Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

sonunda gördüm senın süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

darısı bızım başımıza

ara öğün

15 adet kıraz

Eveeeetttt,

gelelim fasülyenin faydalarınaaa p

incicim,
geçen gün sen sormuştun sanırım koruma programını?
diyet sonrası koruma programı istemişti biri ama kimdi hatırlamıyorum, inci diye hatırlıyorum yanlış değilse...

ben yazayımda, dursun kenarda, yarın öbürgün hepimize lazım olacak nede olsa ))

yine aynı yeme düzenimizde devam edeceğiz, sadece bazı şeyleri artık hayatımıza sokacağız...
koruma programı diyetten daha uzun sürer arkadaşlar, öncelikle bunu unutmayalım !

En az 1 sene kilonuzu muhafaza etmeniz gerekir...
bünyenizi yeme düzenine alıştırmanız gerekir, metabolizma hızınızı sabitlemeniz gerekir, kilo almamanız gerekir...
Eğer kilo alırsanız vücut çok çabuk buna konsantre olur ve tekrar eski halinize dönersiniz ve kilo verme süreciniz tekrar başlar...

Şimdi koruma döneminde yapmamız gerekenleri yazıyorum,
bilginize ))

bu dönemde isteyen kahvaltıda lor peynirine devam edebilir yada bunun yerine dil peyniri tercih edebilir...
kahvaltınızda yine bolca yeşillik, domates, salatalık bulunsun ve en çok bunları tüketin...
ama artık kahvaltınızda haftada iki kere dönüşümlü olarak şarküteri ürünü yada börek yiyebilirsiniz...

ara öğünlerimiz yine eskisi gibi olacak, meyve-yoğurt/süt/nescafe/beyaz leblebi/salatalık/light bisküvi/ayran vb

akşam yemekleri hariç gün içinde pilav yemek isterseniz 2 kaşık yemeğinizin yanına alabilirsiniz, ama tercih olarak herzaman bulguru tercih edin... Bol sebze yemeye çalışın, bol ızgara ve herzaman bol salata )) eğer dondurma yemek istiyorsanız yine haftada 2 kere dondurma yiyebilirsiniz, kalori bakımından zayıf dondurmaları tercih edin )) tatlı yemek isterseniz sütlü tatlıları dondurma eşliğinde üzerine tarçın serperek yiyin...

akşam yemeklerinize herzaman çorba ile başlayın, sonra salata sonra ana yemek... Ve mümkünse akşam yemeklerinde makarna yada pilav yemeyin... Eğer yiyecekseniz 2 kaşığı geçmesin ve çorbayı iptal edin...

yeşil çay vazgeçilmeziniz olsun, günde 3 fincan içmeye devam edin... Ve su da aynı şekilde... Herzaman 2,5 lt suyu mutlaka için...

Ve bunları yerseniz mutlaka kilo alırsınız unutmayın, bunun için yapmanız gereken şey ise kesinlikle spor... Yediğinizden fazlasını yakmazsanız malesef kilo alırsınız... Günde 45 dakika ile 1 saat arası sporunuzu yapın... Yürüyün, mekik çekin vs...

Aslında gördüğünüz gibi çok fark yok, sadece bazı şeyleri ekledik... Örneğin sarma yiyebilirsiniz, ama bir tencere değil... Akşam yemek isterseniz 4 adet, öğlen yemek isterseniz 8 adet yersiniz... Çünkü gün içinde daha fazla hareket imkanınız olur daha kolay yakarsınız gibi...

Ve koruma döneminde maksimum 2-3 kilo alabilirsiniz, daha fazla almamaya çalışın, 2-3 kilo aldığınızda hemen bu kiloyu vermek için yediklerinizi sınırlayın, eski kilonuza dönün... Vücudunuz en az 1 sene kilonuzu korumazsa dediğim gibi eski kilonuza dönüşünüz çok hızlı olur demedi demeyin ))

Sevgilerimle

sonunda gördüm senın süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

darısı bızım başımıza

ara öğün

15 adet kıraz

Sağol bebişimmmmm ))
Darısı başınaaaaaa

Valla ne yalan söyliim ben hala inanamıyorum,
resmi çektirirken kesin şişman çıkarım diyordum,
resmi gördüm inanamadım ))))))))))
Geçen gün bir arkadaşla karşılaştık, millete beni anlatıyormuş "içinden bir insan daha çıkmış gibi" diye,çok güldüm))))))))

Maşallah cnm benim gördüm yok olmussun sen ya:)))))

Bende istiyorum lutfennnnnnnnnnnnnn:))))
Elimizden su şişeside eksik olmuyo :))))

Maşallah cnm benim gördüm yok olmussun sen ya:)))))

Bende istiyorum lutfennnnnnnnnnnnnn:))))
Elimizden su şişeside eksik olmuyo :))))

Su şişesini hiççç bırakmıyorum elimden hiçççç ))
Herkes benim günde 4 litre falan su içtiğimi sanıyor bu yüzden ama ben zorlasamda günde 2 litreden fazla su içemiyorum, itiraf ediyorum )))))))))))))))

günde içtiğim su 1,5-2 litre )) yazın çok sıcaklarda 2,5 litreye çıkıyorum ancak... Ama sürekli yudum yudum aldığım için herkes çok su içiyorum sanıyor, nerdeeeeeee ))

Ayrıca o resimde çok şiştim, biliyorsunuz geçen hafta acayip bir şişlik vardı üstümde, dün bile tartıda 64,300 geliyordum... hele dün akşam bir ara patlayacağım sandım, ama sabah kalktığımda inceciktim ))) Tartıldığımda 63,500 gelince şok oldum... Hatta kahvaltı yaptım, spor yaptım, kahve içtim, duş aldım tekrar tartıldım, hala 63,500 ))

Şimdi daha inceyim yani

Ve merak etme, ben 88,6'dan buralara geldiysem sende çoookkk rahat gelirsin, buna inan yeter ))

Kızlar hepinize selamlar ihmal ettim sizi bir süre
bugün bir operasyon geçirdim hafif de ağrım başladı fazla yazamayabili"rim bu sürede

sabah lor domates 1dilim kızarmış çavdar ekmeği+limonlu yeşilçay
ara:2form (meyve kalmamıstı)
öğlen:z.yağlı barbunya+yoğurt

akşam tavuk yemeği düşünüyorum

kilom ise 76.2
yarına 75lere geleyim artık dimi.
ama bu operasyon hareketimi kısıtlayacak malum ilaç da içiyorum bakalım ne olacak.

kendinize iyi bakın mck.

Son düzenleme:
Kızlar hepinize selamlar ihmal ettim sizi bir süre
bugün bir operasyon geçirdim hafif de ağrım başladı fazla yazamayabili"rim bu sürede

sabah lor domates 1dilim kızarmış çavdar ekmeği+limonlu yeşilçay
ara:2form (meyve kalmamıstı)
öğlen:z.yağlı barbunya+yoğurt

akşam tavuk yemeği düşünüyorum

kilom ise 76.2
yarına 75lere geleyim artık dimi.
ama bu operasyon hareketimi kısıtlayacak malum ilaç da içiyorum bakalım ne olacak.

kendinize iyi bakın mck.

Son düzenleme:
bendim canım bendim iyiymiş liste ama 60 a düşmeden başlamam bu listeye hatta 58 olmadan başlamak istemiyorum resmini gördüm çok beğendim.bende çekinecem beyaz pantolonla yeni aldım ilk kez beyaz pantalonum oldu cumartesi günü

aay canım geçmiş olsun önemli bir şeyin yoktur umarım.sende iyi bak kendine

Kızlaaarrrr ))

Artık resmen işletme 4.sınıf öğrencisiyim Yuppiiiiiiiii ))
6 dersten 5 tanesini çok güzel puanlarla vermişim ( en düşük 60, en yüksek 70)
sadece bir dersten 41 ile kalmışım, onuda eylülde veririm ben ki, veremesemde 4.sınıfa geçtim
ama kesinlikle vereceğim çünkü borçsuz üst sınıfa geçmek istiyorum...
önümüzdeki sene kredili sisteme geçilecekmiş (ne demekse) o yüzden sadece 4.sınıfın derslerinin olması daha iyi...
Çok mutlu oldum ya, başaracağımı biliyordum ve başardım

Bu arada hiç acıkmamıştım bende akşam yemeği olarak bir şeftaliyi doğrayıp, toğurt ve tarçınla yedim...
Hala da acıkmış değilim...
eğer acıkırsam bir yada 2 salatalık yemeği düşünüyorum 9 gibi...

İncicim, 58 kiloya düşünce başla koruma programına, ben 57 kiloya ulaşınca korumaya başlayacağım...
Hedefimi 57 yaptım ama henüz kimseye söylemedim ))))))) Herkes 60 kiloya inince bırakacağımı sanıyor,
ama ben 57'yi görmeyi koydum kafama, en azından koruma programında kilo alırsam 57-60 arasında gider gelirim beni zorlamaz diye düşünüyorum...

Paphia, geçmiş olsun... Kendine dikkat et... Sevgilerimle...

qwerty, ödem oluşmuştur canım, kafana takma... bir iki güne kadar bende de başlayacak, büyük ihtimal bende şişeceğim ))

Yasemin, sen cumaya kesin görürsün 68 kg'mı... sporu aksatma )) ara verip tekrar spora başladığında vücut su tutmaya ve ödem yapmaya başlıyor yoksa Bu aylar kilo vermemiz için en güzel aylar aslında.. Kışın böyle güzel kilo veremeyiz unutmayın ve bu havaları iyi değerlendirin... ağustos ayı ise felaket, çünkü vücudumuz bol bol su tutacak ))

insirah, sende sporunu aksatma, bak sana özendim kendime söz verip spor yapıyorum )))))))))) Gerçi hergün söz veriyordum ama verdiğim sözü tutamadığım günler oluyordu, sonra dedim ki, "yahu kız hem emziriyor hemde spor yapıyor, kendinden utan soya !" ))

Truly nerdesiiinnnn??? Tartıldın ve bayıldın mı acaba? ses çıkmıyor senden ))

Prenses? Kate? Arada sırada ses verin burdayız diye ))

Esracım, seni öpüyorum kocaman )) Bu aralar yoğunsun biliyorum, fırsat bulunca yaz bize...

Sevgilerimle

buralardayim tatlim bu aralar is mulakat stresleri vs derken biraz kopukluk oldu kusura bakmayin. bir de her gun sadece menu yazip cikmaktan biraz utanmaya baslamistim acikcasi anlatacak birsey de olmayinca bir de ben normalde de biraz icime kapanigimdir oyle cekindim iste konusacak konu bulamadigimdan menu yazip yazip kacmaya.

ama hala buradayim tabi ki kopmadim, gunde birkac kez topigi okuyorum. henuz tartilmadim ama ay basinda artik tartilmak istiyorum meraklardayim :18:

bu arada bugun benim de soyleyecek guzel bir seyim var (sonunda), uzun zamandir issizdim biliyorsunuz bugun sonunda istedigim buyuk firmalardan birinden resmi olarak bir is teklifi aldim ve de kabul ettim. agustosta basliyorum. cok mutluyum buradaki ilk duzgun isim bu olacak. daha once gecici kontrat ile bir iste calismistim ama burasi kalici sukurler olsun artik issizlik stresi bitti rahatladim. ise baslayana kadar kendimi bol bol spora vermeyi dusunuyorum, bir de yagli boyaya

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım çok sevindimmmm bizede gönder yada izne gelince getir yaglı boyalardan evime asarım büyük bir zevkleeeeeeeeeee

Canım,

Öncelikle iş olayına çok sevindim )) Hadi gözün aydın, darısı başıma artık )) Valla kendim işe girmiş kadar sevindim, ne kadar stres yaptığını daha önce yazmıştın... En azından bu stresten kurtuldun )) Darısı diğer streslerinden tez zamanda kurtulmana...

Ve istediğin zaman gelip istediğini yazabilirsin, bunun için çekinmene gerek yok, yapı olarak çekingen olduğunun farkındayım )) Ama burası kendini rahat ifade edebileceğin bir yer, burda rahat olmazsan nerde olacaksın ki? Aklına geleni yaz, bir şey gelmiyorsa da menülerini yaz... Neticede senin belli bir süre tartılmayacağını zaten biliyoruz tatlım, bu konuda kendini sıkmana gerek yok...

Ayrıca bende merak ediyorum, tartıldığın zaman mutlaka paylaş bizimle sonucu... İyi yada kötü diye yorumlama... Sadece paylaş )) Genelde insanlar çok fazla bir düşüş bekler, ya beklediğinin altında yada üstünde bir rakam çıkar )) Ama ben güzel sonuçlar alacağını tahmin ediyorum ))

son olarak, şu resim olayını hiç beceremiyorum yahu... resme bayılırım ama çizemem... keşke öyle bir yeteneğim olsaydı )) şiir, kitap, müzik, el sanatları vb konularda yeteneğim var, bir tek resim yapamıyorum )) Ve resim yapmak gerçekten insanın ruhunu dinlendiren farklı bakış açıları kazandıran birşey, tebrik ediyorum seni böyle bir sanatla uğraştığın için ))

Ve teşekkürler, 4.sınıfı da takılmadan bitireceğim ve mezun olacağım ))

sevgilerimle

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım çok sevindimmmm bizede gönder yada izne gelince getir yaglı boyalardan evime asarım büyük bir zevkleeeeeeeeeee

tesekkurleeeerrrrr hehe ben de cok mutluyum uzerimden yuk kalkmis gibi hissediyoroum resmen
istedigin yagliboya tablo olsun canim yaparim tabi

cok tesekkur ederim canim evet gercekten de yaza boyle iyi bir haberle baslamak iyi oldu moralim yerine geldi annemler de cok sevindiler hemen onlari aradim, bayram havasi oldu bir anda
anlayisin icin de ayrica tesekkur ediyorum burada olmaktan mutluyum zaten burasi en rahat ettigim kendimi kasmadan kilo verebildigim tek yer, gitmeye de hic niyetim yok :)) tartildigimda sonucu yazarim tabi ki, umarim guzel birseyler gorurum ama ne olursa olsun moralimi bozmayacagim, zaten kafamda bir hedef belirlememistim ne kadar vermissem kar

ayyy canım 4. sınıfa geçmene çok sevindim
ayriyeten bana özenmenden de çok gururlandım
bugün söz vermedim yaa yapamadım sporumu ama şimdi yapıcam
eliptik çok ses yapıyo malum onu bu saatte yapamam
ama ip atlıycam 200 defa 250 twist ve 200 göbek egzersizi söz

bugünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta şekersiz çay

ara yapamadım
öğlen ayran çorbası yaptım kendime soğuk soğuk güzel oluyo yazın

ara bir avuç çilek

2. ara 2 galeta 1 bardak süt

akşam
patlıcan yemeği yoğurt

akşam yemeğim çok geç oldu kızımı parka götürdüm eve gelene kadar saat 8 30 olmuş
hazırlayıp yiyene kadar 9u buldum

yarın yemeği yiyip parka gidicem
sporumu yapıp duşa giricem çarşambaya 71i görmek istiyorum

Kızlar merhaba nasılsınız eskisi gibi yine bütün sayfaları okuyorum merak ediyorum neler yapıyorsunuz. Ben bütün gün yatıyorum. Hiç halim yok baş dönmesi mide bulantısi uğraşıp duruyorum ve sürekli acikiyorum. Masadan kalkıyorum ve midem bayılıyor resmen. Kiloma gelince 70.1 gramim almadım şükür yani. 3ayı atlatabilsem bu kiloyla iyi olacak. Kendinize iyi bakın sizi seviyorum. Soyacim tebrikler sınıfi geçmişsin. Senin elinden bi uçan birde kaçan kurtulur geçmemen mümkün değil zaten. Maşallah diyeyim iyi geceler

Günaydın şekerler

EVET SOYACIM CUMA 68 KG OLACAM

soyacam seni tbrik ederim
turly senin de yeni işin hayırlı olsun canım

evet ben dün akşma üzeri eve 20 dak yürüdüm hemn eve gider gitmez üzerimi değiştirdim 20 dakıka spor ayrıca 250 tane twis yaptım
sonra yemeği edikten sonrada avm gittk dolaştık yanı hiç oturmadım desem yeridir yani soyacım spora tam gaz devam

akşa menum
3 yk patlıcan
2 parca tavuk ızgara
semiz salata

ara
yeşil çay karışımı

SABAH KAHVALTI
1 BARDA YEŞİL ÇAY KARIŞIMI

30 DAKIKA YÜRÜŞ

1 TK LOR
DOMATES/SALATLIK/BİBER /
ÇEYREK EKMEK
ÇAY

Son düzenleme:
günaydın kızlarr

kahvaltımı yaptım
eşime tişört pantolon ütüledim bulaşıkları makineye koyucam
sonra sporumu yapıcam 20 dakika eliptik 250 twist 200 mekik dayanabilirsem 200 ip atlama
söz verim de elim mahkum olsun
dün gece yarısı yaptım sporumu ancaaa
sırf söz verdim diye ama bugün sabahtan yapıcam
vücudu depresyona sokmayım :)

bazen düşünüyorum hormonlar düzensiz yaa şu anda çok çalışıyo
acaba o yüzden mi kilo veriyorum diyorum
korkuyorum hipertiroidi hortluycak diye
ama diyetimi ve sporumu yapıyorum vesvesedir dimi benimkisi

kahvaltım
1 yumurta
1 dilim uno denge
saltalık yarım domates
şekersiz çay

Günaydın kızlar ))

Yeni bir gün, yeni umutlar, yeni heyecanlar bekliyor hepimizi ))
içimde hafiften kıpırtılar var, hayra yoruyorum, eskiden aşık olacağım zaman böyle olurdum )))))))))))))))
Çok hareketli bir akşam geçirdim dün, kankam sevgilisiyle kavgalıydı bir süredir, dün sevgilisi aramış o da telefonu açmamış, sonra sevgilisi beni aradı, yaklaşık 45 dakika kadar konuştuk telefonda, valla adama öyle şeyler söyledim ki anlatamam ))))
Çok sinirlenmiştim zaten, kankamı kimse üzemez!
Ben birini seversem ve o sevdiğim insanı biri üzerse canını çok kötü yakarım

Uyumam gece 1:30 civarı oldu, sabah 8:20 de kalktım
hafif metabolizma hızlandırıcı hareketlerimi yaptıktan sonra ballı sirkeli suyuma başladım tekrar (bir süredir ihmal etmiştim de)
sonra kahvaltımı yaptım
1 dilim tb ekmeği, üzerine lor peyniri, yarım domates ve bitki çayım (yeşilçay,biberiye, top karabiber,tarçın, biraz zencefil ve limon)

sonrada türk kahvesi (şekersiz)

bu arada kilom hala 63,500 bir değişme yok ))
bugünde spor yapacağım
yapınca yazarım ))
mucksss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…