olsun hiç önemlı değil ben artık kırdım zincirleri tez zamanda gidecek geri kalan kılom yıllardan sonra 60kg görecem bundan güzel bir duygu olurmu

Merhabalarrrrr ))

sporumu yaptım,
20 dakka epileptik bisiklet
200 twist
mekik (saymadım ama bayaa yaptım)
dambıl (bunu da saymadım, çünkü hem epileptik bisiklette hemde sonrasında çalıştım)

sonra duş aldım, tarçınladığım yeşil elma ve yeşilçayımı içtim...

az evvelde öğle yemeğimi yedim,
zeytinyağlı taze fasülye, bol pulbiber ve karabiberli...
görümcem bana ketentohumlu ekmek almış, 1 dilimde ondan yedim değişiklik olsun diye (aslında evde ekmek yoktu )))))))
güzel ekmekmiş ama bizim yediklerimize göre sodyum oranı fazla geldi bana (tuz)...

şimdide sade nescafemi içicem, tırnaklarıma manikür yapıcam ve vizon rengi ojelerimi sürücem ))

bende eskiden nescafeyi sade içemezdim )) 2 kaşık nescafe, 3 kaşık süttozu ve 1 şeker atardım... Koyu bir kahve hazırlardım kendime, tadı öyle hoşuma giderdi... şimdi ise mümkün değil içemem... yaklaşık 4-5 senedir sade ve şekersiz içmeye alıştım, asla şekerli yada süt-süttozu konulmuş kahve içemiyorum... Ve sade nescafenin tadını hiç bir şey vermiyor bana ))

ayrıca face'te resmim duruyor, hatta tekrar paylaşıp herkese açık olarak ayar yaptım... Resimde 6 kişiyiz, ben mavi tişört beyaz pantolon giymiştim, yanımda kızkardeşim var, oda yeşil bir tulum giymişti şort şeklinde... diğer yanımda da kocam duruyor kucağında yiğenim var ))
tekrar bakın isterseniz ))

şimdilik bu kadar
öpüyorum sizi ))

Ben nerde olcam canlarım temizlik yaptım bugün sabah kalkarkalkmaz...
Dünde sabahtan düğünler vardı oralara gittim...
Sabah tartildim 73.8((
Ama adet olmuşum sanırım ondan fazla çıktım...
Neyse takmıyorum artık...
Bitince bakalım bu ay sonu 72 olsaydım bari((
Sabah kahvaltı peynirim bitmiş...
Bende ayran çorbam vardı soğuk onu ictim...
Bugün lor aliyim unutmadan....
Banyoma girdim pembis ömrlerimi sürdüm...
Makyajımı yaptım...
Oğlan teyzemlere gitmişti sabah gidip onu aliyim bari:)))
Aksama semizotu yaptım mercimek çorbası bide makarna yapicam...
Kocam yesin ben yemem...
Semizotu yeter bana:)))

Öğlende kabak yemeğim vardı yoğurtlar bir dilim ekmek kabak yemeği yedim 1 adette yeşil acı biber yedim...
Metebolizma çalışsın bari :))))
Ben biberiyeli çayımı iciyimde ödem atığım bari...

Soyacim yok resim yaaaa.....
Senin düğün fotolarida var demiştin bende onlarda cikmiyorrr....
Bence ayarlarında bir problem var...
Profil foto yap bari tatlım çok merak ediyorummm yaaaa:))))

Resmimi kırptım, sadece kardeşimle benim resmimi profil resmi yaptım, artık doya doya bakabilirsiniz )))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…