Niye bu insanlar benı anlamazkı dün çantam sapı koptu tamirata götürüyordum kı arakadaş balkondabenı gördü çağırdı bende çıktım 5dk mantı açmışlar onu yiyorlarmış illa sende ye ya yemıcem ben yemeğimi yedim dedim habire söleniyor bu ısrarlar bazen benı bunaltıyor
sonra bu sabah işe geldim bır kayhavltı hazırlamışlar o derece ben yemicem diyo niye yemicen deyip duruyolar insanları kırmak istemiyorum ama zorla kaşınıyolar yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sadece sinir oldum içi yazdım kızlar
ama yemicem çünkü pazertesi çizelde tam tamına 68 kg olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
soya ve arakdaşlar iyi ki varsınız
selam guzellerimmm, kankamla kafedeyiz... O alkollu iceceklere dadandi digum gunu yuzunden bense kahve ve su )) en son yegenimin gosterisndeyken yazmistim size cikar cikmaz eve gittim hemen corba izgara kofte ve coban salata yedim, acliktan koltugu kanepeyi yiycektim valla... Allah kimseyi aclikla terbiye etmesin... Beni gorenler daha fazla kilo vermememi soyledi )) zararli olablirmis, oldu birakiyorum hemenP prenses, hadi bakalim zinciri kirmissin devami gelir )) ben onumuzdeki 3 hafta icinde kalan dort kilomdan kurtulmaya karar verdim, spor spor spir diyorum yani )) ayrintili konusuruz sonra, optum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?