Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Niye bu insanlar benı anlamazkı dün çantam sapı koptu tamirata götürüyordum kı arakadaş balkondabenı gördü çağırdı bende çıktım 5dk mantı açmışlar onu yiyorlarmış illa sende ye ya yemıcem ben yemeğimi yedim dedim habire söleniyor bu ısrarlar bazen benı bunaltıyor

sonra bu sabah işe geldim bır kayhavltı hazırlamışlar o derece ben yemicem diyo niye yemicen deyip duruyolar insanları kırmak istemiyorum ama zorla kaşınıyolar yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sadece sinir oldum içi yazdım kızlar

ama yemicem çünkü pazertesi çizelde tam tamına 68 kg olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

soya ve arakdaşlar iyi ki varsınız

Ay yasemincim bende aynı şeyleri yaşıyorum şukadarcıktan bir şey olmaz ye ne olacak bundan da ye öyle olmaz diyip duruyorlar ama anlamıyorlar
türk insanı yedirip içirmeyi seviyor ondan sanırım :)

Kahvaltımı paylaşmamışım.
1Dilim kızarmış çavdar ekmeği
2tatlı kaşığı lor peyniri
1şeftali.

sabah kahvaltıda bu şekilde yiyeceğim meyvenin zararı olur mu??

Kızlar bugun oğlan kurstan yıne erken gelecekmış

bende izin aldım şöle oğluşumla bir gün geçirem dedim saat 13 den sonra atacam kendim sahile bugun günümü yüzerek geçircem artık deniz açılışını yapayım demi kızlar

2,5 gün denizdeyim artık

hepinizi öpüyorum

iyi hafta sonları

tahlil sonuçlarımı aldım tsh yine düzensiz
ilaç fazla geliyo deyip 100 mga düşürdü doktorum
ayy yine eskisi gibi tekrar eder de hipertroidi olursam diye endişe ediyorum
diğer sonuçlar normal

ara 2kayısı 2form

öğlen : az tavuklu çorbA yarım kase bulgur pilavı (acılı yaptım 2günlük :) yarısı da yarına ) 2tk yoğurt

Kizlar sabah yuruyus yaptim 1 saat filan ondan sonraoturdum oglusla bir yerde kahvalti yaptim corba ictim. ..
Ordan gidip mikro plus i denedim kuzenle...

Yuzumuze deneme yaptu bide benim gobegime...
Sonuciyi gibi :)))
Yuzu kuzenimin ykari kalkti resmen...
Ben kendimi bilemedim cunku benim zaten yuzumde kirisik filqn yoktur yuzum gergindir bana yuzume yag parcalama yapmis kadin ole dedi..
Gidi filan toplandi gibi sanki 12 seansta cok fark eder dedi kadin...
Her bolge icin 900 diyo
Yuz bacak karin kollar sirt 4.500....
3500e indi...
Ama cok dedim 2 bolge deneyelim once dedi...
12 seansta 0 selulit diyor hepsi gider dedi..
Yuzu.e gerek yok senin dedi
Bacak karin 1400e kadar indi...
Bilmiuorum kizlar bana fiyat cok ucuk geldi ama sifir selulitt duyuncada cazip gelmedi degil...
Dedigim gibi fiyat konya olunca cok ucuk istanbulda filan olsam hic durmazdim:))
Kadina tek bolge yaptirabilirim filan diyim bari biraz fiyati asagi cekeyim...
Pazarlikta yapamamki ben:)))

Oglen anneme geldim onda 1 yumurta 1 dilim ekmek az peynir yedim...
Simdide limonlu soda iciyorum oglani parka getirdim...
Aksamada allah kerim:))

Selam kızlaaaarrr,

kayınvalidemin maaş olayını hallettik sabah, sağolsun benim ehliyet paramı da verdi ))
ehliyetimi çıkartcam haftaya

sonra kardeşim geldi,onunla avm'ye gittik dolaştık, alışveriş yaptı, bende coştum tabi )))))))
kendime bir ayakkabı aldım vizon rengi, 299 TL'den 75'e düşmüş, dayanamadım, fiyat güzel ayakkabı güzel e aliim bari dedim ))
hem herşeyle rahatça giyilir vizon rengi

sonra gidip balık yedik, o ekmek arası yedi ben ızgara porsiyon ))
sonra abim geldi, üçümüz kahve içip sohbet ettik, çok güzeldi, çok özlemişim üçümüzü bir arada böyle görmeyi...
Yıllar oldu... En son üçümüz bir aradayken kavga etmiştim abimle ve yıllarca görüşmemiştik ))

Neyse sonra biraz daha dolaştık falan, ordan çiçekci arkadaşa geçtik, orda kahve içtik,
şimdide eve geldim ama fazla kalmayacağım çünkü bugün kankamın doğum günü
1 saat sonra gelip beni alıcak bir şeyler içmeye gideceğiz (ben sadece su içerim, alkol bana yasak)
öyle işte
kısa bir rapor oldu ))))))
öpüyorum sizi
mucksssssssss

iyi akşamlar kovalasın sizi tavşanlar

hey kızlar nerdesiniz bakem

bugun 13,30 ile 17,30 denizde oğluşumla beraber vakıt geçirdik süperdi deniz desem inanmayın bıraz dalga biraz esinti vardı ama hiçç fena değildi yarın sabahta gidecem bugun spor olarak bol bol yuzdum bol bolda yedim içtim desem inanmayın yermıyım hiç evet menüm şöyle bir yazam

ara:1 elma

öğlen
4 yk kaşığı patlıcan
1 dilim ekmek

ara :
15 tane kadar kıraz
3 erik
3 tane kepeklı galeta

akşam
5 yk kaşığı karnabahar

şimdide yeşil çay çayımı içiyom

günaydın herkese bugün ilk defa beyaz kapri giydim kızlar oda evde vardı hiç giymemiştim olmuyordu çünkü şimdide bol geldi 40 bedeneşim artık yeter demeye başladı üzülüyormuş bana öyle söylüyor hasta falan olursamne yaparmış o bende niye hasta olayım dedim gayet iyiyim hiç bir sorunum yok akşam eve gelirken bana dondurma almış illaki yiyeceksin falan yaptı yemedim bozuldu.sanırım 60 tan sonra koruma programına başlayacağım soyacım bana koruma programı yaparmısın?
kahvaltım
1 tost
1 domates
uyuya kalmışım yine tembelleştim bu hafta sporu aksattım biraz gerçi gün içinde sürekli yürüyorum 1 saatten fazla yürüyorum hızlı hızlı
dün ara öğün falan yapamadım büro çok kalabalıktı yeşilçayda içemedim bugün gaz problemin oldu tabi biberiye içemeyince oluyor bende bu sabahta aynı kilom 61.2

günaydın kızlarr

kahvaltım

1 yumurta 1 dilim light ekmek
domates salatalık

3 4 gündür ara öğünleri atlıyorum
bugün dikkat edicem

inci süper görünüyosun canım mezun olucaksın hemi
darısı başımıza artık
benim daha yolum uzun

kızlaaaarrr merhabalar nasılsınız ben kahvaltımı yaptım size yazayım çıkıcam dışarıya yarın denize gidiyoruz yine alışveriş yapmam gerekiyor bugün ve yarın yazamam herhalde şimdiden yazayım dedim sabah kalktım tartıldım ve 64.1 çıktım aç karnına 300 gr vermişim bayadır veremiyordum kilo yu bırak gram dahi aynıydı 300 gr verme sevinciyle kahvaltıya oturdum 1yumurta 1 dilim ekmek ve 1 dilim karpuz yedim dün akşam ızgara tavuk yedim bol salata ile ayrıca dün 400 tiwist yaptım hava çok sıcak burda bunalıyorum ayyy diye bağırasım var sanki bağırınca ferahlıycam :))
öptüm güzel bayanlar mutlu hafta sonları diliyorum sizlere....

selam kizlar, yegenimin anaokulu gosterisindeyim, o kadar guzeller ki, izlerken agladim ya.. Hala devam ediyor ben sigara molasina ciktim... Kahvaltiyla duruyorum acliktan resmen oluyorum, burda yiycek hicbirsey yok birazdan cikip agaclari yiycem o derece yani )))) gosteri cok uzun surdu bitmesini bekliyoruz, bitince gidip yemek yiycez, siz siz olun cantanizda hep yiycek biseyler tasiyin... Kac gundur cantamda elma vardi bu sabah cikardim ahh canim elmammm vah canim elmamm... Simdi biri bana su verdi, yaninda fazla su varmis, iyi oldu suyumda bitmisti )))) iki saat diye geldik kac saattir devam ediyor anlatamam, bir suru tanitim koymuslar, izle izle bir hal olduk yani )) neyse optum sizi gorusuruz ))

selam kizlar, yegenimin anaokulu gosterisindeyim, o kadar guzeller ki, izlerken agladim ya.. Hala devam ediyor ben sigara molasina ciktim... Kahvaltiyla duruyorum acliktan resmen oluyorum, burda yiycek hicbirsey yok birazdan cikip agaclari yiycem o derece yani )))) gosteri cok uzun surdu bitmesini bekliyoruz, bitince gidip yemek yiycez, siz siz olun cantanizda hep yiycek biseyler tasiyin... Kac gundur cantamda elma vardi bu sabah cikardim ahh canim elmammm vah canim elmamm... Simdi biri bana su verdi, yaninda fazla su varmis, iyi oldu suyumda bitmisti )))) iki saat diye geldik kac saattir devam ediyor anlatamam, bir suru tanitim koymuslar, izle izle bir hal olduk yani )) neyse optum sizi gorusuruz ))

selam guzellerimmm, kankamla kafedeyiz... O alkollu iceceklere dadandi digum gunu yuzunden bense kahve ve su )) en son yegenimin gosterisndeyken yazmistim size cikar cikmaz eve gittim hemen corba izgara kofte ve coban salata yedim, acliktan koltugu kanepeyi yiycektim valla... Allah kimseyi aclikla terbiye etmesin... Beni gorenler daha fazla kilo vermememi soyledi )) zararli olablirmis, oldu birakiyorum hemen P prenses, hadi bakalim zinciri kirmissin devami gelir )) ben onumuzdeki 3 hafta icinde kalan dort kilomdan kurtulmaya karar verdim, spor spor spir diyorum yani )) ayrintili konusuruz sonra, optum hepinizi

kırdım valla tüm zincirlerimi hem kiloda hem hayatta önceden başkalarını düşünüyordum aman üzülmesin aman kırılmasın eeehhhh dedim ya yeter artık bu benim hayatım onların değilki bir çok şeyi değiştiriyorum hayatımda
teşekkür ederim soyacım.....

günaydın kızlarrr

bilgisayardaki problem halloldu çok şükür
artık rahatlıkla sabahtan akşama kadar durabilirim
ayy ne çook alışmışım yahuu sizlere bağımlılık yaptı bende
telefon faturası coşucak bu ay 15 tl ile ücretlendirilmiş sadece internet :)
buraya rahat giremeyince menüler de çok düzensiz oldu
dün yine makarna yedim hem de akşam
misafir vardı çok acıkmıştım makarna kolay geldi kızıma yaptığımdan ayırıp yedim sade

çarşambaya kadar 72.0 hatta 71.9 da olabilir hedefim
3 günüm var

kahvaltı
1 yumurta ile omlet
1 dilim uno light
domates salatalık maydanoz
1 lt suyumu içtim 4 lt içmem gerek yoksa sütüm azalıyo az içince

soyacım hedefine 4 kg kaldı ne güzel
inci de hedefine ulaştı sayılır
paphia qwerty yasemin prenses truly kalıyoruz
neyse daha çok kişi varmış
ama topik baya sakin azcık hareket lazım :)
soya sırf bizi bırakıp gitmeyesin diye hedefine ulaşmanı istemiyorum gel hedefi 55 yap :)

bu arada buraya yazmayınca spor da kaldı gerçi 20 dakika da olsa dışarda yürümeye çalıştım
ama evde spor yapmaya benzemiyo
bugün sözümü verim gene 20 dakikaya çıkarıyorum eliptiği
200 defa da ip atlıycam 300 twist 200 göbek hareketi
bekle beni 71 geliyorummmm

Günaydın, gününüz aydın olsun, bütün güzel dilekleriniz kabul olsunnnn ))

Güzellerim, daha da güzelleşme yolunda hızla ilerleyen çıtır ötesi kızlarım bugün nasıllar acaba ))
Ben süperim ! Tartıda henüz 63 rakamını görmedim, hala 64,300'de takılmış durumdayım ama olsun, boşveeerrr
birzamanlar 88 kilonun altına düşemiyordum dert mi yani ))
Bugün olmazsa yarın düşerim nede olsa...

Dün akşam kankamla kafede oturduğumuzu yazmıştım size, hatta onun içtiğini de yazmıştım hatırlarsanız...
Ve defalarca söylememe rağmen araba kullanmakta ısrar etti, çevirme olur ehliyetini alırlar dedim dinlemedi beni...
eee ben müneccim gibi insanım, çevirmişler ehliyetine el koymuşlar )) Kendisi çifte vatandaş olduğundan (ingiliz) sandı ki, ehliyetini alamazlar, çünkü ehliyeti ingiliz ehliyeti, ama aldılar... Şimdi 6 ay ehliyetsiz kaldı, bakalım ne yapacağız... Üzüldük ama elden gelen bir şey yok.. Dün çok dertliydi zaten bu da üstüne tuz biber oldu...

Bu arada dün ilk defa face'te fotoğraf paylaştım bilginize, son halimi merak edenler bakabilir )))))))

Birazdan doğum yapan kuzenime gideceğiz ailecek, sonra eve geleceğim, bugün işim yok (şimdilik)
gelince yazarım gene
öptüm çok
sevgilerimle ))

Selam kızlar,

bakıyorum kimse yok, bir tek insirah uğramış bugün ))
Buldunuz sıcak pazar gününü gezin bakalım gezinnn
bende gezdim, birazdan da sahile inicem, eşimle arkadaşı balık tutuyorlar,
arkadaşının ailesi mangal yapıcakmış sahilde, bende kayınvalidemi alıp yanlarına gidicem birazdan...
akşam yemeğimi yedim, birşey yemem ama çay içerim, yanımda yeşilçay taşıyorum herzaman, biraz sıcak su yeter ))
zaten herzaman semaver getiriyorlar, sıcak su mutlaka vardır...

bugün gidip ev baktık, bir tanesini tam tutmaya karar vermiştik kayınvalidem son anda asansörden korktuğunu söyledi
o yüzden vazgeçtik, 5.kattaydı, kadın asansöre binemeyeceğine göre nasıl inip çıksın değil mi ))

şimdi zeytinyağlı taze fasülye pişiriyorum yarın için, hazır olsun yarın yemek derdine düşmeyeyim dedim...
yemek pişince çıkarım, size kocaman öpücükler
yarın tam tekmil burda bekliyorum hepinizi ))
mucksss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…